Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Turska 1. lig

Ntg4rwM.png

TURSKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.12. u 19:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Trenutno je petak, 24.12. i dok pisem post je tacno 05.21 i vi kolege sa Foruma verovatno spavate kao beba, dok ja radim kao rudar na svom predlogu za Poslednju Sansu. Veoma mi je stalo da svim kolegama na Forumu koji slave Bozic bas ja prvi pozelim nesto lepo, mada bi to, da smo na nekom ozbiljnom i zdravom Portalu, trebalo prvo da ucine administratori. Da ne stojim ovoliko lose na tabeli Poslednje Sanse, moja Bozicna poruka za sve kolege koji slave Bozic bi bila otprilike ovakva;

Dobro zdravlje, uspeh u kockanju, puno srece, mir u dusi... neka vas andjeli vode i cuvaju vas mir ... bla bla bla tra-la-laaaa ...

Posto ne stojim bas najbolje na tabeli prve lige Poslednje Sanse, i posto pojacavam rad na sebi, da bi se vratio sto brze tamo gde mi je i mesto, i to dok vi spavate kao bebe, moja Bozicna poruka za sve kolege koje slave Bozic ce biti, u stvari samo dve recenice;

Ucesnicima prve lige Poslednje Sanse, koji slave Bozic, moja poruka za vas je; moze li to malo bolje, ili je dosadasnje kladjenje u prvoj ligi, ono najbolje od vas, sve sto znate o kockanju??????

Ucesnicima druge lige Poslednje Sanse, koji slave Bozic, moja poruka za vas je; bili ste sjajni ove prve, polusezone, istorijske druge lige Poslednje Sanse i vi ste, bez sumnje, nesto najbolje sto se desilo ovome smesnom portalu. Zelim vam da na kraju sezone, svi zajedno udjete u prvu ligu, i da vas od sledece sezone jednog po jednog izbacujem iz prve lige i sve vratim nazad, u drugu ligu, gde vam je i mesto.

Hej @Guts1950 ti slobodno preskoci ovaj post. Ako slavis Bozic, zelim ti sve najbolje, tebi i tvojim najblizima, i da se sledece sezone vidimo u prvoj ligi, i to da je igramo samo ti i ja, bez administratora, jer ti si moj najbolji prijatelj na Forumu.

Moj predlog za Poslednju Sansu, i to dok svi vi ucesnici, ukljucujuci i administratore, jos uvek spavate kao bebe, ce biti Tottenham vs Crystal Palace,    Premier League,   dupla sansa 1X,    kvota 1,21   Unibet

Hej, administratori, kada vam vec ne pada na pamet, da malo redizajnirate nas Forum, malo da modernizujete naslovnicu Foruma, malo da sredite ta slova "Svijeta Kladjenja" da budu malo lepsa, modernija....kada vam sve to ne pada na pamet ... jel moze barem ona smesna, crvena novogodisnja kapa na slovima "Svijeta Kladjenja", barem to, ako moze, ipak smo pred novogodisnjim i Bozicnim praznicima... Nas Forum ce jos malo postati punoletan, a izgleda kao ofucali starac ili ratnik-povratnik iz rata u Kambodzi.

Pitanje za adminastratore:

Kako moze @LeonardoDrugi objaviti

Post za Posljednju sansu u Dnevnoj temi u petak ujutro dok jos nije ni otvorena tema za naredni krug Posljednje sanse? Znaci li to da i ja sad mogu u Dnevnoj temi objaviti koji je moj sljedeci par za novo kolo poljednje sanse? Da li su za svakog pravila ista bez obzira sto je neko kreator ove igre? 

Hvala na odgovoru i lp..

prije sat vremena, BoskoBuha said:

Pitanje za adminastratore:

Kako moze @LeonardoDrugi objaviti

Post za Posljednju sansu u Dnevnoj temi u petak ujutro dok jos nije ni otvorena tema za naredni krug Posljednje sanse? Znaci li to da i ja sad mogu u Dnevnoj temi objaviti koji je moj sljedeci par za novo kolo poljednje sanse? Da li su za svakog pravila ista bez obzira sto je neko kreator ove igre? 

Hvala na odgovoru i lp..

Pa gdje si vidio da kreator igre ima ista prava kao i mi obični smrtnici. To je isto kao kad bi Bog sišao na zemlju i išao na posao i plaćao račune. Kako bi izgledalo da svi ubacujemo parove iz PŠ-a u dnevnu temu, zašto bi se onda PŠ tema i otvarala? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use