Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

YKEUlPy.pngylfIuMY.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Uc3WgLA.pngsGihJYY.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

cFVqKj5.pngqSaBNRA.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.12. u 19:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Marseille je uspio produžiti svoj niz pobjeda na 3 pobjede zaredom, nakon što su prošle nedjelje napredovali u 1/16 finala Coupe de Francea zahvaljujući pobjedi od 4-1 nad Cannet-Rochevilleom. Prije toga, nogometaši Jorgea Sampaolija pobijedili su 1-0 Lokomotiv iz Moskve u zadnjoj utakmici skupine E Europske lige prije nego što su ispratili Strasbourg sa 2-0 u gostima.Sa 32 boda iz 17 utakmica, Marseille je trenutno drugi na tablici Ligue 1, jedan bod iznad Stade Rennesa, doduše s utakmicom manje.

S druge strane, Reims je teže od očekivanog, pobijedio 1-0 Reims Sainte-Anne u Coupe de Franceu za prolaz u sljedeći krug natjecanja. Ta pobjeda je uslijedila nakon pobjede od 2-0 nad Saint-Etienneom, gdje su El Bilal Toure i Nathanael Mbuku postigli gol u oba poluvremena i donijeli Reimsu važna tri boda.Reims je ušao u formu, što se vidi po nedavnom rezultatu od četiri pobjede u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, a upravo to ih je dovelo do 14. mjesta na tablici. 

Marseille 1 

Inter iza sebe ima jednu fantastičnu sezonu u kojoj su postali prvaci Italije. Odigrali su jednu zaista vrhunsku sezonu u kojoj su u prvenstvu postigli čak 89 pogodaka te su imali 91 bod i osvojili su ligi sa 12 bodova više u odnosu na prve pratioce momčad Milana.Ipak, pred ovu sezonu imaju blagih financijskih problema što je uticalo i na transfer rok. Doveli su odličnog beka Dumfriesa kao i napadača Edina Džeku ali su izgubili jednog od najboljih igrača Romelua Lukakua.Bez obzira na to i dalje imaju odličnu momčad koja izgleda možda i bolje no prethodne sezone te su sigurno ponovo u užem krugu favorita za osvajanje lige. U novu sezonu su ušli sjajno, trenutno su prvoplasirana momčad sa četiri boda više u odnosu na drugoplasrani Napoli dok su u Ligi Prvaka obezbjedili plasman u osminu finala.U domaćem prvenstvu su sa 48 pogodaka najefikasnija momčad lige, u Ligi Prvaka su zabili osam u šest utakmica, nalaze se u sjajnoj formi sa šest vezanih pobjeda u domaćem šampionatu te sigurno u ovaj susret ulaze kao ogromni favoriti.

Torino je momčad koja iza sebe ima očajnu sezonu u kojoj su borbi za ostanak u ligi i na kraju završili sa svega četiri boda više u odnosu na momčadi koje su ispale iz lige.U ovoj sezoni bilježe nešto bolje rezultate ali ipak i dalje su daleko od ambicija kluba. Torino je trenutno 10-toplasirana momčad lige sa 25 osvojenih bodova u 18 odigranih susreta te će vjerovatno do kraja sezone biti momčad sa sredine tablice Serie A.Za današnji susret imaju problema sa izostancima s obzirom da ne mogu računati na tri jako važna igrača. Andrea Belloti, njihov najbolji napadač je van stroja kao i Dennis Praet, ključni igrač na sredini terena. Osim njih ne mogu računati na povremenog startera Simonea Verdia.

Marseille - Reims   1    1.70

Totally shots by Inter over  16.5  1.55

Kv. 2.6        SRETNO SVIMA🍻

16:30 Sassuolo - Bologna 3+

17:30 Jihlava - Frydek-Mistek 4,5+

18:30 Verona - Fiorentina 2+

19:00 Gummersbach - Ferndorf 1

20:45 Napoli - Spezia 1

21:00 Lorient - Psg x2

Uk kv 4.23..

Jedan lagan tiket, iskreno puno tekma ali dosta realni parovi

Sassuolo 18 utakmica u ligi, 30 golova zabili 28 primili, zadnjih 5 tekma 1:3,2:2.2:2.2:1,2:2, imaju u timu odlicnih igraca narocito u napadu poput Berardija i Scamaca,zanimljiva stvar za njih je da u zadnjih 12 utak svaki put je islo gg a i 3+.Sa druge strane imamo Bolognu koja takodje postuje napadacki fudbal, oni su zabili 24 a primili 31.Sto se tice H2H tekme, zadnjih 7 utak svaki put je doslo GG i 6 od 7 je bilo i 3+.Gg je po meni vrlo lagana varijanta ali sam se odlucio za 3+ gde stvarno ocekujem bar 3 g, tipa 2:1

Jihlava je hokej, ceska 2 liga.Igrali pre 2 mj, utak se zavrsila 2:5.Kada je Frydek u pitanje, u prosjeku na 29 utak. pada 6.3 golova, dok kod Jihlave 6.6...Jihlava su svakako favoriti ali to su ekipe koji bukv primaju dosta golova, recimo pre 2 dana Jihlava su primili 5 g od  najslabija ekipa u ligi, to nam dovolno govori

Verona vs Fiorentina Simeone vs Vlahovic

Verona postuje napadacki fudbal, to govori i statistika.U 18 tekma 33 g zabili 31 primili, igraju dobar napadacki fudbal ali odbrana boli glava.Sastaju se 1 i 3 strelac lige.Fiorentina igra bas dobar fudbal sa Dusanom, ali kad on zabije gol tu je odbrana da primi bar jos 1...Ocekujem vrlo zanimljiv mec, mislio sam 3+ ili gg, pa sam odabrao samo 2+, jer po meni Gg dolazi sa pola gasa

Gumersbach rukomet svabe druga liga.Igraju najjaci tim u ligi i zadnji koji skoro da nema sanse a da se spasi ispadanja..Gum se bori za prvu ligu, igraju kod kuce, ovo je sansa koja se ne propusta.Do sad kod kuce imaju 8 od 8, igrali pre 2 mj dobili su ih lagano sa 8 g razlike

Napoli - Spezia jedan zicer koji igraju svi.Necu puno da pisem, ali uglavno Spezia su pre slaba ekipa, 18 utakmica svega 13 bodova i gol razlika 18:39.Napolitanci nakon pobjede u derbi, vreme je da nastave taj niz i da ocekuju Interov moguci kiks

Lorient u katastrofalnu formu.Zadnjih 10 utak uzeli su samo 2 boda, dok u zadnjih 5 sve su izgubili.PSG ce tu uzeti bar bod 

Nije neka kvota, ali eto cisto da probamo.Ako neko pita za neka dabl varijanta, to je svakako Sassuolo+Napoli+Rukomet

Sretno svimaa

Inter - Torino 1 (1.30) bet365

Torino se u dosadašnjem dijelu sezone mučio na gostovanjima i ovdje su ogromni autsajderi protiv Intera koji je u ovom trenutku daleko najbolja momčad u Seriji A. Sve osim pobjede domaćina bi ovdje bilo veliko iznenađenje po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da imamo Early Payout, te ako Inter povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Inter se nada produžetku veličanstvenog niza od šest pobjeda u ligi kada večeras ugosti 19-plasiranog Torina.

Nerazzurri su u posljednje vrijeme posebno dobri u napadu, nakon što su zabili devet golova u posljednje dvije pobjede nad Cagliarijem i Salernitanom. Posljednja pobjeda stigla je u petak navečer na gostovanu kod Salernitane, gdje se pet različitih igrača upisalo u listu strijelaca. Momčad Simonea Inzaghija nije primila niti jedan gol u pet uzastopnih utakmica u ligi. Sada imaju četiri boda prednosti na vrhu tabele.

Iako mislim da će Inter ovdje uzeti sva tri boda, vjerujem da to neće biti baš lagana utakmica, s obzirom da Torino dolazi u dobroj formi. Torino je neporažen u četiri uzastopne ligaške utakmice, a u ovu će ući nakon uzastopnih pobjeda protiv Bologne i Verone. No, momčad predvođena Ivanom Jurićem nije bila impresivna u nedelju protiv Verone, jer su uspjeli napraviti samo jedan udarac u okvir gola u utakmici u kojoj su 70 minuta imali igrača više. Sretno!

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Gagliardini, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Torino: Milinkovic; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Pobega, Aina; Brekalo, Pjaca; Sanabria

Screenshot_15.png

Izvor: bet365

Napoli - Spezia 1 (1.22) bet365

Bez pobjede u više od mjesec dana, Spezia se drži sa dva boda iznad zone ispadanja na 17. poziciji. Napoli je u međuvremenu izgubio veliki broj bodova u posljednjih mjesec dana i zaostaje četiri boda za Interom na vrhu tabele.

Domaćin ove sezone nije mogao tražiti bolji početak života u Seriji A. Klub je odmah na početku upisao osam uzastopnih pobjeda, a nakon toga u sljedećih deset utakmica su došla tri poraza i tri remija koja su ih znatno unazadila u borbi za naslov. Sa seda bodova iz prethodnih pet ligaških utakmica, klub je na drugoj poziciji sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Milan. Zajedno sa Serijom A, Napoli učestvuje i u Europskoj ligi nakon što su prošli u nokaut fazu.

Iako je Napoli pao u formi u posljednje vrijeme, vjerujem da još uvijek imaju dovoljno kvalitete da pobijede momčad koja je na rubu zone ispadanja. Napli je izgubio samo tri utakmice na domaćem terenu u 2021. godini, dok su gosti u nizu od šest poraza na gostujućim terenima.

Spezia je uspjela preživjeti ispadanje sa šest bodova na kraju prošle sezone u kojoj su zauzeli 15. mjesto. Bez pobjede su u posljednjih šest utakmica. Oni moraju potegnuti u drugoj polovici sezone ako i ovoga puta žele izbjeći ispadanje, pogotovo jer ostatak tabele ima čak četiri boda više od posljednja četiri na dnu. Spezia nije uspjela postići gol u četiri od posljednjih šest gostujućih utakmica u ligi, dok je Napoli ove sezone primio najmanje golova. Sretno!

Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Lobotka, Anguissa; Politano, Zielinski, Elmas; Mertens

Spezia: Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou; Gyasi, Kovalenko, Bourabia, Maggiore, Reca; Strelec, Manaj

Screenshot_16.png

Lorient - PSG 2 (1.44) bet365

Lorient ima najlošiji napadački rekord u ligi s 14 golova u 18 utakmica. Izgubili su osam uzastopnih susreta u svim natjecanjima i nemaju se čemu nadati protiv najbolje momčadi u zemlji. Razlika u kvaliteti i formi između ova dva tima je trenutno ogromna i bilo bi veliko iznenađenje kada bi PSG ovdje kiksao.

Mauricio Pochettino je iznenađujuće iskoristio Kyliana Mbappea u prvih 11 u nedelju protiv poluamaterske momčadi Feigniesa Aulnoyea u francuskom kupu. Francuski reprezentativac je postigao dva gola u toj utakmici u kojoj je PSG odnio pobjedu od 3-0. PSG ima čak 13 bodova više na vrhu tabele u Ligue 1 uoči ovog okršaja 19. kola protiv Lorienta. Oni bi bez problema trebali ovdje uzeti sva tri boda protiv tima koji je u najgoroj formi u ligi.

Lorient je pao na pretposljednje mjesto na tabeli nakon užasne serije od sedam uzastopnih poraza u Ligue 1. Također su pretrpjeli eliminaciju u francuskom kupu izgubivši sa 1-0 na gostovanju protiv Rennesa. Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout. Sretno!

Lorient: Nardi; Silva, Jenz, Laporte, Mendes, Le Goff; Boisgard, Abergel, Le Fee, Ouattara; Moffi

PSG: Donnarumma; Hakimi, Ramos, Marquinhos, Diallo; Gueye, Danilo, Wijnaldum; Messi, Icardi, Di Maria

Screenshot_17.png

prije 15 minute, IzudinB said:

Lorient - PSG 2 (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Lorient ima najlošiji napadački rekord u ligi s 14 golova u 18 utakmica. Izgubili su osam uzastopnih susreta u svim natjecanjima i nemaju se čemu nadati protiv najbolje momčadi u zemlji. Razlika u kvaliteti i formi između ova dva tima je trenutno ogromna i bilo bi veliko iznenađenje kada bi PSG ovdje kiksao.

Mauricio Pochettino je iznenađujuće iskoristio Kyliana Mbappea u prvih 11 u nedelju protiv poluamaterske momčadi Feigniesa Aulnoyea u francuskom kupu. Francuski reprezentativac je postigao dva gola u toj utakmici u kojoj je PSG odnio pobjedu od 3-0. PSG ima čak 13 bodova više na vrhu tabele u Ligue 1 uoči ovog okršaja 19. kola protiv Lorienta. Oni bi bez problema trebali ovdje uzeti sva tri boda protiv tima koji je u najgoroj formi u ligi.

Lorient je pao na pretposljednje mjesto na tabeli nakon užasne serije od sedam uzastopnih poraza u Ligue 1. Također su pretrpjeli eliminaciju u francuskom kupu izgubivši sa 1-0 na gostovanju protiv Rennesa. Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.44 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. I ovdje nam je uključen Early Payout. Sretno!

Lorient: Nardi; Silva, Jenz, Laporte, Mendes, Le Goff; Boisgard, Abergel, Le Fee, Ouattara; Moffi

PSG: Donnarumma; Hakimi, Ramos, Marquinhos, Diallo; Gueye, Danilo, Wijnaldum; Messi, Icardi, Di Maria

Screenshot_17.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Moram pozvati na oprez, PSG me srušio kad god sam ga odigrao , 13 bodova prednosti imaju , pobjeda im ne gori pod nogama  nema mbappea i Neymara , umišljena govna vjv nisu uopće koncentrirana na ovo , tako da je za mene ovo no bet 

prije 58 minute, Ivan98 said:

Moram pozvati na oprez, PSG me srušio kad god sam ga odigrao , 13 bodova prednosti imaju , pobjeda im ne gori pod nogama  nema mbappea i Neymara , umišljena govna vjv nisu uopće koncentrirana na ovo , tako da je za mene ovo no bet 

Koliko god imam neko dobro lično mišljenje o Messi-u, ali PSG je kompletan na nogama Mbappe-a (ili barem par utakmica što sam ja gledao). Sve dobro što se desi, desi se oko njega. Čini mi se jednom ili dva puta je krenuo sa klupe, PSG doslovno bezidejan do njegovog ulaska. Također se slažem sa ovim da PSG baš i nije value tip ali opet ovo je njihova liga i dominacija je takva da bi svakoj ekipi mogli 5 utrpati.

Edited by furyshaa

prije 6 sati, furyshaa said:

Koliko god imam neko dobro lično mišljenje o Messi-u, ali PSG je kompletan na nogama Mbappe-a (ili barem par utakmica što sam ja gledao). Sve dobro što se desi, desi se oko njega. Čini mi se jednom ili dva puta je krenuo sa klupe, PSG doslovno bezidejan do njegovog ulaska. Također se slažem sa ovim da PSG baš i nije value tip ali opet ovo je njihova liga i dominacija je takva da bi svakoj ekipi mogli 5 utrpati.

Dao bih sve pariske m'bapije ;)

e moj Paris jeste panjevi.. 

IMG_20211222_220235.thumb.jpg.a0be131f62ca64efd189b1a082037ee2.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use