Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 20 - 21.12.-23.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Efes vs Crvena Zvezda   Euroleague   Crvena Zvezda manje od 80,5 poena na utakmici, kvota 1,20 Bet3656

Posle duze vremena sam zadovoljan svojim predlogom u prvoj ligi Poslednje Sanse. Ako danas padnem, onda neka ide i kladjenje i zivot u qurac. Ako danas padnem, bice to smesniji pad od onog Goksimovog pada za 0,5 poena iz proslog kola prve lige Poslednje Sanse. Ako danas padnem, verovatno cu najpre proglasiti dan zalosti na Forumu, a potom cu otici dobrovoljno u bilo koje odeljenje intezivne nege u najblizoj bolnici, ili cak ako treba, mogu otici i do ludnice na detaljni pregled. 

Ponuda velikog bet365 na osnovni under/over je cak 156,5 sto je prosto neverovatno za utakmice Crvene Zvezde. Samo mec Alba vs Monaco (164,5) i Real Madrid vs Cska (157,5) imaju vecu osnovnu granicu za igru over/under, iz ponude za ovo kolo Euroleague. Ovako neverovatno visoka granica za osnovni under/over je, naravno postavljena zbog domacina koji igra kao dopingovan. Efes u poslednjih sedamnaest utakmica u svim takmicenjima ima tek tri poraza, od Zenita kod kuce, od Barcelone kod kuce, nakon produzetaka i od Bayerna u gostima. Osim sto gaze sve redom, sutiraju kao da su poludeli. Hajde sto su nekim levacima u turskom prvenstvu dali 140 poena i to u gostima, ali dali su (kod kuce) Monacu 98 poena, Zalgirisu 94 poena, Barceloni 93 poena, Olympiacosu 88 poena, Baskoniji 87... Ni u gostima nisu nista manje dopingovani, niti manje ludi. 

Sa druge strane je Crvena Zvezda koja ima jedan od najgorih napada u Evropi, ali i jednu od najboljih odbrana. Njihovi napadi su prave porodjajne muke, ove sezone u svim takmicenjima u gostima samo cetiri puta su presli granicu od 75,5 poena i to jedino u Aba League, protiv Zadra, Studentskog Centra i Mornara. U Euroleague u gostima, u celoj sezoni, vise od 75,5 poena su dali jedino ekipi Cska i to tacnih 76 poena.

Na ovom predlogu mogu da padnem samo u dva slucaja. Prvi je ako igraci Crvene Zvezde skinu gace odmah na pocetku utakmice, a svi znamo sta se radi kada su gace skinute, te utakmica ode u neku jurnjavu, a drugi je ako dodje do produzetaka. Ako se bilo sta od ovoga dogodi na danasnjoj utakmici, neka ide i zivot i kladjenje u tri pic*#*ke materine. Moja analiza je dobra i logicna, te sam zadovoljan njome, a sta ce se desiti na terenu, neka mi je i Bog (iako ne postoji), i sreca i sudbina u pomoci.

Posto sam u katastrofalnom nizu u Poslednjoj Sansi, moj predlog preskocite, iako sam zadovoljan mojim izborom. Sto se tice mog trenutnog plasmana, ne radujte se, vraticu se sigurno. 

Genoa - Atalanta - Atalanta pobjeđuje barem u jednom poluvremenu (1,22) bet365

Atalanta je iznenađujuće sramotno poražena protiv Rome u prošlom kolu. Imali su jako puno nesreće u toj utakmici gdje je Roma iskoristila svaku polukontru dok je Atalanti poništen i gol te su se pošteno ispromašivali. 

Očekujem uvjerljivu pobjedu Atalante koja za Serie A igra fantastičan nogomet. Budući da sam u prošlom kolu pao u NFLu za jedan poen, a tko je gledao završnicu zna koliko je gusto bilo i da su inchi odlučivali hoće li biti dodatni touchdown ili ne, idem sa sigurnijom opcijom, pobjeda barem u jednom poluvremenu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use