Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 19 - 17.12.-20.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Hajduk Split - Osijek   1X   1.30 (bet365)

Hajduk je u velikom naletu i igraju napadački nogomet sa mnogo prilika i šansi. Pod vodstvom novoga trenera Dambrauskasa nemaju još poraza tj. osim kiksa prošlog kola protiv Lokomotive 3:3 gdje su zabili dva autgola sve su pobjede sa bar 3 gola u protivničkoj mreži (osim protiv Dinama u gostima 0:2) gdje se ističe pobjeda protiv Rijeke nakon preokreta također u gostima 2:3. Ovo je utakmica u kojoj jednostavno ne smiju izgubiti i pobjedom protiv Osijeka bi potvrdili da su ozbiljan konkurent za naslov prvaka. Važno je napomenuti da je ovo zadnja utakmica prije stanke tako da je to još jedan motiv za igrače da daje sve od sebe.

Osijeku se daje nadimak Hrvatski Atletico Madrid. Igraju čvrsto i više orijentirani na obranu nego napad. Bjelica izvlači maksimalno iz ove ekipe i stvarno je nevjerojatno da trenutačno drže vrh HNL-a. U nizu su 17 utakmica bez poraza od 29.08. kad ih je Dinamo dobio 0:2. Kao i Hajduk protiv glavnih konkurenata nije izgubio u gostima 0:0 i 1:1 protiv Rijeke, odnosno Dinama.

Mislim da će Hajduk imati inicijativu i da je bliži 3 boda nego Osijek kojem bi i remi bio pozitivan rezultat dok bi Hajduk bio utješna nagrada. Prednost je najviše zbog Livaje koji je ipak klasa igrtača za sebe u odnosu na ostatk lige i definitivno igrač koji može igrati jaču ligu, ali zbog ljubavi prema Hajduk je odlučio ostati npraviti povijest.

prije 2 minute, Guts1950 said:

Hajduk Split - Osijek   1X   1.30 (bet365 online kladionica" rel="">bet365)

Hajduk je u velikom naletu i igraju napadački nogomet sa mnogo prilika i šansi. Pod vodstvom novoga trenera Dambrauskasa nemaju još poraza tj. osim kiksa prošlog kola protiv Lokomotive 3:3 gdje su zabili dva autgola sve su pobjede sa bar 3 gola u protivničkoj mreži (osim protiv Dinama u gostima 0:2) gdje se ističe pobjeda protiv Rijeke nakon preokreta također u gostima 2:3. Ovo je utakmica u kojoj jednostavno ne smiju izgubiti i pobjedom protiv Osijeka bi potvrdili da su ozbiljan konkurent za naslov prvaka. Važno je napomenuti da je ovo zadnja utakmica prije stanke tako da je to još jedan motiv za igrače da daje sve od sebe.

Osijeku se daje nadimak Hrvatski Atletico Madrid. Igraju čvrsto i više orijentirani na obranu nego napad. Bjelica izvlači maksimalno iz ove ekipe i stvarno je nevjerojatno da trenutačno drže vrh HNL-a. U nizu su 17 utakmica bez poraza od 29.08. kad ih je Dinamo dobio 0:2. Kao i Hajduk protiv glavnih konkurenata nije izgubio u gostima 0:0 i 1:1 protiv Rijeke, odnosno Dinama.

Mislim da će Hajduk imati inicijativu i da je bliži 3 boda nego Osijek kojem bi i remi bio pozitivan rezultat dok bi Hajduk bio utješna nagrada. Prednost je najviše zbog Livaje koji je ipak klasa igrtača za sebe u odnosu na ostatk lige i definitivno igrač koji može igrati jaču ligu, ali zbog ljubavi prema Hajduk je odlučio ostati npraviti povijest.

Samo sto se ovo igra sutra

prije 16 sati, Leedsfan said:

Imam pravo ovo kolo igrati dva tipa. Sada ću staviti jedan listić a večeras ću odigrati još jedan.

1.Listić

2.Listić

?

Evo od mene drugi par koji imam pravo odigrati u ovom kolu.

Mislim da Dinamo neće pobjedit sa nekim velikim brojem golova u mreži H.Dragovoljca, ali sigurno da će od početka utakmice nametnuti svoju igru i biti stalno na polovici terena domaće momčadi. Tako da je za očekivati veći broj kornera od strane Dinama. Mislim da ova oklada ima vrijednost igranja po ovome koef.

2.Listić

C5EEF6D1-17F2-43A7-B569-F36382C1F480.jpeg.0cc6bcbc95af38ba32fc0c240b81644b.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use