Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, Cantona said:

A vidio sam da neće igrati i da je pala kvota na Arsenal 1.60 je sada od jutros kad sam uplatio po 1.9 Drugi tip mi je isto i padu kvota na udarce sa 1.85 na 1.60 pa eto ako neko želi da isprati. Sve u svemu zavalit se otvorit pivu i pogledati utakmicu 🍻

Total shots by Arsenal over 14.5

Ugodno sam iznenađen igrom Arsenala a nadam se i kolega @A1miR Prvo poluvrijeme 15 udaraca od toga 11 u okvir gola😊 tako da imamo WIN šuteve vec nakon 45min a za 2 u glavu malo ćemo pričekati 🍻

prije 5 sati, deestock said:

ti kao navijac bi trebao znati zasto je auba izostavljen vec drugu utakmicu za redom i kako izgleda nece igrat neko vrijeme.. tocnije sve dok se ne vrati sa africkog kupa nacija koji pocinje uskoro

btw. moje osobno (skromno) misljenje je da izostanak njega je najbolja stvar sto se dogodila arsenalu u zadnje vrijeme

takodjer navijac arsenala

Et jbga, da budem iskren ovaj period i nisam u toku. A to pred sastavljanje tiketa na rezultati.com pisalo 'izostanak - odluka trenera', pa mi taj info udje u glavu.

prije 5 sati, Cantona said:

Ugodno sam iznenađen igrom Arsenala a nadam se i kolega @A1miR Prvo poluvrijeme 15 udaraca od toga 11 u okvir gola😊 tako da imamo WIN šuteve vec nakon 45min a za 2 u glavu malo ćemo pričekati 🍻

Na zalost, ugodno iznenadjenje pade pod sjenu neugodnog :)

BTW: Nisam vas ignorisao raja, nego bio vani. Sad se mislim, da nisam, mogao sam se mozda ograditi nekako jer su sve utakmice u istom periodu. No sta je tu je. 

11111111111111111111111111.jpg

222222222222222222222222.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use