Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

TPHFC3D.pngA3otRze.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primer

UoxqPQx.pngsw4oGJw.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

koFudRx.pngYpCPynl.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

1XYP5yX.png1eQKyzK.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

akU0h9f.pngscGexhX.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.12. u 20:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Aston Villa - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (1.88)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.27
qMeji59.png

Leeds - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (4.44)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 1.41
d3ta6Rd.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Rayo Vallecano - Alaves (14:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (3.57)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 2.25
jdSbXbM.png

Real Sociedad - Villarreal (16:15) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (4.14)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.25
SNCAENg.png

Barcelona - Elche (18:30) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.53
7q2kAGe.png

Sevilla - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.43)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.88
DqbMepe.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Atalanta - AS Roma (15:00) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.40)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.94
7DKpaKt.png

Bologna - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (7.33)
Prosjek ekipe 1: 2.65    
Prosjek ekipe 2: 2.13
v1WYSsh.png

Cagliari - Udinese (20:45) bet365
Sudac: Fabio Maresca (7.50)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.31
fBng1Ck.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Bochum - Union Berlin (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.69

E. Frankfurt - Mainz (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.94    
Prosjek ekipe 2: 2.00

G. Furth - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.13    
Prosjek ekipe 2: 2.13

Hoffenheim - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 2.06

RB Leipzig - A. Bielefeld (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.69

Hertha- Bor. Dortmund (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.00

(Koeficijenti 17.12. u 16:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Leipzig - Arminia Bielefeld 1 (1.20) bet365

Leipzig se nakon pobjede protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka morao zadovoljiti bodom protiv Augsburga u Bundesligi na gostovanju u prošlom kolu. Domaćini su izgubili tri od četiri utakmice na početku sezone, a nakon toga je uslijedio niz od sedam utakmica bez poraza. Stvari su krenule nizbro od tog trenutka i sada imaju samo jednu pobjedu u posljednjih pet ligaških utakmica. 

Leipzig se trenutno nalazi na devetoj poziciji na tabeli. Primili su najmanji broj golova od svih momčadi koje se nalaze izvan top šest. A s obzirom da igraju protiv ekipe koja je postigla samo četiri gola na gostovanju ove sezone, mislim da ne bi trebali imati problema pobijediti. Igrali su dosta loše u posljednje vrijeme, ali moraju se trgnuti, inače će završiti na donjem dijelu tabele. Ovo je savršena utakmica za povratak na pobjedničke staze, imaju prednost domaćeg terena i očekujem pobjedu po kvoti 1.20.

Nakon što je više od mjesec dana bila bez pobjede, Arminia ju je konačno ostvarila u 16. kolu Bundeslige. Klub se nada da će ta pobjeda biti početak niza utakmica koje će ih izvaditi iz zone ispadanja. Trenutno su na 17. poziciji u ligi sa četiri boda zaostatka za ekipama koje se nalaze u sigurnoj zoni. 

Jedino što mi se ne sviđa je to što ne primaju dosta golova, tek 22 u 16 utakmica do sada. Čak su Dortmund, Leverkusen i Hoffenheim na vrhu tabele primili više golova od Arminije ove sezone. Uprkos pohvalnoj igri u obrani, mislim da Leipzig ovdje može do sva tri boda, međutim, ne vjerujem da će biti visok rezultat, možda najviše 2-0. Sretno svima!

RB Leipzig: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Mukiele, Adams, Kampl, Angelino; Nkunku, Forsberg; Silva

Arminia: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade; Prietl, Kunze; Wimmer, Schopf, Okugawa; Kruger

Screenshot_18.png

Izvor: bet365

Aston Villa - Burnley | Pobjeda Aston Ville u bilo kojem poluvremenu (1.40) bet365 

Villa je pod vodstvom Stevena Gerrarda impresionirala navijače. Zapravo, izuzmemo li teške utakmice protiv nekih od najboljih timova u ligi, Villa je igrala prilično dobro u preostalim susretima. Ovog vikenda imaju priliku upisati još jednu prijeko potrebnu pobjedu. Igraju na domaćem terenu i to protiv Burnleya kojem prijeti ispadanje. Ne samo da su gosti u dugom nizu bez pobjede, već su i kandidat za ispadanje u Championship ove sezone. Primaju dosta golova, a posebno su njihovi nastupi na gostovanju razlog za brigu od početka sezone.

Villa je na gostovanju u posljednjoj utakmici upisala pobjedu od 0-2 protiv Norwicha. Pobijedili su i četiri od posljednjih šest utakmica, a od svibnja su kod kuće izgubili samo tri puta. Dva od ta tri poraza su doživjeli protiv Manchester Cityja i West Hama - kandidata za mjesto među prva četiri ove sezone.

S druge strane, Burnley je proteklog tjedna odigrao remi bez golova sa West Hamom. Također su u nizu od pet utakmica bez pobjede, a tako je bilo i u 17 od posljednjih 19 utakmica. Također imajte na umu da su bez pobjede na gostovanju ove sezone. Mislim da Aston VIlla ovdje može do tri boda, ali igram dosta sigurniju opciju pobjede u bilo kojem poluvremenu po kvoti 1.40. Sretno!

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Chukwuemeka

Burnley: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil; Wood, Cornet

Screenshot_20.png

Barcelona - Elche 1 (1.33) bet365

Elche je izgubio šest od devet gostujućih utakmica ove sezone u La Ligi dok su u tom periodu primili čak 14 golova. Oni ne bi trebali predstavljati prevelik izazov čak ni za ovu momčad Barcelone koja nije u formi. Barca je izgubila dvije i remizirala jednu od posljednje tri utakmice u svim natjecanjima. Nastojat će se oporaviti danas kada im u posjetu na Nou Camp stigne Elche koji se muči na donjem dijelu tabele sa samo dva boda iznad zone ispadanja.

Ova bi utakmica trebala pružiti lijepu priliku Xaviju i Kataloncima da sa tri boda pred domaćom publikom pokrenu svoju sezonu. Xavi je prije 40 dana na klupi zamijenio Ronalda Koemana, ali još uvijek nije u stanju dati neke konkretne rezultate. Brojni su razlozi za njegove neuspjehe na početku života na Nou Campu, no na vrhu liste su ozljede. Barcelona trenutno ima previše igrača van terena i Xavi se stalno mora oslanjati na mlađe igrače.

Nico i Ezzalzouli su također postigli golove u remiju protiv Osasune (2-2) u prethodnom kolu. Barcelona je u dva navrata vodila u toj utakmici, ali njihova ranjiva zadnja linija jednostavno nije mogla izdržati. Barcelona je tako primila pet golova u posljednja dva meča (uključujući i poraz u Ligi prvaka od Bayerna) i nisam baš siguran da će ovdje uspjeti sačuvati svoju mrežu, ali svakako očekujem pobjedu pred domaćim navijačima. Elche u ovaj susret ulazi nakon poraza od Valencije (2-1).

Barcelona: ter Stegen; Araujo, Garcia, Lenglet; Nico, Busquets, Gavi; de Jong; Dembele, Jutgla, Abde

Elche: Badia; Palacios, Gonzalez, Roco, Mojica; Morente, Mascarell, Marcone, Fidel; Perez, Boye

Screenshot_21.png

Just now, Guts1950 said:

Ako itko ima problema sa linkom za bet365 online kladionica" rel="">bet365 meni radi ovaj https://www.28365365.com/#/HO/. @IzudinB ovi linkovi tipa "Premiership - direktan link na ponudu" ne radi, a linkovi tipa "Direktan link za kartone" mi izbaci:

image.png.35bdffbedb597487d7541a009f81402b.png

ali zato ovaj radi:

image.png.d31064e30c9b9987a32895ee923155b8.png

Hvala ti što si javio kolega, bit će ispravljeno.

Union SG - Cercle Brugge   over 2.5   1,65

O Union su već pisao u PŠ i imaju konstantu zabijanja barem dva gola na utakmici. Sa druge strane je Cercle Brugge koji je također u pozitivnom nizu od 4 pobjede u prvenstvu (uz jedan poraz u produžetku kupa iz kojeg su ispali). Mislim da ćemo gledat dosta golova. Prednost bih dao Union, ali ipak mi se čine golovi bolja opcija. Na svih šet gostovanja Cercele kod današnjeg domaćina je bilo oba daju gol.

image.thumb.png.2958838cdd0a4bc855f2e77ee9a0b24b.png

Full time: 3:2

Beerschot – Oostande   under 3,5   1,44 (bet365)

Domaćin je na zadnjem mjestu i u 18 utakmica su zabili samo 15 golova i 9 bodova. Ovo im je prilika da se dignu na 12 i pokušaju smanjivati zaostatak za predzanjim. Gost je na 21 golu u 19. utakmica što je malo više od gola po utakmici. Kao gost su jako loši i u posljednjih 8 gostujučih utakmica su postigli samo jedan gol. Mislim da ćemo gledat jedan do dva gola na utakmici gdje će onaj tko zabije prvi pokušat čuvati tu prednost do kraja utakmice.

image.thumb.png.d6a7a9fb747f50916ddac2cca21dc2b6.png

Full time: 0:2

prije 1 sat, Guts1950 said:

Ako itko ima problema sa linkom za bet365 online kladionica" rel="">bet365 meni radi ovaj https://www.28365365.com/#/HO/. @IzudinB ovi linkovi tipa "Premiership - direktan link na ponudu" ne radi, a linkovi tipa "Direktan link za kartone" mi izbaci:

image.png.35bdffbedb597487d7541a009f81402b.png

ali zato ovaj radi:

image.png.d31064e30c9b9987a32895ee923155b8.png

Za pristup bet365 možete koristiti ovaj link (izmjenjen je alternativni link) http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Evo od mene jedan par koji bi se mogao naći na nekom “Narodnom listiću”

Radi se o skijaški skokovima. Ocekujem danas da će u duelima Japanac Ryoyu Kobayashi biti bolji od Njemca K. Geigera.

938DAE96-72E8-4E41-85FA-131F35C3D5E1.jpeg.1563a7ef27c180e6b759e245ea3ecb2a.jpeg

Japanac je po meni jedan od glavnih kandidata za osvajanje ukupnoga poretka na kraju sezone.

Trenutno je u boljoj formi od Njemca, i ako je trenutno K.Geiger prvi u ukupnom poretku dok je Japanac na drugom mjestu.

Sinoc je Japanac osvojio prvo mjesto u kval. ocekujem da večeras bude bolji od K.Geigera.

1.Listić 

EC42A1BC-9ED0-40B7-AEA7-09193958C95D.jpeg.75d9097bdba7ad7d9841b6b7ed900aa0.jpeg

2.Listić

2CFAF5B5-B6AE-459A-B7CD-7AD837F29D1C.jpeg.9e1d819fad3a0c8adb2951a049f48813.jpeg

3.Listić

F86EB927-1523-41EE-81AF-1B66B1B1ECE8.jpeg.4fb14d13c58645ba36e12197d990e0f0.jpeg

Ovo su listići koje sam igrao ovaj tjedan. Jedino mi je Dortmund bio void, tako da je ulog bio vraćen.

Ocekujem nastavak dobitnih listića i ovaj vikend.

OD 13:00 GORICA - ŠIBENIK Pogledajte sastave za prvu utakmicu dana

GORICA od 13 sati dočekuje Šibenik u 20. kolu HNL-a. posljednjem uoči zimske pauze. U dva dosad odigrana ogleda između ove dvije ekipe oba je puta bolja bila Gorica.

SASTAVI

Gorica: Kotarski - Doka, Šimunović, Jovičić, Muhammed - Ngouali, Babec - Delfi, Kalik, Lovrić - Brodić

Šibenik: Rogić - Batarelo, Perić, Kvesić, Mina - Rak, Cvetković - A.Jakoliš, Marin, M.Jakoliš - Delić

Izvor: index.hr

prije 16 minute, Goksim said:

Veliki pad koeficijenta na Goricu protiv Šibenika sa 1,90 na 1,57...

A93AA67D-5F0B-4B04-8AD4-634BC6017976.thumb.jpeg.42267b2e348f8876752a48bd7eb1fec9.jpeg

Nisam siguran, ali mislim da klub ima problema sa isplatama plaća prema igračima HNK Šibenika.

Trenutno Šibenčani nisu u opasnoj zoni za ispadanje, a kako se bliže Blagdani možda si dečki žele isplatit Božićnicu!….😉…..tko  će ga znati!

Leeds je prošle sezone ušao u Premier Ligu i Bielsina momčad je zaista imala odličnu sezonu u kojoj su igrali sjajan nogomet zbog kojeg su i dobili simpatije mnogih ljubitelja nogometa.Za ovu sezonu Leeds se pojačao Danielom Jamesom i Juniorom Firpom a također su otkupili i Jacka Harrisona koji je bio na posudbi. Mnogi su od Leedsa očekivali da se sa ovim pojačanjima uključe u borbu za Europu ali su trenutno daleko od te borbe.U dosadašnjih 17 kola Leeds je upisao svega tri pobjede i skupio 16 poena. Veliki razlog tome su sigurno i brojni izostanci od početka sezone. Diego Llorente, Koch, Ayling, Firpo su bili ozljeđeni u posljednjoj liniji, Raphinha i Philips su također bili ozljeđeni dok je Bamford odigrao svega šest susreta.Za današnji susret im također nedostaje veliki broj igrača. U posljednjoj liniji ne mogu računati na Coopera, Firpa i Struijka, u veznom redu na Kalvina Phillipsa i Daniela Jamesa dok će u napadačkoj zoni biti bez Bamforda i Rodriga.

Arsenal je dugo vremena bio top 4 ekipa u Premier Ligi ali nakon odlaska Wengera ne igraju na tom nivou te su trenutno kvalitetom ekipa koja se bori za učešće u Premier Ligi.Nije Arsenal posljednjih godina ulagao mnogo ali ipak Arteta je radio odličan posao, već je neko vrijeme sa ekipom te se očekivalo da bi Arsenal ove godine mogao biti nešto konkurentniji u borbi za top 4.Posljednjih godina je najveći problem za Arsenal bila posljednja linija dok su i u sredini imali problema. Pred ovu sezonu su doveli sjajnog Bena Whitea iz Brightona koji će sigurno dosta unaprijediti posljednju liniju.Također su doveli i lijevog beka Tavaresa koji je zamjena za Tierneya te desnog beka Tomiyasua i obojica su u dosadašnjem toku sezone odigrali veliki broj utakmica na visokom nivou. U sredini su doveli Lokongu dok su za poziciju “desetke” doveli konkurenciju Smith Roweu u vidu Odeegarda.Krila su zaista vrhunska gdje Arteta ima mnogo izbora te na tim pozicijama neće imati problema. Napadači Aubameyang i Lacazette igraju godinama sjajno i Arsenal neće imati problema sa zabijanjem pogodaka ove sezone.Arsenal ima izuzetno mladu momčad, većina igrača ima ispod 25 godina u početnih 11, imaju perspektivnu momčad koja ove sezone bilježi solidne rezultate te su trenutno četvrtoplasirana momčad lige.Iako su na početku sezone imali problema sa kreiranjem gol prilika na posljednjih 11 utakmica to izgleda mnogo bolje. Na posljednjih 11 utakmica samo protiv Liverpoola nisu postigli niti jedan pogodak.

Leeds-Arsenal  2  1.9 kv u glavu

SRETNO SVIMA 🍻

prije 4 sati, Cantona said:

Leeds je prošle sezone ušao u Premier Ligu i Bielsina momčad je zaista imala odličnu sezonu u kojoj su igrali sjajan nogomet zbog kojeg su i dobili simpatije mnogih ljubitelja nogometa.Za ovu sezonu Leeds se pojačao Danielom Jamesom i Juniorom Firpom a također su otkupili i Jacka Harrisona koji je bio na posudbi. Mnogi su od Leedsa očekivali da se sa ovim pojačanjima uključe u borbu za Europu ali su trenutno daleko od te borbe.U dosadašnjih 17 kola Leeds je upisao svega tri pobjede i skupio 16 poena. Veliki razlog tome su sigurno i brojni izostanci od početka sezone. Diego Llorente, Koch, Ayling, Firpo su bili ozljeđeni u posljednjoj liniji, Raphinha i Philips su također bili ozljeđeni dok je Bamford odigrao svega šest susreta.Za današnji susret im također nedostaje veliki broj igrača. U posljednjoj liniji ne mogu računati na Coopera, Firpa i Struijka, u veznom redu na Kalvina Phillipsa i Daniela Jamesa dok će u napadačkoj zoni biti bez Bamforda i Rodriga.

Arsenal je dugo vremena bio top 4 ekipa u Premier Ligi ali nakon odlaska Wengera ne igraju na tom nivou te su trenutno kvalitetom ekipa koja se bori za učešće u Premier Ligi.Nije Arsenal posljednjih godina ulagao mnogo ali ipak Arteta je radio odličan posao, već je neko vrijeme sa ekipom te se očekivalo da bi Arsenal ove godine mogao biti nešto konkurentniji u borbi za top 4.Posljednjih godina je najveći problem za Arsenal bila posljednja linija dok su i u sredini imali problema. Pred ovu sezonu su doveli sjajnog Bena Whitea iz Brightona koji će sigurno dosta unaprijediti posljednju liniju.Također su doveli i lijevog beka Tavaresa koji je zamjena za Tierneya te desnog beka Tomiyasua i obojica su u dosadašnjem toku sezone odigrali veliki broj utakmica na visokom nivou. U sredini su doveli Lokongu dok su za poziciju “desetke” doveli konkurenciju Smith Roweu u vidu Odeegarda.Krila su zaista vrhunska gdje Arteta ima mnogo izbora te na tim pozicijama neće imati problema. Napadači Aubameyang i Lacazette igraju godinama sjajno i Arsenal neće imati problema sa zabijanjem pogodaka ove sezone.Arsenal ima izuzetno mladu momčad, većina igrača ima ispod 25 godina u početnih 11, imaju perspektivnu momčad koja ove sezone bilježi solidne rezultate te su trenutno četvrtoplasirana momčad lige.Iako su na početku sezone imali problema sa kreiranjem gol prilika na posljednjih 11 utakmica to izgleda mnogo bolje. Na posljednjih 11 utakmica samo protiv Liverpoola nisu postigli niti jedan pogodak.

Leeds-Arsenal  2  1.9 kv u glavu

SRETNO SVIMA 🍻

Dobra analiza. Inace u zadnje 3 sedmice sam dva puta pisao analize za Arsenal (kao navijac od ranije spomenuto), ali za domace utakmice gdje su prosli. I dalje, ponavljam, kao navijac ocekujem danas pobjedu, ali nece danas igrati Aubameyang. Opet ga Arteta izostavio, pretpostavljam da ih stize umor. Ne kazem da je presudno, iako ce se osjetiti njegov nedostatak. 

Cisto da podijelim info sa ostalima. 

Danas nisam imao nekih ideja za prognoze i zato nisam pisao. I bolje, jer sam vece pare stavio da Hoffenheim postize minimalno 2 gola i na svim tiketima sam igrao to, kao i Leipzig. Da sam pisao, pisao bih bas to da Hoffenheim postize min 2 gola. 

Bas se napadaH ovaj period. 

EDIT: Evo prognoze - Ponocna tj nedjelja 02:00 SAD - BiH - Kec ko Amerika, 1.60 :D

prije 46 minute, A1miR said:

Dobra analiza. Inace u zadnje 3 sedmice sam dva puta pisao analize za Arsenal (kao navijac od ranije spomenuto), ali za domace utakmice gdje su prosli. I dalje, ponavljam, kao navijac ocekujem danas pobjedu, ali nece danas igrati Aubameyang. Opet ga Arteta izostavio, pretpostavljam da ih stize umor. Ne kazem da je presudno, iako ce se osjetiti njegov nedostatak. 

Danas nisam imao nekih ideja za prognoze i zato nisam pisao. I bolje, jer sam vece pare stavio da Hoffenheim postize minimalno 2 gola i na svim tiketima sam igrao to, kao i Leipzig. Da sam pisao, pisao bih bas to da Hoffenheim postize min 2 gola. 

EDIT: Evo prognoze - Ponocna tj nedjelja 02:00 SAD - BiH - Kec ko Amerika, 1.60 :D

A vidio sam da neće igrati i da je pala kvota na Arsenal 1.60 je sada od jutros kad sam uplatio po 1.9 Drugi tip mi je isto i padu kvota na udarce sa 1.85 na 1.60 pa eto ako neko želi da isprati. Sve u svemu zavalit se otvorit pivu i pogledati utakmicu 🍻

Total shots by Arsenal over 14.5

ti kao navijac bi trebao znati zasto je auba izostavljen vec drugu utakmicu za redom i kako izgleda nece igrat neko vrijeme.. tocnije sve dok se ne vrati sa africkog kupa nacija koji pocinje uskoro

btw. moje osobno (skromno) misljenje je da izostanak njega je najbolja stvar sto se dogodila arsenalu u zadnje vrijeme

takodjer navijac arsenala

prije sat vremena, A1miR said:

Aubameyang ne igra tjr izbacen je iz ekipe , iz razloga sto je glupan ostao se tetovirati i zakasnio na okupljanje ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use