Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 07.12.2009. (Listic dana)

brabus533

Recommended Posts

Montana-Cherno More 1 2,69 

Aarhus-Esbjerg x2  1,44

Nantes-Arles 1  1,90

Karditsas-Egaleo 1  1,52

V.Setubal-Sporting L.  2  1,65

Vaduz-Lugano  1 2,30

KONAČNI TEČAJ:42,45

P.S.:tečajevi su rađeni po fortuninoj ponudi

Sada ću svaki par analizirati:

MONTANA-CHERNO MORE  1 

Iako Cherno More bolje stoji na tablici i zadnju  su utakmicu odigrali 0:0 sa CSKA S. a Montana je zadnje dvije izgubila.To im je i dodatni motiv da dobij ovu tekmu pred svojim gledateljima.U prilog tome ide da Cherno More u 7 tekmi u gostima imaju 5 poraza 1 pobjedu i 1 neriješeno,a Montana kod kuće 2 pobjede 2 neriješeno i 3 poraza.Ako netko ne želi igrat 1 preporučavam 1x a ni koeficijent nije loš(1.44).Toplo preporučavam!!

Aarhus-Esbjerg x2

Esbjerg se trenutno nalazi na 3. mjestu a Aarhus na 6.Ekipe su podjednake ali mislim da je Esbjerg u maloj prednosti.Trenutno love prednost Copenhagena koja je 5 bodova nakon današnje pobjede protiv lidera Esbjerga.Ovdje ne preporučavam čistu dvicu nego x2 pa tko voli nek izvoli.

Nantes-Arles 1

Nantes zadnjih 5 utakmica nezna za pobjedu.Dvije neodučene i čak 4 poraza.Arles nije nešto bolji,ali u zadnjih 6 imaju omjer 2,2,2.Na krilima zadnje pobjede protiv Metza dolaze na noge Nantesu koji traži pobjedu nakon 6 utakmica,pa im je ovo prava prilika.Trenutno je Nantes na 8. mjestu a Arles na 5.Mogućom pobjedom Nantes prelazi Arles i ide na 5. mjesto.Ova utakmica im je prava da poprave loše rezultate i preporučavam i ovo!

Karditsas-Egaleo 1

O ovome se nema što pričat.Egaleo je najlošija momčad lige i osvojili su 3 boda u 10 utakmica.Nemaju nijednu pobjedu i zadnjoh 6 sve su izgubili.Karditsasu ne cvjetaju ruže ali ako želi se priključit u borbu za prvu ligu u ovakvim utakmicama se ne smije kiksat.JEDINICA KAO KUĆA!!!!!

Setubal-Sporting L. 2

Mislim da je i ovdje sve jasno.Setubal je zadnjih 5 bez pobjede a Sporting je u maloj krizi jer u zadnjih 6, 5 neodlučenih i 1 pobjeda.K tome Setubal se nalazi na posljednjem mjestu a Sporting na 7.Mogućom pobjedom Sporting dolazi na 5. mjesto i moraju počet pobjeđivat ako žele stići Porto,Benficu i Bragu koji su puno odmakli.100 % DVICA!!

Vaduz-Lugano 1

Vaduz se trenutno nalazi na 3. mjestu a Lugano na 1.Oboje imaju malih problema sa oscilacijama i nemogu zadržat dobru formu.Lugano vodi 6 bodova Vaduz,a oni pobjedom dolaze na 3 boda razlike i prestižu Thun.U prilog još ide veliko rivalstvo između ova dva kluba,malo bolja forma vaduza i tradicija u kojoj Vaduz u 5 tekmi ima 5 pobjeda.Ako netko nije siguran preporučujem 1x iako mislim u pobjedu Vaduza.

Toliko za sada od mene...

Nadam se da sam malo pomogao.

SRETNO SVIMA!!!!!1

Evo ja čekam ova tri para za dobitak:

Ovo sam odigrao u nedjelju budući da sam mislio da se igra tada, ali sam naknadno vidio da igraju u ponedjeljak. Drugi parovi na listicima su prošli.

U subotu je počeo UK Championship. Ovo je prvo kolo, i u subotu, a i u nedjelju sam pogodio sve što sam u snookeru odigrao ( sub + ned oko 7-8 parova). Prvo je kolo i razlike u klasi između igrača su velike i gotovo sve bude realno.

Junhui v DunnMatch PricesDing Junhui  1.20 

Fu v LinesMatch PricesMarco Fu 1.28

O' Sullivan v StevensMatch PricesRonnie O Sullivan 1,28

Za navedene parove očekujem da će proci budući da su to IMO top 10 igraci danas, a imaju slabe ili prosjecne protivnike. Igra se na 17 frameova (dakle tko prvi dođe do 9) što je puno bolje nego kada se igra na 4 ili 5 jer ako je netko bolji obično kroz 17 frameova to i pokaže, dok što igra krace traje, to je veca mogucnost iznenađenja...

Koeficijenti su mali i tako što ne igram često, međutim očekujem da ovo prođe...

Aarhus-Esbjerg x2  1,44

Nantes-Arles 1  1,90

Karditsas-Egaleo 1  1,52

Vaduz-Lugano  1 2,30

Sada ću svaki par analizirati:

MONTANA-CHERNO MORE  1 

Iako Cherno More bolje stoji na tablici i zadnju  su utakmicu odigrali 0:0 sa CSKA S. a Montana je zadnje dvije izgubila.To im je i dodatni motiv da dobij ovu tekmu pred svojim gledateljima.U prilog tome ide da Cherno More u 7 tekmi u gostima imaju 5 poraza 1 pobjedu i 1 neriješeno,a Montana kod kuće 2 pobjede 2 neriješeno i 3 poraza.Ako netko ne želi igrat 1 preporučavam 1x a ni koeficijent nije loš(1.44).Toplo preporučavam!!

Aarhus-Esbjerg x2

Esbjerg se trenutno nalazi na 3. mjestu a Aarhus na 6.Ekipe su podjednake ali mislim da je Esbjerg u maloj prednosti.Trenutno love prednost Copenhagena koja je 5 bodova nakon današnje pobjede protiv lidera Esbjerga.Ovdje ne preporučavam čistu dvicu nego x2 pa tko voli nek izvoli.

Nantes-Arles 1

Nantes zadnjih 5 utakmica nezna za pobjedu.Dvije neodučene i čak 4 poraza.Arles nije nešto bolji,ali u zadnjih 6 imaju omjer 2,2,2.Na krilima zadnje pobjede protiv Metza dolaze na noge Nantesu koji traži pobjedu nakon 6 utakmica,pa im je ovo prava prilika.Trenutno je Nantes na 8. mjestu a Arles na 5.Mogućom pobjedom Nantes prelazi Arles i ide na 5. mjesto.Ova utakmica im je prava da poprave loše rezultate i preporučavam i ovo!

Karditsas-Egaleo 1

O ovome se nema što pričat.Egaleo je najlošija momčad lige i osvojili su 3 boda u 10 utakmica.Nemaju nijednu pobjedu i zadnjoh 6 sve su izgubili.Karditsasu ne cvjetaju ruže ali ako želi se priključit u borbu za prvu ligu u ovakvim utakmicama se ne smije kiksat.JEDINICA KAO KUĆA!!!!!

Setubal-Sporting L. 2

Mislim da je i ovdje sve jasno.Setubal je zadnjih 5 bez pobjede a Sporting je u maloj krizi jer u zadnjih 6, 5 neodlučenih i 1 pobjeda.K tome Setubal se nalazi na posljednjem mjestu a Sporting na 7.Mogućom pobjedom Sporting dolazi na 5. mjesto i moraju počet pobjeđivat ako žele stići Porto,Benficu i Bragu koji su puno odmakli.100 % DVICA!!

Vaduz-Lugano 1

Vaduz se trenutno nalazi na 3. mjestu a Lugano na 1.Oboje imaju malih problema sa oscilacijama i nemogu zadržat dobru formu.Lugano vodi 6 bodova Vaduz,a oni pobjedom dolaze na 3 boda razlike i prestižu Thun.U prilog još ide veliko rivalstvo između ova dva kluba,malo bolja forma vaduza i tradicija u kojoj Vaduz u 5 tekmi ima 5 pobjeda.Ako netko nije siguran preporučujem 1x iako mislim u pobjedu Vaduza.

Toliko za sada od mene...

Nadam se da sam malo pomogao.

SRETNO SVIMA!!!!!1

Svaka cast za analizu...

ps:tecaj nije 42 al nema veze.. analiza je odlicno napisana....nadam se da ces bit redovit...

jos jednom svaka cast!

Aarhus-Esbjerg x2  1,44

Nantes-Arles 1  1,90

Karditsas-Egaleo 1  1,52

Vaduz-Lugano  1 2,30

Svaka cast za analizu...

ps:tecaj nije 42 al nema veze.. analiza je odlicno napisana....nadam se da ces bit redovit...

jos jednom svaka cast!

Ma tečaj 42,45 je dobar.

2,70, 2 para od oko 2 i 3 para oko 1,60... Kada se izmnoži ispadne točno napisano  ;)

…Brynas je ekipa koja se nalazi na 8 mjestu….i ekipa koja je u velikoj formi u zadnje vrijeme..Pratim ih zadnjih par koja i njihova igra me fascinira…Naime,dva kola prije ovog “rasturili” su Skellefteu sa 6:0 kod kuce,dok su proslo kolo u gostima ostvarili jako bitnu pobjedu nad Sodertaljeom od 1:2…Brynas je ekipa koja ima 37 bodova,i pobjeda bi im dobro dosla…Kod kuce imaju omjer 7-4…dok u gostima imaju omjer 4-5…S druge strane Rogle je 10 na tabeli sa 33 boda…Jedino sto se ne uklapa u statistiku je da Rogle u gostima igra puno bolje nego kod kuce,ali mislim da Brynasu ne mogu pruziti dovoljno dobar otpor…Rogle je proslo kolo izgubio od HV 71 sa 2:4 kod kuce,dok su kolo prije toga sa Frolundom kuci igrali 2:2…Specificno da igraju bolje u gostima,te imaju gostujuci omjer 7-6…Ove dvije ekipe medjusobno su igrale uvijek sa vise golova…Mislim da nema potrebe da pisem od 2006 kolko je bilo u tekmama ove dvije ekipe,sve u svemu ocekujem sigurno pobjedu domacina,pa cak i hendicep…  ovo sam uspio naci na netu ako komu pomaze neka izvoli hokej svetska liga 19 00 h

sreten hvala!!!!

goksim, ne igram taj snooker tako da ne kužim.

koliko ti je dobitak???

Oko 200€.

Danas je možda najzanimljivije ženski rukomet...

Norveška(h-35,5)-Čile 1

Hendikep je ogroman, i rijetko se ovo viđa u rukometu... Norveška je jedna od najjacih zemalja ženskog rukometa, dok Čile nije neka rukometna zemlja... Za sada je Čile izgubio od Rumunjske i Mađarske sa po 34 gola razlike. Iste te Mađare je Norveška prije 2 godine pobjedila 20 razlike. Vjerojatno su napredovali, ali...

Norveška je dobila Tunis i Japan sa po 15-ak razlike. Danas očekujem da će stvarno "napuniti" Čile budući da je razlika u kvaliteti golema, i mislim da bi moglo biti oko: 52:11... u svakom slučaju očekujem da će pokriti hendikep...

New York-Portland 1,kvota je 2,30...

Po meni se ovo isplatio igrat,jer Portland je osta prekjucer bez njihovog ponajboljeg igraca...Grega Odena..(ozljeda kolina,izostanak do kraja sezone)...New York ima na tim pozicijama odlicne igrace poput Al Harningtona,Davida Lee,Galinari...itd...Portland ima jos ponekih izostanaka...

Philadephia-Denver 1,kvota 3,25...

U Philadephiu se vratia Allen Iverson...95 % da ce zaigrat veceras,ocekuje se puna dvorana,i velika su ocekivanja na strani Iguadala,Iversona,Branda...isplati se riskirat i odigrat za neku sitnu svotu...

ta dva para mogu proci ali za vece pare nikako.

Jeste da je Portland izgubio Odena ali svakako on nije njihov najbolji igrac. Bolji su Roy i Aldridge.

Pryzbilla nije nista puno losiji od Odena samo sto je Oden veliki talenat i od njega se ocekuje napredaka a od Prizbyle ne. New York igra odlicno poslednjih par utakmica ali sa njima se nikada ne zna. Ja bi ipak vise sanse da Portlandu veceras.

Philadelphia - Denver - ne bi nikako tipovao na sixerse. Denver igra vrlo dobro i bolja su ekipa. Iverson se vraca u sixerse, velika su ocekivanja i samo je to razlog zasto necu igrati na Denver veceras, ali svakako necu ni na sixerse. Nuggetsi imaju bolji tim ali uvijek se moze desiti lose vece igracima iako ove sezone Anthony nije imao utakmicu u kojoj je zabio ispod 20 koseva.

ta dva para mogu proci ali za vece pare nikako.

Jeste da je Portland izgubio Odena ali svakako on nije njihov najbolji igrac. Bolji su Roy i Aldridge.

Pryzbilla nije nista puno losiji od Odena samo sto je Oden veliki talenat i od njega se ocekuje napredaka a od Prizbyle ne. New York igra odlicno poslednjih par utakmica ali sa njima se nikada ne zna. Ja bi ipak vise sanse da Portlandu veceras.

Philadelphia - Denver - ne bi nikako tipovao na sixerse. Denver igra vrlo dobro i bolja su ekipa. Iverson se vraca u sixerse, velika su ocekivanja i samo je to razlog zasto necu igrati na Denver veceras, ali svakako necu ni na sixerse. Nuggetsi imaju bolji tim ali uvijek se moze desiti lose vece igracima iako ove sezone Anthony nije imao utakmicu u kojoj je zabio ispod 20 koseva.

..postujem to sve,al da moje misljenje je da aldridge nie bolji od odena...sve stoji sta si napisa,al malo riskirat na malu svotu nie za odmet...sve je moguce u nba-u...a za portland,roy je njihov najbolji igrac,all roy nemoze veceras dat 45 koseva...ipak ce njega uvatit agresivno,jer jedini on moze nesto vise zabit...

Nantes-Arles 1 (1.90)

kako stvari stoje na tablici Arles je u boljoj poziciji na 5. mjestu sa omjerom 7-6-3 dok je Nantes na 7.mjestu

sa 6-6-4

Omjer utakmica Nantesa kod kuce je 4-3-1 sa gol razlikom od 16:10 dok je Arlesov omjer kao gost 2-3-3 sa gol razlikom

9:13

forma zadnjih 6 kola ide na stranu domacina kod kojeg je 2-2-2 dok je kod gosta 1-2-3 sa identicnom gol razlikom od 6:11

Sve u svemu gledajuci neke statistike najrealnije je ocekivati x kod ove utakmice , ali ipak dajem blagu prednost domacinu

koji bi sa ovom pobjedom dosao na -2 gledajuci na drugoplasiranog

Hapoel Tel Aviv-Hapoel Haifa  1 (1.40)

Utakmica kod koje mislim da nebi trebalo doci do nekog prevelikog razmisljanja,jer je domacin

znatno jaca ekipa od gosta..u prilog ide i sva moguca statistika. Domacin je u velikom naletu forme , 6 kola 5-1-0 dok je kod gosta

obrnuta situacija...6 kola gol razlika 17:4 a gost 6:14 mislim da nebi trebalo biti dileme ;)

Setubal-Sporting 2 (1.65)

Sporting se nalazi u jako nepovoljnoj situaciji za klub koji je navikao boriti se za sam vrh

nalaze se na 7.mjestu sa zaostatkom od 14 bodova za prvoplasiranom Bragom , odn. Benficom (+utakmica manje)...

Trenutno ne prikazuju igre vrijedne divljenja , ali ipak mislim da im je danas jedna od posljednjih prilika kupiti kartu za

prikljucivanje u borbu za vrh gdje im je naravno i mjesto.Dok je gost trenutno najlosija momcad 'Lige Sagres' sa

sa samo 8 bodova u 11 utakmica i gol razlikom od 4-21....jos jedan par za kojeg mislim da nebi trebalo biti problema... ;)

TECAJ NA OVA TRI PARA JE 4.4

JA SAM UPLATIO 50 KUNA DOBITAK MI JE 200, NIJE NEKI NOVAC , ALI 150 DOBAR ZA PONEDJELJAK SMATRAM SOLIDNIM ;)

NADAM SE DA CE BITI SRECE ;)

p.s(malo sam razduzio , jebaji ga ) ;)

@kosarkas - U napadu je Aldridge bog za Odena. Oden zna samo zakucat a aldridge zna i tricu ponekad ubaciti a sut sa poludistance mu je ubitacan. Oden je bolji u defanzivi ali samo zbog gradje. Nece im napadacki veceras faliti. Njegovih 10 poena mogu nadoknaditi. Jedino sto Knikcsi igraju malo bolje u zadnje vrijeme ali svakako ostajem pri tome da su blazersi favoriti veceras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use