Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

mSxUKh5.pngXkMmF6O.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.12. u 16:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Chelsea - Everton 1 (1.20) bet365

Everton je trenutno u velikom padu forme i ovo je savršena prilika za Chelsea da ostvari sva tri boda na Stamford Bridgeu. Chelsea je na trećem mjestu sa 36 bodova osvojenih u 16 utakmica. Izgubili su samo dvije utakmice, uz tri remija i 11 pobjeda u tom periodu. Imaju treći najbolji napad u ligi sa 38 golova postignutih do sada, dok imaju i drugu najbolju obranu.

Plavci su bili izvanredni u Premier ligi do kraja studenog, nakon čega su počeli nešto slabiji nastupi u kojima primaju više golova, ali su i dalje bod iza Liverpoola, te pet iza Cityja koji ima i utakmicu više. U posljednjoj utakmici protiv Leedsa su ostvarili pobjedu od 3-2 i to u posljednjim trenucima utakmice kada su postigli gol iz penala.

Everton se nalazi na 14. mjestu sa samo 18 odova. Od 16 odigranih utakmica ostvarili su pobjedu u samo pet navrata, dok su u tri utakmice remizirali. Imaju osam poraza do sada sa omjerom 20:28 do sada ove sezone. Everton je postigao samo četiri gola u posljednjih šest utakmica. U tim utakmicama su primili čak 12 golova, što ne ulijeva veliku nadu pred susret sa Europskim prvakom. Čak i nakon pobjede protiv Arsenala nisu mogli zadržati svoju formu, te su doživjeli razočaravajući poraz od Crystal Palacea (1-3) prošlog tjedna. Vjerujem da Chelsea ovdje može ostvariti rutinsku pobjedu. Early Payout je uključen u bet365 kladionici. Sretno!

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount, Pulisic; Lukaku

Everton: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Godfrey; Iwobi, Doucoure, Allan, Gordon; Gray; Rondon

Screenshot_11.png

Izvor: bet365

Liverpool - Newcastle | Pobjeda Liverpoola u prvom poluvremenu (1.40) bet365

Jedan od najboljih timova večeras igra protiv jednog od najgorih u Premier ligi. Redsi su na drugoj poziciji sa 37 bodova iz 16 utakmica. Izgubili su samo jednom, dok su remizirali četiri puta, uz 11 pobjeda ove sezone. Imaju najbolji napad u ligi sa 45 golova koje su postigli do sada, dok imaju treću najbolju obranu, nakon što su primili samo jedan gol više od Chelseaja. Liverpool je u posljednjih šest utakmica primio samo dva gola. Oni su ove sezone ponovo jedan od favorita za osvajanje Premier lige i jedina su momčad koja ove sezone nema poraza na domaćem terenu. U prethodnom meču su ostvarili pobjedu nad Aston Villom (1-0).

Svrake su na 19. mjestu, u zoni ispadanja sa samo 10 bodova osvojenih iz 16 utakmica. Pobijedili su samo jednom u ligi, dok su sedam puta remizirali i izgubili u preostalih osam. Uz to imaju i najgoru obranu u ligi sa 34 primljena gola do sada. Primili su čak 11 golova u posljednjih šest utakmica, a prvu pobjedu su ostvarili protiv Burnleya nakon čega ih je u prethodnom susretu Leicester demolirao sa 4-0. Očekujem pobjedu domaćina već u prvom poluvremenu po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Jota, Mane

Newcastle: Dubravka; Manquillo, Schar, Clark, Lascelles, Lewis; Joelinton, Hayden, Shelvey, Saint-Maximin; Wilson

Screenshot_15.png

20:45 Chelsea - Everton 8.5+ kornera - 1.38 U slucaju kornera ne igra bas ulogu da li je utakmica kuci ili u gostima, ali vodeci se logikom, kuci svaka ekipa nastoji da vise napada, zato sam se osvrnuo samo na pet posljednjih 'domacih' utakmica Chelsea. Zadnju utakmicu protiv Leedsa imali su 5 kornera, prije toga kuci su protiv Utd-a postigli cak 15 kornera, protiv Juventusa 13, protiv Burnley-a 14 kornera i u kupu protiv Southampton-a 10 kornera. Govorim sve od utakmicama kuci. Ovdje je ocekivati neki prosjek, a i to da ce i Everton imati koji korner. Djeluje izgledno i solidno za ovu kvotu. Ja igram. 

Antwerp - Eupen 1 (1.66) bet365

Antwerp je u utrci za prva četiri mjesta na tabeli belgijske Jupiler Pro lige. Ako ostvare pobjedu u ovom susretu idu na treće mjesto na samo tri boda dalje od drugoplasiranog Club Bruggea. Domaćini postižu dosta golova ove sezone, posebno na domaćem terenu. Antwerp je pobijedio u tri od posljednje četiri utakmice, dok imaju samo pet poraza ove sezone u ligi. Na domaćem terenu Antwerp je bio jedna od najboljih ekipa u ligi, gdje su u devet utakmica ostvarili 17 bodova.

Screenshot_19.png

Eupen je trenutno u nedosljednoj formi. Primaju dosta golova, posebno na gostovanjima, gdje su poraženi u posljednje četiri uzastopne utakmice.  Bili su bez pobjede u osam od posljednjih deset mečeva. Od dvije ukupne pobjede tijekom ovog perioda, jedna je bila u belgijskom kupu protiv momčadi iz niže lige, dok je jedna bila protiv posljednjeplasiranog Beerschota. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.66 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_17.png

IMG_20211216_172250.thumb.jpg.b6e951547098ba0d3b591cd250857667.jpg

U slučaju da neko oce uzet laganih ~1500kn 

SuperSport nudi bonus do 2100 kn 

Potrebno uplatiti 2100 na račun i okrenuti 3x taj iznos 

Ja sam evo uplatio 1942 kn nisam imao više na hrvatskoj kartici ,posto sam u Njemačkoj...

I ovo je prvi obrtaj  ,kako god da završi izgubio sam 180 kn ali mi oni daju 640kn (1/3) bonusa vec.jedino bitno je da se završi utakmica haha 

IMG_20211216_173019.thumb.jpg.5e1847275d7ef0102baaa2b8881ee8a6.jpg

IMG_20211216_173000.thumb.jpg.a0dacdb5ec2077c170f2983de9df3256.jpg

Ps tko želi može i probat druge parove no mora navući kvotu 1.8 , što automatski više nije 100% , al..

prije 14 minute, Ivan98 said:

IMG_20211216_172250.thumb.jpg.b6e951547098ba0d3b591cd250857667.jpg

U slučaju da neko oce uzet laganih ~1500kn 

SuperSport nudi bonus do 2100 kn 

Potrebno uplatiti 2100 na račun i okrenuti 6x taj iznos 

Ja sam evo uplatio 1942 kn nisam imao više na hrvatskoj kartici ,posto sam u Njemačkoj...

I ovo je prvi obrtaj  ,kako god da završi izgubio sam 180 kn ali mi oni daju 640kn (1/3) bonusa vec.

IMG_20211216_173019.thumb.jpg.5e1847275d7ef0102baaa2b8881ee8a6.jpg

IMG_20211216_173000.thumb.jpg.a0dacdb5ec2077c170f2983de9df3256.jpg

Ps tko želi može i probat druge parove no mora navući kvotu 1.8 , što automatski više nije 100% , al..

majstorski. treba se sjetiti ovoga. svaka čast

Pisao sam nedavno u vezi tih SS bonusa. Ja nemam opet ponuđeno. Baš su da ne kažem što. 10 godina, nikad mi tako nešto nisu ponudili.

Evo što sam tu pisao nedavno:

Što se kladionica tiče sve je jasno što si napisao. I sam ih zbog takvih stvari prezirem, ali naravno igram. Na kraju krajeva i sa ostalim stvarima je tako, ali da su naše domaće kladionice bezobrazne, jesu. Nedavno sam čak poslao mail SuperSportu da mi daju neki bonus. Naravno, nisu mi ni odgovorili. Znam da neki dobivaju bonuse kod uplata, al to valjda ovi koji manje igraju pa da ih kladionica motivira na igranje. Meni koji imam račun valjda 10 tak godina nikad nikakav bonus nije došao. Imaju nekakve maratone zadnjih par godina, ali to je mala lova s obzirom koliko dugo trebaš to izdržati. Evo ja sam sad prvi puta izdržao maraton koji je trajao preko 4 mjeseca. U tom razdobju morao si igrati svaki dan, bila je mogućnost pauzirati jedan dan u mjesecu, za 390 kuna. Užas.

prije 36 minute, fic said:

Pisao sam nedavno u vezi tih SS bonusa. Ja nemam opet ponuđeno. Baš su da ne kažem što. 10 godina, nikad mi tako nešto nisu ponudili.

Evo što sam tu pisao nedavno:

Što se kladionica tiče sve je jasno što si napisao. I sam ih zbog takvih stvari prezirem, ali naravno igram. Na kraju krajeva i sa ostalim stvarima je tako, ali da su naše domaće kladionice bezobrazne, jesu. Nedavno sam čak poslao mail SuperSportu da mi daju neki bonus. Naravno, nisu mi ni odgovorili. Znam da neki dobivaju bonuse kod uplata, al to valjda ovi koji manje igraju pa da ih kladionica motivira na igranje. Meni koji imam račun valjda 10 tak godina nikad nikakav bonus nije došao. Imaju nekakve maratone zadnjih par godina, ali to je mala lova s obzirom koliko dugo trebaš to izdržati. Evo ja sam sad prvi puta izdržao maraton koji je trajao preko 4 mjeseca. U tom razdobju morao si igrati svaki dan, bila je mogućnost pauzirati jedan dan u mjesecu, za 390 kuna. Užas.

meni redovno dode sms  da ima neki bonus itd itd a ne igram tamo nepamtim kad sam zbog pdv ,nedavno je bilo 100% bonusa do 900kn uplate 

Možda se isplati veceras igrat (AH) korner na Chelsea. Ocekujem veceras da će domacini vecinu utakmice igrati na polovici slaboga Evertona, tako je lako moguće i vidjeti veceras veliki broj kornera od strane Chelsea.

53D85651-5D76-4096-905A-44B89501F4FA.jpeg.16dd4cd6fbac2bdbdceedae1bb9ae419.jpeg

Everton je stvarno loš, zbog toga mi ova oklada se isplati igrat. Ne ocekujem da bi Chelsea večeras mogao “razvalit” Everton, sigurno da će se gosti branit i pokušati igrati na kontre, ali lako moguće da bi ovaj hendikep kornera vrlo lako mogao proći.

prije 2 minute, elnino said:

piše da se moraju na listić staviti najmanje dva para

Gdje to piše ? 

Jedini uvjet koliko ja vidim je 1.8 kvota ..

"

Pravila promocije bonusa “Uplati i osvoji“

(u daljnjem tekstu skraćeno kao: pravila)

Priređivač

Članak 1.

Promociju “Uplati i osvoji“ (u daljnjem tekstu skraćeno kao: promocija) organizira i provodi SUPER SPORT d.o.o., Zagreb, Krčka 18/d, OIB: 48471634697 (u daljnjem tekstu skraćeno kao: priređivač).

Trajanje i uvjeti sudjelovanja u promociji

Članak 2.

Promocija počinje 08. Lipanj 2021. u 20:47 sati, a završava odlukom priređivača (u daljnjem tekstu skraćeno kao: razdoblje trajanja promocije).

Članak 3.

1. U promociji mogu sudjelovati samo igrači koji imaju otvoren Internet račun za klađenje kod priređivača, sudjelovanjem u igrama na sreću sportsko klađenje (live i „obično“) te koji su obavijest o promociji s ponudom za ostvarivanje bonusa zaprimili od priređivača.
  2. Bonus se ne odnosi na igre na sreću u casinu, poker, loto niti virtualne igre. Nijedna oklada izvršena u navedenim igrama ne ulazi u obračun za bonus.
  3. Oklade se mogu izvršiti na web stranici priređivača, mobilnoj stranici priređivača ili putem mobilne aplikacije.

Članak 4.

1. Aktivacija promocije ostvaruje se u dva koraka - prihvaćanjem ponude za ostvarivanje bonusa i uplatom sredstava na račun.
  2. Rok za prihvaćanje ponude je 4 dana od dana kada je igraču poslana ponuda za ostvarivanje bonusa.
  3. Prihvaćanje ponude po isteku roka iz stavka 2. ovog članka neće se uzimati u obzir.
  4. Uplata koja će odrediti iznos bonusa mora se izvršiti u roku 3 dana od dana prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  5. Naknadna, odnosno svaka sljedeća uplata na račun nakon prve uplate od prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa, bilo da je izvršena unutar roka od 3 dana ili po isteku roka, neće se uzimati u obzir, odnosno u razdoblju trajanja promocije ista se može aktivirati samo jednom.

Članak 5.

1. Iznos mogućeg bonusa jednak je iznosu prve uplate igrača na njegov internet račun za klađenje učinjene nakon prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  2. Minimalni ostvarivi bonus iznosi 100 kn, a maksimalni 2.100 kn. Uplate na račun manje od 100 kn neće se uzimati u obzir za ostvarivanje bonusa, a sve uplate iznosa većeg od 2.100 kn aktivirat će maksimalni iznos bonusa.
  3. Za pravo na ostvarivanje mogućeg bonusa, svi događaji na listićima uplaćenim u svrhu promocije moraju biti završeni najkasnije do trenutka završetka promocije.

Članak 6.

1. Nakon aktivacije promocije, igrač da bi mogao isplatiti u cijelosti ili djelomično garantirani iznos bonusa, ima 30 dana da ispuni uvjete promocije.
  2. Bonus se isplaćuje u 3 koraka, a nakon svakog vrednovanja listića kojim je (u zbroju s prethodnim listićima) uplaćen proporcionalni dio ukupne potrebne uplate za cijeli iznos bonusa.
    Svaki korak isplate bonusa isplaćuje se jedan postotni dio ukupnog iznosa bonusa, postoci po koracima su sljedeći:
    1. 33%
    2. 33%
    3. 34%
  3. Da bi igrač isplatio cjelokupni garantirani iznos bonusa, iznos prve uplate, odnosno iznos najvećeg mogućeg bonusa, mora uplatiti 3 puta.
  4. Listići iz stavka 2. ovog članka moraju imati najmanji tečaj 1,8. Sistemski listići, listići lota te listići odigrani na virtualne igre ne ulaze u promociju.
  5. Pod uplatom listića iz stavka 2. ovog članka računa se uplata zajedno s manipulativnim troškovima.
  6. Ukoliko igrač ne ispuni uvjete promocije tijekom razdoblja iz stavka 1. ovog članka, nema pravo na isplatu preostalog dijela bonusa.
  7. Ostvareni bonus isplaćuje se u cijelosti na internet račun igrača nakon što sve oklade na listićima iz stavka 2. ovog članka budu vrednovane i to odmah, a najkasnije sljedeći radni dan. U slučaju da se bilo koji listić iz stavka 2. ovog članka stornira, izvršena uplata na takav listić se ne uzima u obzir za ostvarivanje prava na isplatu bonusa.

Članak 7.

Ostvareni bonus koji je isplaćen na igračev Internet račun za klađenje može se koristiti za daljnju igru ili isplatiti.

Članak 8.

1. Priređivač zadržava pravo promjene Pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vrijeme, a osobito ukoliko to zahtijevaju tehnički ili komercijalni uvjeti ili neki javni uzrok.
  2. O svim promjenama i novostima u promociji priređivač će igrače obavještavati objavama na svojoj Internet stranici.

Članak 9.

Ova Pravila dodatak su Općim pravilima igre na sreću klađenje te Općim pravilima sudjelovanja u igrama Supersporta putem interneta i primjenjuju se zajedno s navedenim Općim pravilima.

U Zagrebu 08. Lipanj 2021.

SUPER SPORT po direktorima
Goranu Đuriću i Radimu Haluzi"

prije 7 minute, Ivan98 said:

Gdje to piše ? 

Jedini uvjet koliko ja vidim je 1.8 kvota ..

"

Pravila promocije bonusa “Uplati i osvoji“

(u daljnjem tekstu skraćeno kao: pravila)

Priređivač

Članak 1.

Promociju “Uplati i osvoji“ (u daljnjem tekstu skraćeno kao: promocija) organizira i provodi SUPER SPORT d.o.o., Zagreb, Krčka 18/d, OIB: 48471634697 (u daljnjem tekstu skraćeno kao: priređivač).

Trajanje i uvjeti sudjelovanja u promociji

Članak 2.

Promocija počinje 08. Lipanj 2021. u 20:47 sati, a završava odlukom priređivača (u daljnjem tekstu skraćeno kao: razdoblje trajanja promocije).

Članak 3.

1. U promociji mogu sudjelovati samo igrači koji imaju otvoren Internet račun za klađenje kod priređivača, sudjelovanjem u igrama na sreću sportsko klađenje (live i „obično“) te koji su obavijest o promociji s ponudom za ostvarivanje bonusa zaprimili od priređivača.
  2. Bonus se ne odnosi na igre na sreću u casinu, poker, loto niti virtualne igre. Nijedna oklada izvršena u navedenim igrama ne ulazi u obračun za bonus.
  3. Oklade se mogu izvršiti na web stranici priređivača, mobilnoj stranici priređivača ili putem mobilne aplikacije.

Članak 4.

1. Aktivacija promocije ostvaruje se u dva koraka - prihvaćanjem ponude za ostvarivanje bonusa i uplatom sredstava na račun.
  2. Rok za prihvaćanje ponude je 4 dana od dana kada je igraču poslana ponuda za ostvarivanje bonusa.
  3. Prihvaćanje ponude po isteku roka iz stavka 2. ovog članka neće se uzimati u obzir.
  4. Uplata koja će odrediti iznos bonusa mora se izvršiti u roku 3 dana od dana prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  5. Naknadna, odnosno svaka sljedeća uplata na račun nakon prve uplate od prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa, bilo da je izvršena unutar roka od 3 dana ili po isteku roka, neće se uzimati u obzir, odnosno u razdoblju trajanja promocije ista se može aktivirati samo jednom.

Članak 5.

1. Iznos mogućeg bonusa jednak je iznosu prve uplate igrača na njegov internet račun za klađenje učinjene nakon prihvaćanja ponude za ostvarivanje bonusa.
  2. Minimalni ostvarivi bonus iznosi 100 kn, a maksimalni 2.100 kn. Uplate na račun manje od 100 kn neće se uzimati u obzir za ostvarivanje bonusa, a sve uplate iznosa većeg od 2.100 kn aktivirat će maksimalni iznos bonusa.
  3. Za pravo na ostvarivanje mogućeg bonusa, svi događaji na listićima uplaćenim u svrhu promocije moraju biti završeni najkasnije do trenutka završetka promocije.

Članak 6.

1. Nakon aktivacije promocije, igrač da bi mogao isplatiti u cijelosti ili djelomično garantirani iznos bonusa, ima 30 dana da ispuni uvjete promocije.
  2. Bonus se isplaćuje u 3 koraka, a nakon svakog vrednovanja listića kojim je (u zbroju s prethodnim listićima) uplaćen proporcionalni dio ukupne potrebne uplate za cijeli iznos bonusa.
    Svaki korak isplate bonusa isplaćuje se jedan postotni dio ukupnog iznosa bonusa, postoci po koracima su sljedeći:
    1. 33%
    2. 33%
    3. 34%
  3. Da bi igrač isplatio cjelokupni garantirani iznos bonusa, iznos prve uplate, odnosno iznos najvećeg mogućeg bonusa, mora uplatiti 3 puta.
  4. Listići iz stavka 2. ovog članka moraju imati najmanji tečaj 1,8. Sistemski listići, listići lota te listići odigrani na virtualne igre ne ulaze u promociju.
  5. Pod uplatom listića iz stavka 2. ovog članka računa se uplata zajedno s manipulativnim troškovima.
  6. Ukoliko igrač ne ispuni uvjete promocije tijekom razdoblja iz stavka 1. ovog članka, nema pravo na isplatu preostalog dijela bonusa.
  7. Ostvareni bonus isplaćuje se u cijelosti na internet račun igrača nakon što sve oklade na listićima iz stavka 2. ovog članka budu vrednovane i to odmah, a najkasnije sljedeći radni dan. U slučaju da se bilo koji listić iz stavka 2. ovog članka stornira, izvršena uplata na takav listić se ne uzima u obzir za ostvarivanje prava na isplatu bonusa.

Članak 7.

Ostvareni bonus koji je isplaćen na igračev Internet račun za klađenje može se koristiti za daljnju igru ili isplatiti.

Članak 8.

1. Priređivač zadržava pravo promjene Pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vrijeme, a osobito ukoliko to zahtijevaju tehnički ili komercijalni uvjeti ili neki javni uzrok.
  2. O svim promjenama i novostima u promociji priređivač će igrače obavještavati objavama na svojoj Internet stranici.

Članak 9.

Ova Pravila dodatak su Općim pravilima igre na sreću klađenje te Općim pravilima sudjelovanja u igrama Supersporta putem interneta i primjenjuju se zajedno s navedenim Općim pravilima.

U Zagrebu 08. Lipanj 2021.

SUPER SPORT po direktorima
Goranu Đuriću i Radimu Haluzi"

Screenshot_20211216_202105_com.android.chrome.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use