Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 08.12.2009. (Listic dana)

Sreten

Recommended Posts

Evo i jedna zanimljivost...cfc_blues to vjerojatno zna ali šuti... :P

Chelsea na svom terenu nije primio gol od početka sezone, točnije od prvog kola kada su igrali sa Hullom i pobjedili u zadnjim minutama sa 2:1...vjerujem da ni danas protiv Apoela neće primiti gol, no izgleda su upali u neku krizu, imaj udva poraza zaredom...

;D ;D ;D tocno ali tko zna kakva ce im bit obrana, protiv blackburna je ancelotti stavio sva 4 beka  obranu  :-\ dobro ivanovic zna igrat stopera al opet 4 beka... i jos je na golu bio hilario. Tako da danas treba prvo vidjet tko igra, a onda odlucit

FC Zürich-AC Milan         08.12. 20:45 2 1,40   

Chelsea-Apoel Nicosia   08.12. 20:45 1 1,35 

L.A.Clippers-Orlando Magic 08.12. 23:55 2 1,35

Jel ovo prolazi danas?

Protiv Manchestera se necu kladit posto sam njihov fan :)

Ja bih stavio Woflsburg 1x prije neg chelsea cisto 1 iako ce najverojatnije proci.

Jel ti to sto si Man Utd fan donosi novce? Kad se kladis osjecaje na stranu  ;)

listici koje sam danas odigro su slijedeci:

Juventus-Bayern.M : 1x ( 1.40 )

Smatram da je Juve preiskusan klub da bi prokockali priliku proci dalje i to pred svojom

publikom,u prilog im ide i da in je nerjesen rezultat dovoljan za prolaz dalje..Bayern ne

ocarava svojim igrama , pa vjerujem da ce tako biti i veceras

Chelsea-Apoel.N : 1 ( 1.35 )

Chelsea je osiguro prvo mjesto skupine , ali uz zadnji poraz od M. Citya i 2-2 protiv

Blackburna i ispadanjem na penale u Carling kupu , mislim da im je ovo prilika da

stave osmijeh na lice svojim navijacima...ipak zadnju utakmicu prije stanke je lijepo

pobjediti....

Zurich-A.C.Milan : 2 ( 1.40 )

Zurich je vec posljedni u skupini , stovise bez sansi i za trece mjesto koje vodi u europsku

ligu, dok je sa druge strane Milan koji se dize iz utakmice u utakmicu i pokazuje da je

velik klub ma sto neki pricali nakon katastrofalnog starta sezone, Milan je na drugom mjestu

skupine sa samo bodom ispred Marseilla, i pobjeda im znaci siguran prolazak skupine.

Leeds-Kattering : 1 ( 1.20 )

Mislim da ovdje takodjer nema dvojbe, Leeds je domacin Katteringu klubu iz engleske

konferencije..prva utakmica zavrsila je 1-1 , i mislim da je danas realno za ocekivati da

Leeds to dobije...Leeds je trenutno prvi u Engleskoj 1 ligi, i mislim da ovdje nema nikakve

dvojbe ;)

Tečaj je 3.2

Moja uplata na ovo je 160 kuna dobitak 500

Sad cekamo srecu ;)

Drugi listic sto sam odigro je slijedeci:

Marseille-R.Madrid : x2 ( 1.45 )

Misljenja sam da Real ovu utakmicu ne gubi, stovise mislim da idu na pobjedu jer sa nerjesenim rezultatom i

pobjedom Milana idu na 2 mjesto sto im svakako nije cilj.Statistika im takodjer ide u korist sto

govori da u tri medusobna omjera ovih klubova real je slavio na sva tri...u dva je prosao i hendikep

sto danas vjerojatno nece biti slucaj...

Juventus-Bayern.M : 1x ( 1.40 )

Znam da ne treba igrat iste parove na dva listica , ali ovo mi je nekako danas najsigurnije pa sam morao ;)

A.Madrid-Porto : PiK 1 (1.55)

Atletico u zadnjim utakmicama pokazuje da polako ali sigurno izlazi iz rezultatske krize sa pocetka sezone, zadnje dvije

utakmice je slavio, pa bi mogao tako i nastaviti niz, u prilog im ide da gost dolazi na utakmicu sa osiguranom kartom

za daljnji tijek natjecanja , dok oni moraju potvrditi svoje trece mjesto za odlazak u Europsku ligu, u medusobnom

omjeru ovih klubova sto je tri utakmice Porto bolje stoji sa jednom pobjedom i dva remija , ali danas ima ova utakmica

ne igra nikakvu ulogu i mislim da bi mogli igrati sa izmjesanim sastavom....

R.B.Salzburg-Olimpija.LJ 1 ( 1.35 )

u omjeru ovih dvaju momcadi domacin bolje kotira 11-3-5 ..domacin se nalazi na 5.mjestu lige dok su gosti na

9. od 10 naravno ;)  utakmica je zanimljiva i zbog toga sto je to ogled dvije momcadi sa koje su u samom vrhu

gledajuci formu sto im je 4-2 i kod jednih i kod drugih , zadnju utakmicu je dobila Olimpija kod kuce sa 3-2

i vjerujem da salzburg ide vratiti izgubljeno ;)

Tecaj je 4.3

Moja uplata 105 kuna dobitak 430

Sad se ceka pocetak utakmica da vidimo na cem smo ;)

SRETNO SVIMA !

57531 Wolfsbur/odg-ManUtd da 08.12. 20:45 1,75

580 Chelsea-Apoel Nicosia 1 08.12. 20:45 1,35

578 FC Zürich-AC Milan 2 08.12. 20:45 1,40

576 Juventus-Bayern München 1X 08.12. 20:45 1,40

1656 Lines P.-Williams M. 2 08.12. 14:30 1,30

1657 O`Sullivan R.-Ebdon P. 1 08.12. 14:30 1,25

1244 Manglerud-Lillehammer IK 2 08.12. 18:30 1,90

1285 HV 71-MoDo 1 08.12. 19:00 1,55

1136 Mannheim-Krefeld Ping. 1 08.12. 19:30 1,45

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use