Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 12.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

a6MGC7D.pngMMC6NO2.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primer

fu7DhB1.pnghzoWQ4Y.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

2iT9sjz.pnge6QlArS.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

XCuIgO6.png1sPYDpB.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

SgeFiJk.pngyTecGgK.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

8QOhHVG.pngNY7DxR7.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.12. u 21:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Burnley - West Ham (15:00) bet365
Sudac: Graham Scott (3.60)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 1.13
fhGxCl0.png

Leicester - Newcastle (15:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (6.00)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.47
YEv5y4u.png

Crystal Palace - Everton (17:30) bet365
Sudac: Andy Madley (1.86)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.00
PtBCkNS.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Villarreal - Rayo Vallecano (14:00) bet365
Sudac: Mario Melero López (4.29)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 2.73
DeDeluL.png

Osasuna - Barcelona (16:15) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (3.57)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.07
zlp3bXS.png

Betis - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.29)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.80
5JTeEcf.png

Real Madrid - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.93
8wVqklm.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Torino - Bologna (12:30) bet365
Sudac: Federico Dionisi (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.73
Prosjek ekipe 2: 2.56
Dm3XVEH.png

Verona - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.73
Prosjek ekipe 2: 2.47
KzIHHip.png

Napoli - Empoli (18:00) bet365
Sudac: Livio Marinelli (5.20)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 2.13
aGZk4Nd.png

Sassuolo - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Simone Sozza (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.33
YJMjRVS.png

Inter - Cagliari (20:45) bet365
Sudac: Matteo Marchetti (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.31
GacN45E.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

G. Furth - Union Berlin (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 1.86

E. Frankfurt - B. Leverkusen (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.36

(Koeficijenti 11.12. u 13:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dobro vece dobri ljudi, nekada sam tu postavljao tipove i sada sam se setio nakon par godina, pa sam odlucio postaviti jedan tiket(3.75 kv, moj ulog ce biti 405e)

13:30 Ujpest - Paks GG(oba daju)

15:00 Leicester - Newcastle 2+(da ce biti bar 2 gola na mecu)

15:00 Verona - Atalanta 3+

15:30 G.Furth - U.Berlin x2&2+

Necu puno da duzim, kratka analiza i vidjenje na tiket..Paksi u 15 kola, zabili su 35golova a primili 31, to je ekipa koja buvk zabije 2 a takodje prima 2, na drugu stranu imamo domacina Ujpest koji igra nesto slabije sto se tice golova pa je zabio 20 a primio 25, zadnjih 8 h2h svaki put dolazilo bar gg..Paksi je zanimljiva ekipa jer do sad, 15 od 15(svaki put od kada je pocela sezona) su igrali oba daju pa ocekujem i sada.

Lester Newcastle bar 2 golova na mecu..Lester ima rupu u odbrani, zadnji put kada nisu primili bar jedan gol je 14.08(prvo kolo a sada se igra 16), zadnjih 5 tekme bilo je 4,6,4,3,5 golova, tu je Vardy i ekipa da zabiju ali ta rupa u odbrani bukv ce primiti opet bar gol.

Verona Atalanta Atalanta su poznati po golovima.Ove sezone u 16 tekme zabili 35 primili 19, ispali su iz Ls pa je vreme da krenu da resetaju u ligi, a tu su Zapata,Muriel,Pasalic,Malinovsky.Sa drugu stranu imamo Veronu koja je zabila(po meni veliko iznenadjenje) 32 a primili 28, znaci ekipa koja igra na golove i u napadu imaju Simeone, koji kida u zadnje vreme i zabio 11 golova.Vrlo moguce da ce biti gg3+

Furth su najgora ekipa u ligu,14 utakmica a uzeli su samo jedan jedini bod.zabili 12 golova a primili 46 ili 3.28 po mecu..Hteo sam da igram 3+ ali nesto mi se me svidja, jer je kvota prevelika(1.80 a ocekivao sam dosta manja jer vrv ce biti kisa nakon pocetka meca).Union je puno bolja ekipa, trenutno su 6 sa 23 bodova, zabili 22 primili 20, i u napadu imaju sjajnog Awoniyi(F 14/9 najbolji strelac).Ocekujem da uzmu bar bod(svakako bod ako se desi neko iznenadjenje, i da ce biti bar 2 gola sa njihova strane pa i da prime jedan, tip prolazi)

Tjt sa moje strane, zelim svima srecan dan, da bude puno winova i cujemo se kasnije😀

prije 9 sati, Filipo said:

Dobro vece dobri ljudi, nekada sam tu postavljao tipove i sada sam se setio nakon par godina, pa sam odlucio postaviti jedan tiket(3.75 kv, moj ulog ce biti 405e)

13:30 Ujpest - Paks GG(oba daju)

15:00 Leicester - Newcastle 2+(da ce biti bar 2 gola na mecu)

15:00 Verona - Atalanta 3+

15:30 G.Furth - U.Berlin x2&2+

Necu puno da duzim, kratka analiza i vidjenje na tiket..Paksi u 15 kola, zabili su 35golova a primili 31, to je ekipa koja buvk zabije 2 a takodje prima 2, na drugu stranu imamo domacina Ujpest koji igra nesto slabije sto se tice golova pa je zabio 20 a primio 25, zadnjih 8 h2h svaki put dolazilo bar gg..Paksi je zanimljiva ekipa jer do sad, 15 od 15(svaki put od kada je pocela sezona) su igrali oba daju pa ocekujem i sada.

Lester Newcastle bar 2 golova na mecu..Lester ima rupu u odbrani, zadnji put kada nisu primili bar jedan gol je 14.08(prvo kolo a sada se igra 16), zadnjih 5 tekme bilo je 4,6,4,3,5 golova, tu je Vardy i ekipa da zabiju ali ta rupa u odbrani bukv ce primiti opet bar gol.

Verona Atalanta Atalanta su poznati po golovima.Ove sezone u 16 tekme zabili 35 primili 19, ispali su iz Ls pa je vreme da krenu da resetaju u ligi, a tu su Zapata,Muriel,Pasalic,Malinovsky.Sa drugu stranu imamo Veronu koja je zabila(po meni veliko iznenadjenje) 32 a primili 28, znaci ekipa koja igra na golove i u napadu imaju Simeone, koji kida u zadnje vreme i zabio 11 golova.Vrlo moguce da ce biti gg3+

Furth su najgora ekipa u ligu,14 utakmica a uzeli su samo jedan jedini bod.zabili 12 golova a primili 46 ili 3.28 po mecu..Hteo sam da igram 3+ ali nesto mi se me svidja, jer je kvota prevelika(1.80 a ocekivao sam dosta manja jer vrv ce biti kisa nakon pocetka meca).Union je puno bolja ekipa, trenutno su 6 sa 23 bodova, zabili 22 primili 20, i u napadu imaju sjajnog Awoniyi(F 14/9 najbolji strelac).Ocekujem da uzmu bar bod(svakako bod ako se desi neko iznenadjenje, i da ce biti bar 2 gola sa njihova strane pa i da prime jedan, tip prolazi)

Tjt sa moje strane, zelim svima srecan dan, da bude puno winova i cujemo se kasnije😀

Filipooooo, ne znam da lì si ti onaj stari Filipo sto je pisao analize za tenis pre nekoliko godina na nasem Forumu. Ako jesi dobrodosaooooooo. Ako si ti zaista pravi Filipo, samo da ti kazem da sam ja dosao na Forum bas zbog tebe a to je bilo bas pre nekoliko godina. Na Forumu imam samo jednog pravog prijatelja, a to je Guts1950. Ti ces biti moj drugi najbolji prijatelj, samo ako si zaista onaj pravi Filipo. Tvoje predloge za danas svakako necu odigrati, ali ako te prepoznam da si onaj stari Filipo, a za to ce mi trebati samo nekoliko dana, bices moj drugi najbolji prijatelj.

Bottas medju prvih sest, kvota 1,25

Uzivajmo svi danas zajedno u poslednjoj trci. Yebes fudbal, uzivajmo danas u Formuli 1. Ovo je predlog jednog fanatika sa stranog portala koji cu svakako prepisati, a onaj koji necu i za koji nemam hrabrosti jeste single da na kraju trke Hamilton i Verstappen nece biti (zajedno) medju prva tri mesta, po kvoti od 3,50

Inter - Cagliari 1 prvo poluvrijeme (1.53) bet365

Čudi me da kolega @LeonardoDrugi nije objavio analizu za Inter, pogotovo jer im je prijeko potrebna pobjeda na domaćem terenu protiv Cagliarija da bi se vratili na prvo mjesto koje trenutno zauzima Milan sa dva boda više od Intera. Pobjeda u ovom susretu bi ih odvela na bod više od Milana. Inter bi takođr u slučaju kiksa danas mogao izgubiti poziciju, jer trećeplasirani Napoli također ima nešto lakši raspored, jer igraju protiv Empolija na domaćem terenu. Ovo je savršena prilika za Inter da ostvari sva tri boda protiv Cagliarija koji ove sezone ima samo jednu pobjedu i nalaze se u zoni ispadanja.

Prije svega razlika u kvaliteti je ogromna. Inter je ostvario četiri uzastopne pobjede u ligi, te su održali mrežu netaknutom u svakoj od posljednje tri utakmice u tom periodu. Inter je proteklog tjedna ostvario jedan od najboljih nastupa ove sezone kada su demolirali Romu sa 0-3 u gostima na stadionu Olimpico. Nerazzurri su zabili tri gola u prvom poluvremenu u toj utakmici i ubili svu dramu. Bila je to četvrta uzastopna pobjeda momčadi Simonea Inzaghija koji je iskoristio nedavne kikseve Milana i Napolija.

Cagliari je treći od pozadi sa samo 10 bodova iz 16 utakmica. Dobili su samo jednu kao što sam već i rekao, samo je pozitivna stvar što su u posljednja četiri kola ostvarili uzastopne remije. Međutim, imali su lagan raspored protiv Sassuoloa, Salernitane, Verone i Torina u tom periodu.

Screenshot_18.png

Villarreal- Rayo Vallecano    over 2,5    1,85 ( SuperSport)

Ovaj par pišem pripit, pa ga uzmite s rezervom... Pripit vrlo vjerojatno zbog jučerašnje "spretne" reakcije Katića u 86. minuti, jer kako i sam @LeonardoDrugi kaže, ne znam što je važnije od Poslednje šanse ! Uostalom, ionako redovito promašujem parove koji se nadju u dnevnim tipovima, pa je to razlog više da odigrate kontra ovog prijedloga !

Dakle, Unai Emery se očito od početka sezone odlučio na žrtvovanje domaćeg prvenstva kako bi ostvario što bolji rezultat u Europi. To su dva lica Villarreala i nije ništa novo da nakon utakmice u LP vidimo njihov posrtaj u domaćem prvenstvu. Nakon nikad važnije utakmice u Europi i velikog uspjeha Villarreala protiv Atalante očekujem da domaći igrači neće baš preozbiljno shvatiti ovu utakmicu te da će igrati onako kako njima paše, a ne kako trener zamisli.

Rayo će s druge strane jako ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i nakon tjedan dana taktiziranja kako protiv Villarreala u gostima i sigurno uzevši u obzir zanesenost Villarreala Europom odigrati vrlo mudro danas. Očekujem da Villarreal koji inače igra vrlo koncentrirano u obrani danas malo popusti i priušti protivniku više prilika nego inače i da gost iskoristi barem jednu šansu, ako ne i više na puno lakšem gostovanju nego što se to čini na prvu. Medjutim Villarreal je bez obzira na sve i dalje kvalitetan i ipak očekujem i njihov doprinos ovoj okladi !

Jos jedan singl, nedostaje mi tenis pa sam ga morao ispratiti🙂

Atp Florianopolis

16:00 Marcondes I - Dellien H h1+5.5 1.61 1xbet(da nece Marcondes izgubiti sa 6 ili vise gemova)

Danas u 16h se igra finale u Brazilu..Necu da forsiram sa ulogom jer nemam puno informacija..Igor Marcondes je 24 brazilac(domacin), koji uglavno igra futures turnire i kvalifikacije za chalengera poput ovaj..Najvise voli da igra na sljaki, u karijeri do sad ima stats 91/64, a ove godine je vec uspeo skupiti 51 pobjedu..U zadnje vreme igra odlican tenis(ocito da ima preveliku motivaciju kada igra u domovini), prosli tjedan igrao kvalifikacije(Sao Paulo) gde je prosao kvalifikacije, u prvo kolo iznenadio Zukasa(nije da je ko zna kakav igrac ali zna ponekad da iznenadi) i onda namucio Heida..Na trenutni turnir(prosao kvalifikacije) i onda dobijao Collarini,Luz,P Cuevas i Londero, i mogu reci svaka mu cast jer u 6 meceva jedino jednom izgubio set i to juce protiv Londera(gde je kvota na njega bila 1.25)..Na drugu stranu imamo Hugo, ko prati tenis zna i njega.Ove godine je na omjer 46/26(sljaka 41/19), on ove godine osvojio 2 chalengera(Montevideo i Lima)..Zanimljiva stvar je da vrlo lako zna da izgubi set, jer nije vise u onoj formi od prr par godina gde je igrao Atp turnire(zadnjih 2 meca se mucio sa Juarez kvota 1.15 i Olivieri kvota 1.25 i u oba meca izgubio set i dosta se namucio)...Igor igra pod gasu, igra kuci, velika motivacija je u pitanje,prvi put dobija ovakvu sansu da igra finale, pa ocekujem da ide na sve ili nista..Sretno😀

Kakva Formula 1 ... kakva poslednja trka ... kakva zavrsnica sezone ... Kada sam bio dete, u mojoj se kuci govorilo; "...odlicno, danas je nedelja, bice trka Formule 1, pravo vreme da zadremamo i da se odmorimo malo nedeljom popodne..."

Uopste nije vazno da li smo navijali za engleza i holandjanina, mozda nije vazno ni da li smo se kladili na jednog ili drugog, najvaznije je da cemo se svi secati danasnje trke i sta se sve danas dogodilo. Gledanje glupog fudbala i danasnje trke je kao uporediti citanje poezije sa odlaskom na live koncert Metallice 

Real Madrid vs Atletico Madrid   La Liga   bez crvenog kartona na utakmici,    kvota 1,20

Iz postovanja prema Poslednjoj Sansi, ukratko cu napisati nekoliko recenica, zasto sam ovaj predlog postavio kao moj predlog. Kao prvo, crveni karton na utakmicama ovakvog tipa je uvek isplativ kao kladjenje "da probam sa malim iznosom", pogotovo kada je kvota na igru "crveni karton na utakmici" visoka kao sto je danas 4,35.

Osnovna postavljena granica na kartone je 5,5 sto i nije neuobicajeno ili bezobrazno visoka. Na kratko sam hteo da se kladim da ce Atletico Madrid imati vise kartona na utakmici od domacina, ali sam malo razgovarao sa jednim prijateljem/poznanikom spancem koji je fanatik Real Madrida, te je on uticao da moj predlog u Poslednjoj Sansi bude da nece biti crvenog kartona na utakmici. Fanatik, kao i ja, misli da je pobednik la Lige vec odlucen, a slaze se sa mnom da je i Inter vec osvojio scudetto za ovu sezonu. Atletico Madrid-u, u ovom trenutku, je poslednji problem koji treba da resavaju. osvajanje prvenstva. Cak i da pobede, na danasnjem mecu, tesko da ce ta pobeda uticati na trku za osvajanje prvenstva. To misli i veliki bet365 cim titulu Real Madrida kvotira sa smesnih 1,20.

Ono sto je mene prelomilo za izbor mog predloga u Poslednjoj Sansi jeste utakmica sa Portom gde je bilo svega, gde su pljustali i zuti i crveni kartoni, a na kraju i golovi, i gde je, na srecu fudbala, prosao Atletico Madrid sa odvratnom, negledljivom i sramnom igrom. Na srecu fudbala, samo takva opstrukcija donosi prolaz grupe, i ne prolaz grupe, ekipa poput Atalante, Milana ili Dortmunda. Spanac, fanatik Real Madrida ne veruje da ce Atletico na danasnjem mecu ponoviti takav pristup, i na danasnji derby izaci sa nozem medju zubima i sa zeljom da kidaju ligamente protivnickim igracima.

Ni jednom kolegi sa Foruma ne preporucujem moj predlog za igranje na ovakvim utakmicama

prije 9 sati, Leedsfan said:

Evo od mene jedan “amaterski listić” pa kome se svidja neka si nešto uzme.

72D199EA-0D3B-4187-810F-F476E0D5AE15.thumb.jpeg.8b6cb7d04fd3b1712932ef35ac97a36f.jpeg

Neću danas pisati analize za ove parove. Neke tipove sam prepisao gore od kolega.

Sve tipove sam izabrao po trenutnim formama momčadi i njihovim stanjima na tablici.

SRETNO!

1.Listić

43258E19-2C57-45C3-864D-FA93051DF0A6.thumb.jpeg.693a0c7a1cfc715e03c05da9bb7939d6.jpeg

2.Listić 

FB0E8D5D-6ED3-4C50-9611-C40B6EB4E53D.jpeg.b2d703ff3cf85dd83042daa0e1f4467a.jpeg

Još jedan dodatni listić iz skijaških skokova!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use