Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 11.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

ke7DlVj.pngMMC6NO2.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

rZrDUTR.pnghzoWQ4Y.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

fJKdtLX.pnge6QlArS.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

88uGtMZ.png1sPYDpB.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

weFz55H.pngyTecGgK.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

xK4N1uv.pngNY7DxR7.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.12. u 21:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Manchester City - Wolves (13:30) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 1.80
p8FnVwF.png

Arsenal - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Jarred Gillett (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.33
Prosjek ekipe 2: 1.80
J81F0xt.png

Chelsea - Leeds (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.73
fQgFyVi.png

Liverpool - Aston Villa (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.22)
Prosjek ekipe 1: 1.27
Prosjek ekipe 2: 2.13
ZYuCmnX.png

Norwich - Manchester Utd (18:30) bet365
Sudac: Darren England (5.80)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.33
88FMrlu.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Espanyol - Levante (14:00) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (5.71)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.81
CAG5Mme.png

Alaves - Getafe (16:15) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.29)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 2.88    
dOKE5X1.png

Valencia - Elche (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.38)
Prosjek ekipe 1: 3.14
Prosjek ekipe 2: 2.56
QTR3uif.png

Ath. Bilbao - Sevilla (21:00) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (8.00)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.50
jpymgMF.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Fiorentina - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: Davide Ghersini (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 1.81
bmPceUO.png

Venezia - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.20)
Prosjek ekipe 1: 2.94
Prosjek ekipe 2: 2.13
AlmTyo7.png

Udinese - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Francesco Forneau (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 1.93
VpXbtnx.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga 

Bayern - Mainz (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 0.71
Prosjek ekipe 2: 2.07

Bochum - Bor. Dortmund (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.64    
Prosjek ekipe 2: 1.93

Freiburg - Hoffenheim (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 0.71
Prosjek ekipe 2: 2.00

Hertha - A. Bielefeld (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.71    

RB Leipzig - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.50

Wolfsburg - Stuttgart (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.36

(Koeficijenti 10.12. u 15:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Bayern - Mainz 1 + više od 1.5 gola (1.33) bet365

Bayern je pobijedio u šest od sedam prvenstvenih utakmica kod kuće ove sezone, postigavši pritom 23 gola. Prošlog vikenda su igrali protiv Dortmunda kojem su postigli tri gola u gostima i ostvarili pobjedu od 3-2. Znajući tradiciju međusobnih omjera između ova dva tima, očekujem veliki broj golova u ovom susretu.

Bayern je još jednom potvrdio jaz u kvaliteti između njih i ostatka lige prošlog vikenda kada su pobijedili Borussiju Dortmund na Signal Iduna Parku. Bila je to velika pobjeda za Bavarce koji su sada četiri boda ispred Dortmunda na vrhu tabele u Bundesligi. Mislim da će tu prednost zadržati i ovdje.

Gosti uživaju u odličnoj sezoni u Bundesligi. Trenutno drže sedmu poziciju na tabeli. Danski menadžer Bo Svensson je doista napravio čuda sa ovom momčadi iz Mainza. Prvo ih je spasio sigurnog ispadanja na kraju prošle sezone, a sada ih ponovo drži blizu pozicija koje vode na europska natjecanja. Međutim, mislim da Mainzova forma pada u vodu kada se suočavaju sa gigantom Bayernom koji je daleko najjača momčad u Bundesligi. Mainz je prošli susret sa Bayernom uspio ostvariti pobjedu, ali na svom terenu. Prije toga je Bayern ostvarivao pobjede od 5-2, 1-3, 6-1 i 6-0, a nešto slično očekujem i ovdje. Koeficijent da će Bayern ostvariti pobjedu uz dva gola na utakmici iznosi 1.33 u bet365 kladionici. Računa nam se i Early Payout.

Bayern: Neuer; Sule, Upamecano, Hernandez; Coman, Musiala, Tolisso, Davies; Muller, Sane; Lewandowski

Mainz: Zentner; Hack, Bell, Niakhate; Stach; Widmer, Lee, Barreiro, Martin; Burkardt, Onisiwo

Screenshot_12.png

Izvor: bet365

Evo da se nakon dugog vremena i ja aktiviram na forumu:

Fiorentina - Salernitana: Salernitana više od 2.5 kornera 1.61 bet365

Tu očekujem relatvno laganu pobjedu i rano vodstvo Fiorentine i da Vlahović zabije gol (1.72 bet365) i ima barem dva šuta u okvir gola (1.66 bet365), ali šta mi je najviše zapelo za oko: korneri Salernitane; zadnje utakmice: u gostima kod Milana 5, doma kod Juveta 4, u gostima kod Cagliarija 6, doma kod Sampdorije 13 - vidimo da je i protiv jačim timovima uvijek dobila barem 3 kornere. Kad pogledamo koliko kornera dopušta Fiorentina na svojim zadnjim utakmicama: Bologni nije dozvolila nijedan korner, Sampdoriji 6, Empoliju 8, Milanu 6, Juvetu 5 - osim utakmice sa Bolognom su svaki put dopustili protivniku barem 5 kornera. Salernitana ima u timu Riberija i Simy-a (došao iz Crotonea i dosta gola zabio prošle godine), tako da zna ostvarit šanse i kad imaju manji posjed lopte i dosta igraju na krila što je super za kornere. Posebno ako Fiorentina rano zabije ili da dosta brzo riješi utakmicu, šanse za kornere Salernitane su još veče jer mislim da će pokušat više napravit u napadu. Mislim da može ova niska granica od 2.5 kornera lagano proč.

Sretno!!! :)🍀

Chelsea - Leeds 1 (1.25) bet365

Velika utakmica za Thomasa Tuchela ovog vikenda. Poraz od West Hama, a zatim i remi u Saint Petersburgu najgori su rezultati njemačkog stručnjaka ove sezone, jer su ga skinuli sa vrha Premier lige i sa vrha tabele u Ligi prvaka. Ovog vikenda moraju ići po sva tri boda inače će im Liverpool i Manchester City pobjeći na vrhu tabele.

Chelseajev poraz od Čekićara maknuo ih je sa vrha i sada zaostaju po 1 i 2 boda za Manchester Cityjem i Liverpoolom. Ovdje im je prijeko potrebna pobjeda kako bi se nastavila borba za naslov. Snažna obrana bila je stup Tuchelova uspjeha na Stamford Bridgeu, ali i to je u posljednje vrijeme oslabilo, s obzirom da su primali dosta golova. Međutim, sva sreća da ni Leeds nije u nekoj sjajnoj formi na gostujućim terenima.

Što se tiče forme, Leeds je među najgorima u ligi i uspjeli su pobijediti samo tri utakmice cijele ove sezone. Ovo je još gore kada igraju u gostima, gdje u sedam utakmica imaju samo jednu pobjedu uz tri remija i poraza. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Saul, Alonso; Mount, Werner; Lukaku

Leeds United: Meslier; Dallas, Ayling, Llorente, Struijk, Firpo; Raphinha, Klich, Forshaw, James; Roberts

Screenshot_13.png

Liverpool - Aston Villa 1 (1.22) bet365

Steven Gerrard ide na Anfield. Ovo će biti itekako zanimljivo za gledati. Liverpool želi produžiti svoj pobjednički niz protiv Aston Ville na Anfieldu danas. Redsi su pobijedili četiri uzastopne utakmice u Premier ligi i trenutno zauzimaju drugo mjesto na tabeli. Prošlog vikenda su pobijedili Wolves sa 1-0 u gostima i profitirali od Chelseajevog poraza od West Hama.

Sredinom tjedna Klopp je poslao izmiješani sastav protiv Milana na San Siro, ali i pored toga ostvaruje pobjedu od 2-1 i završava na vrhu skupine sa 100% pobjedničkim rekordom. Momčad Jurgen Kloppa je u izvrsnoj formi i nema sumnje da su ogromni favoriti za pobjedu u ovom susretu po kvoti 1.22 u bet365 kladionici.

Aston Villa je s druge strane izgledala impresivno pod vodstvom Stevena Gerrarda. Igra je manje više ostala ista, ali najveći napredak je u rezultatskom smislu. Legenda Liverpoola dovela je momčad iz Birminghama do treće pobjede u četiri meča, jedini poraz su doživjeli od Manchester Cityja.

Borbeni duh Ville je bio vidljiv u pobjedi protiv Leicestera, no ostaje nam da vidimo da li mogu nešto slično ostvariti i u Gerardovom povratku na Anfield. Moje mišljenje je da ne mogu, jer su Liverpoolu prijeko potrebni bodovi i ako ispuste bilo kakve bodove u ovom susretu u opasnosti su da izgube svoju poziciju.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Young; McGinn, Nakamba, Luiz; Ramsey, Buendia; Watkins

Screenshot_14.png

OD 15:00 LOKOMOTIVA - HAJDUK Dambrauskas iznenadio sastavom

LOKOMOTIVA i Hajduk od 15 sati igraju susret 19. kola HNL-a.

Hajduk u Zagreb dolazi šest dana nakon velike pobjede protiv Dinama 2:0, a prije toga je upravo Lokomotivu u Kupu razbio 6:3. Zagrepčani tako imaju veliki motiv da se revanširaju Hajduku za taj težak poraz dok Hajduk traži nastavak niza od pet uzastopnih pobjeda.

"Mislim da moramo biti na zemlji i očekujem drukčiju utakmicu od one u Kupu. Vraćaju im se Cokaj i Aliyu. Moramo biti spremni za tešku utakmicu. Nećemo svaki put zabiti šest pogodaka. Ako ne budemo uspavani nakon pobjede protiv Dinama, mislim da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas uoči utakmice.

Hajduk je veliki favorit po kladionicama te je na njegovu pobjedu koeficijent oko 2, dok je na domaćine oko 4.

Izvor: index.hr

Trebao sam sinoc pisati ovo svoje, danas cijeli dan u frci, brzinski uleti u stan pa hajde dalje. Mislio sam da ce me Izudin, admin u svakom smislu, sto azuran sa ponudama, sto redovan sa analizama (postujem :) ) preduhitriti sa Arsenalom :) 

Prije dvije sedmice sam pisao za Arsenal kada su prosli, te sam naglasio da je navijacki. Naglasavam opet, iako sam nesto ubjedjen u prolaz ovog para, ponajvise iz razloga sto je Arsenal zadnje dvije utakmice porazen (u gostima kod Utd-a gdje su dobro igrali, te od Evertona, obje gostujuce). Do tada su bili na petom mjestu. Vjerujem da ove sezone moj Arsenal moze izboriti ligu prvaka (u korist tome losi Tottenham). Poslije dva poraza, gdje smo ih prije toga svi hvalili, te i Izudin je spominjao beast mode pred Everton, znaci ovdje moraju pobijediti da se 'resetuju' stvari. Znaci

16:00 Arsenal - Southampton 1 1.7 (1.9 super tip, mislim da ih sve kladionice nude - eh te super ponude, navlakuse vazda bile :) ). Arsenal sedmi, sa 23 osvojena boda, imperativskih 3 neupisana boda sto su nam danas duzni). U 7 utakmica kuci, 5-1-1 (12:6). Southampton na 16-om mjestu, toliko i bodova, u gostima od 7 utakmica 1-2-4 (6:14). Statistiku navodim reda radi, mislim da je nevazno u ovom momentu, koliko su, za imperativ pobjede, vazna dva poraza u nizu u te posljednje dvije utakmice Arsenala. Ponavljam i naglasavam, navijacki je ova euforija - Ogradjujem se odmah, sva prava pridrzana - za potencijalni pad obratite se vasem kladionicaru. 

Dalje od utakmice sto sam igrao na ovom listicu jutros, moram reci amaterski tiket, ono sve favoriti od engleza. Znamo da vrlo rijetko prolaze svi favoriti, ali ako igdje znaju proci za jedan vikend svi veci klubovi, onda je to kod engleza. Prije dvije ili tri sedmice su takodjer svi prosli. Za ovo dalje na tiketu necu pisati analizu, u zurbi sam. I ovo sam pisao da ispostujem obavezu. Ako koga zanima, ispod. Ja sam na 200 KM (mora ici 2 puta po 100 KM radi super ponude - spominjem vam uplatu cisto kao znak koliko 'vjerujem' u ovaj listic je li - inace sinoc ovo analizirao). 

aaaaa1.jpg

aaaaa2.jpg

prije 9 minute, A1miR said:

Trebao sam sinoc pisati ovo svoje, danas cijeli dan u frci, brzinski uleti u stan pa hajde dalje. Mislio sam da ce me Izudin, admin u svakom smislu, sto azuran sa ponudama, sto redovan sa analizama (postujem :) ) preduhitriti sa Arsenalom :) 

Prije dvije sedmice sam pisao za Arsenal kada su prosli, te sam naglasio da je navijacki. Naglasavam opet, iako sam nesto ubjedjen u prolaz ovog para, ponajvise iz razloga sto je Arsenal zadnje dvije utakmice porazen (u gostima kod Utd-a gdje su dobro igrali, te od Evertona, obje gostujuce). Do tada su bili na petom mjestu. Vjerujem da ove sezone moj Arsenal moze izboriti ligu prvaka (u korist tome losi Tottenham). Poslije dva poraza, gdje smo ih prije toga svi hvalili, te i Izudin je spominjao beast mode pred Everton, znaci ovdje moraju pobijediti da se 'resetuju' stvari. Znaci

16:00 Arsenal - Southampton 1 1.7 (1.9 super tip, mislim da ih sve kladionice nude - eh ti super ponude, navlakuse vazda bile :) ). Arsenal sedmi, sa 23 osvojena boda, imperativskih 3 neupisana boda sto su nam danas duzni). U 7 utakmica kuci, 5-1-1 (12:6). Southampton na 16-om mjestu, toliko i bodova, u gostima od 7 utakmica 1-2-4 (6:14). Statistiku navodim reda radi, mislim da je nevazno u ovom momentu, koliko su, za imperativ pobjede, vazna dva poraza u nizu u te posljednje dvije utakmice Arsenala. Ponavljam i naglasavam, navijacki je ova euforija - Ogradjujem se odmah, sva prava pridrzana - za potencijalni pad obratite se vasem kladionicaru. 

Dalje od utakmice sto sam igrao na ovom listicu jutros, moram reci amaterski tiket, ono sve favoriti od engleza. Znamo da vrlo rijetko prolaze svi favoriti, ali ako igdje znaju proci za jedan vikend svi veci klubovi, onda je to kod engleza. Prije dvije ili tri sedmice su takodjer svi prosli. Za ovo dalje na tiketu necu pisati analizu, u zurbi sam. I ovo sam pisao da ispostujem obavezu. Ako koga zanima, ispod. Ja sam na 200 KM (mora ici 2 puta po 100 KM radi super ponude - spominjem uplatu cisto kao znam koliko 'vjerujem' u ovaj listic je li - inace sinoc ovo analizirao). 

aaaaa1.jpg

aaaaa2.jpg

Hvala ti kolega na analizi. Igrao sam Arsenala, samo nisam stigao napisati. Već si većinu toga rekao, ja ću samo reći da nam ide u korist i to da se Southamptonov niz bez pobjede produžio na četiri utakmice nakon remija sa Brightonom (1-1). Saintsi su ove sezone ostvarili samo tri pobjede u 15 utakmica. Opasno su blizu zone ispadanja i trenutno su šest bodova iznad posljednja tri. Oni također imaju samo jednu pobjedu u dosadašnjih 7 utakmica u gostima. Arsenal na svom stadionu ima pet pobjeda, remi i poraz u dosadanjih sedam susreta. Svakako vrijedi odigrati na kvotu od 1.90. Sretno nam.

prije 6 sati, marand5 said:

Evo da se nakon dugog vremena i ja aktiviram na forumu:

Fiorentina - Salernitana: Salernitana više od 2.5 kornera 1.61 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Tu očekujem relatvno laganu pobjedu i rano vodstvo Fiorentine i da Vlahović zabije gol (1.72 bet365 online kladionica" rel="">bet365) i ima barem dva šuta u okvir gola (1.66 bet365 online kladionica" rel="">bet365), ali šta mi je najviše zapelo za oko: korneri Salernitane; zadnje utakmice: u gostima kod Milana 5, doma kod Juveta 4, u gostima kod Cagliarija 6, doma kod Sampdorije 13 - vidimo da je i protiv jačim timovima uvijek dobila barem 3 kornere. Kad pogledamo koliko kornera dopušta Fiorentina na svojim zadnjim utakmicama: Bologni nije dozvolila nijedan korner, Sampdoriji 6, Empoliju 8, Milanu 6, Juvetu 5 - osim utakmice sa Bolognom su svaki put dopustili protivniku barem 5 kornera. Salernitana ima u timu Riberija i Simy-a (došao iz Crotonea i dosta gola zabio prošle godine), tako da zna ostvarit šanse i kad imaju manji posjed lopte i dosta igraju na krila što je super za kornere. Posebno ako Fiorentina rano zabije ili da dosta brzo riješi utakmicu, šanse za kornere Salernitane su još veče jer mislim da će pokušat više napravit u napadu. Mislim da može ova niska granica od 2.5 kornera lagano proč.

Sretno!!! :)🍀

Win sa 3 kornera. Zanimljivo da je imala Fiorentina samo 1 korner, a zabila 4 gole, Vlahović  2 komada :)

prije 4 sati, IzudinB said:

Hvala ti kolega na analizi. Igrao sam Arsenala, samo nisam stigao napisati. Već si većinu toga rekao, ja ću samo reći da nam ide u korist i to da se Southamptonov niz bez pobjede produžio na četiri utakmice nakon remija sa Brightonom (1-1). Saintsi su ove sezone ostvarili samo tri pobjede u 15 utakmica. Opasno su blizu zone ispadanja i trenutno su šest bodova iznad posljednja tri. Oni također imaju samo jednu pobjedu u dosadašnjih 7 utakmica u gostima. Arsenal na svom stadionu ima pet pobjeda, remi i poraz u dosadanjih sedam susreta. Svakako vrijedi odigrati na kvotu od 1.90. Sretno nam.

Nisam bio kuci pa iz tog razloga se nisam oglasio sto se tice prolaza.  Nadam se da si odigrao barem nesto od toga. Realno, kako sam pisao za Arsenal i svoju ubjedjenost, tu smo se slozili. Ali ostalo je proslo nazor. Kod druga bio pa gledao sam susrete. Krenuvsi od City-a i sudjenja maks u korist njima, sto crveni, sto vrlo diskutabilan penal, pa onda Bayern da preokrene nekako, te famozni penal za Chelsea u 90+. Kao sto rekoh ranije, amaterski tiket, nema tu puno veze ni sa znanjem, ali eto prodje. 

Nadam se da me je jos neko ispratio. 

P.S. Dobro bi dosao neki prijedlog za veceras ako ima ko sta na umu, kao neki par zicera, na manju kvotu da jaca uplata ide. Svakao ovih danasnjih 1850 smatram gratisom tj bonusom nezasluzenim. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use