Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

bRJ8hDo.pngMMC6NO2.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

9g3NwU6.pnghzoWQ4Y.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

6EOzMtc.pnge6QlArS.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

3Ki5GZz.png1sPYDpB.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

sz68brr.pngyTecGgK.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

yr7ybHH.pngNY7DxR7.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.12. u 21:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Brentford - Watford | Brentford daje gol (1.22) bet365

Watford je u posljednje vrijeme bio totalni haos, a po svemu sudeći vraćaju se u zonu ispadanja. Trenutno su na 17. mjestu na tabeli, sa samo tri boda u više od posljednja tri. Brentford, koji je posljednjih nekoliko kola igrao protiv teških protivnika, jako će cijeniti ovu priliku i ići će na sva tri boda u ovom susretu.

U svakom slučaju, s obzirom na obrambene nastupe obje momčadi u proteklih nekoliko utakmica, očekujem više golova večeras. Brentford je u prošom kolu odigrao remi od 2-2 protiv Leedsa, dok su također izgubili samo jednom u protekla četiri susreta i to protiv Tottenhama. U posljednje vrijeme Brentford redovno zabija golove, a mislim da mogu do barem jednog i u ovom susretu po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Brentford je u četiri od posljednjih pet utakmica postigao gol, samo u tom porazu od Tottenhama nisu uspjeli nakon što su izgubili 2-0.

S druge strane, Watford je izgubio 1-3 na domaćem terenu u proteklom tjednu, protiv Manchester Cityja. Izgubili su i sedam od prethodnih devet utakmica, a primili su ukupno devet golova u posljednja tri susreta. Također nisu prolazili dobro na posljednjim međusobnim susretima protiv Brentforda nakon što su u posljednjem izgubili 2-0 kojeg su igrali prošle godine u Championshipu. Brentford je postigao gol u svakom od posljednjih pet susreta protiv Watforda.

Brentford: Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Rasmussen, Baptiste, Norgaard, Janelt, Henry; Mbuemo, Wissa

Watford: Bachmann; Femenia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Dennis, Cleverley, Kucka, Sissoko, Pedro; King

Screenshot_8.png

Izvor: bet365

Genoa - Sampdoria | Sampdoria postiže gol (1.25) bet365

Genoa nije uspjela zabilježiti niti jedan šut prema golu Juventusa u porazu od 2-0 u Torinu prošlog vikenda. Nisu zabili u četiri uzastopne utakmice u ligi. Trenutno se nalaze na druom mjestu od pozadi i još uvijek nisu ostvarili svoju prvu domaću pobjedu ove sezone. 

Niti jedna od ove dvije ekipe u posljednje vrijeme nisu baš u sjajnoj formi i u ovom susretu će obje pokušati doći do bodova. Genoa je od početka sezone dobila samo jednu utakmicu. Za novog glavnog trenera prije točno mjesec dana angažirali su poznatog bivšeg napadača Milana Andrija Schevchenka, ali njegovo imenovanje nije donijelo nikakvu radost domaćoj momčadi.

Genoa se posebno muči u napadu pod vodstvom Ukrajinca koji je vodio momčad u posljednje četiri utakmice Serije A. Genoa ni u jednoj od tih utakmica nije postigla gol. Domaćini bi trebali imati lijepu priliku zabiti u ovoj utakmici protiv strašne obrane Sampdorije, ali ipak vjerujem da ćemo ih vidjeti na obje strane terena baš kao i u protekla četiri međusobna susreta po kvoti 1.75. Ja sam se ovdje odlučio za dosta sigurniju opciju za listić dana, da Sampdorija postiže barem jedan gol po kvoti 1.25, s obzirom da su to uradili protiv Genoe u posljednjih sedam međusobnih susreta.

Genoa: Sirigu; Vasquez, Bani, Biraschi; Ghiglione, Toure, Behrami, Hernani, Cambiaso; Bianchi, Ekuban

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Colley, Ferrari, Augello; Candreva, Ekdal, Thorsby, Verre; Gabbiadini, Quagliarella

Screenshot_9.png

Koln - Augsburg 1 (1.60) bet365

Otkako je preživio ispadanje kroz doigravanje u prethodnoj sezoni, Koln je napredovao i nalazi se na gornjem dijelu tabele u Bundesligi. Oni će večeras dočekati momčad iz Augsburga koja se muči u zoni ispadanja.

Gosti su prošle sezone završili tri boda iznad crvene zone na 13. mjestu. Ovaj put su je započeli sa samo jednom pobjedom u prvih devet ligaških utakmica. Osvojili su samo sedam bodova u posljednjih pet utakmica u ligi, što ih je ostavilo na 16. poziciji koja vodi u doigravanje za opstanak. Imaju samo jedan bod manje od sigurne zone.

Što se tiče Kolna, oni su ove sezone doživjeli značajan preporod u Bundesligi, jer su u 14 kola do sada izgubili samo tri utakmice. Nakon što su izgubili prvu, nastavili su niz od pet utakmica bez poraza. Uspjeli su to ponovo izvesti, a sada i u ovaj susret ulaze nakon pet utakmica bez poraza. Remiji su spriječili momčad da ostvari bolju poziciju na tabeli, a ove sezone ih uz Arminiju imaju najviše čak po 7.. Trenutno su na devetoj poziciji u ligi.

Koln je trenutno u dobroj formi, pogotovo na domaćem terenu, gde su jedina ekipa u ligi koja još uvijek nema poraza ove sezone. Njihov prethodni poraz na ovom stadionu bio je u svibnju kada su igrali utakmicu za opstanak u Bundesligi. Teško da će gosti koji su bez pobjede u sedam gostujućih mečeva uraditi bilo što u ovom susretu. Domaćini su zabili u prosjeku po tri kola u prethodnih pet utakmica na ovom stadionu. 

FC Koln: Schwabe; Schmitz, Kilian, Czichos, Hector; Ozcan, Skhiri; Ljubicic, Duda, Kainz; Modeste

Augsburg: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw, Winther, Iago; Caligiuri, Maier, Dorsch, Vargas; Niederlechner, Gregoritsch

Screenshot_10.png

Posto se spreman za weekend, kao i Poslednju Sansu, ne zelim da gubim vreme na pisanje analize za Genou. Na njihovim utakmicama cu cekati X, nereseni ishod, pocev od danas, a samo je pitanje dana kada ce doci. Inace, ovo sto je Izudin napisao je potpuno tacno. Protiv Juventusa su imali NULA suteva u okvir gola, NULA suteva ka golu, NULA uspesnih driblinga i jedan korner. Od kada je Sheva dosao, na tri utakmice imaju JEDAN sut ka golu, a verovatno misle da je to dovoljno za opstanak. Iako se cini da je nemoguce pronaci goreg trenera od Pirla, cini se da ce ipak biti mrtva trka izmedju Shevchenka i novog trenera Barcelone. Dakle, strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda da utakmicama ocajne Genoe

prije 58 minute, LeonardoDrugi said:

Posto se spreman za weekend, kao i Poslednju Sansu, ne zelim da gubim vreme na pisanje analize za Genou. Na njihovim utakmicama cu cekati X, nereseni ishod, pocev od danas, a samo je pitanje dana kada ce doci. Inace, ovo sto je Izudin napisao je potpuno tacno. Protiv Juventusa su imali NULA suteva u okvir gola, NULA suteva ka golu, NULA uspesnih driblinga i jedan korner. Od kada je Sheva dosao, na tri utakmice imaju JEDAN sut ka golu, a verovatno misle da je to dovoljno za opstanak. Iako se cini da je nemoguce pronaci goreg trenera od Pirla, cini se da ce ipak biti mrtva trka izmedju Shevchenka i novog trenera Barcelone. Dakle, strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda da utakmicama ocajne Genoe

ali falii nesto nisi nam pozelio da svi popadamo u posljednjoj sansi 

prije 5 sati, IzudinB said:

Brentford - Watford | Brentford daje gol (1.22) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Watford je u posljednje vrijeme bio totalni haos, a po svemu sudeći vraćaju se u zonu ispadanja. Trenutno su na 17. mjestu na tabeli, sa samo tri boda u više od posljednja tri. Brentford, koji je posljednjih nekoliko kola igrao protiv teških protivnika, jako će cijeniti ovu priliku i ići će na sva tri boda u ovom susretu.

U svakom slučaju, s obzirom na obrambene nastupe obje momčadi u proteklih nekoliko utakmica, očekujem više golova večeras. Brentford je u prošom kolu odigrao remi od 2-2 protiv Leedsa, dok su također izgubili samo jednom u protekla četiri susreta i to protiv Tottenhama. U posljednje vrijeme Brentford redovno zabija golove, a mislim da mogu do barem jednog i u ovom susretu po kvoti 1.22 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Brentford je u četiri od posljednjih pet utakmica postigao gol, samo u tom porazu od Tottenhama nisu uspjeli nakon što su izgubili 2-0.

S druge strane, Watford je izgubio 1-3 na domaćem terenu u proteklom tjednu, protiv Manchester Cityja. Izgubili su i sedam od prethodnih devet utakmica, a primili su ukupno devet golova u posljednja tri susreta. Također nisu prolazili dobro na posljednjim međusobnim susretima protiv Brentforda nakon što su u posljednjem izgubili 2-0 kojeg su igrali prošle godine u Championshipu. Brentford je postigao gol u svakom od posljednjih pet susreta protiv Watforda.

Brentford: Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Rasmussen, Baptiste, Norgaard, Janelt, Henry; Mbuemo, Wissa

Watford: Bachmann; Femenia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Dennis, Cleverley, Kucka, Sissoko, Pedro; King

Screenshot_8.png

Izvor: 

Ne bih se slozio sa analizom a reci cu i zasto. 

Nema potrebe hvaliti brentford koji je definitivno u padu forme nakon fenomenalnog (igre i rezultati iznad ocekivanog i realnog) ulaska u sezonu, a veceras i bez svog talismana Toneya koji ima coronu, i to ga hvaliti naspram Watforda koji je ako cemo o tezini zadnja 3 protivnika za iste imao chelsea i city doma (gledao obje), i leicester u gostima a brentford leeds i spurse u gostima i everton pobjeda kuci..jasno je ciji je raspored bio laksi, a to je brendfordov..

Isto tako, medusobni score je na strani watforda (4-1-1)iako u ovom slucaju tome ne pridajem veliku vaznost, a 2 pobjede strsljena su iz prijateljskih tekmi..

Uglavnom ono cemu pridajem vaznost i zbog cega cu igrati neke oklade na ovoj tekmi su cinjenice :

1.da je ovo jako bitna tekma za Ranierijev watford u borbi za ostanak u ligi a i brentfordu tezi istom cilju

2.watford igra jako otvoreno i napadacki, svima mogu zabiti a hvala Bogu i primaju pa ima nade i za Izudinov tip, ali watford trenutno igra dosta bolje i opasnije od onog sto rezultati i tablica pokazuje (vrlo lako su chelsea mogli pobjediti-procitajte izjavu Tuchela)

3.watford ima covjeka u super formi (pogledati statistiku ako vec niste njega)a to je Dennis, desno krilo, koji je uz napadaca Kinga najveca prijetnja golu Fernandeza danas, a vjerujem i strijelac

4. Izuzetno bitna stvar ce danas biti i izostanak Canosa u redovima domacih obzirom da je on odlicno zamjenio odsutnog Toneya proslu protiv trenutno loseg leedsa 2-2, a uz dobru igru upisao je i asist ali i peti zuti karton pa ce ovu tekmu prosjediti na tribini

Uglavnom 

Bet 365

1.pobjedu watforda cijeni sa 3.30

2.Oba daju i 3+  sa 2.30

3.Watford daje gol 1.25

4.Sut u okvir gola Dennisa 1.57 i Kinga 1.57

5. A da ce se isti upisati u strijelce 3.75 i 3.10

Pa eto tko sta voli nek izvoli, ja svakako igram ovo sve, i nadam se prolazu, a za ziherase izdvajam oklade broj 3 i 4

Sretno

PS. Izudine nemoj sta zamjeriti, ovo je samo moje misljenje...dao Bog pa prosao i tvoj i moj prijedlog😉

Malo NBA , analize napišem kroz dan još .

Sabonis 17.5+  (1.90)

Dallas brani centra užas , mislim da su čak i najgori po tom pitanju 30/30 (barem su bili do neki dan ,kada sam gledao malo stats)

Tradicionalno protiv Dallasa ,Spursa Charlotte ,..dominiraju centri samim time se logično nameće sabonis i turner 

Dončić milestones 25 (1.52)

praktički nemam analizu , Dončić u 80-90% mečeva ubaci 25 , očekuje se napeta tekma i nadam se da neće biti nikakav BO time bi ovo trebalo doći lagano ,još je granica 2 Pt niza od objektivne 

Young assists 9.5+ (2.00)

Hawksi kući ,sigurno se neće predati prije utakmice , očekujem također gustu tekmu ovdje (ni u Brooklynu nisu puno izgubili) 

Double-double nije nikakvo čudo za Younga i moram probati ovo čisto radi kvote 

Durant 27.5+ (1.86)

Prošlu Tekme dobio utakmicu odmora skupa sa Aldridgeom ,harden igrao "sam" .

VCRs očekujem da harden ili odmori ili odigra par min manje ,a time sve pada na Duranta koji i ovako nosi kompletan Team 

Garland 19.5+ (1.90)

Ingram 23.5+ (1.86)

Prošle sezone 26,27 dao Detroitu iako je Zion igrao , tako da sad bez ziona očekujem sličan (i bolji ) scenarij , granica je prihvatljiva  za Ingrama ,23.5 bi morao moći ubaciti i sa "ne baš sjajnim" nastupom 

Još jedan razlog za over mi je skok u formi zadnjih utakmica 

PS. Oubre Jr. 22.5 u SuperSportu ,a 24.5 u betu ( ako ga neko igra VCRs) 

Šok za hrvatske rukometašice. Čeka ih Španjolska, a još ne znaju tko sve ima koronu

HRVATSKE rukometašice večeras od 20:30 igraju utakmicu sa Španjolskom, ali još uvijek nemaju ni približnu ideju o tome tko će nastupiti u toj utakmici.

Doduše, poznato je tko sigurno neće. Ćamila Mičijević, Dora Krsnik i Ivana Dežić od ranije su pozitivne na koronavirus, ali Hrvatska je i bez njih uspjela srušiti Argentinu u prošlom susretu.

Problemi s koronom

Večeras joj protiv Španjolske treba pobjeda kako bi zadržala nadu u prolazak u četvrtfinale. Ipak, jutros su se pojavili novi problemi. Na redovnom testiranju u petak ujutro pozitivne rezultate na brzim testovima imala su dva člana stručnog stožera.

Nakon toga je cijela reprezentacija morala napraviti PCR testove te sada mora čekati rezultate. Zbog potrebe za testiranjem, propala je mogućnost odlaska na dogovoreni trening i sada hrvatskim rukometašica slijedi čekanje rezultata kao i na dan utakmice s Japanom.

Nalazi PCR testova trebali bi stići oko 17 sati tako da će izbornik Šoštarić tek nešto više od tri sata prije utakmice znati koje igračice uopće ima na raspolaganju.

Izvor: Index.hr

21:15 P.Ferreira - Gil Vicente X2 + manje od 3.5 gola - 1.60 - Ferreira na 13-om mjestu, sa svega dvije pobjede u ovoj sezoni i 11 bodova. Zadnjih 6 utakmica 3 poraza (tri zadnja u nizu), te 3 nerijesene. Utakmicu prije toga su imali pobjedu, pa onda ponovo sve porazi i nerijesene do pocetka sezone. U 7 utakmica kuci 1-3-3, GR 6:9. Vicente na osmoj poziciji za 17 bodova. U gostima im je score 2-3-1 GR 8:7. Nekako mi cinjenica Ferreira ima samo jednu pobjedu kuci (od te ukupne dvije) i to da Vicente ima samo jedan poraz u gostima djeluje da nece domacin ni ovdje pobijediti. Na obicni X2 kvota je 1.35. Posto mi prema gol razlici ni jedna od ove dvije ekipe ne djeluje golgeterska, X2 uz kombinaciju do 3.5 daje solidnu kvotu. 

prije 7 sati, mesrine said:

Ne bih se slozio sa analizom a reci cu i zasto. 

Nema potrebe hvaliti brentford koji je definitivno u padu forme nakon fenomenalnog (igre i rezultati iznad ocekivanog i realnog) ulaska u sezonu, a veceras i bez svog talismana Toneya koji ima coronu, i to ga hvaliti naspram Watforda koji je ako cemo o tezini zadnja 3 protivnika za iste imao chelsea i city doma (gledao obje), i leicester u gostima a brentford leeds i spurse u gostima i everton pobjeda kuci..jasno je ciji je raspored bio laksi, a to je brendfordov..

Isto tako, medusobni score je na strani watforda (4-1-1)iako u ovom slucaju tome ne pridajem veliku vaznost, a 2 pobjede strsljena su iz prijateljskih tekmi..

Uglavnom ono cemu pridajem vaznost i zbog cega cu igrati neke oklade na ovoj tekmi su cinjenice :

1.da je ovo jako bitna tekma za Ranierijev watford u borbi za ostanak u ligi a i brentfordu tezi istom cilju

2.watford igra jako otvoreno i napadacki, svima mogu zabiti a hvala Bogu i primaju pa ima nade i za Izudinov tip, ali watford trenutno igra dosta bolje i opasnije od onog sto rezultati i tablica pokazuje (vrlo lako su chelsea mogli pobjediti-procitajte izjavu Tuchela)

3.watford ima covjeka u super formi (pogledati statistiku ako vec niste njega)a to je Dennis, desno krilo, koji je uz napadaca Kinga najveca prijetnja golu Fernandeza danas, a vjerujem i strijelac

4. Izuzetno bitna stvar ce danas biti i izostanak Canosa u redovima domacih obzirom da je on odlicno zamjenio odsutnog Toneya proslu protiv trenutno loseg leedsa 2-2, a uz dobru igru upisao je i asist ali i peti zuti karton pa ce ovu tekmu prosjediti na tribini

Uglavnom 

Bet 365

1.pobjedu watforda cijeni sa 3.30

2.Oba daju i 3+  sa 2.30

3.Watford daje gol 1.25

4.Sut u okvir gola Dennisa 1.57 i Kinga 1.57

5. A da ce se isti upisati u strijelce 3.75 i 3.10

Pa eto tko sta voli nek izvoli, ja svakako igram ovo sve, i nadam se prolazu, a za ziherase izdvajam oklade broj 3 i 4

Sretno

PS. Izudine nemoj sta zamjeriti, ovo je samo moje misljenje...dao Bog pa prosao i tvoj i moj prijedlog😉

Kolega moj hvala ti puno na ovom odgovoru i demantu. Pa zato ja cijelo vrijeme govorim i pozivam da svi diskutujemo i kažemo svoje mišljenje i vodimo rasprave u dnevnim temama kako bi došli do što boljeg listića, dobitnog listića. Dvije glave su uvijek pametnije od jedne :D

Nema nikakvih zamjerki, tu smo da si pomognemo. Normalna stvar je da kada se ne slažeš u vezi tipa , napišeš svoje razmišljanje i možda na neki način i meni daš neku dodatnu informaciju koju nisam znao pa ispratim i tvoj prijedlog i uzmemo novce zajedno, a tako i svi koji prate forum.

Gol Watforda koji si predložio ispratio sam ranije, ali ti nisam stigao odgovoriti do sada. Tip je pogođen već u 24 minuti i baš mi je drago da si napisao svoju analizu, sada samo čekam da ga postigne i Brentford. Očekujem još ovakvih analiza od tebe kolega. Nadam se da će pasivni pratitelji foruma da slijede tvoj primjer. Kada bi svi napisali svoje mišljenje, mislim da bi imali dosta više dobitnih listića. 

prije 14 sati, Ivan98 said:

Malo NBA , analize napišem kroz dan još .

Sabonis 17.5+  (1.90)

Dallas brani centra užas , mislim da su čak i najgori po tom pitanju 30/30 (barem su bili do neki dan ,kada sam gledao malo stats)

Tradicionalno protiv Dallasa ,Spursa Charlotte ,..dominiraju centri samim time se logično nameće sabonis i turner 

Dončić milestones 25 (1.52)

praktički nemam analizu , Dončić u 80-90% mečeva ubaci 25 , očekuje se napeta tekma i nadam se da neće biti nikakav BO time bi ovo trebalo doći lagano ,još je granica 2 Pt niza od objektivne 

Young assists 9.5+ (2.00)

Hawksi kući ,sigurno se neće predati prije utakmice , očekujem također gustu tekmu ovdje (ni u Brooklynu nisu puno izgubili) 

Double-double nije nikakvo čudo za Younga i moram probati ovo čisto radi kvote 

Durant 27.5+ (1.86)

Prošlu Tekme dobio utakmicu odmora skupa sa Aldridgeom ,harden igrao "sam" .

VCRs očekujem da harden ili odmori ili odigra par min manje ,a time sve pada na Duranta koji i ovako nosi kompletan Team 

Garland 19.5+ (1.90)

Ingram 23.5+ (1.86)

Prošle sezone 26,27 dao Detroitu iako je Zion igrao , tako da sad bez ziona očekujem sličan (i bolji ) scenarij , granica je prihvatljiva  za Ingrama ,23.5 bi morao moći ubaciti i sa "ne baš sjajnim" nastupom 

Još jedan razlog za over mi je skok u formi zadnjih utakmica 

PS. Oubre Jr. 22.5 u SuperSportu ,a 24.5 u betu ( ako ga neko igra VCRs) 

Odlicno ispalo, svaka cast 👍

Uplatio sam double Sabonis 15+ i Doncic 20+  @1.57 i Durant 25+ @1.47 ukupna kvota 2.31 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use