Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 6.12 (Listic dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Koln - Werder 2

Trener Koln-a je Soldo... atmosfera u svlacionici nimalo dobra, zadnju utakmicu je Soldo strgnuo kapetansku traku i dao je drugom igracu, naravno da se kapetanu to nije svidjelo. Neki od igraca su i posvađani s trenerom, nekima se ne sviđaju njegove trenerske metode, kako god bilo u Koln-u stanje ne valja, dok kod Werdera sasvim druga prica. U dobroj su formi, iako su ranije osigurali 1. mjesto u Europskoj ligi to ih nije sprijecilo da Nacionalu utrpaju 4 komada... Werder dosad zabio najvise golova u gostima od svih bundesligasa, a Koln je jedan od najgorih domacina. Za mene pick dana

Atl. Bilbao - Valencia oba daju gol, (2)

Ne bas lako gostovanje u Baskiji ali odigrat cu ovaj par jer Valencia svoje igre pruza bolje u gostima nego kod kuce. U formi su, Mata se ozlijedio al je Joaquin pokazao protiv Lille-a (2 gola) da se to moze nadomjestit.

Napomena: međusobni susreti ova dva rivala su cesto zavrsavali sa dosta golova tako da je to mozda bolji izbor

Fiorentina - Atalanta 1

Viole zajedno s Lyonom idu dalje u LP, Liverpool je out. Nakon sto su napravili podvig u LP sad se mirno mogu posvetit ligi. Kod kuce docekuju Atalantu. Fiorentina je dobre igre prvenstveno pruzala na Firenci tako da ocekujem sigurnu jedinicu.

Napomena: Fiorentini fali nekoliko prvotimaca, i takvi su po meni dovoljno jaki da svladaju Atalantu al eto da znate

Fulham - Sunderland under 2,5 gola

Međimurje - Dinamo Zagreb 2

Espanyol-Racing Santander under 2,5 gola

Mallorca - Real Zaragoza 1

Roma - Lazio oba daju gol

297 AC Fiorentina-Atalanta BC 1 06.12. 15:00 1,55

302 SSC Napoli-AS Bari 1 06.12. 15:00 1,80

300 AS Livorno-ChievoVerona X2 06.12. 15:00 1,45

454 Everton-Tottenham X2 06.12. 17:00 1,40

3664 Lille/Lyon/dng-Lyon Daje 06.12. 21:00 1,25

288 Flamengo RJ-Grémio RS 1 06.12. 20:00 1,25

222 KSC Lokeren-FC Brugge 2 06.12. 18:00 1,70

392 Schalke 04-Hertha BSC 1 06.12. 17:30 1,40

742 CF Villarreal-CF Getafe 1 06.12. 19:00 1,75

297 AC Fiorentina-Atalanta BC 1 06.12. 15:00 1,55

302 SSC Napoli-AS Bari 1 06.12. 15:00 1,80

300 AS Livorno-ChievoVerona X2 06.12. 15:00 1,45

454 Everton-Tottenham X2 06.12. 17:00 1,40

3664 Lille/Lyon/dng-Lyon Daje 06.12. 21:00 1,25

288 Flamengo RJ-Grémio RS 1 06.12. 20:00 1,25

222 KSC Lokeren-FC Brugge 2 06.12. 18:00 1,70

392 Schalke 04-Hertha BSC 1 06.12. 17:30 1,40

742 CF Villarreal-CF Getafe 1 06.12. 19:00 1,75

..nije mi tottenham u nekoj formi...nzn...a protiv getafea nikad necu igrat,koliko me puta taj klub zaeba za lovu...uff

Ticket:

FC Köln - Werder Bremen 2

NK Međimurje Čakovec - NK Dinamo Zagreb 2

Fulham FC - Sunderland under 2,5 gola

Espanyol - Racing Santander under 2,5 gola

RCD Mallorca - Real Zaragoza 1

Ticket:

FC Köln - Werder Bremen 2

Athletic Bilbao - CF Valencia oba daju gol

Fiorentina - Atalanta Bergamo 1

AS Roma - Lazio oba daju gol

Sretno svima koji igraju danas  ;)

Anichebe, Arteta, Jagielka, Neville, Vaughan. Ovoj listi se nakon sraza u Ateni priključio i Distin, dodatno je opterećenje za Everton. Također, Tottenham već četiri sezone ne zna za poraz na Goodisonu, uz dvije pobjede pritom. Dosta toga ukazuje da bi Tottenham dobru sezonu mogao potvrditi novom pobjedom, premda u Engleskoj samo najveće i najbolje momčadi mogu u nizu pobjeđivati na gostovanjima. No, Tottenham zaista izgleda jako dobro, a Everton je daleko od željene forme

Villarreal - Getafe

Villarreal ovo mora dobiti. Madrigal još uvijek trese kriza jer Villarreal malenim koracima grabi prema vrhu ljestvice, gdje po igračkoj kvaliteti momčad pripada. Dvoboj Getafea stoga 'mora’ biti jedinica jer u slučaju novog kiksa mogla bi se zatresti i stolica Ernesta Valverdea, trenera Villarreala

Ja danas naletio na nešto zanimljivo pa bi molio košarkaše a prvenstveno NBA znalce da mi kažu jel valja štogod ovo što ću napisat...

New York Knicks - New Jersey Nets

zbroj koševa: više od 201,5 na utakmici  97:106

navikao sma na utakmice Knicksa da s estavlja margina od 220koševa...zašto je sad manja i dali se ipralti pokušat odigrat na više koševa...mislim da i jedni i drugi više misle na napad nego na obranu, da su i jedna i druga ekipa napadačke

P.S.- tekma počinje u 18:00h po našem vremenu

Ja danas naletio na nešto zanimljivo pa bi molio košarkaše a prvenstveno NBA znalce da mi kažu jel valja štogod ovo što ću napisat...

New York Knicks - New Jersey Nets

zbroj koševa: više od 201,5 na utakmici

navikao sma na utakmice Knicksa da s estavlja margina od 220koševa...zašto je sad manja i dali se ipralti pokušat odigrat na više koševa...mislim da i jedni i drugi više misle na napad nego na obranu, da su i jedna i druga ekipa napadačke

P.S.- tekma počinje u 18:00h po našem vremenu

..... neznan,ja bi rađe igra 1 u glavu...new yersey ima Lopeza i Harrisa,te Williamsa...međutim,na tim svim pozicijama New York ima dobre igrace...Nate Robinson,AL Harington i David Lee...te novi suter,koi je nekidan ubacia 7 trica je Gallinari...tako da po meni sigurnije as u glavu

Sto se tice te utakmice granica je mozda samo malo ispod realne. jeste da Knicksi zabijaju dosta i primaju dosta ali isto tako netsi zabijaju ekstra malo a i primaju malo.

@kosarkas12 - Gallinari igra citavu sezonu dobro ali poslednju nije igrao(ne znam zbog cega), pa mozda nece ni veceras...

Ali mislim da bi trebalo preci tu granicu...

Sto se tice te utakmice granica je mozda samo malo ispod realne. jeste da Knicksi zabijaju dosta i primaju dosta ali isto tako netsi zabijaju ekstra malo a i primaju malo.

@kosarkas12 - Gallinari igra citavu sezonu dobro ali poslednju nije igrao(ne znam zbog cega), pa mozda nece ni veceras...

..ma igra on dobro,nema tu spora...al nie jos do sada bas zabiljezeno o njemu nesto puno...a sa ovim tricama,ipak protivnicka obrana ce ga uzet malo ozbiljnije...nego do sad...al sve u svemu,zelim vam sricu u tom paru..sta god odigralo,dao bog da proslo

Danas je za moj ukus slaba ponuda i nema pretjerano zanimljvih parova, pa nisam puno niti pisao... Odigrao sam nešto rereativno...

Jučer je bila odična ponuda, šteta za Sevillu tim više što sam sve druge parove pogodio, ali ispao je dobar dan...

Skijanje - muški veleslalom:

bwin

Veleslalom (Beaver Creek/USA)

Koje će nacionalnosti biti pobjednik?

Izbriši

Tip: Švicarska

(2,00)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Dva glavna favorita danas su Cuche i Janka i oboje su Švicarci. Sumnjam da ih Ligety može ugroziti iako su klad. Ligetyja postavile za treceg a negdje i drugog favorita.

Također Sportngbet daje 4,50 za Cuche-a da osvaja danas, mislim da je to previše i da ima dobre šanse biti prvi...

ja sam danas odigro... Lille - Lyon : x2 1.40

R.Mallorca - R.Zaragoza 1 1.85

Roma - Lazio : odg 1  1.75

Medimurje - Dinamo : 2 1.40

Galatasaray  - Buyuksehir : 1 1.35

Fiorentina - Atalanta : 1 1.55

tečaj je nesto vise od 13 , ja sam stavio 50 kuna ....sretno ;)

SINGL:

Brazilska 1 liga

Vitoria - Goias 1

kvota: 1,60

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,2.0.html

Molio bi da ubuduce, barem u kratkim crtama, obrazložite zašto sugerirate da se igra nešto...

Skijanje - muški veleslalom:

bwin

Veleslalom (Beaver Creek/USA)

Koje će nacionalnosti biti pobjednik?

Izbriši

Tip: Švicarska

(2,00)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Dva glavna favorita danas su Cuche i Janka i oboje su Švicarci. Sumnjam da ih Ligety može ugroziti iako su klad. Ligetyja postavile za treceg a negdje i drugog favorita.

Također Sportngbet daje 4,50 za Cuche-a da osvaja danas, mislim da je to previše i da ima dobre šanse biti prvi...

Nakon prve vožnje prvoplasnirani i treceplasirani su Švicarci, a drugi je Raich za kojeg mislim da neće uzeti prvo mjesto...

kao sto sam i mislio, jedva preslo, 203 kosa ;D

ev nesto sam nasao na jednom sajtu pa akoo ko hoce neka isprati za neku sicu

Sao Paulo - Sport Recife 2/1

kazuuu :: 10/10...kvota: 30

ovo sam samo kopiraoo tako nemojte mene kudit ako nedodje ali nije zgoreg isprobati za neku sicu  ;D ;D

nista od ovogaaa  >:( >:( jos jedna u niz navlakusaa >:(  :-[ :-[ :-[ :-[

Ma pusti to, ja sam popratio al naravno s 10kn, ako prođe kojim cudom super 300kn na racun. Ako ne opet dobro. Tako se odnosi prema takvim prognozama  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use