Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

SzxKxNP.pnggD29tbb.pngCkmUslw.png

tqRmrjz.pngNxLKH6a.png

HGUoZBz.pngYoeFloy.pngvlbXKBS.png

yq0MKDD.png0lPWsyN.png

qDCpys9.pngcu2CDtH.pngOa4Ep81.png

knN9my5.pngNVF4412.pngjJcciGb.png

HUm43dQ.pngZeELRtI.png

XOfAaHn.png2OfXbO2.pngHuaNB5w.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

uy6GSYm.pngX9z2RuE.pngXL5BHfp.png

Lx3xj3e.pngWN4Vovg.pngPYUpNVd.png

HF8z9jm.pngHdBBK0B.pngQiFoS0p.png

cDcVx6D.pnguZMRr32.png

y917jjj.pngYkxAmiq.png1Xi26vC.png

ibPMTEX.png2drtYmg.pngewhVadM.png

8GcH0wD.pngpM49qqZ.pnghMXXEZp.png

kGzFaI9.pngsvjS5l0.pngRLFkbqR.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.12. u 20:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

18:45 CET - Prague (Stadion Letná)
AC Sparta Praha (CZE) - Brøndby IF (DEN)  | Group A
Referee: Craig Pawson (ENG) 

18:45 CET - Décines-Charpieu (Parc Olympique Lyonnais)
Olympique Lyonnais (FRA) - Rangers FC (SCO) | Group A
Referee: Radu Marian Petrescu (ROU) 

18:45 CET - Graz (Stadion Graz Liebenau)
SK Sturm Graz (AUT) - AS Monaco FC (FRA) | Group B
Referee: Mohammed Al-Hakim (SWE) 

18:45 CET - Donostia-San Sebastián (Estadio de Anoeta)
Real Sociedad de Fútbol (ESP) - PSV Eindhoven (NED) | Group B
Referee: Felix Zwayer (GER) 

18:45 CET - Warsaw (Marshall Józef Piłsudski's Municipal Stadium of Legia Warsaw)
Legia Warszawa (POL) - FC Spartak Moskva (RUS) | Group C
Referee: Matej Jug (SVN) 

18:45 CET - Naples (Stadio Diego Armando Maradona) 
SSC Napoli (ITA) - Leicester City FC (ENG) | Group C
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP) 

18:45 CET - Deurne (Bosuil)
Royal Antwerp FC (BEL) - Olympiacos FC (GRE | Group D
Referee: Marco Di Bello (ITA)

18:45 CET - Istanbul (Şükrü Saracoğlu Stadyumu)
Fenerbahçe SK (TUR) - Eintracht Frankfurt (GER) | Group D
Referee: Srdan Jovanovic (SRB) 

21:00 CET - Rome (Stadio Olimpico) 
SS Lazio (ITA) - Galatasaray A.Ş. (TUR) | Group E
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP) 

21:00 CET - Marseille (Velodrome) 
Olympique de Marseille (FRA) - FC Lokomotiv Moskva (RUS) | Group E
Referee: William Collum (SCO) 

21:00 CET - Razgrad (Ludogorets Arena) 
PFC Ludogorets 1945 (BUL) - FC Midtjylland (DEN) | Group F
Referee: Tobias Stieler (GER) 

21:00 CET - Braga (Estádio Municipal de Braga)
SC Braga (POR) - FK Crvena zvezda (SRB) | Group F
Referee: Marco Guida (ITA)

21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) 
Celtic FC (SCO) - Real Betis Balompié (ESP) | Group G
Referee: Daniel Stefanski (POL) 

21:00 CET - Budapest (Ferencváros Stadion)
Ferencvárosi Torna Club (HUN) - Bayer 04 Leverkusen (GER) | Group G
Referee: Kirill Levnikov (RUS) 

21:00 CET - Genk (KRC Genk Arena) 
KRC Genk (BEL) - SK Rapid Wien (AUT) | Group H
Referee: Tiago Bruno Lopes Martins (POR) 

21:00 CET - London (London Stadium)
West Ham United FC (ENG) - GNK Dinamo (CRO) | Group H
Referee: Maurizio Mariani (ITA) 

18:45 CET - Klagenfurt (Wörthersee Stadion)
LASK (AUT) - HJK Helsinki (FIN) | Group A
Referee: Igor Pajac (CRO) 

18:45 CET - Yerevan (Republican Stadium after Vazgen Sargsyan)
Alashkert FC (ARM) - Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) | Group A
Referee: Gergő Bogar (HUN)

18:45 CET - Belgrade (Stadion FK Partizan) 
FK Partizan (SRB) - Anorthosis Famagusta FC (CYP) | Group B
Referee: Giorgi Kruashvili (GEO) 

18:45 CET - Gent (KAA Gent Stadium) 
KAA Gent (BEL) - FC Flora Tallinn (EST) | Group B
Referee: Kaspar Sjöberg (SWE)

18:45 CET - Sofia (Natsionalen Stadion Vasil Levski) 
PFC CSKA-Sofia (BUL) - AS Roma (ITA) | Group C
Referee: Nicolas Walsh (SCO) 

18:45 CET - Zaporizhzhya (Zaporizhzhya City Stadium)
FC Zorya Luhansk (UKR) - FK Bodø/Glimt (NOR) | Group C
Referee: Krzysztof Jakubik (POL)

18:45 CET - Cluj-Napoca (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu)
CFR 1907 Cluj (ROU) - FK Jablonec (CZE) | Group D
Referee: Harm Osmers (GER) 

18:45 CET - Alkmaar (AZ Stadion) 
AZ Alkmaar (NED) - Randers FC (DEN) | Group D
Referee: Cann Trustin Farrugia (MLT) 

21:00 CET - Berlin (Olympiastadion) 
1. FC Union Berlin (GER) - SK Slavia Praha (CZE) | Group E
Referee: Rade Obrenovic (SVN) 

21:00 CET - Rotterdam (Stadion Feijenoord 'De Kuip')
Feyenoord (NED) - Maccabi Haifa FC (ISR) | Group E
Referee: Mykola Balakin (UKR) 

21:00 CET - Copenhagen (Parken) 
F.C. Copenhagen (DEN) - ŠK Slovan Bratislava (SVK) | Group F
Referee: Istvan Vad (HUN)

21:00 CET - Thessaloniki (Stadio Toumba) 
PAOK FC (GRE) - Lincoln Red Imps FC (GIB) | Group F
Referee: Rohit Saggi (NOR) 

21:00 CET - London (Tottenham Hotspur Stadium)
Tottenham Hotspur (ENG) - Stade Rennais FC (FRA) | Group G
Referee: Horatiu Mircea Fesnic (ROU) 

21:00 CET - Arnhem (GelreDome)
Vitesse (NED) - NŠ Mura (SVN) | Group G
Referee: Filip Glova (SVK) 

21:00 CET - Nicosia (GSP) 
Omonoia FC (CYP) - FC Kairat Almaty (KAZ) | Group H
Referee: Genc Nuza (KOS) 

21:00 CET - Basel (St. Jakob-Park)
FC Basel 1983 (SUI) - Qarabağ FK (AZE) | Group H
Referee: Fran Jovic (CRO) 

Danas cu post poceti ne analizom, vec necim mnogo vaznijim i korisnijim za nas, kockare. Pocecu istorijskom, prvom konferencijom za stampu Ralfa Rangnicka koju bi svakako trebalo zapamtiti za sva vremena. Konferencija je trajala neuobicajeno dugo, sagovornik je bio vise nego interesantan, a jedna od tema – istorijska. Naime, Rangnick je objavio da ce u njegovom strucnom stabu biti i psiholog Sascha Lense, a objasnjenje cu vam preneti, potpuno besplatno, uz slobodan prevod.

“...Realno, ne znam kakva je situacija u Engleskoj, pogotovo u ostalim klubovima, ali u Nemackoj u poslednje dve godine gotovo svi klubovi su angazovali u svojim stabovima sportske psihologe. Za mene je to apsolutno logicno, jer je nezamislivo da klubovi trose stotine miliona sterlina za trenere, scoute, fizioterapeute, analiticare, trenere golmana, trenere napadaca, trenere za fizicku pripremu … a da nikada nisu imali jednog jedinog mental coach-a. Za mene je to potpuno prirodna i jednostavna stvar, ako imate specijalne trenere za golmane ( a koji da su normalni ljudi ne bi bili ograniceni prostorom – ovo sam dodao ja, a ne Rangnick) jednostavno morate da imate i specijaliste za psihu. Ne znam zasto o ovome ranije nije razgovarano u klubu, ali igracima je neophodno pomoci da razumeju da mozak sluzi da pomogne telu, a ne da “ide” protiv njega. Mi moramo da razumemo zasto igraci ne reaguju pametno na senzibilne stvari ...kada pricamo o fudbalu, moramo da znamo da je sve ovde (pokazuje na mozak) ...”

Taaaako je doktore. O ovome ja pricam na Forumu godinama, vidi se da je Rangnick dobar trener, ali u odnosu na mene, kasni barem dvadeset godina, jer sam se vec umorio koliko o ovome pisem. Izbor Rangnicka za ManUtd je veoma zanimljiva, a samo ce vreme pokazati da li i uspesna. Ako englezi budu otvorenog uma, zaborave na sujetu i prihvate ideje koje ne poznaju, Solskjaer ce biti obicno gubljenje vremena. Rangnick je bio na korak od Milana, celnici kluba su procenili da je Pioli bolje resenje, rezultate takve procene imamo prilike da vidimo, a videcemo i sta ce biti sa djavolima.

Rangnicku zelim puno srece, sa onoliko crnaca, osim psihologa bice potrebno i lekova, puno lekova. Poruka nemca je korisna i za nas kladionicare, zato sam je i stavio ispred analize. Mozete vi da imate sve informacije o rosteru, formi, rasporedu, stanju terena, metereoloskoj situaciji … ako ne znate sta se desava u glavama tih pajsera, mozete samo da se yebete.

Strpljivo i disciplinovano igranje protiv ekipe Napoli do zavrsetka jesenjeg dela prvenstva, ukljucujuci i strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama ekipe Napoli

Ne verujem da na Forumu postoji kolega koji se ne seca moje istorijske analize od 21.10. a koja je glasila; “... (Strpljivo) cekanje pada u igri primitivnih juznjaka, pocev od danas, kao i (strpljivo) i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama ekipe Napoli...”

Kao i uvek, analizu sam objavio potpuno besplatno, i to samo za vas. Kao i uvek, analiza je prosla SAMO TRI DANA nakon objavljene analize, sto i ne cudi kada uzmete u obzir ko je napisao post. Kao i uvek, nereseni ishod je dosao po kvoti vecoj od 3,20, a i juznjaci su poceli da padaju u formi. Pa da vidimo zajedno, kako stoje cinjenice sa juznjacima, tek nesto vise od mesec i po, nakon napisane analize.

Kada sam napisao post pre samo mesec i po dana, Napoli je bio prvi u Serie A, a danas je treci.

Kada sam napisao post pre samo mesec i po dana, Napoli je imao sedam bodova vise od Intera, a danas ima bod manje, a tek ce ih imati manje i to oho-hooo manje.

Kada sam napisao post pre samo mesec i po dana, Napoli je bio prvi kandidat za scudetto po bet365 sa kvotom 3,25, a sada nije ni medju prvih tri, posto je tek cetvrti kandidat po kvoti 6,00

Kada sam napisao post pre samo mesec i po dana, Napoli je bio ubedljivo prvi u svojoj grupi Lige Evrope, a danas je predposlednji i igra odlucujucu utakmicu za prolaz grupe

Kada sam napisao post pre samo mesec i po dana, Napoli je imao u svim takmicenjima osam pobeda jedan neresen ishod i jedan poraz. Nakon mog posta su imali u svim takmicenjima cetiri pobede TRI NERESENA ISHODA i TRI PORAZA.

I za kraj, sta tek reci za poslednjih sest utakmica u svim takmicenjima i smesnih; jedna pobeda, dva remija i tri poraza. Sta reci, nego sledece; ili imam nadprirodne moci da predvidjam buducnost, ili sam zaista ubedljivo najbolji kockar na Forumu, jer trecega jednostavno nema.

Moj post je pre svega dugorocne namene, odnosi se na naredne cetiri utakmice, dakle do pauze, i svakako necu propustiti da igram protiv njih uz postepeno povecavanje uloga, sve u singlu. Ako pobede sve cetiri utakmice, a igraju sa Leicesterom i Empolijem kod kuce, pa idu Milanu, pa im dolazi Spezia, i treba da padnem.

Zbog dugorocnog karaktera posta, necu previse da se zadrzavam na danasnjem mecu, mada bih morao, jer je prilika odlicna da vec danas juznjaci ne pobede. Situacija u grupi C je toliko komlikovana, kao da sam je ja pravio za juznjake. Cak i pobeda domacina ne donosi prolaz, jer sve zavisi od druge utakmice, kao sto i prolaz ekipa iz druge utakmice zavisi od ove utakmice. Napoli je umereni favorit ako se za kvotu od 2,20 uopste moze reci da je neko favorit, nereseni ishod je 3,60, a pobeda gostiju je kvotirana sa 3,25. Ono sto me posebno hrabri, jeste kvota na pobednika grupe, a tu je Napoli na drugom, odnosno trecem mestu sa Spartak Moskvom po kvoti od 3,50 (Leicester 1,80) Mislim da su engleski i italijanski fudbal dva sveta, i po kvalitetu, a pogotovo po nacinu igre, sto je najbolje osetio Milan pre dva dana. Usudio bih se da kazem da je Leicester za klasu bolja ekipa od juznjaka, ali me brine sto engleze boli qurac za sve van svete Engleske.

Posebno mi je zao i sto su italijanski klubovi potpuno odustali od onoga sto ih je uvek prepoznavalo, a to je opstrukcija, catenaccio, odvratna igra i ...naravno prolaz grupe, bas kao sto to radi Atletico Madrid. Milan je pomislio da sa otvorenom igrom moze da parira Liverpoolu, Atalanta ionako nista nije osvojila vec godinama, a svi ih simpatisu, a danas ce i Napoli da ne prodje grupu verovatno napadackom igrom … cccc

Dakle, krecem sa singlom X2 na danasnjoj utakmici po kvoti 1,68, pa ako padnem, sa povecanom uplatom, dupla sansa na Empoli po kvoti 3,40, pa na Milan, pa na Speziu, pa na …

Naravno, na svakoj utakmici cu cekati i X, nereseni ishod na utakmicam juznjaka kao poseban i odvojen vid kladjenja. Ako sam tacan rezultat od 1:0 na utakmicama Juventusa cekao vise od godinu i po, cekanje utakmice na kome juznjaci nece pobediti ce biti prava kamilica.

Za ovaj vid kladjenja sam izuzetno motivisan iz vise razloga. Kao prvo, nista ne verujem juznjacima. Kao drugo, juznjacki mentalitet je uvek isti, kada naidju teskoce, juznjaci skidaju gace. Cak i kada su bili prvi na tabeli, a to je bilo cetiri meseca, niko me nije mogao ubediti da imaju roster za prva cetiri mesta (Inter, Juve, Milan, Atalanta). Kao trece, samo je bilo pitanje trenutka kada ce pasti u formi sa onako tankom klupom. Stigle su ih i povrede (trenutno bez Osimhena, Insigne, Lobotke, Demme …

Sve u svemu, kao i uvek, kada nekome nesto lose pozelim, obicno se to i ostvari.

Cepecchi/Vilardo - Gengel/Poljak - 2; 1,50 - bet365

Idem opet s parom Gengel/Poljak, jučer void s parom s kojim su morali igrati, zatim su pobjedili zamjenski par i prosli dalje. Danas igraju protiv para cija je jedina prednost po meni ta, što su Talijani, a igra se u Italiji. Znaci domaci teren, pokoji navijac prisutan, dovoljan je motiv za odigrati, moglo bi se reci i iznad ocekivanja ili mogucnosti. Ukoliko par Gengel/Poljak dobro krene u mec, osvoji prvi set, mislim da ce se ugasit volja kod Talijana.

Gigante/Nardi - Echargui/Jebens - 1; 1,83 - bet365

Danas igram na par koji mi je jucer skinuo tiket. Par Gigante/Nardi prvi put zajedno isto kao i njihovi protivnici, s time što ovo što sam pisao gore, se jučer definitivno preslikalo na par dolje. Pa da pojasnim, Gigante/Nardi par koji je jučer iznenadio i pobjedio par Rosol/Sachko, a koji je na istom ovom turniru prosli tjedan iznenadio dobrom igrom, pobjedio dosta iskusnih parova i stigao u finale, gdje je tijesno izgubio od para Sancic/weissborn, da bi jucer Gigante/Nardi totalno izdominirali dobrom igrom, kao da igraju godinama zajedno. Prema tome, onaj efekt domaceg terena i pokojeg navijaca je jucer definitivno pridonio pobjedi. Nadam se da ce dobro krenuti u mec, kao i jucer i ovdje ne bi trebalo biti problema. (oprezno s ulogom)

Cornea/Falert - Bortolotti/Martos Gones - 2; 1,57 - bet365

Bortolotti/Martos Gones nedavno su poceli zajedno igrati, na omjeru su 6/4. No, ono sto me privuklo kod njih nije sto su protivnici neiskusni i imaju samo jedan mec zajedno,nego igraci parova protiv kojih su igrali i postignuti rezultati. Zadnji par proiv kojeg su igrali i izgubili u tie breaku treceg seta je bio nas par Sabanov/Sabanov, koji ne samo da je iskusniji par, nego i definitivno klasa iznad. Prema tome, misljenja sam da dobre igre protiv iskusnijih i jacih parova su dobar pokazatelj da decki znaju igrat parova, da se razumiju i u ovom mecu ne bi trebalo biti vecih problema, osim mozda motivacije, odnosno podcjenjivackog ulaska u mec, s obzirom da im protivnici nisu neki jaci, poznati teniski par.

Sretno!!

Genk - Rapid 1 (1.55) bet365

U skupini H bi se do kraja ovog dana sve moglo promijeniti. Samo je prva pozicija matematički zapečaćena, dok na drugoj Dinamo ima samo dva boda više od trećeplasiranog Genka. Domaćin bi definitivno mogao izboriti mjesto u Europi ili otići u Konferencijsku ligu u najgorem slučaju, a čak bi mogli biti i potpuno eliminirani iz europskih natjecanja, ako u ovom susretu dožive poraz, što se vjerujem neće dogoditi. Imaju dobar rekord protiv Rapida koji se muči sa formom ove sezone.

Screenshot_28.png

Izvor: bet365

Genk igra na domaćem terenu i oni će tu prednost pokušati maksimalno iskoristiti. Mogli bi ostati u Europi ako ostvare pobjedu i ako West Ham pobijedi hrvatskog prvaka Dinama što je vrlo izgledno. U svakom slučaju i remi bi im omogućio prolaz u Konferencijsku ligu. No, mislim da će Genk dati sve od sebe da ostvari sva tri boda protiv Rapida iz Beča koji je bio totalni nered na gostujućim susretima gotovo cijele 2021. godine. Rapid također ima loše rekorde protiv belgijskih ekipa. Očekujem pobjedu Genka po kvoti 1.55 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da u bet365 imamo i Early Payout.

Genk: Vandervoordt; Arteaga, McKenzie, Cuesta, Preciado; Hrosovsky, Heynen; Bongonda, Oyen, Thorstvedt; Paintsil

Rapid Vienna: Gartler; Stojkovic, Aiwu, Moormann, Ullmann; Petrovic, Ljubicic; Fountas, Knasmullner, Grull; Kara

Screenshot_27.png

Vitesse - Mura 1 + Vitesse više od 1.5 gola (1.25) bet365

Razlika u kvaliteti između ova dva tima je ogromna. S obzirom da domaćini u ovaj susret ulaze sa puno većom motivacijom, pobjeda je neupitna. Vitesseu u ovom susretu treba pobjeda sa što više golova razlike, jer se bore za drugo mjesto u skupini G, gdje su izjednačeni na sedam bodova sa Tottenhamom. Budući da Vitesse i Spursi imaju identičan međusobni omjer, gol razlika će biti odlučujući faktor. Stoga je ključno za momčad Thomasa Letcha ovdje pobijediti sa što većom gol razlikom. Trenutno imaju dva gola manje od Tottenhama, tako da vjerujem da ovdje mogu postići barem ta dva i tako doći do pobjede.

Screenshot_31.png

Međutim, Vitesse također ima mnogo povoljniju utakmicu u ovom posljednjem kolu. Mura je u prošlom kolu šokirala Tottenhama i ostvarila svoju prvu pobjedu. No, slovenski prvak je i dalje barem jednu razinu ispod sva tri rivala u ovoj skupini. Imali su veliko pojačanje u toj utakmici protiv Engleza, s obzirom da je ekipa Antonija Contea imala crveni karton. Mura je izgubila sa 5-1 kod Tottenhama i 1-0 kod Rennesa na gostovanjima u skupini G. Uglavnom su bez pobjede u šest gostujućih utakmica u svim natjecanjima (uključujući četiri u slovenskoj ligi).

Vitesse ovdje mora pobijediti sa što više golova razlike, a Mura nema za što igrati i završit će na dnu tabele. Vitesse je protiv slovenske ekipe dominirao i  u gostima, gdje su imali 26 udaraca na gol, te ostvario pobjedu od 2-0. Nizozemska ekipa je također postigla šest golova u pobjedi protiv Cambuura u nizozmeskoj Erediviziji. I ovdje nam se računa Early Payout, te ako Vitesse povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Screenshot_30.png

Partizan - Anorthosis 1 (1.30) bet365

Partizan će se večeras boriti protiv Anorthosisa za drugu poziciju u Konferencijskoj ligi. Domaćini bi napredovali u nokaut fazu ako uspiju osvojiti barem bod u ovom susretu. Rezultat drugog susreta iz ove skupine ne bi promijenio ništa samo ako Partizan osvoji barem jedan bod. Međutim, vjerujem da neće biti problem ni za pobjedu, s obzirom da su oni već pobijedili Anorthosisa u prvoj utakmici u gostima sa 2-0.

Screenshot_33.png

Srbijanski klub je započeo sezonu sa pobjedama protiv Anorthosisa i Flore sa rezultatima od 2-0 u gostima i kod kuće. Izgubili su od Genta na domaćem terenu i Flore na gostovanju, dok su remizirali u uzvratu protiv Genta u gostima. Trenutno su na drugoj poziciji sa tri boda iza Genta i dva ispred ostale dvije momčadi. Što se tiče lige, oni su na vrhu tabele, sa tri boda više od svog najbližeg rivala.

Anorthosis je izgubio prve dvije utakmice od Partizana na domaćem terenu i od Genta u gostima. Slijedio je zatim remi protiv Flore kod kuće i u gostima, dok ih je njihova iznenadna pobjeda protiv Genta kod kuće u prošlom kolu održala na životu. Male su vjerojatnoće da se nešto tako dogodi ponovo, osim toga igraju protiv momčadi koja je izgubila samo jednom na domaćem terenu od veljače 2020. godine. U 11 utakmica u kiparskoj ligi se nalaze na osmoj poziciji sa 13 bodova. Trenutno su na dnu tabele u skpini B u Konferencijskoj ligi, a nisu postigli gola u tri od četiri utakmice na gostujućim terenima u europskim natjecanjima.

Partizan je postigao točno dva gola u tri svoja domaća susreta na ovom turniru, uključujući i kvalifikacije. Očekujem pobjedu Partizana po kvoti 1.30. Pazite sa ulozima, s obzirom da Partizanu odgovara i remi. I ovdje također imamo Early Payout ako igrate u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_32.png

E sad tesko biti pametan i ista pisati kad nemamo pojma sta se desava i sta ce desiti na terenima. Ali, od pregledanih, kontam valjda nema u Spaniji snijega. 

18:45 Real Sociedad - Psv - 1X i 2+ (1X i min dva gola na mecu). Na nekom svara tiketu cu staviti cisti kec, jer Sociedadu je potrebna pobjeda da bi se popeli na drugo mjesto. Obzirom da ni holandjani nisu za odbaciti (kvota na pobjedu domacina je 2.0), mozda zabiju koji gol u kontrama kako Real bude pravio pritisak. Iako Sociedad ne igra cesto kuci sa golovima (sve nesto od jedan do maks dva), ali uzdam se u holandjane koji su uvijek zahvalni za golove. Na kraju krajeva, nikakva statistika i analiza prethodnih desavanja ovdje nema uticaja. U svakom slucaju sumnjam da ce Sociedad zadnju pred navijacima izgubiti kuci, te vjerujem u min 2 gola. 

UTAKMICA Konferencijske lige između Tottenhama i Rennesa koja se trebala igrati večeras u Londonu odgođena je do daljnjega zbog većeg broja zaraženih covidom-19 u engleskoj momčadi, objavila je u četvrtak UEFA.

"Možemo potvrditi da se utakmica Tottenham - Rennes neće igrati večeras", izjavio je glasnogovornik UEFA-e agenciji France Presse te tako riješio nesporazum koji je nastao u srijedu navečer kada je Tottenham objavio vijest o odgodi utakmice, čemu se usprotivio Rennes.

"S obzirom na to da se utakmica neće igrati večeras, cijela momčad i izaslanstvo se u ovom trenutku vraćaju", rekao je glasnogovornik Rennesa.

UEFA mora pronaći datum odigravanja

Čak osam igrača i pet članova osoblja Tottenhama je pozitivno na covid-19. Istovremeno se doznaje da je i Leicester u Napulj radi utakmice Europa lige otputovao bez sedam igrača.

Just now, IzudinB said:

UTAKMICA Konferencijske lige između Tottenhama i Rennesa koja se trebala igrati večeras u Londonu odgođena je do daljnjega zbog većeg broja zaraženih covidom-19 u engleskoj momčadi, objavila je u četvrtak UEFA.

"Možemo potvrditi da se utakmica Tottenham - Rennes neće igrati večeras", izjavio je glasnogovornik UEFA-e agenciji France Presse te tako riješio nesporazum koji je nastao u srijedu navečer kada je Tottenham objavio vijest o odgodi utakmice, čemu se usprotivio Rennes.

"S obzirom na to da se utakmica neće igrati večeras, cijela momčad i izaslanstvo se u ovom trenutku vraćaju", rekao je glasnogovornik Rennesa.

UEFA mora pronaći datum odigravanja

Čak osam igrača i pet članova osoblja Tottenhama je pozitivno na covid-19. Istovremeno se doznaje da je i Leicester u Napulj radi utakmice Europa lige otputovao bez sedam igrača.

Kvota na Napoli još uvijek 1.95! Mislim da vrijedi odigrati.

Screenshot_34.png

prije 2 sati, IzudinB said:

Vitesse - Mura 1 + Vitesse više od 1.5 gola (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Razlika u kvaliteti između ova dva tima je ogromna. S obzirom da domaćini u ovaj susret ulaze sa puno većom motivacijom, pobjeda je neupitna. Vitesseu u ovom susretu treba pobjeda sa što više golova razlike, jer se bore za drugo mjesto u skupini G, gdje su izjednačeni na sedam bodova sa Tottenhamom. Budući da Vitesse i Spursi imaju identičan međusobni omjer, gol razlika će biti odlučujući faktor. Stoga je ključno za momčad Thomasa Letcha ovdje pobijediti sa što većom gol razlikom. Trenutno imaju dva gola manje od Tottenhama, tako da vjerujem da ovdje mogu postići barem ta dva i tako doći do pobjede.

Screenshot_31.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Međutim, Vitesse također ima mnogo povoljniju utakmicu u ovom posljednjem kolu. Mura je u prošlom kolu šokirala Tottenhama i ostvarila svoju prvu pobjedu. No, slovenski prvak je i dalje barem jednu razinu ispod sva tri rivala u ovoj skupini. Imali su veliko pojačanje u toj utakmici protiv Engleza, s obzirom da je ekipa Antonija Contea imala crveni karton. Mura je izgubila sa 5-1 kod Tottenhama i 1-0 kod Rennesa na gostovanjima u skupini G. Uglavnom su bez pobjede u šest gostujućih utakmica u svim natjecanjima (uključujući četiri u slovenskoj ligi).

Vitesse ovdje mora pobijediti sa što više golova razlike, a Mura nema za što igrati i završit će na dnu tabele. Vitesse je protiv slovenske ekipe dominirao i  u gostima, gdje su imali 26 udaraca na gol, te ostvario pobjedu od 2-0. Nizozemska ekipa je također postigla šest golova u pobjedi protiv Cambuura u nizozmeskoj Erediviziji. I ovdje nam se računa Early Payout, te ako Vitesse povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Screenshot_30.png

Vitesse ima bolji medjusobni omjer od Tottenhama zbog golova u gostima... Ako se ne varam, nova pravila vrijede samo u nokaut fazi !

prije 5 minute, Silviyo1302 said:

Vitesse ima bolji medjusobni omjer od Tottenhama zbog golova u gostima... Ako se ne varam, nova pravila vrijede samo u nokaut fazi !

.Imaju -2 od Tottenhema a moze se reci i -3 jer vise je golova dao Tottenham.U slucaju pobjede Tottenhema sa 1 golom onda bi Vitesu trebala pobjeda od 4 gola.

prije 1 minutu, Silviyo1302 said:

Da naravno, ali nije mi jasno onda zašto je Tottenham trenutno drugi, a Vitesse treći imaju isti broj bodova. Dijeli ih ta gol razlika od 2 gola, ali ako imaju bolji međusobni omjer, valjda bi VItesse trebao biti na drugoj poziciji bez obzira na tu gol razliku?

prije 3 minute, IzudinB said:

Da naravno, ali nije mi jasno onda zašto je Tottenham trenutno drugi, a Vitesse treći imaju isti broj bodova. Dijeli ih ta gol razlika od 2 gola, ali ako imaju bolji međusobni omjer, valjda bi VItesse trebao biti na drugoj poziciji bez obzira na tu gol razliku?

U pravu si, nisam mislio da se to odnosi i na skupine, ali našao sam na par stranica !

prije 3 sati, IzudinB said:

Vitesse - Mura 1 + Vitesse više od 1.5 gola (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_31.png

Screenshot_30.png

Ja ću igrat da Vitesse zabija i 3 gola jer ne vidim što bi im donijela pobjeda od 2 gola razlike !

prije 2 minute, Silviyo1302 said:

Ja ću igrat da Vitesse zabija i 3 gola jer ne vidim što bi im donijela pobjeda od 2 gola razlike !

Svakako si u pravu, ja sam išao na malo sigurniju varijantu, ali je logično da dobiju sa 3-4 gola razlike jer im je to i potrebno, a mislim i da mogu protiv Mure.

OD 21:00 WEST HAM - DINAMO Kopić bez Petkovića u Londonu. Evo što mu treba za prolaz

DINAMO od 21 sat u Londonu protiv West Hama igra susret zadnjeg, 6. kola skupine H Europa lige.

Hrvatski prvak je trenutačno na drugome mjestu koje vodi u nokaut fazu ovog natjecanja dok treće vodi u nokaut fazu Konferencijske lige. Dinamu za potvrdu drugog mjesta treba bod protiv jakih Engleza, a može biti drugi i s porazom ako Genk ne uspije kod kuće pobijediti Rapid. Ta utakmica se također igra od 21 sat.

Dinamo je u London otputovao bez Brune Petkovića koji je imao zdravstvenih problema, a osim njega neće biti ni Franjića, Leovca i ranije ozlijeđenog Duje Čopa. Kopićeva momčad u London ide u krizi rezultata i igre koja se dodatno produbila teškim porazom od Hajduka u nedjelju na Maksimiru.

Može se sa svima, pa i s West Hamom

"Napravili smo detaljnu analizu i usporedbu onoga što smo pripremili za derbi s Hajdukom i onoga što smo sproveli u djelo. Nastupio sam s igračima na maksimalno otvoren način, da vidimo gdje su problemi. Izvukli smo iz sastanaka i razgovora maksimum. Ono što osjećam, što vidim je da ima jako mnogo kvalitetnih, karakternih momaka. Postoji odlučnost da se stvari okrenu na bolje i vjerujem da ćemo već sutra izgledati daleko bolje nego što je to bilo u prošloj utakmici. Možemo se prilagoditi, kao što smo već pokazali protiv Tottenhama. Može se igrati sa svima pa tako i sa West Hamom", rekao je Kopić uoči utakmice.

West Ham je u sjajnoj formi koju je potvrdio prošlog vikenda velikom pobjedom protiv Chelseaja 3:2. David Moyes će sigurno odmarati glavne igrače, ali ni on nije bez problema jer su mu se ozlijedili Zouma i Johnson.

Vlašić od prve minute

"Nećemo puno pričati o ozljedama.Priliku za debi dobit će neki mlađi igrači. Uzbuđen sam zbog njih, ali i nervozan. Vlašića svi volimo, još se prilagođava, ali čeka ga puno prilika u budućnosti. Igrat će i sutra. Dinamo je velik klub, prisjetimo se samo Tottenhama prošle sezone. Svi znaju za Dinamo. Naša pobjeda u Zagrebu bila je važan korak prema ovome gdje smo sad. Petkovićev izostanak je dobra vijest za nas, on povezuje Dinamovu igru i važan je igrač, ali možda će se sada drugima otvoriti", rekao je Moyes.

Izvor: index.hr

Da se malo maknemo od nogometa što mislite o Olympiacosu kod Zvezde?

Olympiacos je ušao u formu, dobili su neke jake utakmice u zadnje vrijeme, gostovanja u Milanu i Kazanu. Inače im Zvezda leži što se vidi i u međusobnima. A rekao bih da je i ove sezone ista situacija, Olympiacos fizički može odgovoriti Zvezdi, a ipak se radi o kvalitetom jačoj ekipi. Zvezda je dobila zadnju kod Zenita, ali prije svega zbog očajnog šutiranja domaćina. Tečaj 1,57 na ukupnu pobjedu Olympiacosa. Mislim da ću odigrati to, ali ako ima tko još kakvo mišljenje ili info neka slobodno podijeli.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use