Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 8 minute, LeonardoDrugi said:

Sutra 16.30 zvanicno 

Hvala za info. Bas sam ko id*** vozio kuci (kocka zlo, nije Djordje Balasavic bio lud) Eto, jedva, ali prodje nekako tvoj Juve :) A ja, ako Benfica zadrzi vodstvo jos 38 minuta, oborih vlastiti rekord koji je prije toga bio 18 parova na tiketu. Ovdje 21, s time da ce Atalanta - Villareal ici na 1.0, svakako je najmanja kvota 1,16, sa 3150 sigurno ce kladionica uzeti min 250-300 (Bosna je to). Znaci 20 parova ne racunajuci ovu odgodjenu. Ponavljam, ako Benfica zadrzi vodstvo i pobijedi. 

d1.jpg

prije 8 minute, A1miR said:

Hvala za info. Bas sam ko id*** vozio kuci (kocka zlo, nije Djordje Balasavic bio lud) Eto, jedva, ali prodje nekako tvoj Juve :) A ja, ako Benfica zadrzi vodstvo jos 38 minuta, oborih vlastiti rekord koji je prije toga bio 18 parova na tiketu. Ovdje 21, s time da ce Atalanta - Villareal ici na 1.0, svakako je najmanja kvota 1,16, sa 3150 sigurno ce kladionica uzeti min 250-300 (Bosna je to). Znaci 20 parova ne racunajuci ovu odgodjenu. Ponavljam, ako Benfica zadrzi vodstvo i pobijedi. 

d1.jpg

Mozda budes morao cekat sutra atalantu

Izvinjavam se, nisam furao ignore, nego sam morao izaci i glumiti sofera. 

prije 3 sati, fic said:

Da sutra Atalanta - Villarreal, ali sada možeš braniti to.

Da, mada jos uvijek nisu stavili u ponudu. A ja nesto ko mjesecima planiram napraviti sta za mogucnost igranja u svjetskim kladionicama (jer mi u BiH, npr ja sam u Unicredit, ne mozemo uplatiti ni u jednu kladionicu sem domacih. Jednostavno ne prolazi uplata, te mi rekao bankar da je to najredjenje-pravilo, zakon drzave), i sve odugovlacim. A volio bih skontati nacin, jer ovo je realno vise nego sramota sto mi, radi jednog para i koeficijenta 1.17 , sa ocekivanih 3150 KM, za prijevremenu isplatu nude 2151 KM.

Znaci 1000 KM racunaju jedan par od 1.17 na ukupan koeficijent. Generalno prezirem ovu zemlju. 

ssss1.jpg

prije 2 sati, A1miR said:

Da, mada jos uvijek nisu stavili u ponudu. A ja nesto ko mjesecima planiram napraviti sta za mogucnost igranja u svjetskim kladionicama (jer mi u BiH, npr ja sam u Unicredit, ne mozemo uplatiti ni u jednu kladionicu sem domacih. Jednostavno ne prolazi uplata, te mi rekao bankar da je to najredjenje-pravilo, zakon drzave), i sve odugovlacim. A volio bih skontati nacin, jer ovo je realno vise nego sramota sto mi, radi jednog para i koeficijenta 1.17 , sa ocekivanih 3150 KM, za prijevremenu isplatu nude 2151 KM.

Znaci 1000 KM racunaju jedan par od 1.17 na ukupan koeficijent. Generalno prezirem ovu zemlju. 

ssss1.jpg

Kako je tako je, dešavalo mi se par puta. Odbiješ taj tečaj i još odbiješ 20% koje kladionica uzima sebi i mislim da izađe baš tačna ta cifra (možda griješim ali tako ide u Premieru)

EDIT: Naravno da nije fer ni pošteno daleko od toga ali kakva nam je država, i to je odlično.

prije 4 sati, A1miR said:

ssss1.jpg

Ja cekam identicnu okladu za dobitak, samo po vecem koeficijentu i ne mislim braniti...uvjere na da ce Atalanta sama dati bar 2, a lako i primaju..

Tekma je direktan okrsaj za 2.mjesto, i Atalanti samo pobjeda igra i krenut ce od pocetka ful napadacki a drugacije oni i ne znaju, a sa druge strane je Villareal koji isto ima opasne napadace, i bit ce prostora za kontre..i ja stvarno ne vidim kako ova tekma moze zavrsiti ispod 2 gola, i to minimalno...pa cak i uz losije vremenske uvjete

Nadajmo se najboljem i sretno nam

prije 4 sati, furyshaa said:

Kako je tako je, dešavalo mi se par puta. Odbiješ taj tečaj i još odbiješ 20% koje kladionica uzima sebi i mislim da izađe baš tačna ta cifra (možda griješim ali tako ide u Premieru)

EDIT: Naravno da nije fer ni pošteno daleko od toga ali kakva nam je država, i to je odlično.

Onako u revolut se zaletih, pa skontah da mozda 'neplanski' zvucim ko prokleti bosnjo. A nije zaista. Da je dobitak bio 78, nerviro bi se ako uzmu 1.5 KM, princip i sto prezirem bezobrazluk.  Jasno je da ce pored odbijenog koeficijenta i kuca uzeti svoj dio, al nisam ocekivao ovoliko. 

prije 1 sat, mesrine said:

Ja cekam identicnu okladu za dobitak, samo po vecem koeficijentu i ne mislim braniti...uvjere na da ce Atalanta sama dati bar 2, a lako i primaju..

Tekma je direktan okrsaj za 2.mjesto, i Atalanti samo pobjeda igra i krenut ce od pocetka ful napadacki a drugacije oni i ne znaju, a sa druge strane je Villareal koji isto ima opasne napadace, i bit ce prostora za kontre..i ja stvarno ne vidim kako ova tekma moze zavrsiti ispod 2 gola, i to minimalno...pa cak i uz losije vremenske uvjete

Nadajmo se najboljem i sretno nam

Necu ni ja povlaciti prijevremenu, pratit cu na live kladjenje, logicnije mi. A na jednom tiketu sam igrao i pobjedu Atalalante uz 2 gola. Pao je taj tiket na drugim parovima, nego navodim da naglasim da se i ja slazem sa time sto si napisao. Kao sto rece, samo da teren bude ok. 

prije 4 sati, A1miR said:

Onako u revolut se zaletih, pa skontah da mozda 'neplanski' zvucim ko prokleti bosnjo. A nije zaista. Da je dobitak bio 78, nerviro bi se ako uzmu 1.5 KM, princip i sto prezirem bezobrazluk.  Jasno je da ce pored odbijenog koeficijenta i kuca uzeti svoj dio, al nisam ocekivao ovoliko. 

Zar nema nacina da preko tog nekog skrilla ili kako vec koristis bet365? Misim da ih dosta tu na forumu iz Bosne koristi to. 

Mene opet yebe nemogucnost live kladjenja zbog glupog zakona kojeg su Australci donijeli. Ako zelim staviti live okladu moram nazvati bet365, verificirati se i dati im kod za okladu... dok to sve napravim tecaj se vec promjenio ili je gol pao itd, a da ne kazem kako je ovdje vrijeme izmedju 2 i 4 nocu kad je najvise utakmica. Jos da me zena opali cekicom po glavi zbog zivkanja u to doba 🤣 Mislio sam si naci nalog negdje u Europi i koristiti VPN no bet365 odmah skuzi VPN i ne da otvoriti sajt

prije 12 sati, A1miR said:

Hahaha ma sve 5.

Što se kladionica tiče sve je jasno što si napisao. I sam ih zbog takvih stvari prezirem, ali naravno igram. Na kraju krajeva i sa ostalim stvarima je tako, ali da su naše domaće kladionice bezobrazne, jesu. Nedavno sam čak poslao mail SuperSportu da mi daju neki bonus. Naravno, nisu mi ni odgovorili. Znam da neki dobivaju bonuse kod uplata, al to valjda ovi koji manje igraju pa da ih kladionica motivira na igranje. Meni koji imam račun valjda 10 tak godina nikad nikakav bonus nije došao. Imaju nekakve maratone zadnjih par godina, ali to je mala lova s obzirom koliko dugo trebaš to izdržati. Evo ja sam sad prvi puta izdržao maraton koji je trajao preko 4 mjeseca. U tom razdobju morao si igrati svaki dan, bila je mogućnost pauzirati jedan dan u mjesecu, za 390 kuna. Užas.

prije 1 sat, thescaaar said:

Zar nema nacina da preko tog nekog skrilla ili kako vec koristis bet365 online kladionica" rel="">bet365? Misim da ih dosta tu na forumu iz Bosne koristi to. 

Mene opet yebe nemogucnost live kladjenja zbog glupog zakona kojeg su Australci donijeli. Ako zelim staviti live okladu moram nazvati bet365 online kladionica" rel="">bet365, verificirati se i dati im kod za okladu... dok to sve napravim tecaj se vec promjenio ili je gol pao itd, a da ne kazem kako je ovdje vrijeme izmedju 2 i 4 nocu kad je najvise utakmica. Jos da me zena opali cekicom po glavi zbog zivkanja u to doba 🤣 Mislio sam si naci nalog negdje u Europi i koristiti VPN no bet365 online kladionica" rel="">bet365 odmah skuzi VPN i ne da otvoriti sajt

Neko je ranije spominjo ovdje to u vezi Skrilla. Iskren da budem, jos uvijek ne znam sta je u pitanju. Al provjerim. Medjutim, prijatelj koji radi kao freelancer mi rece da je rijesio neku online karticu, da bi izbjegao porez. A rece da sa istom sve normalno uplate il isplate prolaze. Ali cekam ga da se javi slobodan pa bas vidim sta je u pitanju.

Fakat nigdje veze :D Ako je igdje 'do momenta' to su onda live uplate. Dok dobijes odobrenje za igranje, padose tri kartona i ovi preokrenuse :) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use