Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Rangnickov United ići će na Red Bullov pogon? Ovako bi mogao izgledati

RALF RANGNICK je pobjedom počeo eru u Manchester Unitedu. Osim osvojena tri boda, momčad je prvi put nakon čak 15 utakmica u svim natjecanjima uspjela sačuvati svoju mrežu na kultnom Old Traffordu.

Nijemac pred sobom ima vrlo povoljan raspored jer ga prvi ligaški derbi čeka tek u veljači, kada će gostovati kod Manchester Cityja. Do tada se očekuje da unese novu energiju u klub i ostvari pobjednički niz, ali i da krene u šoping.

Rangnick ima sjajan raspored

Iako je na konferenciji za medije izjavio da siječanj nije pravo vrijeme za dovođenje novih igrača i da je vrlo zadovoljan rosterom koji ima, za očekivati je da će planirati dolazak novih igrača. Samo je pitanje hoće li klub na tržište izaći već ove zime ili će čekati ljeto.

Engleski i njemački mediji već spekuliraju o potencijalnim pojačanjima njemačkog trenera, koji će na Old Traffordu funkciju šefa stručnog stožera obnašati do kraja lipnja, a nakon toga će raditi kao klupski savjetnik. 

No postoji mogućnost da Rangnick ostane raditi kao trener i nakon lipnja, ako on i klub odluče da je to najbolja opcija. Nijemac je na prvoj presici ostavio i tu mogućnost.

Pretpostavlja se da će Rangnickov United ići na Red Bullov pogon. Iskusni stručnjak je od ljeta 2012. do ljeta 2020. godine bio prvi čovjek Red Bullovog velikog nogometnog projekta. Nijemac je radio u RB Leipzigu kao trener i sportski direktor, a u suštini je nadgledao rad svih klubova pod okriljem poznatog brenda. Stoga se očekuje da će tražiti upravo one igrače koji su dolazili u RB Leipzig i RB Salzburg, a tu spada nekoliko vrlo poznatih imena.

Pojačanja će tražiti u Red Bullovim klubovima i izdancima

23-godišnji veznjak RB Leipziga Amadou Haidara spominje se kao najveća meta njemačkog trenera i Manchester Uniteda. Nogometaš iz Malija igrao je za RB Salzburg, Liefering i RB Leipzig, redom klubove u vlasništvu Red Bulla. Njegova cijena na Transfermarktu iznosi 24 milijuna eura, ali United bi morao platiti mnogo više od toga jer njegov ugovor s njemačkim klubom istječe na ljeto 2025. godine.

S Unitedom se povezuje i 24-godišnji ofenzivac Christopher Nkunku, koji je ove sezone u 24 nastupa u svim natjecanjima za RB Leipzig zabio 14 golova i podijelio devet asistencija. Transfermarkt ga procjenjuje na 47 milijuna eura.

No dva najveća imena koja se povezuju s Unitedom su Timo Werner i Erling Haland. Rangnick je Wernera trenirao u RB Leipzigu, dok je Halandov razvoj pratio u RB Salzburgu pa je sasvim jasno da odlično poznaje obojicu.

Već dugo se piše da 21-godišnji Haland u svom ugovoru s Borussijom Dortmund ima klauzulu prema kojoj može napustiti klub za odštetu koja iznosi između 75 i 100 milijuna eura. Očekuje se da će skoro svi veliki klubovi krenuti po Norvežanina, a Unitedova prednost u toj utrci mogao bi biti upravo Rangnick.

Haland ima nestvarne brojke u Dortmundu, gdje je u 71 nastupu od dolaska u klub zabio čak 72 gola i podijelio 19 asistencija. S druge strane, 25-godišnji Werner se nakon sjajnih izvedbi u RB Leipzigu nije snašao najbolje na Stamford Bridgeu. Za njemački klub je postigao 95 golova i podijelio 40 asistencija u 159 nastupa, ali za Chelsea je upisao tek 15 golova i 16 asistencija u 64 nastupa. Zbog toga ne bi bilo iznenađenje da ga Chelsea pusti, a njegova cijena prema Transfermarktu iznosi 55 milijuna eura.

Hoće li Ronaldo, Pogba i Fernandes platiti cijenu novog stila?

Ipak, Unitedu neće biti lako krenuti po nove ofenzivce sve dok ne odluči koliko će još koristiti Cristiana Ronalda, koju bi ulogu u tom slučaju imao Bruno Fernandes i hoće li produljiti ugovor s Paulom Pogbom. Od svega ovog, za sada najveće šanse se daju rastanku s Pogbom. 

Ronaldo će u veljači proslaviti 37. rođendan, ali i dalje zabija kao na traci. U ovoj sezoni ima učinak od 12 golova i dvije asistencije u 18 nastupa. Njegov sunarodnjak Fernandes postigao je pet golova i zabilježio devet asistencija u 21 susretu, dok je Pogba uglavnom ozlijeđen, što se odražava i na njegov skromni učinak.

Problem za ova tri igrača je što ne pružaju veliki doprinos u obrani i otuda pretpostavke da se neće najbolje uklopiti u Rangnickovu filozofiju igre jer njemački trener je poznat po visokom presingu, odnosno čuvenom gegenpressingu.

Rangnick je tijekom trenerske karijere koristio više sustava, ali najčešće je igrao u klasičnoj formaciji 4-4-2. Vjerojatno bi za njega bilo idealno da na takav način može igrati i na Old Traffordu, ali za sada je realno da nastavi igrati u sustavu 4-2-3-1, koji je koristio u pobjedi nad Crystal Palaceom.

U tom slučaju, od svih pojačanja koja se povezuju s Manchester Unitedom, jedino Haidara djeluje kao pravo rješenje po koje bi klub trebao krenuti već u siječnju jer se dovođenjem ovog veznjaka ne bi narušio status najvećih Unitedovih zvijezda.

U idealnom svijetu Nijemac bi vjerojatno igrao s dva napadača

Tada bi samo on odmah pronašao mjesto u startnoj postavi, koja bi vjerojatno izgledala ovako: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire; Shaw; Haidara, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Gledajući dugoročno, United bi već na ljeto morao sklopiti momčad za budućnost i smanjiti minutažu Ronaldu te se vjerojatno riješiti Edinsona Cavanija i Anthonyja Martiala. Tako bi se otvorio prostor za dva velika imena u napadu, koji bi se mogli rotirati s velikim Portugalcem. Drugim riječima, to bi značilo pohod na Wernera i Halanda, ali i smanjivanje minutaže Fernandesu ili možda čak prodaju tog Portugalca.

U tom slučaju, United bi mogao dovesti i Nkunkua, kako bi pojačao konkurenciju, a postava bi mogla izgledati ovako: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Sancho, Haidara, Fred, Rashford; Werner, Haland.

5171f1ab-2212-461c-9d49-2457bc711c34.jpg

Izvor: index.hr

Ludo zadnje kolo LP-a: Barca moli Bayern za milost, iz jedne skupine svi mogu proći

VEČERAS se igraju utakmice 6. kola Lige prvaka u skupinama od E do H.

Sinoć su završile skupine od A do D, a posljednji klub koji je izborio plasman u Ligu prvaka bio je Atletico koji je u odlučujućoj utakmici u gostima pobijedio Porto 3:1 i tako se ugurao na drugo mjesto. Ranije su osminu finala izborili Ajax, Sporting, Liverpool, Manchester City, PSG, Real i Inter.

Skupina E

Bayern - Barcelona 21:00

Benfica - Dinamo Kijev 21:00

Cijela Europa pratit će što se događa u Münchenu gdje će rasterećeni Bayern, koji je dobio svih pet utakmica u skupini, dočekati Barcelonu kojoj prvi put nakon 20 godina prijeti ispadanje već u skupini. U drugoj utakmici u skupini Benfica je domaćin Dinamu i Portugalci uz pomoć Bayerna mogu proći u osminu finala.

Ako Benfica pobijedi Dinamo, što je za očekivati, Barcelona mora pobijediti u Münchenu jer joj bod u tom slučaju nije dosta. Benfica ima bolji međusobni omjer s Kataloncima (3:0, 0:0) i Barceloni igra samo pobjeda ili velika pomoć Ukrajinaca u Lisabonu.

Skupina F

Manchester United - Young Boys 21:00

Atalanta - Villarreal 21:00

Ronaldo je spasio Manchester United u posljednjoj utakmici u ovoj skupini i osigurao mu osminu finala. No zato će o drugom putniku u drugi krug u izravnom dvoboju odlučivati Atalanta i Villarreal.

Talijanima igra samo pobjeda, ali je Atalanta u strašnoj formi, što se ne može reći za Villarreal. Oni su doživjeli tri teška poraza u posljednje četiri utakmice i potpuno su ispali iz forme. Gasperinijeva momčad dobila je pet od posljednjih šest utakmica, a izvukli su joj se jedino Young Boysi s kojima je u gostima odigrala 3:3.

Young Boysi na Old Traffordu mogu proći u Europa ligu, ali za to će morati pobijediti United i nadati se pobjedi Villarreala u Bergamu, što je sve skupa ipak teško očekivati.

Skupina G

Salzburg - Sevilla 21:00

Wolfsburg - Lille 21:00

Ovo je najluđa skupina u cijelome posljednjem kolu Lige prvaka. Uoči večerašnjih utakmica sve četiri momčad imaju šansu proći dalje i svaka od te četiri momčadi sigurna je s pobjedom nevezano kako završe druge utakmice.

Ako pobijedi Lille, Wolfsburg će ga preskočiti jer bi u tom slučaju imao bolji međusobni omjer s Francuzima budući da je prva utakmica završila 0:0. Svaki drugi ishod za Nijemce znači kraj europske sezone jer imaju bod manje od Seville s kojom imaju i lošiji međusobni omjer.

Salzburg je siguran s pobjedom, a dosta mu je i bod ako Wolfsburg ne pobijedi Lille. U slučaju da Wolfsburg pobijedi, a Salzburg i Sevilla odigraju neodlučeno, zatvorio bi se krug od tri momčad s po osam bodova. Tada bi u osminu finala prošli Salzburg i Wolfsburg jer bi na mini-tablici ta tri kluba imali po šest, a Lille dva boda.

Sevillu te kalkulacije previše ne zanimaju. Ona zna da je s pobjedom u Austriji sigurni putnik u nokaut-fazu, ali to je ujedno i jedini način na koji može nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Skupina H

Juventus - Malmö 18:45

Zenit - Chelsea 18:45

U ovoj skupini je pitanje prolaska riješeno, a jedino se ne zna tko će osvojiti prvo mjesto. Chelsea će biti prvi ako pobijedi Zenit u zaleđenom Sankt-Peterburgu u kojem se danas temperatura kreće između -12 i -15 stupnjeva. Englezi imaju bolji međusobni omjer s Juventusom.

Izvor: index.hr

prije 41 minute, IzudinB said:

Evo još jednog mog listića za danas. Mislim da je sve realno, što kažete?

Screenshot_19.png

Evo sta mislim. Prvo, idioti ovih sugavih BH kladionica, ko da 10k uplacujem, 6 puta ne prolazi tiket iz nekog razloga. 

Na kraju 'popustise'. Nigdje veze. 

Znaci manje-vise smo istu analizu napravili jutros. S time da nisam ubacio Chelsea, a Man.Utd sa barem jednog poluvremena sam isao na cistu pobjedu (radi super tipa i potencijalne zelje za osvetom zbog onog poraza, te novi trener). Wolfsburg - Lille sa 2+ sam promijenio na domacin daje gol. Odlucujuca utakmica, nekako mi djeluje isto, ha 2'+ (osim ako ne bude 0:2) ili DD1. Prima Lille u gostima i u domacoj ligi. Nije Wolfsburg bas stabilan ove sezone, ali mislim da ce njemci postici gol francuzima. Atalanta - Villareal sam greskom (jer ih cekam 2+ na onom otvorenom narodnom tiketu) na 2+, trebao sam oba daju jer se slazem da ce tu biti svega, no ajde. Tu sam dodao i preko 3.5 kartona. Vrlo vazna utakmica izmedju italijana i spanaca, a sudi Taylor, mislim da ce  ovdje ici i preko 4.5 kartona, no ajde, male kvote danas forsiram. Svidja mi se odluka za 2+ na Salzburg - Sevilla, posebno sto je kladionica podigla kvotu jer iz nekog razloga ne ocekuju golove. Odlucujuca, kao i druga utakmcia u ovoj grupi. Mozda ne vidimo golove u prvom poluvremenu, ali do kraja ce svasta biti. Manje slicno smo odabrali pa sretno nam :) Ja na onom narodnom cekam pobjedu Juventusa, min 2 gola Atalanta Villareal i Benfica kec za 3150. Mislim da nemam razloga sada za cash out, pa nek ide do vraga :)

tic upla.jpg

stat tic.jpg

cartoni.jpg

prije 6 minute, furyshaa said:

Iskreno, kada bi mi rekli da ću samo na jednom pasti, ne bih znao šta da izbacim. Svi tipovi kombinovani sa foruma i mislim da je svaki sa baš velikom šansom za prolaz ali ne bi fudbal bio fudbal kad bi sve tako prolazilo.

Da, tome sam i ja razbijao glavu. Gledam, gledam i gledam i kontam 'ajd budi pametan sad, al kako' :) Jebaji ga, bude sta bude. Rijetko, realno gledajuci vrlo rijetko, ali zna biti 'noci' kada sve ispadne ocekivano. Posebno u ovim zadnjim odlucujucim kolima. Prednost ovaj put, vecina koji trebaju pobijediti su izraziti favoriti ili oni gdje nam trebaju golovi inace igraju otvorenije. Mislim da ne bi veceras trebalo biti nekih iznenadjenja. 

Metereoloska situacija u Torinu i Bergamu.

Najmanje je vazno sto sam najbolji kockar na Forumu. Mnogo je vaznije da budem koristan. A za svakog kockara je vazan svaki detalj. Teren u Torinu je trenutno potpuno pokriven snegom, jer su padavine pocele jos od 05.00 i ne prestaju i dalje. Pocelo je sa kisom, nastavilo sa snegom, a jedno vreme je padalo i jedno i drugo. Robovi na stadionu uopste ne ciste sneg, jer se ocekuje prestanak padavina oko popodneva. Iako teren nije pokriven, a nisu ukljuceni ni grejaci, celnici kluba garantuju da ce teren biti spreman za 18.45. U Bergamu ne pada sneg, ali je isto hladno do jaja i pada kisa celo pre podne. Ne znam zasto sam ovo napisao, a i nisam metereolog, ali valjda sam bio koristan. Kada sam vec kod Juventusa, Allegri ce malo sarati sa pocetnih jedanaest, pa bi na nekom seljackom ili narodnom tiketu mogli da postavite opkladu da Dybala (mozda) daje gol na utakmici, jer ja ne vidim ko je od ostalih pajsera u napadu u stanju da ugura neki gol. Sva argentinska govna, a posebno "desetke" vole ovakve utakmice bez znacaja i sa slabim protivnicima, sto ste mogli da vidite i juce, tako da bi Dybala (mozda) i mogao do gola, na danasnjoj utakmici, pod uslovom da mu ne bude hladno.

prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Metereoloska situacija u Torinu i Bergamu.

Najmanje je vazno sto sam najbolji kockar na Forumu. Mnogo je vaznije da budem koristan. A za svakog kockara je vazan svaki detalj. Teren u Torinu je trenutno potpuno pokriven snegom, jer su padavine pocele jos od 05.00 i ne prestaju i dalje. Pocelo je sa kisom, nastavilo sa snegom, a jedno vreme je padalo i jedno i drugo. Robovi na stadionu uopste ne ciste sneg, jer se ocekuje prestanak padavina oko popodneva. Iako teren nije pokriven, a nisu ukljuceni ni grejaci, celnici kluba garantuju da ce teren biti spreman za 18.45. U Bergamu ne pada sneg, ali je isto hladno do jaja i pada kisa celo pre podne. Ne znam zasto sam ovo napisao, a i nisam metereolog, ali valjda sam bio koristan. Kada sam vec kod Juventusa, Allegri ce malo sarati sa pocetnih jedanaest, pa bi na nekom seljackom ili narodnom tiketu mogli da postavite opkladu da Dybala (mozda) daje gol na utakmici, jer ja ne vidim ko je od ostalih pajsera u napadu u stanju da ugura neki gol. Sva argentinska govna, a posebno "desetke" vole ovakve utakmice bez znacaja i sa slabim protivnicima, sto ste mogli da vidite i juce, tako da bi Dybala (mozda) i mogao do gola, na danasnjoj utakmici, pod uslovom da mu ne bude hladno.

Hvala za info. Vjeruj vrlo koristan. Jer sam trebao veceras izaci negdje 'ranije', a posto imam za solidne pare 3 meca gdje je i Juventus, zato cu ostati i gledati da se na live ogradim u slucaju 'sranja'. I meni licno, izmedju Juve i Benfice keca, te Atalanta - Villareal 2+, najvise smrdi Juve. I cijelo vrijeme mi on u glavi djeluje rizican. Posebno ako budu razmisljali 'ma uzet ce Chelsea Zenita, pa se ne potrude. Plus, italijani, uvijek mi bilo sugavo kladiti se na njih. Za vikend sam odigrao oko 10ak sarenih tiketa sa malim kvotama, ni na jednom tiketu nisam ima Juve - Genoa, bez obzira sto su prosli. 

Alvaro Morata (mozda) daje gol na utakmici

Naravno da ni ovo necu odigrati ni na jednom tiketu. Kladionice nisu sigurne da ce na utakmici biti goleada, cim over 2,5 kvotiraju sa 1,65. Pod uslovom da Juventus uopste i dà gol, gol Morate je kvotiran sa 2,75 potpuno identicno kao i gol Dybale. Kako sada stvari stoje, moguce je da ce obojica poceti u startnih 11. Moise Kaen koji uopste i nije starter je treci po procenama kladionica sa 3,60, dok ostalim pajserima niko i ne veruje da mogu do gola (Kulusevski 5,50, Bernaardeschi 6,00). Moguce je da Allegri zeli da se Morata "odblokira" posto igra kao qurac, nabijen je negativnom energijom, igra pod stresom zbog lose igre, a i publika mu yebe sve po spisku. Ja Moratu ne bih izabrao ni u ekipu da igra ispred moje zgrade, a kamoli da bacam novac na njega. Predlog je za kolege koje vole seljacke ili narodne tikete, a Dybala i Morata su glavni favoriti za gol, pod uslovom da Juve uopste predje povovinu terena. 

Što se Juventusa tiče nema mi smisla igrati na njih još po tako niskom tečaju. Bolje uzeti onda Chelsea u čijim je rukama/nogama prvo mjesto. @LeonardoDrugi nam je dao korisnu informaciju i o vremenu. Jedino što je ovaj Malmo kvalitetom koja razina niže i opijeni su sigurno slavljem u ligi. Ali kažem ja to ne bih igrao nikako.

Ili barem pričekati sastave i stanje terena, to je u prvom terminu

Moj prijedlog zasada, možda još kasnije nešto stavim kad sjednem i u miru prođem detaljno ponudu.

Benfica - Dinamo Kijev 1 i gol u prvom poluvremenu 1,61

Iako ne volim ponavljati parove, a još jučer sam postavio i odigrao Benficu sa PSG-om, slažem se sa @Leedsfan. Benfica pobjedom ima velike šanse proći skupinu. Napadački su orijentirana ekipa i nema sumnje da će na svom terenu od prve minute krenuti na gol Ukrajinaca. Za razliku od Milana sinoć, ali dobro golovi su prošli tamo. Preporuka je jedino da bilo tko daje gol u poluvremenu, a ne Benfica jer između tečaja nije velika razlika. Barem meni. 1,7 je sa Benfica daje, a ovako 1,6.

Metereoloska situacija u Torinu i Bergamu (drugi deo)

Necu vam vise ici na qurac sa objavama (barem za danas). Tereni u Torinu i Bergamu su kao u Engleskoj, perfektni. Grejaci su ukljuceni, trava je zelena, a stanje terena kao da je prolece. Vreme jeste pasje, kisa pomesana sa snegom, hladno je do jaja, temperatura oko nule, dakle, vreme je stvoreno samo za jednu stvar, a svi dobro znamo koju. Ako imate Juventus i Atalantu na tiketima, ne brinite se za stanje na terenu, brinite se za ono sto je u glavama tih pajsera. 

RB Salzburg - Sevilla 1.5+ 1.36

Grupa u kojoj sve svima igra ,u prošloj međusobnoj utakmici ove dvi ekipe dosuđeno 4 penala !?!🤔(Salzburgu 3 , jedan realiziran ,jedan van gola i jedan u okvir gola ..

Što vi mislite ? Ja sam nekako mišljenja da bi moralo biti tu ponešto golova 

Brinu me malo izostanci kod RB jedino

Je li neko zna zašto kvota na Junajted raste u zadnjih par sati, sa 1.45 na sada već 1.60? Koliko vidim nema nekih novih povreda. A za Salzburg mislim da će istrčati sa najjačim mogučim sastavom i da ovo igrača što je ozlijeđeno ili je od ranije ili svakako ne bi počelo utakmicu.

prije 3 minute, Ivan98 said:

RB Salzburg - Sevilla 1.5+ 1.36

Grupa u kojoj sve svima igra ,u prošloj međusobnoj utakmici ove dvi ekipe dosuđeno 4 penala !?!🤔(Salzburgu 3 , jedan realiziran ,jedan van gola i jedan u okvir gola ..

Što vi mislite ? Ja sam nekako mišljenja da bi moralo biti tu ponešto golova 

Brinu me malo izostanci kod RB jedino

Evo jos jedan od mene i dosta za danas. Analizirao sam nekih sat lafo, pa ako koga zanima, ukupan koeficijent je oko 40. Naravno, opusteniji narodni tiket bez previse ocekivanja, no da i to podijelim ovdje. U kratko bez previse objasnjavanja. 

Iako ni na jednom od 5 aktivnih tiketa nemam pobjedu Chelsea (jer jbga sve nesto kontam nije Zenit zezancija, a svaki klub zeli ostaviti kakav takav trag na svjetskoj sceni), na ovaj sam stavio. Ipak mislim da ovaj u formi Chelsea nece dopustiti sebi kalkulacije, a i solidna je Special ponuda na pobjedu. Juventus, koji mi je na svim tiketima ovdje nisam stavio zbog ovog snijega o kojem je pisao @LeonardoDrugi, gdje je najmanje vazna cinjenica da je on najbolji kockar od svih nas (moram malo :) no hard filings) , pa kontam nesto ovaj mali Malmo, zbog stalnih nemira u Svedskoj, navik'o na snijeg. Svakako je mala kvota. Prosto receno bez pametovanja, Salzburg mi djeluje kao ekipa koja je sposobna svakome zabiti gol, sa druge strane i Sevilla isto, a ovdje ce biti zestoka borba, moguce da oba tima postignu gol do zavrsnice meca kada se se raspetlja. Atalanta - Villareal sam na svim ostalim tiketima igrao 2+, gledam i kontam, pa zasto ova Atalanta koja je stvarno u formi i kojoj jedino pobjeda igra ulogu, ne bi uzela Villareala koji je u losoj formi. Uzese i Juventusa i Napolija u gostima, u Serie A svih zadnjih 5 utakmica pobijedili. Obzirom da sam za ovaj par igrao i 2+, dodao 1 i min 2 gola na mecu . U zadnjih 5 meceva u kojima je Taylor sudio, vec sam ranije gore postavio screenshot, dodijelio je 6, 7, 7, 6, 5 kartona. Recimo da ce ovdje Villareal koji nije u formi i svjesni su toga, kao sto su svjesni opasne Atalante, pokusati cvrsto cuvati rezultat, bice tu prekrsaja. Postigne li Atalanta gol i povede, sto mi je izgledno, onda ce i oni cuvati rezultat. Mislim da je za ovakvu utakmicu realno ocekivati vise od 4.5 kartona. Za Man. Utd, Bayern i Benficu vec je napisano tovar analiza, pa nema potrebe. Jedino sam Benficu pojac'o na hendikep. Znaci 'opustenica' tiket, al kad sagledam svaku parcijalno, zasto da ne. Toliko za danas. 

EDIT: Sam sebe da prozovem ''U kratko i bez previse objasnjavanja'' a opet napisah seminar.

nvvv.jpg

Pošto je lakše pogodit sastav ekipa nego ishod utakmice 😂 danas neću filozofirat oko analiza puno je toga već gore napisano. Jedno duplanje za 18:45 pa poslije ako prođe pojačat ulog na  gore spomenute domaćine večeras. 

Total Offsides by Malmö FF    over 0.5   1.40

Zenit- Chelsea  2    1.55            Kv. 2.17 

SRETNO SVIMA 🍻

prije 4 minute, A1miR said:

Moze li mi neko, ako zna tj ko ima Sport Arene, reci jel mec Atalanta Villareal zvanicno odgodjen za drugi dan, ili samo pomjeren za kasnije veceras? (nisam jos kuci, a nisam uspio na domacim portalima naci info).

Vidio sam da čiste snijeg pa će se valjda igrati danas. Gledam Benficu koja ide jako, ali što su Ukrajinci promašili na 0:0 😲 prazan gol iz trka Tsygankov.

prije 28 minute, A1miR said:

Moze li mi neko, ako zna tj ko ima Sport Arene, reci jel mec Atalanta Villareal zvanicno odgodjen za drugi dan, ili samo pomjeren za kasnije veceras? (nisam jos kuci, a nisam uspio na domacim portalima naci info).

Utakmica je odgođena za sutra zbog snježne mećave ali se još ne zna točna satnica, piše "germanijak" . Pozz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use