Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 16 - 7.12.-9.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Benfica - Dynamo Kiev 1 (1,30) bet365

Posljednje kolo grupne faze Lige Prvaka. Barcelona gostuje kod Bayerna gdje se vjerojatno neće dobro provesti. Bodovi su im neophodni kako bi prošli dalje ali ako se sjetimo posljednjih par susreta ove dvije reprezentacije sumnjam da će Barcelona do bodova. 

Ako Barcelona ne pobijedi a Benfica uzme tri boda Benfica bi sjela na drugu poziciju i izborila prolaz. Naime, Benfica ima bolji H2H budući da je napravila senazciju na početku natjecanja i slavila sa čak 3:0 doma dok je na Camp Nou Benfica odigrala 0:0. Dinamo Kiev je pak fenjeraš i zaostaje čak četiri boda za Benficom tako da ih ni pobjeda ne bi maknula sa posljednjeg mjesta. 

Kvaliteta i motivacija će biti an strani Benfice a jedini rizik vidim ako bi Barcelona napravila senzaciju i rano uvjerljivo povela protiv Bayerna u što sumnjam. 

2021-12-06 20_31_10.png

Psg vs Club Brugge Liga Prvaka, barem jedan gol u prvom poluvremenu (over 0,5) kvota 1,20  Unibet i bet365.  

Imam neki gadan osecaj da bih danas mogao da padnem u Poslednjoj Sansi. Kada je ponuda nesto slabija, nisam zadovoljan. Kada je ponuda fenomenalna, dodje mi da skocim sa mosta jer bih igrao pedest predloga. Na danasnjem mecu kladionice misle da ce biti golova (over 2,5 kvota 1,35, over 1,5 kvota sramnih 1,12). Ako tako misle kladionice, koristicu molitve da barem jedan padne u prvom poluvremenu. Sa jedne strane anarhija u timu, trener kome ne bih dozvolio da trenira ni sumarsku sekciju u sumi, coban iz Rosaria koji je dao jedan gol za cetiri meseca, tek dva igraca u timu koji medjusobno razgovaraju... a ja igram da ce neko dati gol u prvih 45 min... cccc. Ostaje mi nada da ce barem gosti do gola, protiv tih majmuna.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use