Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 5.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

hi3UNos.pngUJsi734.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

mavDKLc.pngCjJsFsM.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

UoFnHPT.pngEI2hL3l.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

ROn9oG3.png7Cj4Fiz.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

mr8RSNA.pngO2sXStI.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

tgPYcuN.pngkYOY8JS.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.12. u 23:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Juventus vs Genoa Serie A jedinica kao kuca, kvota 1,25

Genova je cudesan grad. Najveca luka u Italiji, druga u Sredozemnom moru, nakon Marseille. Uz Milano i Torino je jedan od najbogatijih gradova u Italiji, industrijski jedan od najjacih centara, a tradicionalno su i jako sediste bankarstva. Najuzi centar grada je pod zastitom Unesca, a u Genovi je i najveci akvarijum u Italiji. Fudbal u Genovi je posebna prica. Imaju dva kluba velike tradicije i rivalstva, od cega je Genoa najstariji fudbalski klub u Italiji i zbog toga na neki nacin “povlasten”. Stadion je najengleskiji u tom delu Evrope, a italijanska reprezentaija, ne bez razloga, veoma cesto igra svoje utakmice kao domacin u tom gradu. Kao najstariji klub u Italiji, Genoa je dugo bila najtrofejniji klub u zemlji, ali govorim o periodu pre nesto manje od sto godina. Osim sto ima posebno mesto u srcima svih italijana, Genoa je prepoznata i na svetskom nivou, jer je uvrstena u “istorijsko sportsko bogatstvo” pod zastitom Unesca. I ne samo to, 2013-te godine su uvrsteni u asocijaciju najstarijih klubova na svetu, gde su pre njih uvrsteni Sheffield FC i Huelva Recreativo. Zbog svoje bogate istorije i znacaja, Genoa je cesto “pogurana” od strane Saveza, odnosno cesto se desavalo da celnici iz saveza ljubazno zamole sudije da pre utakmice procitaju istoriju tog kluba. Navijaci su posebna prica, verovatno zbog najengleskijeg stadiona van Engleske, mislim da se u zadnjih nekoliko desetina godina nikada nije desilo da ih je bilo manje od 20.000, a uglavnom ih ima izmedju 25.000 i 30.000. Poslednjih 20 godina, vlasnik Genoe je bio Enrico Preziosi, veoma interesantan lik, covek koji je poceo ne od nule, vec ispod nule i na kraju postao preduzetnik svetskog nivoa. Genoa je za njega u poslednjih dvadeset godina bila ventil opustanja, da ne kazem zabava ili beg od stresa kao preduzetnika, jer je imao kompanije u vlasnistvu po celom svetu, od Hong Konga do Kine. Ljubav prema fudbalu mu je usadio veliki prijatelj iz mladosti, Silvio Berlusconi, najuspesniji vlasnik jednog kluba u istoriji fudbala. Kao i Berlusconi pre nekoliko godina, i Preziosi je ove godine odlucio da proda klub, i to nakon skoro dvadeset godina. Kao i Berlusconija, malo su ga pregazile godine, malo su dosla neka druga vremena, malo je i izgubio strast koja ga je vodila, a najverovatnije sve to po malo. Preziosi je klub prodao americkom investicionom fondu 777 Partners, milijarderima koji se bave leasingom Boeinga low cost kompanijama. Amere naravno boli qurac za fudbal, ali ih veeeeoma interesuje Genova kao druga najveca luka u tom delu Evrope, a svaka velika luka mora da ima i aerodrom, a svaki aerodrom mora da ima i avione, a koji avioni su bolji od americkih, narocito Boeinga, i eto tu se krug zatvara. Investicioni fond 777 Partners je manjinski akcionar i Seville, mada su ih tamo navijaci docekali na noz, a vlasnici su i Lions Basket-a, kosarkaskog kluba iz Londona, za koje je samo pitanje dana kada ce dobiti licencu za Euroleague. Posto ameri ne znaju ni sa koliko lopti se igra ta najgluplja kolektivna igra na svetu, morali su da pronadju coveka koji bi bio tehnicki supervisor, covek od poverenja, te su izbrali Gustava Mascardija, argentinca, italijanskog porekla. Argentinca je bivsi vlasnik Preziosi upoznao sa Berlusconijem, a ovaj prevejani lisac je predlozio da novi predsednik kluba bude jedan od njegovih najboljih prijatelja, ugledni italijanski hirurg, profesor Zangrillo, inace veliki zaljubljenik u fudbal i grad Genovu.

I eto za sve vas, kolege sa Foruma, sve ovo sam napisao potpuno besplatno, da vidite kako funkcionise glupi svet fudbala, najgluplje kolektivne igre na svetu. Ameri ne znaju razliku izmedju hatchback-a i offside-a, ali ih interesuje luka i aerodrom, pa su nasli lopove italijane, ovi im predlozili svoju fiziju fudbala, a vi se posle cudite kako je moguce, da u fudbalu, igrac koji je OBELEZIO 2021 godinu, bude neko ko je u prvih sest meseci bio treci u Spaniji, i ispao iz Lige Prvaka u drugom mesecu sa 1:4 kod kuce, a u drugih sest meseci dao cak JEDAN gol, uz NULA asistencija, za svoj novi klub.

Ostaje na kraju jos samo jedan detalj. Otkud Shevchenko u Genoi, ko je njega iskopao, koji qurac??' Pa, opet se vracamo na Berlusconija, cirkusanta koji jos uvek zivi u nekim davnim vremenima, zivi barem trideset godina u nazad, vremenima kada je njegov Milan bio najbolji klub na svetu. Zaljubljenik u fudbal, romanticar … a nema pojma o njemu – najgora kombinacija, uvek bila i bice. Taj pajac, dozivotni zaljubljenik u svoj nekadasnji Milan, je pomislio da je trenerski posao kamilica pa i ne cudi sto je “gurao” i namestao klupe klovnovima poput Pirla, Seedorfa, Leonarda (direktor Psg), Filippa Inzaghi-a, Montelle, Rijkaarda, a sada je kako vidimo, dosao red i na Shevchenka. Predpostavljam da je razgovor Berlusconija i Sheve trajao manje od jednog minuta, a verovatno je izgledao ovako;

Berlusconi: “...ciao Sheva, da li bi ti mogao da budes trener...mogao bih da ti namestim Genou...”

Sheva: “...ciao direttore, naravno da bih mogao...kada pocinjem?...”

I eto, to vam je fudbal, tako ce jednoga dana i Dzeko biti selektor Bosne, neko ce reci, “cekaj, pa igrao je u Nemackoj, Engleskoj i Italiji, valjda zna nesto o fudbalu...”

Inace, onoj listi propalih trenera, ex igraca koji su pomislili da je za trenerski posao dovoljno to sto su bili (dobri) igraci slobodno dodajte Thierry Henry-a, Alan Shearera, Hrista Stoichkova, i ostale Solskjaere. Pa ipak, Top tri propala trenera, Best Of, ako se za njih uopste moze reci da su nekoga trenirali ce zauvek ciniti Maradona, Pirlo i Gary Neville, a zaustavicu se na ovome poslednjem jer samo govori o tome, koliko su fudbaleri glupi ljudi. Garry Neville je bio simbol i legenda ManUtd-a, jedan od najboljih defanzivaca u istoriji engleskog fudbala. Nakon zavrsetka karijere je postao jedan od najuglednijih “opinionista” strucnih komentatora na engleskom Sky, a nikada necemo saznati ko mu je predlozio da moze biti uspesan trener. I ne samo predlozio, vec su ga i postavili na klupi Valencie, eeeeeeej. I kao sto to vec biva u jednoj tako glupoj igri poput fudbala, Neville je dosao u Spaniju bez i jednog dana iskustva na klupi nekoga kluba, bez i jedne reci na spanskom, a rezultate takvog izbora ste mogli da vidite nakon samo cetiri meseca na klupi Valencie. Samo tri bedne pobede, otkaz nakon 16 sedmica i arrivederci trenerskom poslu za sva vremena.

U Top tri propala trenera ce uci i Shevchenko, tu nema sumnje, ali ce problem biti koga da izbacimo izmedju Maradone, Pirla i Nevilla.

Ovde se i zavrsava moja analiza za mec Juventus vs Genoa. Jedinica kao kuca, i tacka. Na Juventus ove sezone necu vise igrati, taman da vezu i deset pobeda. Cak u mojoj analizi i ne igram na Juventus, vec protiv Genoe, tacnije protiv Shevchenka. Samo fudbaler moze napraviti ovako glup izbor. Genoi treba trener poput Simeonea ili Contea, a ako nemaju para da ih dovedu, jedino jos ja bih mogao da ih spasim. Ako ni mene ne mogu da plate, onda im sledi ispadanje. Inace Genoa nema najgori tim u Serie A, ali ima roster koji zasluzuje grcevitu borbu za opstanak. Da ih ja treniram, budite sigurni da bi se spasili, ali bi to bile porodjajne muke, a to bi ih kostalo oho-hoooo.

I za kraj, cak i moja ujna Danica, da je na mestu Shevchenka, bi zakljucila da nije pravi trenutak da sedne na klupu Genoe, kada bi joj ovi iz 777 Partners ponudili trenerski posao. Cak i Danica bi najpre pogledala raspored Genoe, pre nego sto bi stavila potpis na Ugovor. Ono sto glupom ukrajincu uopste nije ni palo na pamet da pogleda, pre nego sto je pomislio da ce spasavanje Genoe biti lako, jeste raspored. Pred potpisivanje ugovora, Shevu i genovljane je cekao sledeci raspored: Roma kod kuce, Udinese u gostima, Milan kod kuce, Juventus u gostima, GRADSKI DERBY sa Sampdorijom, odlucujuca utakmica sa Salernitanom kod kuce, gostovanje ekipi Lazio, dolazi im Atalanta … Dakle, Shevo, ako citas nas Forum, gledaj da zapamtis moje reci. Mene ameri iz 777 Partners nisu hteli dovoljno da plate, a ti si pomislio da je trenerski posao kamilica. E zato ces Bozic i novogodisnje praznike provesti u Kievu, pa gledaj na vreme da rezervises avio kartu jer su pred Bozic guzve velike.

Kada ova prognoza prodje, najverovatnije ce sledeca biti vec za nekoliko dana a glasice ovako:

Disciplinovano i strpljivo cekanje neresenog ishoda na utakmicama Genoe”

Ljubazno bih zamolio administratora kada se probudi, tamo negde posle rucka, da mi ovu dobitnu analizu prebaci iz dnevnih tipova u prvu ligu Poslednje Sanse sto ce biti i moj (dobitni) predlog.

Premier liga

Leeds - Brentford (15:00) bet365
Sudac: David Coote (5.57)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 1.79
BXyumxJ.png

Manchester Utd - Crystal Palace (15:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 1.93
y9Miwxw.png

Tottenham - Norwich (15:00) bet365
Sudac: Jarred Gillett (6.00)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 1.86
rjGZvfr.png

Aston Villa - Leicester (17:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (2.91)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.43
gZUYVn5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Rayo Vallecano - Espanyol (14:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.29)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 1.93
KaedFoa.png

Elche - Cadiz (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.47
k9cZf12.png

Levante - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.87
Prosjek ekipe 2: 2.14
3jvPVEi.png

Celta Vigo - Valencia (21:00) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.43)
Prosjek ekipe 1: 2.64
Prosjek ekipe 2: 3.14
T35J7xO.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Bologna - Fiorentina (12:30) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.53
Prosjek ekipe 2: 2.57
xMIwwPb.png

Spezia - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (7.67)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 2.53
bmqI69b.png

Venezia - Verona (15:00) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (6.00)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.79
wUek7hm.png

Sampdoria - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Michael Fabbri (3.67)
Prosjek ekipe 1: 3.13
Prosjek ekipe 2: 2.36
oKT2TZv.png

Juventus - Genoa (20:45) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (7.33)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 2.87
p9mnaat.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Stuttgart - Hertha (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 1.75

B. Monchengladbach - Freiburg (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.17    
Prosjek ekipe 2: 0.75    

(Koeficijenti 04.12. u 16:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Znači danas je Atletiko srušio sve moguće i ovom prilikom sebi psujem sve ako ih ikada više odigram, smradovi obični.

Ali hajde, otom potom. Za sutra puno lošija ponuda ali ovo je sigurno nešto što ću ispratiti, s tim da svi počinu u 15:00 tako da ćemo vidjeti šta ćemo i kako ćemo dalje. 

Veliko čudo bi bilo da Radnik ove sezonu nekako izbori opstanak dok sa druge strane Tuzla koja ganja to mjesto u Evropi i mislim da uzevši to u obzir, neće biti nikakvih problema. Tuzla ove sezone 31 pogodak, najviše odmah iza Zrinjskog koji je na drugom nivou za ovu napačenu ligu u ovom trenutku. Radnik posljednji, 11 bodova, 5 nerješenih, 2 pobjede i 11 poraza sa gol razlikom 13:27. Tuzla kući 6-2-1 sa gol razlikom 18:9 dok Radnik u gostima 1-2-6 i mislim da ovdje sve osim lagane pobjede Tuzle je ravno katastrofi. Sarajevo kiksalo i ostalo na -7 bodova, Borac pobjedio i prišao na 5 ali i sa utakmicom više te je ovo odlična prilika da se dodatno odvoje od Sarajeva i pobjegnu Borcu na 8.

Junajted blijedo, sve je nekako na povuci potegni iskreno. Došla je ta dugo očekivana promjena trenera i vidjet ćemo šta to znači za Junajted. Trenutno 7. sa 6 pobjeda, 3 nerješena i 5 poraza sa gol razlikom 24:24. Sa druge strane Crystal 11 sa 3 pobjede, 7 nerješenih i 4 poraza. Gol razlika 19:20. Junajted bi ovdje pobjedom preskočio Arsenal i zauzeo to 5 mjesto (tu se naravno i Tottehnem pita nešto). CP u gostima loš, 1 pobjeda, 3 nerješene i 3 poraza sa gol razlikom 9:14 i mislim da neće moći zadržati Junajteda koji će svim silama tražiti taj dobar početak pod novim vodstvom.  (MOGUĆE DA OVDJE UZMEM I SIGURNIJU VERZIJU KP 1)

Za Tottenham zaista ne mogu reći otkud na ovom 6. mjestu sa bodom manje od Arsenala i 5 bodova manje od West Hama ali i sa utakmicom manje. Iskreno, nisu oni ni za gornje polovine dijela tablice a kamoli da se bore za prva 4 mjesta. Otom potom, 7 pobjeda, 5 poraza i samo 1 nerješena utakmica sa 13:17 gol razlikom. Sa druge strane posljednja ekipa Norwicha koja ima 2 pobjede, 4 nerješena i 8 poraza. Nakon katastrofalnog starta malo su se probudili i sa dvije pobjede i dva nerješena u posljednje 4 utakmice i izvukli ovih 10 bodova. Newcastle i Wolvsi nerješeno i pobjede protiv Brendtforda i Southamptona. Ipak, na stranu sve, misli da je Tottenham klasu iznad i da ovdje pobjeda kod kuće ne bi trebala doći u pitanje. Kane, Son i društvo bi ovo trebali riješiti.

Screenshot_3.png

Manchester United - Crystal Palace 1 (1.55) bet365

Crveni đavoli će po prvi put igrati pod vodstvom legendarnog Ralfa Rangnicka i očekivanja su velika. Budući da se igra na Old Traffordu, pobjeda je neophodna za momčad. Mislim da je United ovog vikenda dobio savršenog protivnika. Ne samo da Crystal Palace prolazi kroz loš niz, već su duže vrijeme u lošoj formi na gostujućim terenima. Gosti također imaju katastrofalan rekord protiv domaćina. Bili su bez pobjede u 12 od prethodnih 15 utakmica, dok imaju ukupno četiri pobjede na gostovanju u 2021. godini.

Unatoč svim problemima, United je pokazao borbenost upisavši remi od 1-1 na Stamford Bridgeu prošlog vikenda, a zatim na domaćem terenu sredinom tjedna pobjedu protiv Arsenala (3-2). Njihovo samopouzdanje je sada krenulo uzlaznom putanjom, a pogotovo sada kada je stigao novi trener. Igrači će biti željni dokazivanja i ovdje očekujem pobjedu po kvoti 1.55 u bet365 kladionici.

Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Ronaldo

Crystal Palace: Guaita; Tomkins, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Milivojevic, Kouyate; Ayew, Benteke, Zaha

Screenshot_22.png

Tottenham vs Norwich Premier League jedinica kao kuca kvota 1,36

Juventus vs Genoa Serie A jedinica kao kuca kvota 1,20

Ukupna kvota 1,65

(Analiza je namenjena samo za kolege @Guts1950 @Goksim i @IzudinB

Hej @Guts1950

Juce si mi ulepsao zivot toliko da nisam mogao da se smirim celu noc. Ako pristajes, bicu tvoj prijatelj. Ako ne zelis prijatelje, imam cetiri poklona za tebe, a ostavicu ti vremena da razmislis da li zelis prijateljstvo ili poklone, ili sve zajedno.

Pocecu od istorijske recenice iz tvog posta koju cu pamtiti dok sam ziv.

“... Tako da je Goksim imao dovoljno vremena da izabere par, tj gotovo cijeli dan jer je Izudin postavio temu u petak 13:16. Za ovo kolo ne bih uvazio par Goksima. Pravila su jasna....”

Tako je doktore, bolje ne bih cak ni ja napisao. Jedino bih mozda uneo malo vise emocija, pa bih napisao “... za ovo kolo ne bih uvazio par Goksima, ko ga yebe...” Zaista, sta je mislio gospodin? Da ga cekamo dok bet365 ne izbaci kvotu za Hrvatsku, a to je bilo izmedju 19.00 i 20.00 i to samo zato sto je vlasnik Portala??? Pa sta on misli??? Za njega ne vaze pravila??? Za njega ne vazi zivot??? Za njega posle noci ne dolazi jutro??? Kada pada kisa, pada samo na nas, na njega ne pada??? Mi padamo na tiketima, a on nikada??? I to sve samo zato sto je vlasnik Portala???

Hej Guts1950, samo si me podsetio jos jednom, ono sto znam vec godinama. Kockari nisu obicni ljudi, nego visa klasa, gospoda, elita, aristokratija … jednostavno visi nivo. Lepo, jednostavno i elegantno; predstavim se, ne priznajem mu predlog, i ko ga yebe. Pravila su pravila i to za sve. Ako nece da pristane, lepo ga izbacimo sa njegovog Portala i vodimo ga sami (Portal) Osecam se lepse nego da mi je prosao tiket zivota, i to u nadoknadi vremena. Ni jedan sex, ni jedan orgazam mi nije priustio ovakvo zadovoljstvo kao ono juce kada SMO GA ZAJEDNO naterali da mu se predlog ne prizna. Ja sam ga prozvao u postu 15 minuta pre “zatvaranja” Topica, a ti si mu ponistio predlog... cccccc. Osecam se kao u ringu, a osecam se i kao deo krda, copora hijena. U ringu, zato sto imam utisak kao da sam boksovao protiv Goksima, i da sam ga udario kao cekicem, ali je ostao na nogama, i onda si dosao ti i preciznim udarcem naterao njegovog trenera da baci peskir u ring. Kao deo krda, copora hijena, zato sto imam utisak da smo ga ZAJEDNO oborili, jedan za vrat, drugi istorvremeno za ledja, kao sto rade hijene kada rastrgnu sirotu zivotinjicu. Kako da ti se zahvalim, za jucerasnji dan koji nikada necu zaboraviti? Imam cetiri predloga, ali molim te da malo sacekas, jer isto zelim da ponudim i nasim administratorima, koji su mi takodje ulepsali zivot.

Hej @Goksim

Pisem svasta na Forumu, to je jasno svima, sto se kaze, lupetam kao otvoreni prozor. Kada su u pitanju emocije, nadam se da je u redu, da imam prava na njih. A najintenzivnije emocije imam kada vi, administratori patite, i to kada mnogo patite. Dobro se osecam kada imate sve ono sto imamo i mi, obicni clanovi naseg Foruma. Dobro se osecam kada vas kritikuju, kada se ne slazu sa vama, kada vas iznerviraju, kada preteruju, kada vam kidaju nerve. U privatnom zivotu vam zelim sve najbolje, vama i vasim najblizima, ali u Poslednjoj Sansi vam zelim da patite, mnogo da patite. Kada su u pitanju emocije, zelim vam da imate sve probleme koje imamo i mi ostali. Ne poznajemo se, nikada se nismo ni upoznali, ali samo zato sto ste administratori, zelim da vam do kraja sezone sve rubrike u Poslednjoj Sansi budu ofarbane u crveno, a meni u zeleno. Posto je jedan od vas vlasnik i administrator, a drugi administrator, a ja nista od toga, jasno je da smo dve suprotne strane. Nasa pocetna pozicija, a i nasi stavovi se toliko razlikuju da jednostavno moram da zelim i radim sve sto je u mojoj moci da odete sa “vlasti” i da ja postanem i administrator i vlasnik. Ali.....

Ima jedno veliko ali... ako iskljucim emocije, ako za trenutak zaboravim da ste vi administratori, a ja nisam, ostaje nesto zajednicko, ljubav prema kockanju, strast, posvecenost, profesionalnost. Postoje samo dve neizbezne stvari u zivotu, jedine dve stvari koje su garantovane, a to su; mora da se plati poraz i mora da se umre. Na kraju, nije uopste vazno kako smo ziveli, za samo sto godina niko se nece ni secati da smo postojali. Vazno je sta smo ostavili iza sebe. A ostavicemo jedan Forum gde smo igrali Poslednju Sansu, gde smo se svadjali ali i pomagali, gde smo se nervirali sto Topic nije otvoren na vreme, ili sto je otvoren na vreme. Lepo je bilo sto smo se svadjali, ali i preuzimali tudje dobitne predloge. Ne verujem da je ikada na nas Forum usao neko sa pitanjem, a da je izasao iz njega, bez odgovora. Ima nas na Forumu oho-hooo, dopisujemo se, svadjamo, nerviramo, a da se nikada medjusobno nismo ni videli. Ne govorimo iste jezike, ali se odlicno razumemo. Ne delimo iste partijske, religijske, sexualne, muzicke, alkoholne ili bilo koje druge vrednosti, ali smo svakoga dana ovde, na istom mestu. Siguran sam da se, teoretski receno, svi jednoga dana nadjemo na jednom mestu, u realnom zivotu, da ne bismo izdrzali vise od sat i po zajedno. A ovde na Forumu smo danima, mesecima, godinama.

Hej, @IzudinB

Izudine, ti i ja se ne bi slozili, da se sretnemo u realnom zivotu, ni u tome da je danas nedelja. Tacno je da ti zelim sve crvene rubrike u Poslednjoj Sansi do kraja sezone. Tacno je da ti nikada necu oprostiti sto si dozvolio da te neko ubedi da je seljak iz Rosarija koristan timski igrac, a da Lewandowski, Jorghino ili Salah nisu korisni. Tacno je da sam ti do sada dao svega dva i po “like”, a na Forumu sam pet godina. Niti sam ja tebi jedan od omiljenih kolega sa Foruma, niti si ti meni, hvala na pitanju. Ali, ako iskljucim emocije, ti si pravi i jedini heroj ovoga Foruma. Uporedio bih te sa centrima u svetom basketu, najlepsoj kolektivnoj igri na svetu. Centri u svetoj kosarci, prave blokove, guraju se, skacu, dobijaju udarce, primaju blokade ...jednom recju rade prljave poslove, a slava uvek ide suterima. Poneki aplauz, poneko zakucavanje, ali su retki saigraci koji im pruze ruku kada naprave blokadu za otvoren sut za tri poena. Ali... uvek ima neko ali...kada dobar centar ode iz kluba, tek onda svima bude jasno koliko je bio dobar. Dakle, Izudine, dok si ovde sa nama, na nasem Forumu bices najgori administrator u istoriji svih kockarskih Foruma. I dalje ces nam ici na qurac kada zakasnis sa otvaranjem Topica, kao i kada zakasnis 07 minuta kao sto si u petak zakasnio. Ali, kada jednom odes, a nadamo se da ce to biti nikada, ovaj Forum nece biti ni za qurac. Ako ti nesto uopste znaci, ja u svetoj kosarci nikada nisam postovao sutere, za mene su centri uvek bili i bice pravi i jedini heroji.

Danas sam se pogubio jer je Guts1950 ponistio predlog vlasniku Portala, a vlasnik Portala napisao istorijsku recenicu: “... Slazem se da je tip postavljen nakon definiranog vremena i samim tim insistiram da se isti ne broji odnosno da za ovo kolo imam 0”. Pogubio sam se jer ovakve stvari mozete videti samo medju kockarima, visoj klasi, eliti. Goksime mogao bi da budes moj prijatelj samo da si napisao jos tri reci u nastavku istorijske recenice:”...Slazem se da je tip postavljen nakon definiranog vremena i samim tim insistiram da se isti ne broji, odnosno da za ovo kolo imam 0, ko me yebe...”

Dok sam jos pogubljen, iskoristicu priliku da ponovim da sam ponosan sto sam kockar, da sam ponosan sto sam deo zajednice kockara na nasem Forumu, da sam veoma srecan sto nas Forum postoji, i kako da ne pomenem, ponosan sam sto sam jedini pobednik Posledenje Sanse u istoriji naseg Foruma. Ponosan sam i sto zajedno sa vama delim emocije, strast, energiju, sto se radujem ali i nerviram zajedno sa vama.

Sutra je novi dan, sutra cu biti onaj stari, vec sutra cu vam pozeleti da vam padnu svi predlozi u Poslednjoj Sansi, i to u nadoknadi vremena, a jedva cekam i da yebem sve po spisku cobanu iz Rosarija.

Zbog jucerasnjeg dana koji mi je ulepsao Guts1950, samo za vas i to potpuno besplatno imam cetiri poklona, a vi izaberite koji vam se najvise svidja, a mozete da izaberete i sva cetiri.

Prvi poklon je dobitna analiza. Double samo za vas. Pobeda Tottenhama i Juventusa po kvoti od 1,65. Najbolji trener na svetu protiv najgore ekipe u Engleskoj, kao prvi par, i Juventus, cak i ovakav, protiv tanke Genoe i potencijalno najgoreg trenera na svetu, ako ne racunamo Pirla, kao drugi par. Za ovaj double se pripremam vec drugu sedmicu, double napadam agresivno, veoma agresivno a Tottenham i Juventus imaju i neke dugove prema meni. Ako vam je kvota mala, dodajte i neki svoj predlog, da imate na koga da se nervirate kada vas predlog padne.

Ako nemate poverenje u moj predlog, imam i drugi poklon. Nikada se nismo upoznali, ali ako se bilo kada vidimo u zivotu, mogu da vam sredim dva dana u mom omiljenom bordelu i to na racun kuce. Dovoljno je da mi u privatnoj poruci napisete kojem obliku perverzija ste naklonjeni, a ako ste toliko nisko pali da ste ozenjeni, dan za swingerse je svaki treci cetvrtak u mesecu.

I za kraj, treci poklon za vas. Nikada se nismo ni videli, ni upoznali, ali ako bilo kada mogu necim da pomognem vama ili nekom vasem najblizem, na bilo koji nacin, sve cu uciniti, jer ne zaboravite, mi smo kockari, visa klasa, elita.

Imam i cetvrti poklon, ako vam bilo kada zatreba (dobitni) predlog za Poslednju Sansu, ili ako do 13.00 bet365 jos nije izbacio kvote za Davis Cup, slobodno me kontaktirajte.

Hej, ne zaboravite. Analiza je samo za vas, a reci Portal, Forum, Poslednja, Sansa sam uvek pisao pocetnim velikim slovom. Ah... da, umalo da zaboravim...poneki mali X na Tottenham, kao odbrana (dobitne) analize se podrazumeva.

Molde- Lillestrom    1   1,35 (SuperSport) i Bode- Brann    over 2,5    1,40 (SuperSport)    

Dakle, pretposljednje se kolo igra u Norveškoj i vrlo je komplicirana situacija na samom dnu poretka gdje posljednje dvije momčadi (Brann i Mjondalen) imaju 3 boda manje od 14. Stabaeka koji je trenutno u zoni doigravanja. Medjutim, u Norveškoj prednost ima gol-razlika i tu je Stabaek nepopravljivo lošiji od obje ove momčadi. Govorim to zato što Stabaek ide na noge Rosenborgu i velike su šanse da izgubi, a Brann putuje u Bode i tu se stvar komplicira jer će Brann koliko god lošiji bio ići na sve ili ništa, no Bode je prekvalitetan da ne iskoristi otvorene goste i vjerujem da će iskoristiti otvorenu igru gostiju... 2. Molde ima samo dva gola lošiju gol-razliku i u slučaju iznenadjenja u Bodeu imaju šanse za naslov, ali za to nemaju pravo na kiks protiv rasterečenog Lillestroma... Vjerujem da će domaćini odigrati napaljeno posljednju utakmicu pred svojim gledateljima i loviti što veću pobjedu kako bi u zadnje kolo ušli u što pogodnijoj situaciji !

prije 7 sati, Silviyo1302 said:

Molde- Lillestrom    1   1,35 (SuperSport) i Bode- Brann    over 2,5    1,40 (SuperSport)    

Dakle, posljednje se kolo igra u Norveškoj i vrlo je komplicirana situacija na samom dnu poretka gdje posljednje dvije momčadi (Brann i Mjondalen) imaju 3 boda manje od 14. Stabaeka koji je trenutno u zoni doigravanja. Medjutim, u Norveškoj prednost ima gol-razlika i tu je Stabaek nepopravljivo lošiji od obje ove momčadi. Govorim to zato što Stabaek ide na noge Rosenborgu i velike su šanse da izgubi, a Brann putuje u Bode i tu se stvar komplicira jer će Brann koliko god lošiji bio ići na sve ili ništa dok je Bode i s bodom prvak, ali je prekvalitetan da ne iskoristi otvorene goste i vjerujem da će ići po rani gol kako se situacija ne bi zakomplicirala u kasnijoj fazi... 2. Molde ima samo dva gola lošiju gol-razliku i u slučaju iznenadjenja u Bodeu imaju šanse za naslov, a za to im treba pobjeda protiv rasterečenog Lillestroma... Vjerujem da će domaćini odigrati napaljeno posljednju utakmicu pred svojim gledateljima i dati posljednje trzaje za kraj prvenstva nadajući se najboljem !

Nije posljednje ima jos jedno kolo

Feyenoord - Sittard   pol/kraj   1/1   1.50 (bet365)

Feyenoord je trenutno treća ekipa Nizozemskog prvenstva sa drugom najboljom obranom (14) iza nedodirljivog Ajaxa (2). Igraju napadački nogomet i svaku utakmicu imaju mnogo šuteva na okvir gola (najmanje u zadnje vrijem su imali protiv Sparte Prag u gostima (4) gdje su dali 2 gola). Sittard je predzadnja ekipa prvenstva i u nizu su od 5 poraza i mislim da nemaju što tražiti u ovoj utakmici.

Posljednji domaći mečevi:

image.png.b4da9aa2fbe5c61e5718f162a606b971.png

Samo da se nadovežem na @LeonardoDrugi post - naravno da pristajem biti prijatelj iako se nikad nismo vidili. To mi više znači nego šta mi je Liverpool proša u 94. minuti pogotkom jokera sa klupe Origia. Svakako se ne slažem sa željom/nadom da kolege padaju u Posljednjoj šansi ma kakav god on bio jer ne pada samo on nego sve kolege koje su igrali taj par. Takoder dosta tiketa odigram na prijedloge druge šanse kolega koje imaju veliki postatak uspješnosti kao što su @BoskoBuha, @Silviyo1302, @furyshaa, @soyer567, @vjekos, @unkdy, @Master of disaster, @jansavc, @fic i @tome1993 (mozda sam nekoga zaboravia) tako da ako želim njihov pad isto tako želim pad svojih listića. Kao što sam pisao na početku kladioničarske sezone mislim da je natjecanje Posljednja šansa uvelike povečala kvalitetu foruma i iman još prijedloga kako je poboljšati, ali sve u svojem vrijeme. Živia

Evo od mene ukratko neki listić za danas. Neću puno pisati za utakmicu Manchester United - Crystal Palace kad je tip analiziran.

7E1F6A99-480C-4907-8E27-F8DE90FB7FB1.jpeg.10ea0ce59e85959642d1495461316b2c.jpeg

Vidjet cemo kako će danas izgledati domacini na terenu pod vodstvom novoga trenera.

Ocekujem danas da neće Hajduk Split upropastit trenutni uzlet i da će uspjeti izvuci bod u Maksimiru, a možda i pobjedu.

DF4ADA46-B71B-4941-961D-4BBFA7A50257.jpeg.1a7730795901affa0901d0176ca5127e.jpeg

Evo jedan double listić. Ocekujem danas da Celtic lagano predje ovu granicu kornera.

Trebali bi gledati od početka utakmice napad od strane Celtica i time automatski veći broj kornera.

50EEECA0-144B-4D66-B676-691243B4FAA7.jpeg.8abed3c596ae23fdd0ce9b3f6870d712.jpeg

Idem opet sa skijaškim skokovima. Ocekujem da večeras Njemac Karl Geiger završi medju top 6 u Poljskoj Wisli.

prije 3 minute, Leedsfan said:

Evo od mene ukratko neki listić za danas. Neću puno pisati za utakmicu Manchester United - Crystal Palace kad je tip analiziran.

7E1F6A99-480C-4907-8E27-F8DE90FB7FB1.jpeg.10ea0ce59e85959642d1495461316b2c.jpeg

Vidjet cemo kako će danas izgledati domacini na terenu pod vodstvom novoga trenera.

Ocekujem danas da neće Hajduk Split upropastit trenutni uzlet i da će uspjeti izvuci bod u Maksimiru, a možda i pobjedu.

DF4ADA46-B71B-4941-961D-4BBFA7A50257.jpeg.1a7730795901affa0901d0176ca5127e.jpeg

Evo jedan double listić. Ocekujem danas da Celtic lagano predje ovu granicu kornera.

Trebali bi gledati od početka utakmice napad od strane Celtica i time automatski veći broj kornera.

50EEECA0-144B-4D66-B676-691243B4FAA7.jpeg.8abed3c596ae23fdd0ce9b3f6870d712.jpeg

Idem opet sa skijaškim skokovima. Ocekujem da večeras Njemac Karl Geiger završi medju top 6 u Poljskoj Wisli.

Ako mislis da ce celtic imat vise od 6 kornera,mozda bolje uzet da ce prvi doci do 7  bolji je koef. 1.80

Lokomotiv kurban- CSKA Moscow 171  kos više 

Hamburg-KIEL više od 55 , za hrabrije više  od 57 golova. 

Neću pono vaziti vezano za ove parove samo ću navesti neke činjenice.  Činjenica 1 vezano za prvi par jeste da igra najbrzu i najefikasniju ili bar jednu od najbržih i najefikasnknijih kosarki računajući manje-vise ozbiljnije košarkaške lige.  Kao sto rekoh Lokomotiv igra brzu košarku čak ove godine su išle njihove utakmice 190 + poena neke čak i po 200. Za cska nema se što pisati priključiti će se jednoj brzoj i dinamocnoj košarci,U jednom momentu će odigrati značajniju odbranu otići na veliku razliku koju će održavati kos za košem.  To je neko moje vidjenje ove utakmice.  Mislim da će margina niti predjena bez problemaa.  Još ide u prilog jer je Lokomotiv domaćin. 

Što se tiče drugog para.  Hamburg je ušao iz druge lige i pokazali su se za dobrog navajliju.  Njihov forte je brz rukomet kao što je slučaj i sa gostima.  Gosti su početkom SEZONE igrali ultra brz rukomet čak su uzeli titulu u LP (jest da je bilo na vrat na nos u jeku pandemije kad je sve nekako bilo smuseno) zatim je pad u formi i jednom periodu neefikasnih utakmica.  Takvu formu prepisujem neigranju njihovog najboljeg igrača S.Sagosena (možda j najboljeg na svijetu na svojoj poziciji uz danca Hansena). Sander je zanjih nekoliko kola digao formu što je utjecalo ma formu i kluba koji se vratio na stari kolosijek.  U susretu brže i efikasne ekipe očekujem efikasnu utakmicu iz pobjedu gosta.  Sretno

Htio sam pisati analize za Tottenham i Juventus, ali me kolega @LeonardoDrugi preduhitrio sa svojim poklon tipovima. Odigrao sam ih već bio i ranije, ali sa dodatkom pobjede Uniteda, tako da ću to računati kao da sam prihvatio poklon od 'najboljeg kockara na forumu'. Ako Đavoli kiksaju, onda je to definitivno moja krivica. Da se sada ne ponavljamo, svi znamo da bi Tottenham i Juventus trebali proći, po meni naizgledniji parovi za danas. Za United sam kratku analizu napisao sinoć.

Prije svega hvala @LeonardoDrugi na pohvalama, iako se možda ne čini da me pohvalio. Ovakve stvari od njega vidimo vrlo rijetko, skoro nikako, tako da ću to objeručke prihvatiti, jer će se on već danas resetovati i vratiti na fabrička podešavanja. Što se tiče našeg neslaganja oko određenih tema u svijetu nogometa, slažem se da se ne slažemo, ali jedna od najbitnijih stvari oko kojih se itekako slažemo je najbolji kockarski Forum.

A da sada samo pojasnim da suština moje priče o Zlatnoj lopti nije bila da dokažem da su Messi ili neki drugi igrač najbolji na svijetu ili najbolji timski igrači. Iako vjerujem da su on i Ronaldo vanzemaljci u nogometu, mislim da ipak nisu bitniji od Posljednje Šanse i nisu valjan razlog da se tip u PŠ-u ne postavi i to je bila cijela suština moje priče.

No, ostavimo sve to iza sebe, imamo mnogo ozbiljnijih problema, a to su kladionice protiv kojih se svi borimo, od kojih svi pokušavamo uzeti novac, svi imamo isti cilj, da pogodimo te parove i opljačkamo kladionice. Sretno svima pa čak i Leonardu :)

Screenshot_20.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use