Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

E6wC9d4.pngUJsi734.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

pPyxZ1m.pngCjJsFsM.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

caf4GuC.pngEI2hL3l.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

cLIJhdl.png7Cj4Fiz.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

sHhOttC.pngO2sXStI.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

hhPlTh7.pngkYOY8JS.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.12. u 23:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

West Ham - Chelsea (13:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.14
Prosjek ekipe 2: 1.29
KIecwyQ.png

Newcastle - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (4.10)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 2.38
PPXke4L.png

Southampton - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.91)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 2.36
39rrdhJ.png

Wolves - Liverpool (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.21
HqAfci0.png

Watford - Manchester City (18:30) bet365
Sudac: Kevin Friend (6.40)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.50
UJJOlmi.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Sevilla - Villarreal (14:00) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 2.46
WU9KP2E.png

Barcelona - Betis (16:15) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.13
K2RBoZj.png

Atl. Madrid - Mallorca (18:30) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (3.57)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.71
IyMgBa3.png

Real Sociedad - Real Madrid (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (4.38)
Prosjek ekipe 1: 1.79    
Prosjek ekipe 2: 1.80
hqloC4h.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

AC Milan - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.80
nc6Zgye.png

AS Roma - Inter (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.93
Prosjek ekipe 2: 2.07
7QJuEqL.png

Napoli - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.43
37H7ekX.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

A. Bielefeld - FC Koln (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.92

Augsburg - Bochum (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 1.58

B. Leverkusen - G. Furth (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.08

Hoffenheim - E. Frankfurt (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.75

Mainz - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 2.58

Bor. Dortmund - Bayern (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 0.62

(Koeficijenti 03.12. u 19:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Milan - Salernitana 1 + Milan više od 1.5 gola (1.36) bet365

Salernitana je uzela samo jedan bod u posljednjih pet utakmica u ligi, dok su u tom periodu uspjeli postići samo jedan pogodak. Imaju najgori napad u Seriji A, koji je postigao samo 11 golova u 14 utakmica do sada. Ovdje bi mi sve osim pobjede Milana bilo veliko iznenađenje. 

Milan se vratio na pobjedničke staze nakon što je sredinom tjedna ostvario pobjedu protiv Genoe (0-3) u gostima. Zlatan je postigao prvi gol,  a zatim je Junior Mesias dodao svoja dva za konačan rezultat. Milan je tako iskoristio Napolijev remi od 2-2 u Sassuolou i sada imaju samo bod manje na drugoj poziciji. Momčad Stefana Piolija ima veliku priliku da sa dvije uzastopne pobjede pređe na sami vrh tabele jer Napoli ovog vikenda igra protiv Atalante. 

Salernitana je do sada najgori tim ove sezone. Oni se nalaze na dnu tabele sa osvojenih osam bodova nakon 15 utakmica. Primaju po dva gola u prosjeku po utakmici ove sezone. Gosti su pretrpjeli poraz od 0-2 sredinom tjedna protiv Juventusa na domaćem terenu. Na toj utakmici nisu imali nijedan šut u okvir gola iz četiri pokušaja.

Očekujem pobjedu Milana i vjerujem da mogu postići barem dva gola na ovoj utakmici po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Imamo naravno uključen i Early Payout, te ako Milan povede sa dva gola razlike, naša oklada će biti automatski dobitna. Milan je do sada postigao 33 gola, što je dva u prosjeku po utakmici. Sretno!

AC Milan: Maignan; Kalulu, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Leao, Messias, Diaz; Ibrahimovic

Salernitana: Belec; Veseli, Gyomber, Gagliolo, Ranieri; Zortea, Kastanos, Capezzi, L. Coulibaly; Djuric; Bonazzoli

Screenshot_8.png

Wolves - Liverpool 2 + Liverpool više od 1.5 gola (1.66) bet365

Liverpool je ove sezone nevjerojatan i trenutno su u fantastičnoj formi, posebno njihov napad koji gazi sve pred sobom. Izgleda da niko u Premier ligi ne može zaustaviti Salaha. Postigao je 13 golova u 14 utakmica uz osam asistencija ove sezone. Trenutno su treći na tabeli i imaju dva boda manje od lidera Chelseaja. Međutim, Plavci imaju teško gostovanje kod gradskog rivala West Hama i ovo bi mogla biti idealna prilika za momčad Jurgena Kloppa.

Liverpool je zabilježio pobjedu od 4-1 u gostima u posljednjoj utakmici protiv gradskog rivala Evertona. Oni su također u nizu od četiri pobjede, dok su postigli ukupno 14 golova u tom procesu.

Redsi igraju protiv nedosljednog Wolvesa, koji je u posljednjoj utakmici na domaćem terenu odigrao remi bez golova protiv 18-plasiranog Burnleya. Bez pobjede su u posljednje četiri utakmice, kao i u šest od posljednjih devet na domaćem terenu. Imajte na mu da je pet u tom periodu završilo porazom. Pored svega toga Wolves također ima katastrofalan međusobni omjer protiv Liverpoola.

Očekujem pobjedu gostiju sa više od 1.5 gola na utakmici. Liverpool je do sada u ligi postigao čak 43 pogotka u 14 kola. Sretno!

WolvesSa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri; Traore, Jimenez, Hwang

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Screenshot_9.png

Atletico Madrid - Mallorca 1 (1.30) bet365

Velika borba se vodi i u La Ligi, gdje Atletico pokušava stići Reala na vrhu tabele. Momčad Diega Simeonea je smještena na drugu poziciju sedam bodova ispod Los Blancosa, ali imaju i utakmicu manje. Real ima tešku utakmicu ispred sebe protiv Real Sociedada ovog vikenda, a zatim i Atletico Madrida u sljedećem kolu, gdje ćemo imati priliku gledati direktnu borbu za naslov. Ovo kolo Atletico mora iskoristiti, pogotovo jer igraju na domaćem terenu protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi Mallorce. Ne samo da je Mallorca u dugom nizu bez pobjede, oni su bili i jedna od najgorih gostujućih ekipa u cijelom natjecanju. 

Mallorca je odigrala remi bez golova na domaćem terenu u prošlom kolu protiv 19-plasiranog Getafea. Bez pobjede su u 11 od posljednjih 12 utakmica i imaju samo dvije pobjede u gostima od veljače. Također su nedavno promovirana ekipa i imaju četiri boda više od zone ispadanja na 14. poziciji.

Atletico Madrid je u prošlom kolu ostvario pobjedu od 4-1 u gostima protiv Cadiza. Na domaćem terenu su poraženi samo dva puta i to protiv Liverpoola i Milana. Mislim da mogu do pobjede pred svojim navijačima po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. Early Payout je tu ako ste igrali u bet365. Sretno!

Atletico Madrid: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Llorente, Lemar, Koke, De Paul, Carrasco; Suarez, Griezmann

Mallorca: Reina; Maffeo, Valjent, Russo, Costa; Galarreta, Baba; Kubo, Kang-in, D Rodriguez; Angel

Screenshot_10.png

Evo od mene za danas jedan tip dana. Radi se o SP za žene u rukometu utakmica Hrvatska -Paragvaj.

F3E29191-DDC9-4563-8B2A-D337532C102F.jpeg.e269f2a50835ef7cc9646b9ddb56cbbb.jpeg

Ovo mi je glavni tip dana. Danas je upitno sa koliko ćemo gledati broj golova u mreži Paragvajki, jer Hrvatice su ipak daleko bolje i moćnije, ali ovdje sam uvjeren da će Paragvajke za 60 minuta na terenu uspjeti Hrvaticama zabiti minimalno 15 golova.

Kada se pogleda statistika Hrvatske u posljednjih 5 godina, samo jednom su uspjele primiti manje od 15 golova i to na EP 2019. godine protiv Islanda kada su dobile rezultatom 29:8 ove sve ostale utakmice koje su igrale redovno su primale preko 15 golova.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija godinama igra napadački rukomet, tako da tu malo trpi obrana. Ocekujem danas razbijanje od strane Hrvatica ali i sigurno i veći broj golova u svojoj mreži.

Paragvajke su uspjele zabiti Japankama 17 golova koje možda igraju najbrži rukomet od svih reprezentacija, zašto nebi zabile danas Hrvatskoj koja takodjer godinama igra napadački i usudio bi se reci bez obrane u dosta utakmicama.

Osim glavnoga tipa dana koji sam igrao za veći ulog u singlu odlučio sam još jedan odigrati “narodni listic” od 4 para za manji ulog.

AD3B53A0-5D08-49DD-9A4A-9AECFFBD07A3.jpeg.0206ba877027fb2e8af9ad93a03309a8.jpeg

Kolega @IzudinB je sve već rekao za Atletico Madrid i Milan, ja sam se još nadovezao za Bayer Leverkusen.

Odlucio sam na ovom listiću tri para nogometa odigrati u azijskim hendikepima po većim koeficijentima, plus spojiti sa glavnim tipom dana rukometa.

Ovaj Atletico stvarno zna iznenaditi kuci i to cesto, zato cu ja, cisto moje misljenje i odluka, ici na Pobjeda domacina u barem jednom poluvremenu. Isplativo mi jer je kvota 1.20, za sve 0.10 manja od ciste pobjede, a opet daje vise pokrica. 

14:00 Sevilla - Villareal - Pobjeda domacina u barem jednom poluvremenu 1.56 - Sevilla, koja je do skoro bila na vrhu tabele i djelovala tim koji moze ove sezone nesto napraviti, padose u formi u zadnjih 7-8 kola i sada vec na cetvrtom mjestu sa 28 bodova, 8 bodova manje od vodeces Reala koji ima i utakmicu vise. Zadnje dvije utakmice kiksali su protiv Alaveza kuci sa 2:2 i onda poraz u gostima od Reala sa 2:1. Mislim da je vrijeme za pobjedu, da se vrate u utrku, jer bi pobjedom i utakmicom  manje 'matematicki' mogli biti svega 5 bodova iza Reala, jer ovi imaju utakmicu vise. Sevila kuci u 6 utakmica, 5 pobjeda, jedan remi, bez poraza, GR 17:6. Villareal koji se nalazi na 12-om mjestu sa 16 bodova, lose igra u gostima, 0-5-2, GR 4:7. Ovdje hrabrije moze pobjeda domacina, ali mi koeficijent na pobjedu domacina u barem jednom poluvremenu djeluje primamljiv, 1.56. Solidno, i sa remijem eventualno ovaj par bi mogao proci. 

Rangers - Dundee 1 + Rangers daje više od 1.5 gola (1.28) bet365

Evo još jedan danas od mene. Rangers će danas ugostiti Dundeeja. Oba tima u ovaj susret ulaze nakon pobjede. Rangesi su dobili Hiberniansa u gostima i tako osigurali ostanak na vrhu tabele. Gosti su na drugoj strani ostvarili pobjedu protiv St. Johnsontea na domaćem terenu i tako se izvukao sa dna tabele. I dalje imaju samo pet bodova od posljednjeplasiranog Ross Countyja.

Screenshot_13.png

Domaćini su nizali uvjerljive pobjede tijekom cijele sezone. Njihov jedini poraz se dogodio protiv Dundeejevog rivala Dundee Uniteda. Izgubili su šest bodova kroz remije protiv Aberdeena, Motherwella i Heartsa. Nalaze se na vrhu lige sa sedam bodova više od Celtica. Što se tiče Europske lige, završit će na drugoj poziciji u skupini bez obzira na rezultat u posljednjem kolu grupne faze.

Gosti su svoju prvu sezonu u škotskom Premiershipu započeli sa samo jednom pobjedom do sredine listopada. Nekoliko ključnih pobjeda kojih imaju samo četiri u prvih 15 kola u ovoj sezoni ih je spasilo dna tabele. Momčad je na devetoj poziciji sa 16 osvojenih bodova do sada. Očekujem ubjedljivu pobjedu Rangersa. Sretno!

Screenshot_12.png

prije 27 minute, IzudinB said:

Sve si realno odigrao, želim ti svu sreću i nadam se da danas svi dižemo novce. Sretno!!

Nadam se, po nekoj mojoj procjeni, vrijeme je, jer nisam preko dvije sedmice nista ub'o. A sigurno ulozenih preko milju i pol. No to do mene, zalijecem se pretjerano, nafuran na 'ma ovo mora proci'. 

Izvinjavam se na malo spama. Nego jucer, ozbiljno, govorim sebi 'Almire znas svoje strogo pravilo, nema rusa na tiketu, bjezi od Rusa.' I procitam ovdje sto si napisao da sljedecu idu Dinamo Moskvi i da moraju obijezbijediti bodovnu razliku, te ubacim na tiket :) I na ovaj sam bio nesto ubjedjen i zato uplatih stoju :)

tc2.jpg.cb174c990678507bdf338d0c430221fd.jpg

Ali u svakom slucaju, bez obzira sto inace ne igram ruse, svjesno ih i ja stavih, jer sam bio saglasan sa time da moraju ovdje obezbijediti gol. Toliko baksuzna utakmica, za nepovjerovati. Bio ne prenos na Sport Klub i bas sam gledao. Ne znam da li si. Na 0:2 nije bio gol, dva prekrsaja su bila i to ocigledna. A ovi idioti sa VAR se fokusirali na potencijalni prekrsaj u napadu, a zanemarili da je ranije bio preksraj, igrac Zenita povucen za ruku doslovno i zaustavljen. Var 5 minuta, nisam se uopste sikirao o ishodu jer je bilo i vise ocigledno da treba ponistiti gol. Nakon 5 min, priznao lik gol. Nigdje veze. I ubio ih Zenit igrom, posebno drugo poluvrijeme, al to su one zacarane utakmice. Nema tu razbijati glavu, nije joj bilo sudjeno. 

PS. Elem, nadam se da je neko ubacio na tiket ovaj par sto sam danas pisao da Sevila pobjedjuje barem jedno poluvrijeme. Prodje u prvom.

Toliko, do sljedeceg 'Ma ovo prolazi nema sumnje' :D

tc1.jpg

tc3.jpg

prije 9 minute, A1miR said:

Nadam se, po nekoj mojoj procjeni, vrijeme je, jer nisam preko dvije sedmice nista ub'o. A sigurno ulozenih preko milju i pol. No to do mene, zalijecem se pretjerano, nafuran na 'ma ovo mora proci'. 

Izvinjavam se na malo spama. Nego jucer, ozbiljno, govorim sebi 'Almire znas svoje strogo pravilo, nema rusa na tiketu, bjezi od Rusa.' I procitam ovdje sto si napisao da sljedecu idu Dinamo Moskvi i da moraju obijezbijediti bodovnu razliku, te ubacim na tiket :) I na ovaj sam bio nesto ubjedjen i zato uplatih stoju :)

prije 11 minute, A1miR said:

Ali u svakom slucaju, bez obzira sto inace ne igram ruse, svjesno ih i ja stavih, jer sam bio saglasan sa time da moraju ovdje obezbijediti gol. Toliko baksuzna utakmica, za nepovjerovati. Bio ne prenos na Sport Klub i bas sam gledao. Ne znam da li si. Na 0:2 nije bio gol, dva prekrsaja su bila i to ocigledna. A ovi idioti sa VAR se fokusirali na potencijalni prekrsaj u napadu, a zanemarili da je ranije bio preksraj, igrac Zenita povucen za ruku doslovno i zaustavljen. Var 5 minuta, nisam se uopste sikirao o ishodu jer je bilo i vise ocigledno da treba ponistiti gol. Nakon 5 min, priznao lik gol. Nigdje veze. I ubio ih Zenit igrom, posebno drugo poluvrijeme, al to su one zacarane utakmice. Nema tu razbijati glavu, nije joj bilo sudjeno. 

PS. Elem, nadam se da je neko ubacio na tiket ovaj par sto sam danas pisao da Sevila pobjedjuje barem jedno poluvrijeme. Prodje u prvom.

Toliko, do sljedeceg 'Ma ovo prolazi nema sumnje' :D

Zenit nas jučer sve zeznuo, mnogi su vjerovali u pobjedu, ali kao što sam kažeš, to su one začarane utakmice. Mogao je to Zenit mnogo bolje. Nisam gledao utakmicu, ali sam pratio na rezultatima i vidio sam što se događalo. Čak i kada su gubili 2-0 nisam gubio nadu, vjerovao sam da mogu do preokreta, što su mogli i uraditi do kraja utakmice. Svakako se ne treba mnogo zalijetati sa ulozima, treba igrati strpljivo. Na takve uplate ti je najbolje odabrati dva-tri para sa ukupnom kvotom od 2-3 i tako duplati novac. Sevillu sam odigrao čistu jedinicu i nadam se da mogu izdržati do kraja, a evo poveo nam je i Milan protiv Salernitane. Za sada je dobro krenulo, nadam se da će tako i završiti. 

prije 5 sati, IzudinB said:

Na takve uplate ti je najbolje odabrati dva-tri para sa ukupnom kvotom od 2-3 i tako duplati novac. 

Ma jasno, naravno. Vodjen razumom i ja isto sam sebi kazem i kao 'krenem' tako igrati. Ali onda me nadjaca 'ono moje' :) U prevodu, bez uljepsavanja i ublazavanja situacije, imam problem s tim, uporan da mi tiket ima smisla samo ako mi prolaz istog donosi 'konkretno rjesenje' . Drzim se one narodne, najjaci opstaju ili ti ga, ne y... lijep nego uporan :D Jer prodje tu i tamo narodni. Zadnji konkretan dobitak prije cca tri sedmice, oko 3k. Naravno, pola od toga vec vraceno. No korigovat cu se svakako, trebam tako na par i gledati da ubodem 2-3 puta manje, ali da se odrzava. Poradim na tome, bez dvojbe. 

Ev npr ovaj odigrao sinoc, do srijede do Lige Prvaka. 

Al me sad brine ovaj Napoli - Atalanta (Napoli postize gol), jer sinoc kvota na Napoli bila 2.05, do malo prije skoci na 2.70. Znam da im fali kljucan igrac. No ajde, primala je Atalanta u gostima i od Young Boys-a, Cagliari-a, Sampdorie ... Dok je Napoli u svakoj, do sada, domacoj utakmici postigao min gol. Valjda nije veceras taj neizbjezni kraj serije. 

Uze konacno i Newcastle utakmicu. Zaboravih napisati danas isto ono sto sam neki dan, da im je vrijeme. 

No o tom po tom :)

ttt1.jpg

prije 12 sati, Leedsfan said:

Evo od mene za danas jedan tip dana. Radi se o SP za žene u rukometu utakmica Hrvatska -Paragvaj.

F3E29191-DDC9-4563-8B2A-D337532C102F.jpeg.e269f2a50835ef7cc9646b9ddb56cbbb.jpeg

Ovo mi je glavni tip dana. Danas je upitno sa koliko ćemo gledati broj golova u mreži Paragvajki, jer Hrvatice su ipak daleko bolje i moćnije, ali ovdje sam uvjeren da će Paragvajke za 60 minuta na terenu uspjeti Hrvaticama zabiti minimalno 15 golova.

Kada se pogleda statistika Hrvatske u posljednjih 5 godina, samo jednom su uspjele primiti manje od 15 golova i to na EP 2019. godine protiv Islanda kada su dobile rezultatom 29:8 ove sve ostale utakmice koje su igrale redovno su primale preko 15 golova.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija godinama igra napadački rukomet, tako da tu malo trpi obrana. Ocekujem danas razbijanje od strane Hrvatica ali i sigurno i veći broj golova u svojoj mreži.

Paragvajke su uspjele zabiti Japankama 17 golova koje možda igraju najbrži rukomet od svih reprezentacija, zašto nebi zabile danas Hrvatskoj koja takodjer godinama igra napadački i usudio bi se reci bez obrane u dosta utakmicama.

Osim glavnoga tipa dana koji sam igrao za veći ulog u singlu odlučio sam još jedan odigrati “narodni listic” od 4 para za manji ulog.

AD3B53A0-5D08-49DD-9A4A-9AECFFBD07A3.jpeg.0206ba877027fb2e8af9ad93a03309a8.jpeg

Kolega @IzudinB je sve već rekao za Atletico Madrid i Milan, ja sam se još nadovezao za Bayer Leverkusen.

Odlucio sam na ovom listiću tri para nogometa odigrati u azijskim hendikepima po većim koeficijentima, plus spojiti sa glavnim tipom dana rukometa.

1.Listić (Tip Dana) - Ulog: 100€

92C91F6F-B94D-4142-8CC1-51124AC54CB4.jpeg.24f4df7140e01497617da751b57bc589.jpeg

2.Listić - Ulog: 25€

F91EF029-BA9E-41F0-9F46-9C1B17481437.jpeg.d16fe2816835420cd13e54db1822c43b.jpeg

3.Listić - Ulog: 25€

07084014-5579-49CC-A940-D19E84C9A478.jpeg.508851db79c1a8fecc1e31b28290e48f.jpeg

Ovaj gore listić di me je rušio Atletico Madrid uplatio sam isto 25€ ali očekivao sam bar pobjedu od jednoga gola razlike a eto oni na kraju izgube.

Pokusavam se maknuti od tih listića sa vise parova, ali jednostavno kad dodje taj vikend jednostavno čovjek podivlja medju svom tom ponudom.

Zato vikendom kad je većinom najveća ponuda znam odigrat za manji ulog listić od 3-6 parova da se prati, to je nekad 10€, 15€, 20€, 25€, ili 50€ kako ja procjenim, ali uvijek mi je glavni prioritet naci single okladu po većem koef. za neki veći ulog, a to opet ovisi o vrijednosti okladi.

Recimo jučer oklada na over golova na Nizozemke je bio veliki value, tako da se komotno moglo uplatit velika lova na taj par, dok recimo danas na Paragvaj over golova isto je bio dobar tip, ali opet po mojoj procjeni nije bio za neki ogroman ulog.

Možemo mi svi imati znanje o sportu i kladjenju, ali mislim da je najbitnija PSIHA u ovoj igri ili nekome (poslu), mislim da je ona najveći neprijatelj svakoga kladionicara. Većinom svaki čovjek koji igra kladionicu većinom izgubi novce radi pohlepe.

Neki krenu dobivat i onda počnu dizat uloge i na kraju izgube sve, neki gube većinom uvijek i onda krenu to izgubljeno vratit i onda ponovno izgube još više.

Kladionica je po meni ne igra na sreću nego jebena borba samim sa sobom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use