Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 32 minute, Jela09 said:

Ne kladim se već duže vrijeme u lokalnim kladionicama, ali evo danas sasvim slučajno vidim da Germania u ponudi ima fantasy igrače. Kako igram tu igru i pratim premier ligu ovo mi je bilo zanimljivo i našao sam neke zanimljive igrače. Nikad se na to nisam kladio pa nisam siguran koliko i kako krenuti. Ako netko možda je nekakva mišljenja? Ima li na nekim drugim kladionicama. Ali evo ono što je meni zapalo za oko. 

A. Traore 5.5 under 1.45 

Zadnje 4 utakmice ulazi s klupe 20ak minuta prije kraja, dok u jednoj uopće nije ni ušao ( u FPL-u je to 0 bodova, ne znam je li to na kladionici storno) u 12 odigranih utakmica nema ni gol ni asistenciju. Bodovi se dobijaju za igru 1, preko 60minuta još 1, cleen sheet 1, asist 3 i gol 5 što znači da bi vrlo vjerovatno jedino sa golom uspio preći ovu granicu.

P. Foden 6.5 under 1.60

Foden ima nekakvih problema i prema pepovim najavama ne bi trebao startati u današnjoj utakmici sa mogućnošću ulaska što bi značilo da ne bi trebao dobiti bod za odigranih 60 minuta i CS ( samo ako igra 60+ minuta). Naravno ako bi zabio gol mogao bi doći do bonus poena, ali to bi bilo upitno pogotovo ako bi city uspio zadržati CS i obrambeni bi imali veliki broj bonus poena

H. Ziyech under 6.5 1.45

Iako u posljednje vrijeme redovno igra, chelsijeva ekipa se polako oporavila. Mount, havertz, pulisic, lukaku i Werner su svi ponovno spremni i nisam siguran hoće li danas započeti utakmicu, ali ako i započne će vjerovatno izaći 20-30 min prije kraja pa mi se ova granica čini jako visoko s obzirom da do sada ima samo 1 asistenciju u 6 odigranih utakmica

Ako netko ima iskustva s ovakvim okladama slobodno neka da kritike, savjete i slično. Sretno!

Uz ovo bih još dodao Dinamo Riga - Cherepovets (hokej KHL) under 5.5 1.40

Obe ekipe defanzivno igraju na dnu po golovima 

Preporuka sačekati sastave pa onda odigrati 

Ocekujem danas pobjedu Maccabi Tel Aviv protiv Hapoel Nof Hagalil.

42B20DE1-6B1D-44BA-B727-637127294CA1.jpeg.dd330300fa06c08b9cff933467374854.jpeg

Domaća momčad je najskuplja momčad lige, ove sezone nisu bas krenuli bajno, ali mislim da će se pomalo početi dizati prema vrhu.

Ove sezone nisu uspjeli u prvenstvu povezat dvije pobjede zaredom, zato ocekujem danas da pobjede i da prvi puta ove sezone povezu dvije prvenstvene pobjede.

Mislim da imaju idealnoga protivnika danas i današnjom pobjedom Maccabi Tel Aviv mogao bi se dignuti najviše na četvrto mjesto.

prije 9 sati, Guts1950 said:

Everton - Liverpool   pobjeda Liverpoola za 2 ili više golova   4,50 (bet365 online kladionica" rel="">bet365)

Liverpoola ima tendeciju zabiti bar jedan gol u prvom poluvremenu tj. u ovoj sezoni su to napravili na svakoj utakmici osim protiv Citya i Porta (i protiv Prestona u kupu di nije igrala udarna postava). Mislim da mogu zabiti još jedan do kraja poluvremena 14. ekipi prvenstva koja je u zadnjih 7 utakmica dala 4 gola te joj nedostaje najbolji napadač. Ova oklada je dobitna i ako Liverpool se malo više raspuca prvo poluvrijeme. 

image.thumb.png.7a7e4ea343782745866ac938c04a0060.png

Šteta

prije 6 sati, furyshaa said:

Najlakše je biti general poslije bitke ali Caglari ove utakmice mora gledati kao slamke za spas jer je glupo i očekivati bodove protiv Juventusa, Napolija, Fiorentine ili bilo koga iznad tako da su ovdje bodovi obavezni. Stoji to da je Verona bolja ekipa što je BAREM STATISTIČKI sinoć pokazala ali Caglari takve utakmice životom mora igrati. 

Mene je Norrie de*** zajebao ali hajde, ništa strašno.

Danas je to izgleda Chelsea, obzirom kako igraju

prije 4 sati, volverine said:

danas osijek. a sad cu ispratit ostatak listica od ovog, tako da mu padne

Baksuzu 🤣

prije 10 sati, thescaaar said:

Misljenja sam da ce prva cetiri kod EPLa dati sve od sebe danas, svaki bod je bitan. Shodno tome listic sa prva cetiri na tabeli da pobjedjuju bilo koje poluvrijeme (@2.73   za sigurniju verziju) ili pobjeda cetiri favorita (@4.78 ) bi trebala biti prolazna. 

Ovo narocito vazi za West Ham koji se zeli odlijepiti od Arsenala i ostalih a kako mogu biti zajebani igraci svi smo se uvjerili, stoga cu njih staviti i kao single @2

Moglo i bolje da se West Ham bolje branio.

@A1miR nadam se da si bar dio onog listica iskesirao

prije 2 sati, A1miR said:

Nisam :) Nikad ne kesiram, nije mi furka. Uvijek idem do kraja. I eto, 'do kraja' :D

Hehe, nisam ni ja sinoc, cekajuci Godota (PSG) do kraja :D Srecom sam se pokrio sa ona 4 favorita na bar jednom poluvremenu pa nije totalni fijasko

prije sat vremena, volverine said:

ma kakvi...nece, nece, nece i gotovo...evo ako imate zelju da netko ne bude prvak, samo recite, trpat cu na njega i nece proc

Trpaj na PSG sve sto imas :D 

prije 1 sat, thescaaar said:

Hehe, nisam ni ja sinoc, cekajuci Godota (PSG) do kraja :D Srecom sam se pokrio sa ona 4 favorita na bar jednom poluvremenu pa nije totalni fijasko

Trpaj na PSG sve sto imas :D 

ma ne, uzimam pauzu...vidim da se zabijam u zid. valjda da stavim 1000 parova 999 bi pogodio, stavim 1, tog jednog cu promasit, kazem ti, sve sto prepisem, padne, odigram pojedninacno, nek je 10 parova, 6 pada...jbga ovih 4 bi trebali bit po 3 koef da se pokrijem, a naravno da nisu.

od 01.01. krecemo ispocetka.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use