Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Z7jHZuR.pngAyljX6m.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

05i57cC.pngaUUhG4U.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

zONepBs.pnghsdjuhX.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU

Ligue 1

4MhbcLC.pngLOf1zku.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.11. u 18:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Inter vs Spezia     Serie A      jedinica   kao kuca, kvota 1,20    (sreda)

Cska vs Panathinaicos    Euroleague,   jedinica kao kuca, kvota 1,15  (cetvrtak)

Ajax vs Willem II  Eredivisie, jedinica kao kuca, kvota 1,10  (cetvrtak)

Tottenham vs Norwich     Premier, jedinica bez kuce, kvota 1,40   (nedelja)

Ukupna kvota 2,15

Kvote su male, jer je razlika u kvalitetu velika, a ja ne pisem analizu jer jos uvek protestvujem zbog sramote i pljacke stoleca od ponedeljka. Cetiri para je previse na tiket, ali nemam pojma koji bi od ovih parova i zasto, izbacio sa ovog dobitnog tiketa. Na ovom tiketu Totenham sluzi da podigne kvotu, da ostane poslednji par koji se ceka, da postoji mogucnost da tiket branim X-om, kao i da mi vrati barem delic izgubljenog novca na mecu Mura vs Tottenham. Verovatno cu odigrati i mali X na Inter, za svaki slucaj, da bih mogao da spavam kao beba, nakon uplacenog tiketa. 

18:30 Bologna - Roma - Oba daju gol 1.50

Bologna na devetoj poziciji, 21 bod, 4 boda manje od Rome koja se nalazi na petoj poziciji. Ovdje vidim postenu borbu. U zadnjih 5 utakmica Bologna ima dva poraza i tri pobjede, solidno igraju. Roma ima isti score u zadnjih 5 utakmica. U 7 domacih utakmica gol razlika Bologne 13:9, dok Roma u 7 gostujucih utakmica GR 14:11. Prema ovoj statistici reklo bi se da obje ekipe postizu po dva gola. Naravno nije tako na terenu. Bologna je u svakoj domacoj utakmici do sada postigla gol tj 2-3 gola, osim u zadnjoj utakmici kuci protiv Venezie. I to mi je razlog zasto vjerujem da ce veceras postici gol. Sa druge strane, prosjek rome je 2 gola po utakmici u gostima i nisu postigli samo protiv Juventusa. Roma zadnje dvije utakmice u ligi nije primila gol. Tradicija kaze da veceras trebaju. 

- Oprez sa Premiership-om u decembru. Boxing day je tezak i nezahvalan. Mnogi klubovi rotiraju igrace u zavisnosti od sljedeceg meca. 

Real Madrid - Athletic Bilbao 1 (1.45) bet365

Los Blancosi su se vratili na vodeću poziciju, iako je trebalo neko vrijeme, vratili su prvo mjesto od Sociedada. Sada imaju čak četiri boda više od drugoplasiranog Atletico Madrida. Momčad Carla Ancelottija će željeti zadržati pobjednički niz, pogotovo nakon što su napravili preokret u prošlom susretu protiv jednog od najboljih timova u ligi - Seville.

Sada će igrati protiv nedosljednog Bilbaa i to na domaćem terneu. Sudeći o nedavnoj formi i prethodnim rezultatima u međusobnim omjerima, očekujem pobjedu Real Madrida večeras. Oni su ostvarili pobjedu u posljednjoj utakmici protiv Seville (2-1). U dugom su pobjedničkom nizu i redovno zabijaju golove. Pogotovo na domaćem terenu, gdje su neporaženi tijekom cijele ove 2021. godine.

S druge strane, Athletic Bilbao je proteklog tjedna odigrao neriješeno protiv Granade (2-2). Također su bili bez pobjede u osam od posljednjih deset utakmica, a jedina pobjeda na gostovanju od svibnja bila je protiv 13-plasirane Celte Vigo. Bilbao pored toga ima i katastrofalan međusobni omjer protiv Reala tijekom godina, te zbog toga ovdje očekujem pobjedu po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da imamo i Early Payout ako igramo u bet365. Sretno svima!

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio

Athletic Bilbao: Simon; Lekue, Alvarez, Nunez, Balenziaga; N Williams, Vencedor, D Garcia, Muniain; I Williams, R Garcia

Screenshot_10.png

20:30 Watford - Chelsea 2 1.30 - Iako smatram da kvote ispod 1.4 nisu dobar omjer ulozenog-dobivenog, i sam ih igram. U prethodnom postu sam napisao da treba biti oprezan sad sa Premiership-om zbog boxing day-a, ali mislim da ovdje nabrijani Chelsea uzima. Watford na 17-om mjestu sa 13 osvojenih bodova. Chelsea, znamo, prvi, bod vise od City-a. U 6 domacih utakmica kuci, Wafrod 2-1-3. U pet zadnjih utakmica u ligi, 3 poraza, dvije pobjede. Chelsea u zadnjih 5, 3 pobjede i dva nerijesena. Chelsea je najbolja gostujuca ekipa Premiershipa, u 6 utakmica 5 pobjeda i jedan remi, postigli 13 golova, a primili samo 1. 

Dva razloga sto predlazem Chelsea. Prvi, imam ih na tiketu :D . Drugi, posto cesto navodim kako se volim igrati statistike i neke tradicije, Watford je upravo zadnju utakmicu kuci pobijedio Man.Utd sa 4:1. A vrlo, vrlo rijetko se desava da manji tim dvije uzastopne utakmice napravi iznenadjenje protiv vecih klubova. Zbog toga smatram da ce ih ovdje Chelsea utisati. Iako navijac Arsenala, Chelsea mi ove godine bas djeluju kao kandidat za titulu. Mada duga je sezona. 

Ako koga zanimaju preostali ''''ziceri''' na tiketu. Im'o dojavu od princa iz Nigerije, pa ispostov'o jedan narodni ili ti ga, seljacki :) 

tcc1.jpg

tcc2.jpg

Hibernian - Rangers 2 (1.45) bet365

Utakmica između branitelja naslova i kluba sa sredine tabele. Rangersi su sa pravom veliki favoriti i ovdje od njih očekujem pobjedu po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. No, s obzirom da je Hibernian prije manje od dva tjedna na Ibrox stadionu izbacio Rangerse iz polufinala Liga kupa, sigurno da neće biti lagana utakmica. Hibernian se vratio nakon zaostatka od jednog gola protiv St. Johnstona u gostima u prošlom kolu i pobijedio sa rezultatom od 2-1. St. Johnstone je u toj utakmici imao igrača manje.

Hibernians će igrati svoje 11. finale Liga kupa za nekoliko tjedana, sa namjerom da podignu trofej po 4 put. Što se tiče lige, stvari nisu krenule kako treba, jer su upravo upisali svoju prvu pobjedu u ligi u skoro dva mjeseca. Sa 18 bodova su šesti u ligi sa utakmicom ili dvije manje u odnosu na momčadi iznad njih na tabeli. 

U međuvremenu su Rangersi ostvarili ugodnu pobjedu u gostima protiv Livingstona (1-3) u prošlom kolu. Unatoč prilično uptinoj formi u kup natjecanjima, Rangersi su dominirali utakmicama u Premiershipu. Njihov jedini poraz ove sezone dogodio se protiv Dundee Uniteda u drugom kolu. Ispustili su još šest bodova kroz remije i na vrhu su lige sa četiri boda više od Celtica. Drugi su u skupini Europske lige ulazeći u posljednje kolo grupne faze sa tri boda više od Sparte Prag. Ne zaboravite da ovdje također imamo uključen Early Payout ako igramo u bet365 kladionici. Sretno!

Hibernian: Macey; McGinn, Porteous, Hanlon; Doig, Newell, Doyle-Hayes, Cadden, Campbell; Nisbet, Gullan

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic; Aribo, Kamara; Arfield, Kent, Hagi, Morelos

Screenshot_11.png

PSG - Nice 1 (1.40) bet365

Mauricio Pochettino je izgubio Neymara koji je pretrpio tešku ozljedu u prošlom kolu, u kojem je Lionel Messi odigrao fantastično protiv St. Etiennea (3-1). Novi osvajač Zlatne lopte upisao je tri asistencije u nedelju i bit će vrlo zanimljivo vidjeti da li će nastaviti sa takvim nastupima ovdje protiv Nice. PSG će ugostiti Nicu u uzbudljivoj utakmici 16. kola Ligue 1 na Parku Prinčeva. Domaćini u ovaj susret ulaze puno raspoloženiji, jer su njihove kolege pale na treće mjesto u ligi nakon šokantnog poraza na domaćem terenu od Metza za vikend.

Bio je to užasan nastup Galtierove momčadi koja sada ima čak 14 bodova manje od PSG-a. Razlika bi mogla biti veća nakon ovog susreta u Parizu, jer Nice putuje na Park Prinčeva kao ogroman autsajder. Nice je duže vrijeme imala daleko najbolji obrambeni rekord u cijeloj ligi, ali su ga u posljednje vrijeme potpuno upropastili sa nekim slabim nastupima. Gosti tako nisu uspjeli zadržati mrežu netaknutom u osam uzastopnih susreta u Ligue 1. Izgubili su dva od posljednja tri meča u natjecanju unatoč tome što su u tom periodu igrali protiv Monteplliera, Clermonta i Metza. Nije to forma sa kojom želite gostovati na Parku Prinčeva protiv daleko najjače momčadi u zemlji. Vjerujem u pobjedu PSG-a, a pored toga imamo i Early Payout ako igramo u bet365 koja nam okladu označava dobitom ako PSG povede sa dva gola razlike. Sretno!

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Diallo, Bernat; Gueye, Pereira, Paredes; Di Maria, Messi, Mbappe

Nice: Benitez; Lotomba, Todibo, Dante, Bard; Stengs, Lemina, Thuram, Kluivert; Delort, Gouiri

Screenshot_14.png

prije 12 minute, IzudinB said:

Hibernian - Rangers 2 (1.45) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_11.png

Potpisujem ovaj par. Odigram na malo sarenijem tiketu. Opet, tradicija. Obicno poslije medjusobnih susreta, posebno skorasnjih, gdje manji klub uzme veceg, ili jos gore, izbaci iz nekog natjecanja, onda je u sljedecem mecu za veci klub radi navijaca, osveta imperativ. Ovdje mi cak i kombinacija pobjede Rangersa uz 2+ gola u mecu djeluje dobra, 1.65. 

Sastavljajuci drugi tiket, naleti na ovu sto mi djeluje zanimljiva

19:00 Brest - St.Etienne - 1X i 2+ (1X sa kombinacijom min 2 gola na mecu) 1.50 - Brest se poprilicno zaletio. U zadnjih 6 utakmica bez poraza, tj 4 pobjede i 2 remija. Na 12-om mjestu sa 18 bodova, a do skoro bili na dnu tabele sa St.Etienne koji je jos uvijek na posljednjem mjestu sa 12 bodova. U zadnjih 6 utakmica u kojima je Brest uzeo te 4 pobjede i odigrao dvije nerijesene, svaka utakmica je isla min 2 gola na mecu. Kuci u 7 utakmica, 2-3-2, gol razlika 12:9 i svaku utakmicu kuci su igrali sa min 2 gola na mecu. I St.Etienne je u zadnjih 5 utakmica imao 4 utakmice bez poraza, gdje su ostvarili prve dvije pobjede u Ligi, ali su u zadnjoj izgubili kuci od PSG-a. Nadam se da ih je taj poraz uzdrmao i da nece uzeti trenutno motivisani Brest u gostima, obzirom da St.Etienne u gostima ima score 1-2-4, gol razlika 7:16. Prosjeka zbroja golova u mecevima St.Etinne-a u gostima je oko 3. Sve, osim zadnje gostujuce utakmice u kojoj su pobijedili Troyes na 0:1 su isle preko 2+ tj 3+. Bas zbog ove zadnje od 0:1 vjerujem da ce ovdje biti min 2 gola i da ce Brest ostati neporazen. 

19:00 Strasbourg - Bordeaux - Zbroj golova domace ekipe 2+ 1.69 - Ranije sam primjetio da Strasbourg ove sezone solidno igra. Trenutno su osmi sa 20 bodova i  od pocetka sezone u tri utakmice u prosjeku pobjedjuju min jednu. A trenutno su 3 utakmice bez pobjede, sve tri nerijesene. Veceras idu na svoju 'red je' pobjedu. Kuci u 8 utakmica gol razlika 18:8. Bordeaux 16-ti sa 13 bodova. Bordeaux je tim sa najlosijom odbranom u ligi, imaju najvise primljenih golova, 32. I postizu golove, ali ih bas primaju. u 7 gostujucih utakmica, gol razlika 11:17. Od tih 7 utakmica u 2 utakmice su primili po jedan gol, ostalih 5 utakmica 2, 4, 3, 3, 3 primljena gola. Obzirom na dobar score domacih utakmica od Strasbourga, prosjek 2, sa druge strane ovih prosjek primaju 2.4, ovdje idem na Strasbourg postize min 2 gola. 

tc1.jpg

tc2.jpg

Misljenja sam da ce prva cetiri kod EPLa dati sve od sebe danas, svaki bod je bitan. Shodno tome listic sa prva cetiri na tabeli da pobjedjuju bilo koje poluvrijeme (@2.73 za sigurniju verziju) ili pobjeda cetiri favorita (@4.78) bi trebala biti prolazna. 

Ovo narocito vazi za West Ham koji se zeli odlijepiti od Arsenala i ostalih a kako mogu biti zajebani igraci svi smo se uvjerili, stoga cu njih staviti i kao single @2

Everton - Liverpool   pobjeda Liverpoola za 2 ili više golova   4,50 (bet365)

Liverpoola ima tendeciju zabiti bar jedan gol u prvom poluvremenu tj. u ovoj sezoni su to napravili na svakoj utakmici osim protiv Citya i Porta (i protiv Prestona u kupu di nije igrala udarna postava). Mislim da mogu zabiti još jedan do kraja poluvremena 14. ekipi prvenstva koja je u zadnjih 7 utakmica dala 4 gola te joj nedostaje najbolji napadač. Ova oklada je dobitna i ako Liverpool se malo više raspuca prvo poluvrijeme. 

image.thumb.png.7a7e4ea343782745866ac938c04a0060.png

Pratim i točan rezultat pouvrijeme/kraj 0:1/0:3   26.00 (bet365). Malo je falilo protiv Arsenala

image.thumb.png.1b82aeb969abecd29d29501d6f9871d2.png

ali ovako je veća koeficijent

image.thumb.png.a9270ebbed1f57de2900df60a944f261.png

Kontradiktorne oklade, ali ova druge je dugoročnai i dogodila se već 3 puta tako da je to ulaganje na duge staze. Slično kao i @LeonardoDrugi na Juventusa točan rezultat 1:0. Sretno

image.png

Edit: ne želi mi izbrisat ovu zadnju sliku, kvota je 4,5 ne 6

Aston Villa je domaćin Manchester Cityiu na Villa Parku u sklopu 14. kola Engleske Premier lige koja se igra sredinom tjedna.Dolaskom novog trenera Stevena Gerrarda već se primjećuje pomak u igri Ville. U subotu su ostvarili drugu uzastopnu pobjedu pobijedivši Crystal Palace 2-1 na Selhurst Parku.

Villa se pomaknula na 13. mjesto na tablici Premier lige i napravila sedam bodova razlike između sebe i zone ispadanja. Nakon svoje druge pobjede u isto toliko mečeva, trener Aston Ville Steven Gerrard izjavio je da se ne trebaju zanijeti, i da su lijepa vremena ispred njih.

U međuvremenu, Manchester City je nastavio svojim dobrim igrama i nadigrao dobro raspoloženi i organizirani West Ham.  Igračima Pepa Guardiole trebalo je malo vremena da uđu u igru jer ko je gledao utakmicu ili bar sažetak vidio je da su vladali pravi zimski uvijeti u Manchesteru, ali Ilkay Gundogan je osigurao vodstvo za svoju momčad zabivši nakon ubačaja Riyada Mahreza u 34. minuti te omogućio lakši nastavak susreta. 

Manchester City je trenutno drugi na ljestvici Premier lige s 29 bodova nakon 13 utakmica, gdje zaostaju samo 1 bod iza Chelsea.Osim što pobijeda gosta nebi trebala biti upitna ja sam se odlučio igrat posijed lopte na ovoj utakmici. Naravno na stranu Građana.  

Aston Villa - Man. City                       

Total Ball possession (%) by Man. City

Over 65.5  1.6  

SRETNO SVIMA 

prije 1 sat, Guts1950 said:

Everton - Liverpool   pobjeda Liverpoola za 2 ili više golova   4,50 (bet365 online kladionica">bet365)

Liverpoola ima tendeciju zabiti bar jedan gol u prvom poluvremenu tj. u ovoj sezoni su to napravili na svakoj utakmici osim protiv Citya i Porta (i protiv Prestona u kupu di nije igrala udarna postava). Mislim da mogu zabiti još jedan do kraja poluvremena 14. ekipi prvenstva koja je u zadnjih 7 utakmica dala 4 gola te joj nedostaje najbolji napadač. Ova oklada je dobitna i ako Liverpool se malo više raspuca prvo poluvrijeme. 

image.thumb.png.7a7e4ea343782745866ac938c04a0060.png

Pratim i točan rezultat pouvrijeme/kraj 0:1/0:3   26.00 (bet365 online kladionica">bet365). Malo je falilo protiv Arsenala

image.thumb.png.1b82aeb969abecd29d29501d6f9871d2.png

ali ovako je veća koeficijent

image.thumb.png.a9270ebbed1f57de2900df60a944f261.png

Kontradiktorne oklade, ali ova druge je dugoročnai i dogodila se već 3 puta tako da je to ulaganje na duge staze. Slično kao i @LeonardoDrugi na Juventusa točan rezultat 1:0. Sretno

image.png

Ako ne smeta kolegi @Guts1950da ne pišem cijeli post o Liverpoolu jedan single od mene. 

To give an assist - Yes

Alexander-Arnold, Trent     2.8

Embiid 22.5pt over 

Embid se vratio nakon pauze 10ak utakmica i već odigrao jednu 40+ partiju ( u duplom  produžetku 13 pt) i jednu užasnu protiv Orlanda. 

Danas idu Bostonu , Bostonu kojemu  je Embiid prošle sezone trpao, redom 42,38,35 

Ja jednostavno ne mogu da ovdje ne guram sve pluseve na embida ,22.5 mi se čini jako malo i mislim da bi mogao on i 30+  ubaciti 

Za hrabrije 25 i 30 

IMG_20211201_150531.thumb.jpg.27ffadaf2f04a9e51e8457838c9e7a61.jpg

Giannis 28.5 + 1.95 

Ne baš idealna granica ,nešto bi mi 27.5 bila draža  no također nešto što moram probat jer Charlotte pod košem ne mogu ništa obraniti.  

Redom zadnje utakmice...

30 Pt od Vučevića (Chicago) ,

33 pt od Wood-a (Houston),

25pt K.A.Towns-a( Minnesota),

Orlando puni ih Bamba 18 pt ,Carter 14 pt ,

Atlanta 20pt od Capela-e i 15pt od Collins-a .

Čak i Harrel ( Washington) 24 pt 

Prosto nevjerojatno i iz toga razloga mislim da vrijedi probat i tih 28.5 ili čekati da padne granica i live igrati ako se poklopi , prošle sezone Giannis dao 34 i 29 Charlotte-ama 

Wood 18.5+ 

Valanciunas 18.5+

Wood je malo živnio , igraju već 4. Put međusobno  okc i hou , dosad Wood 31,10,24  protiv okc ove sezone , 24 dao preksinoc očekujem da će i VCRs bar 20 ubaciti 

Valanciunas igra iznenađujuće dobro , zadnju utrpao 39 Pt 7/8 sut za tri haha i to Clippersima u LA..

Dallas  uvjerljivo najgore brani centra u ligi 30/30 ,i prima 25+ poena u prosjeku sa pozicije centra 

Tako da mislim da vala ide lagano ovdje preko pokraj invalida Powella 

Još jedan + je izostanak cauley -stein-a 

prije 2 sati, thescaaar said:

Nista ne ide glatko. Jucer Verona mamicu im jarecu 👎

Najlakše je biti general poslije bitke ali Caglari ove utakmice mora gledati kao slamke za spas jer je glupo i očekivati bodove protiv Juventusa, Napolija, Fiorentine ili bilo koga iznad tako da su ovdje bodovi obavezni. Stoji to da je Verona bolja ekipa što je BAREM STATISTIČKI sinoć pokazala ali Caglari takve utakmice životom mora igrati. 

Mene je Norrie de*** zajebao ali hajde, ništa strašno.

Ne kladim se već duže vrijeme u lokalnim kladionicama, ali evo danas sasvim slučajno vidim da Germania u ponudi ima fantasy igrače. Kako igram tu igru i pratim premier ligu ovo mi je bilo zanimljivo i našao sam neke zanimljive igrače. Nikad se na to nisam kladio pa nisam siguran koliko i kako krenuti. Ako netko možda je nekakva mišljenja? Ima li na nekim drugim kladionicama. Ali evo ono što je meni zapalo za oko. 

A. Traore 5.5 under 1.45 

Zadnje 4 utakmice ulazi s klupe 20ak minuta prije kraja, dok u jednoj uopće nije ni ušao ( u FPL-u je to 0 bodova, ne znam je li to na kladionici storno) u 12 odigranih utakmica nema ni gol ni asistenciju. Bodovi se dobijaju za igru 1, preko 60minuta još 1, cleen sheet 1, asist 3 i gol 5 što znači da bi vrlo vjerovatno jedino sa golom uspio preći ovu granicu.

P. Foden 6.5 under 1.60

Foden ima nekakvih problema i prema pepovim najavama ne bi trebao startati u današnjoj utakmici sa mogućnošću ulaska što bi značilo da ne bi trebao dobiti bod za odigranih 60 minuta i CS ( samo ako igra 60+ minuta). Naravno ako bi zabio gol mogao bi doći do bonus poena, ali to bi bilo upitno pogotovo ako bi city uspio zadržati CS i obrambeni bi imali veliki broj bonus poena

H. Ziyech under 6.5 1.45

Iako u posljednje vrijeme redovno igra, chelsijeva ekipa se polako oporavila. Mount, havertz, pulisic, lukaku i Werner su svi ponovno spremni i nisam siguran hoće li danas započeti utakmicu, ali ako i započne će vjerovatno izaći 20-30 min prije kraja pa mi se ova granica čini jako visoko s obzirom da do sada ima samo 1 asistenciju u 6 odigranih utakmica

Ako netko ima iskustva s ovakvim okladama slobodno neka da kritike, savjete i slično. Sretno!

Uz ovo bih još dodao Dinamo Riga - Cherepovets (hokej KHL) under 5.5 1.40

Obe ekipe defanzivno igraju na dnu po golovima 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use