Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 14 - 30.11.-2.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Protest kao opomena pred postavljanje predloga u Poslednjoj Sansi

Protest je potpuno legalan nacin da se izrazi misljenje, stav ili nezadovoljstvo o nekom vaznom pitanju. Protesti postoje jos od nastanka coveka kao svesnog bica i predstavljaju jedno od najvecih demokratskih i civilizacijskih tekovina. Protesti ili demonstracije su u svim SEVERNIM zemljama nacelno dozvoljene i smatraju se osnovnim ljudskim pravom, slobodom govora. U balkanskim, JUZNIM, istocnim zemljama i ostalim kanalizacijama, protesti sluze da vojska i policija, uz pomoc provokatora, nasilnika i ekstremista demonstrira silu, najbolje uz sto veci masakr, i tako pokusa da pokaze da je svuda kamilica i cvece.

U severnim zemljama, vlast demonstrantima najpre iznese caj i toplu odecu da se ugreju, zatim ih saslusaju i vec juce donesu zakone kojima ce ispuniti sve zahteve demonstranata. U balkanskim, JUZNIM, istocnim zemljama i ostalim kanalizacijama, vlast se demonstratorima najcesce obraca tenkovima, rucnim bacacima, psima, bojnim otrovima, palicama, otrovnim gasovima koji bi ugusili i slona, a odlazak na robiju manje od deset godina je prava premija. Cak i nas Forum ne voli proteste ili stavove i misljenja, pogotovo one koji kvare sliku da je na Forumu sve kamilica i da su administratori zdravi i humani. Po nekoj mojoj racunici, negde pocetkom sledece godine, tokom prvog ili drugog meseca cemo proslaviti otprilike stotu objavu koja ce biti obrisana od strane administratora, i tako cemo se pretvarati da problemi ne postoje i da je sve kamilica.

Ali, da se vratim na proteste. Postoje razni nacini da se izrazi nezadovoljstvo. Najcesci oblik jeste javno okupljanje ili blokiranje najvaznijih mesta. Sto je oblik izrazavanja nezadovoljstva radikalniji i nasilniji, to su efekti veci, odnosno protesti ce izazvati vecu paznju ako ima sto vise krvi, ubistava, povredjenih,,, a narocito ako ih uz to prate i neredi na ulicama. Dosta uspesan oblik izrazavanja nezadovoljstva jeste i strajk gladju na javnom mestu, mada se meni najvise svidja, i najblize je mom karakteru, polivanje benzinom i samospaljivanje na javnom mestu.

Danas je sveta nedelja, i pretvaracu se da je nas Forum negde na severu. Pretvaracu se da su nasi administratori ljudi i da ne zive u Hrvatskoj, Bosni ili Srbiji, a pretvaracu se i da je na nasem Forumu dozvoljeno misljenje koje se ne svidja administratorima. Uredno cu najaviti protest za utorak, dakle dva dana pred postavljanje predloga za Poslednju Sansu. Odmah da kazem da imam vec sada svoj predlog, ali postoji ozbiljna pretnja da cu izraziti svoje nezadovoljstvo i da u utorak necu objaviti post. Evo o cemu se radi.

Sutra (ponedeljak) je dodela “zlatne lopte” i kako sada stoje stvari, kriminalci pod pritiskom sponzora se spremaju za pljacku stoleca. Uz veliki otpor manjine (intelektualaca) i uz veliku podrsku kriminalaca (Uefa), mafije (stoke iz fudbalskog sveta), lobija (sponzori) sutra se sprema kradja, pljacka, sramota stoleca. U toku je namestanje “zlatne lopte” polupismenoj seljacini iz Rosarija eeeeej.... Sponzore naravno boli qurac, oni su vec odredili pobednika, ali kriminalci iz Uefe imaju problem koji ce morati da resavaju celu noc, i to bez spavanja. Morace da iznesu argumente, a da ih ne bude sramota. Kako sada stvari stoje, najblizi su argumentu da je seljacina iz Rosarija konacno osvojio nesto i sa reprezentacijom, a to je prvi trofej sa Argentinom, pobeda na Copa America. Nema veze sto seljacina iz Rosarija ne zna ni da govori, a kamoli cita i pise, nema veze sto je taj kepec “visok” 1,67, nema veze sto su Copa America osvajali Uruguay, Colombia, Chile … a Argentina sa seljacinom nikada, nema veze sto su na tom smesnom takmicenju ucestvovali Japan, Katar ili Usa, jer ne mogu da sastave vise od pet ekipa sa juznoamerickog kontinenta. Nema veze sto vec dve sezone uzastopno nije u stanju da bude prvak ni Spanije, nema veze sto vec sest uzastopnih sezona ne moze da dodje ni do polufinala Lige Prvaka, a nema veze ni sto nece ni ove sa Psg-om. Nema veze ni sto je Ronaldo za deset nivoa korisniji igrac, a nema veze ni sto seljacina ima zapustenije telo od Simone Halep, kao sto nema veze i sto izgleda kao coban. Nema veze ni sto su ove sezone od njega vise golova dali Lewandowski, Mbappè, Benzema, cak i Haaland, a vise od te seljacine bi dala i moja ujna Danica, samo da ima ko da joj prosledi dobru asistenciju.

Sve to nema veze. Vazno je sta kazu sponzori, a kada kriminalcima iz Uefe nije bio problem da mu poklone sest zlatnih lopti, zasto bi bio problem sedma. Eto, zato postoje protesti, zato postoji polivanje benzinom i samozapaljivanje. Ako nemate nacina da izrazite svoje nezadovoljstvo, ostaje samo da se polijemo benzinom i samozapalimo. Zasto protestvujem?

Drzacu se samo argumentima iz 2021-e godine, jer se “zlatna lopta” dodeljuje za tu godinu, dakle necu pominjati onih 2:8 kod kuce sa Bayernom. Seljacina iz Rosaija je 2021-e bio treci u La Ligi sa sedam bodova manje, ne od Real Madrida, vec Atletico Madrida. Iz Lige Prvaka je ispao vec u DRUGOM mesecu istorijskih 1:4 od Psg.a. Seljacinu nije ponizavao samo Bayern ili Psg, kod kuce ga je ponizavala i Granada sa 1:2, Celta sa 1:2 ili Ath Bilbao sa 2:3. Da, tacno je... osvojio je nakon dvadeset godina nesto i sa reprezentacijom, i to takmicenje gde su ucesnici bili velikani poput Ecuadora, Peru Bolivie i Paraguay, ali je i tacno da je i ove sezone najmanje pretrcao kilometara u La Ligi, ukljucujuci i golmane.

Post objavljujem u nedelju kao upozorenje. Nisam objavljivao analize za taj dan, nedelju, ceo dan sam propustio razmisljajuci o najnasilnijem nacinu da protestvujem. Da li da se polijem benzinom i zapalim ako polupismenoj seljacini od 1,67 cm nameste “zlatnu loptu” ili da smislim nesto jos radikalnije ili nasilnije. I evo me.

Ako Jorginho ne osvoji “zlatnu loptu”, a osvojio je i Prvenstvo Evrope sa Italijom i Ligu Prvaka sa Chelseam, a pogotovo ako cobanu iz Rosarija nameste trofej, u utorak ne objavljujem svoju analizu u prvoj ligi Poslednje Sanse u znak protesta i to kao najnasilniji nacin protesta koji sam mogao da smislim. Polivanje benzinom bi bila prava kamilica, naspram opasnosti i rizika da zbog neobjavljivanja jednog predloga ne budem ubedljivo prvi na kraju sezone prve lige Poslednje Sanse.

Ako seljacina od 1,67 cm cita nas Forum, obraticu mu se i licno. Slusaj me cobane polupismeni, zelim ti sve najgore, a kada nekome nesto pozelim, to se obicno i ostvari. Zelim ti da sutra u Parisu u dvorani gde kriminalci iz Uefe nameravaju da ti nameste trofej, teroristi podmetnu eksploziv, toliko puno eksploziva da oduvaju sve do Rosarija, ukljucujuci i tu juznoamericku vukojebinu.

^ Delujes kao zanimliv lik i sve to al brate preterujes sa hejta i neukusne uvrede prema najveci ikad koji hodao po fudbalski terenima, ako si zaboravio cisto da te podsetim sa jedan novi pola casovni filmcic da se podsetis na najbrutalnije nivo fubala koji nekad neko igrao

EDIT - nisam primetio da je tema PS 1 pa ako nije prikladno mesto za ovaj moji post obrisite slobodno :D

Meni je danas dilema bila između pobjede Juventusa i Davis Cupa te sam se ipak odlučio za drugu opciju, iako ću vjerojatno obje odigrati na listićima. 

Velika Britanija - Njemačka 1 (1,33) - Davis Cup bet365

Danas su na rasporedu tri meča a za prolaz potrebne su dvije pobjede. U singlovima su i Evans (1,50) i Norrie (1,30) favoriti dok u doubleu kladionice daju 50-50% šansi. 

Očekujem slavlje Velike Britanije u oba singla a ukoliko slučajno nešto pođe krivo i bude rezultat 1:1 (ukoliko npr. Evans iznenađujuće izgubi) onda bi, kao backup, parovi odlučivali. Ipak vjerujem da do toga neće doći... 

prije sat vremena, Goksim said:

Meni je danas dilema bila između pobjede Juventusa i Davis Cupa te sam se ipak odlučio za drugu opciju, iako ću vjerojatno obje odigrati na listićima. 

Velika Britanija - Njemačka 1 (1,33) - Davis Cup bet365 online kladionica" rel="">bet365

Danas su na rasporedu tri meča a za prolaz potrebne su dvije pobjede. U singlovima su i Evans (1,50) i Norrie (1,30) favoriti dok u doubleu kladionice daju 50-50% šansi. 

Očekujem slavlje Velike Britanije u oba singla a ukoliko slučajno nešto pođe krivo i bude rezultat 1:1 (ukoliko npr. Evans iznenađujuće izgubi) onda bi, kao backup, parovi odlučivali. Ipak vjerujem da do toga neće doći... 

Da li vrijedi staviti Norrie-a na ulog malo veće uplate?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use