Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 13 - 26.11.-29.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Juventus vs Atalanta Serie A Juventus (mozda) daje gol na utakmici, kvota 1,20 unibet

I kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze jos gore. Kada mislite da je najgora stvar na svetu, pasti u Poslednjoj Sansi na Tottenhamu i to protiv ekipe koja nikoga nije pobedila i koja je pre tog meca imala gol razliku 2:10 i to jos na kvoti koja je pala sa 1,20 na 1,16, znajte da uvek moze jos gore. Cak nije najgore ni to sto sam imao vagon doublova gde sam cekao samo pobedu Spursa. Samo pet-sest minuta igre, mi je bilo dovoljno, a narocito videvsi pocetni sastav sa Skipp-om, Gil-om, Rodonom i padavicarem Alli-em, da donesem hrabru i mudru odluku da vagon tiketa branim X-om, neresenim ishodom. Vec u 11-om minutu, nakon sto je Horvat dao goooooooool mi se cinilo da je veliki Bill Gates jedan obican drvoseca naspram mene, najveceg kladionicarskog uma na ovom svetu. Kada je Sessegnon vec u 32-om minutu dobio drugi zuti karton, ostalo je samo jos da odlucim da li cu da kupujem naftne busotine i budem seik, ili je bolje da budem obican bogati tajkun. Taman kada sam odlucio da je nafta ipak prljava za moje gospodske ruke, doslo je i izjednacenje u 72-om minutu, a to je znacilo da me do uhvacenog neresenog ishoda i statusa bogatog tajkuna delilo obicnih 18 minuta. U devedestom minutu je cak i veliki bet365 zakljucao ponude, te se cinilo da su cetiri minute nadoknade obicna formalnost. I onda u 90+4 gooooooooool i potvrda da kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze jos gore. Samo 18 +4 minuta sam bio bogati tajkun, na kraju je prosla i kvota od 17,50 pa do cak 23,00 koliko je negde bila kvotirana Mura, a nije prosla kvota od 1,16. 18+4 minuta me je delilo od bogatog tajkuna do ponizenja da imam isto pogodaka kao i Izudin, a cak dva manje od Goksima.

Kao i uvek, dolazimo do sustine, fudbala kao najgluplje igre u istoriji svih kolektivnih sportova. Rennes je vec prosao, Vitesse ce u poslednjem kolu igrati sa Murom i ako pobede prolaze dalje, a Tottenhamu-qurac. Ne verujem da su u Tottenhamu zabrinuti. Ti majmuni verovatno misle da je mozda i bolje sto ce ispasti, jer ce tako “moci da se posvete borbi za cetvrto mesto i Ligu Prvaka sledece sezone”. Jedini, mali problemcic je sto tako glupo razmisljaju i Arsenal, ManUtd, Wolvs i Everton, a mesto je samo jedno. Inace, ko je gledao Muru na mecu protiv Spursa verovatno ce se sloziti da bi oni ispali i da igraju sestu englesku ligu.

Imam isto pogodaka kao i Izudin i dva manje od Goksima. Ovaj problem moram da resavam sam, ne mogu da cekam prolece, Eurosong i Goksimovo mastovito kladjenje.

Juventus vs Atalanta Serie A Juve daje gol na utakmici

Tesko da je kladjenje na Juventus, Barcelonu, ManUtd i Arsenal pametnije od onog istorijskog Goksimovog kladjenja na Eurosong koje cu pamtiti dok sam ziv. Dovoljno je samo pogledati kvote na osvajanje bilo kakve titule tih nesrecnika. Juventus osvaja scudetto, kvota 11,00 Barcelona osvaja La Ligu kvota 17,00, ManUtd osvaja Premier league, kvota 126,00, Arsenal osvaja Premier League, kvota 161,00 … ili jos smesnije ManUtd osvaja Ligu Prvaka 17,00 Juve osvaja Ligu Prvaka 41,00 Barcelona 67,00... Da ste neku osobu uspavali pre deset godina, zamrznuli telo na minus 200 °C i nakon tih deset godina odmrznuli telo i rekli tom pacijentu da je ukupna kvota na osvajanje nacionalnih titula Juventusa, Barcelone i Arsenala neverovatnih 30107,00 taj odmrznuti nesrecnik bi pomislio da je zivot u zamrzivacu prava kamilica u odnosu na realan svet. Kvota od 30107,00 je moguca samo u fudbalu i nigde vise.

U toj najglupljoj kolektivnoj igri na svetu sigurno ne igraju akademici, pa je zato i moguce da Juventus nije u Serie A ni medju prvih DVANAEST ekipa po efikasnosti, odnosno da su, osim prvih sedam ekipa na tabeli Serie A, od Juventusa efikasniji i Empoli, Bologna, Sassuolo i Fiorentina, Da Sampdoriji i Speziji juventini nisu dali po tri gola, bili bi efikasniji jedino od Venezie i Salernitane, najgore ekipe u Evropi. Sa druge strane imamo Atalantu, najevropskiju italijansku ekipu koju mogu da simpatisu samo budale. Atalanta je ove sezone odigrala osamnaest zvanicnih utakmica u Serie A i Ligi Prvaka, a primili su neverovatnih 27 golova sto je tacno 1,5 gola po utakmici. Atalanti ove sezone od devet utakmica KOD KUCE samo Bologna i Young Boys nisu dali gol, dok u GOSTIMA samo Salernitana nije dosla do gola.

Ako niste dobro razumeli, ponovicu jos jednom, a pisacu polako da mozete da me pratite. Na devet utakmica u gostima, Atalanti samo Salernitana nije dala gol, a do gola su dosli Cagliari, Empoli, Sampdoria, Torino, Villareal, Young Boys, Inter, a necete verovati cak i ManUtd je ugurao TRI gola. Ako danas do 19.50 Juventas ne dodje do gola, a dosli su Cagliari i Empoli, onda i zasluzujem da sledece sezone pisem analize u drugoj ligi, pod uslovom da ne dodje do iznenadnog prosirenja prve lige poslednje sanse. Sve italijanske kladionice gol Juventusa na utakmici ne kvotiraju sa vise od 1,14 (www.snai.it) ili 1,16 (www.eurobet.it), veliki bet365 je drzao 1,20 kada sam poceo analizu, a kada sam je zavrsio, vec je bila 1,18, U trenutku kada zavrsavam post samo veliki unibet drzi kvotu od 1,20 da ce Juventus dati gol na utakmici, a trenutno je subota, jutro 04.50. Da ne bi bilo problema sa Pravilima Poslednje sanse, uputicu licnu poruku administratoru koji unosi podatke u tabeli prve lige, a svi znamo ko je to,

Hej, administratore, znam da padas s'nogu od posla, od kada sam smislio i drugu ligu Poslednje Sanse. Treba sve te predloge prekontrolisati, upisati u tabele, ofarbati u crveno ili zeleno, a treba i pisati analize. Nije lako, ali zato sam te i izabrao u prvu ligu, da vodis evidenciju. Kada se danas probudis i prvi put udjes na nas Forum, a svi znamo da je to negde posle rucka, moja kvota da Juventus daje gol na utakmici ce najverovatnije biti ispod pravila od minimalne kvote od 1,20. Ne znam kako uopste mozes da spavas kao beba do rucka, imajuci u obzir da ne stojis bas najbolje na tabeli prve lige Poslednje Sanse. U trenutku dok zavrsavam post, veliki unibet drzi kvotu od 1,20 da Juventus daje gol na utakmici, i to mozes proveriti sa dva klika i manje od cetiri sekunde, a sta ce se desiti kada se probudis, tamo negde posle 13,30 je vec neka druga prica.

Ako postoji barem jedan bolesnik na Forumu koji misli da je pametno citati sta ucesnici prve lige misle/pisu, ponovio bih da jos uvek mozete uplatiti igru “konacni pobednici” Serie A, La Lige i Premier League. Uplata od samo 100 eura na Juventus, Barcelonu i ManUtd kao pobednike, vam donosi neverovatnih 2.356,200 eura, a ko misli da dva miliona eura ne mogu da vam promene zivot, treba jos juce da poseti dobrog lekara. Ako vam ManUtd ne uliva poverenje, da vam kazem da Arsenal zaostaje tek devet bodova u odnosu na Chelsea, a bolje da vam ne govorim koliko vam novaca donosi ako ManUtd zamenite Arsenalom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Newcastle - West Ham - Pobjeda Newcastlea sa dva ili više golova razlike (2.20) bet365 Domaćini ulaze u ovaj susret s puno optimizma, nakon što su upisali tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Posljednja je ostvarena prije dva tjedna, kada su preokretom svladali Nottingham Forest rezultatom 3-1. Newcastle je u odličnoj formi, s tri uzastopne pobjede protiv momčadi poput Chelseaja, Arsenala i Nottingham Foresta. Na domaćem terenu su jaki i čini se da su uhvatili pravu formu, a situacija u svlačionici je idealna nakon reprezentativne pauze. S druge strane, West Ham proživljava razočaravajuću sezonu. Momčad Julena Lopeteguija ostvarila je samo tri pobjede u prvih 12 kola i nalazi se na 14. mjestu ljestvice. U ovaj susret ulaze nakon remija bez pogodaka protiv Evertona na svom terenu. West Ham je primio sedam pogodaka u uzastopnim gostujućim porazima protiv Tottenhama i Nottingham Foresta. Trener Eddie Howe suočava se s nekoliko problema u obrani. Dan Burn neće nastupiti zbog suspenzije nakon petog žutog kartona, dok su Jamaal Lascelles, Sven Botman i Emil Krafth ozlijeđeni. Lloyd Kelly trebao bi zamijeniti Burna, a na desnom beku, unatoč mogućem povratku Kierana Trippiera, očekuje se nastup Tina Livramenta, koji je impresionirao nakon debija za englesku reprezentaciju. Momčad Julena Lopeteguija također ima problema s izostancima. Mohammed Kudus odrađuje suspenziju, dok je Niclas Fullkrug izvan terena zbog ozljede Ahilove tetive. Povratak Edsona Alvareza nakon suspenzije bit će od velike važnosti za vezni red, dok bi Crysencio Summerville mogao iskoristiti priliku na lijevom krilu. Lukasz Fabianski najvjerojatnije će zadržati svoje mjesto na golu, iako se očekuje povratak Alphonsea Areole nakon lakše ozljede. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Kelly, Hall; Willock, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Joelinton West Ham: Fabianski; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Paqueta, Soucek, Summerville; Antonio Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina. Newcastle bi mogao slaviti s najmanje dva gola razlike, a kvota za takav ishod iznosi 2.20 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 24.11. u 19:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hej @fic Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako: "...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..." Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.   Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe. Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate. Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok. Ako zelite dugu, morate podneti i kisu
    • Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje. Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.
    • Kad me već kolega @LeonardoDrugi toliko poziva da nastavim, idem opušteno probati. U gužvi sam, prošao sam samo današnju ponudu pa neka ide dvoznak na Dinamo za kojeg očekujem i da pobjedi utakmicu. Danas: Dinamo - Rijeka 1x ,1.2 SuperSport
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use