Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 04.12.2009. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo ovo sam ja probrao za danas... (naravno ne sve na istom listicu, vec su ovo probrani parovi...)

CA Huracan-CA Banfield 04.12. 23:10

briöi par 341 2 2,00

Bayern-B.M'gladbach 04.12. 20:30

briöi par 388 1 1,30

PNeamt-Unirea Urziceni 04.12. 19:30

briöi par 521 2 1,60

Prestaty-Elem.Cefn Druids 04.12. 20:30

briöi par 1128 1 1,35

BietigSte-EispCrimm 04.12. 20:00

briöi par 1200 1 1,30

Skalica-Dukla Trenčín 04.12. 17:00

briöi par 1278 1 1,55

HC Slovan-Sp.Nova Ves 04.12. 18:00

briöi par 1276 1 1,20

EHC Visp-HC Thurgau 04.12. 20:00

briöi par 1275 1 1,25

Ovo mislim da je jako izgledno. Visp je za klasu jaci od svih u 2.ligi, a Thurgau je slab gost i pri dnu je ljestvice...

Ja ću danas odigrat samo double

Eisbaren - Augsburg  (zbroj golova) više od 5 ...znači 6 i više uopće me ne zanima ko će zabiti i ko će pobjediti

Slovan - Spisska Nova Ves  h1  (pobjeda Slovana kod kuće sa najmanje dva gola razlike protiv jedne od najlošijih ekipa)

za mene su ovo danas dva zicera i ako oni ne prođu onda to znači da sam ja uklet (jer svaki put kada ja odigram na neki zicer oni baš tada kiksaju)

ev jos jedan pa sta bude  ;D ;D

APOEL - Apollon Lim. 1 - 1,65

Istres - Caen 2 - 2,05

AZ Alkmar - Vitesse 1 - 1,30

Ceahlaul - Unirea Urz. 2 - 1,60

Bayern - M.gladbach 1 - 1,25[/

Guimares - Porto 2 - 1,75 ZA ONE KOJI VOLE TRADICIJU PODATAK DA JE U POSLJEDNJIH 13 UTAKMICA IZMEDJU OVE DVIJE EKIPE SKOR 0 1 12 U KORIST PORTA!

Guimares - Porto 2 - 1,75 ZA ONE KOJI VOLE TRADICIJU PODATAK DA JE U POSLJEDNJIH 13 UTAKMICA IZMEDJU OVE DVIJE EKIPE SKOR 0 1 12 U KORIST PORTA!

SuperSport daje 2,00 na Porto budući da im je to bonus tip...

Kostelić neće nastupiti u superkombinaciji...

Zanimljiv duel mi je Svindal - B.Miller 1   2,00

Miller je u padu već par sezona. U prošloj utrci se je vidjelo da nije što je nekad bio. Očekujem da će imati veliki zaostatak, ako uopće završi obje vožnje. Svindal je konstanta, i očekujem da će biti oko 10.mjesta...

APOEL - Apollon Lim. 1 - 1,65 prekinuto :o

Istres - Caen 2 - 2,05

APOEL - Apollon Lim. 1 - 1,65 prekinuto :o

Istres - Caen 2 - 2,05

sta je ovo ljudi apoel igra ponovo drugo poluvrijeme ili kakoo nesto mi nije jasno ovdje :o :o

Mattersburg - W. Neustadt; pocinje u 19:30h

znacajan dan za domace, igraju posljednju utakmicu na domacem terenu ove godine i zele je zavrsiti s pozitivnim rezultatom. moze se reci da su popravili formu kroz zadnje tri tekme, dvije pobjede protiv najslabijih u ligi; kapfenberga i a.karntena, te remi u gostima kod solidnog rieda. to je sigurno podiglo moral u timu, s obzirom da su prije toga izgubili sest od sedam utakmica. u goste im dolazi w.neustadt, nalaze se odmah ispod mattersburga na tabeli, i jedni su od najslabijih gostujucih ekipa s gol razlikom 5:18. medjusobno su se susreli jednom ove sezone, pred kraj rujna, gdje je mattersburg gostovao, te izgubio 3:0. igracima je vrlo svjez taj poraz, kazu da nisu iskoristili svoje prilike, te ce ovo biti prilika za osvetu. nisam nasao detalje gostujuce ekipe, ali vjerujem da je moment na strani domacih- pozitivan moral, osveta, te zadnja utakmica na domacem terenu ove godine- trebalo bi biti dovoljno za pobjedu.. mattersburg @ 2.02 (Betfair, pinnacle)

Lierse - Eupen; pocinje u 20:30h

susret dva vrlo efikasna tima s istim brojem bodova. razlika je sto je lierse odlican na domacem terenu s gol razlikom 21:11, dok eupen slabo zabija, ali i prima malo (8:6). dobra vijest za domace je da im se vraca obrambeni igrac Frans, dok su Mensah, El Baily, Elgabas, Meyers i Tournout ozljedjeni. dan ranije rezervni igraci Liersea gostovali su kod Eupena i izgubili 4:3 (doticni igraci vecears nece igrati). naravno da je vecerasnja tekma prioritet i da ce istrcati najbolja moguca postava. prevaga mi ide na domacina s obzirom da su masina za zabijanje golova (najvise golova u ligi), te im je eupen redovna musterija. kvota je u laganom padu.. lierse @ 1.85 (vecina kladionica)

Oklahoma-boston (kosarka) 2...kvota 1,60..Boston sinoc dobia san antonio u gostima,i mislin da nebi trebali kiksat veceras protiv Thundera....Pierce 18.5 points per game,ray allen 16.5 points p.g..a i jos rasheed wallace i kevin garnet...te sjajni rondo ka play...a drugi par je malo rizican,al mozda se isplati igrat new yersey-charlote 2..kvota 1,60...new yersey ima omjer 0-18 (najgori u povjesti nba),te charlotte koji u zadnjih 10 utakmica ima omjer 4-6 ... 2. 11 je zadnja utakmica izmedu njih odigrana u charlotte,te su Bobcats slavili 79-68 ..i charlotte je dovea Stephana Jacksona (vrlo iskusnog sutera) i Acie Lawa..

ja bi danas probao stavit na NJ jer jednom mora doći kraj toj crnoj seriji a Charlotte je očajan u gostima

...zato san reka da se mozda isplati iako je rizicno...new yersey moze dobit,al svaka nba momcad zeli sad sta vise new yersey unistit...i novo pojacanje je stephan jackson,koi bi moga igrat vaznu ulogu uz rookia Hendersona i Geralda Wallaca

431 Inter Zaprešić-Zagreb 2 04.12. 17:00 2,70

388 Bayern-B.M'gladbach 2 04.12. 20:30 8,40

TEČAJ 22,6800

ulog: 4,76 Kn + 0,24 Kn (5%MT) = 5,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 107,96

ISPRICAVAM SE KASNIM DANAS SAM MALO IGRAO IZNENADJENJE NISAM STIGAO POGLEDATI U KOJIM SASTAVU IGRA BAYERN ALI MISLIM DA SE CUVA ZA JUVENTUS GDJE MORAJU POBIJEDIDTI DA IDU DALJE I SVAKI IGRAC IM JE BITAN

Ja ću danas odigrat samo double

Eisbaren - Augsburg   (zbroj golova) više od 5 ...znači 6 i više uopće me ne zanima ko će zabiti i ko će pobjediti

Slovan - Spisska Nova Ves   h1   (pobjeda Slovana kod kuće sa najmanje dva gola razlike protiv jedne od najlošijih ekipa)

za mene su ovo danas dva zicera i ako oni ne prođu onda to znači da sam ja uklet (jer svaki put kada ja odigram na neki zicer oni baš tada kiksaju)

Eto nista od prokletstva  :P

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use