Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.11.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

vGT6fLZ.pnguYlXJiJ.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

YHUtALf.pngYQiNu2W.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

YOxknyR.pngfX6UZjx.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

jwsKTxa.pnghOYq3oC.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

1etaLmO.pngvSEYYgq.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

o9s0nb5.pngk6r7Bmp.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.11. u 18:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

13:30 Arsenal - Newcastle 1 1.45 - Prije svega moram naglasiti da je ovo takodjer i navijacki sa moje strane, obzirom da pratim Arsenal nekih 18 godina :)

Ali i u realnosti,  kako stvari stoje, obzirom da je Arsenal nakon katastrofalnog starta poceo popravljati stvari i djeluje da su se momci pregrupisali malo. Kada su 28.08.21. izgubili od City-a u gostima 5:0, poslije toga su u Premiershipu odigrali 8 utakmice bez poraza tj u 6 utakmica ostvarili pobjedu i dvije utakmice nerijeseno - sve do proslog vikenda kada ih je Liverpool satr'o 4:0. Poslije visokih poraza obicno se pod hitno trazi odgovor i da se strasti sto prije smire tj da se cim prije vrati euforija navijacima, jer stvarno su bili u dobrom nizu. Zato smatram da bi u ovom mecu kod kuce bez vecih problema trebali uzeti Newcastle. Arsenal peti sa 20 bodova, 6-2-4, Newcastle, znamo svi, zadnji, sa 12 bodova 0-6-6. Taj preporod Newcastle-a sa novim vlasnikom, čitaj-novcem, je realno ocekivati na ljeto, moguce i zimu, iako ce im teze biti zimi dovesti konkretnije igrace ako im je opstanak u Premiershipu upitan. 

Ponavljam, vise navijacki, ali svejedno i kladionicarski, jer stvarno ocekujem sto brzi ispravak-reakciju nakon poraza od 4:0, tako da bi ovdje Arsenal trebao proci. 

Tol'ko.

Liverpool - Southampton 1 (1.28) bet365

Čini se da za sada ništa ne može zaustaviti Liverpoola. Odlučni su u namjeri da otežaju život Chelseaju i Mancester Cityju u borbi za naslov. Redsi su trenutno na trećoj poziciji i imaju veliku priliku pred sobom. City igra protiv četvrtoplasiranog West Hama, dok Chelsea dočekuje Uniteda. Ako stvari prođu dobro, momčad Jurgena Kloppa bi mogla biti u dobroj poziciji nakon ovog vikenda.

Liverpool je u posljednjoj utakmici upisao pobjedu od 4-0 protiv Arsenala. Napominjem da su ranije pobijedili 0-5 na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Redsi su trenutno u vrhunskoj formi, a pogotovo na Anfieldu. Jesu izgubili prije dva kola u gostima protiv West Hama, ali i tamo su bili mnogo bolji statistički gledano.

No, ako žele napraviti dodatni pritisak na City i Chelsea, morat će se pobrinuti da ostvare sva tri boda protiv Southamptona. Gosti su u posljednje vrijeme u lošem nizu, posebno u gostima. Pored toga imaju katastrofalan međusobni omjer protiv Liverpoola. Southampton je u posljednjoj utakmici izgubio od 19-plasiranog Norwicha. Također su bili bez pobjede u 12 od prethodnih 16 utakmica, od ožujka imaju samo dvije pobjede u gostima. Jedna od njih je bila u EFL kupu protiv momčadi iz niže lige. Očekujem pobjedu Liverpoola po kvoti 1.28 u bet365 kladionici koja okladu računa dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike! Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Southampton: McCarthy; Livramento, Salisu, Bednarek, Walker-Peters; Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Adams, Armstrong

prije 2 sati, IzudinB said:

Screenshot_7.png

Premier liga

Arsenal - Newcastle (13:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.13)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 2.75
7f1XJjv.png

Crystal Palace - Aston Villa (16:00) bet365
Sudac: Michael Salisbury (-)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 2.33
qUJwLLJ.png

Liverpool - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.17
Prosjek ekipe 2: 1.75
RyfEfsK.png

Norwich - Wolves (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.75
6bLEGYj.png

Brighton - Leeds (18:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.25)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.33
zLfelW1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Alaves - Celta Vigo (14:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.71)
Prosjek ekipe 2: 2.69
v2mvL1V.png

Valencia - Rayo Vallecano (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (7.50)
Prosjek ekipe 1: 2.92
Prosjek ekipe 2: 2.54
bYQ7TNl.png

Mallorca - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.71)
Prosjek ekipe 1: 2.69
Prosjek ekipe 2: 3.21
erQiKks.png

Villarreal - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.17
tfSFJMB.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Empoli - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (4.50)
Prosjek ekipe 2: 2.92
1TAisbU.png

Sampdoria - Verona (15:00) bet365
Sudac: Lorenzo Maggioni (4.00)
Prosjek ekipe 1: 3.08
Prosjek ekipe 2: 2.92
F6dgzhP.png

Juventus - Atalanta (18:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (5.80)
Prosjek ekipe 2: 2.42
BahSMAV.png

Venezia - Inter (20:45) bet365
Sudac: Livio Marinelli (6.00)
Prosjek ekipe 1: 3.23    
Prosjek ekipe 2: 2.31
y73GJad.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

FC Koln - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 2.09

Bochum - Freiburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 0.73    

G. Furth - Hoffenheim (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.18

Hertha - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.08

Wolfsburg - Bor. Dortmund (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 1.90

Bayern - A. Bielefeld (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 0.58
Prosjek ekipe 2: 1.64

(Koeficijenti 26.11. u 19:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Unatoč odličnom početku sezone, Brighton je u posljednje vrijeme posustao. Momčad Grahama Pottera bila je bez pobjede u posljednjih osam utakmica i trenutno su deveti u ligi. Gledat će stvari okrenuti na bolje potencijalnom pobjedom protiv Leedsa.

S druge strane, Leeds United je ove sezone bio pomalo očajan. Momčad Marcela Bielse uspjela je pobijediti samo u tri utakmice u svim natjecanjima ove sezone, a trenutno su 17. u ligi, sa samo dva boda udaljeni od zone ispadanja. 

Kako obje momčadi nisu baš u životnoj formi, teško je odlučiti se za pobjednika ove utakmice. Brighton će raširenih ruku dočekati Roberta Sancheza u početnu postavu nakon odrađene suspenzije, dok bi Enock Mwepu također mogao naći mjesto na klupi, pa čak i ući s nje. U međuvremenu, Danny Welbeck i Steven Alzate i dalje su ozlijeđeni i propustit će ovaj susret.

Leeds United će biti pojačan povratkom Rodriga, Raphinhe i Jamieja Shackletona, dok Luke Ayling još nije dovoljno spreman za povratak na teren. No, Patrick Bamford i Robin Koch i dalje su van stroja zbog ozljeda koje ih muče. Jedan od dražih timova za over šuteva uz Leeds mi je Southampton ali kako  igraju protiv Liverpoola preskačem ga danas.  

I naravno podržajem kolegu@izudinu vezi Liverpoola.Mislim da se može odigrat Liverpool u hendikep bez problema. 

Brighton - Leeds

Total Shots by Leeds United

over 11.5  1,60 

SRETNO SVIMA 🍻

Juventus - Atalanta | Atalanta daje gol i oba tima po karton (1.40) bet365

Juventus je prekinuo niz od tri pobjede teškim porazom na Stamford Bridgeu. Činilo se da su u posljednje vrijeme samo popravili svoj obrambeni rekord, ali četiri primljena gola u Londonu potpuno su pokvarila atmosferu uoči utakmice protiv Atalante. Juventus je u utorak navečer doživio jedan od najtežih poraza u posljednjem desetljeću kada je na gostovanju izgubio 4-0 od Chelseaja u Ligi prvaka. Momčad Massimiliana Allegrija se muči da pronađe pravu formu još od početka sezone.

Pobijedili su samo u 6 od 13 utakmica u Seriji A ove sezone i trenutno drže razočaravajuće osmo mjesto na tabeli. Da stvar bude još gora, sada igraju protiv Atalante koja ima pedigre jedne od najubojitijih napadačkih momčadi u ligi. Gosti imaju četiri boda i poziciju iznad Juventusa u ligi. Atalanta u posljednje vrijeme zabija golove iz zabave. Postigli su čak osam golova u posljednje dvije utakmice protiv Spezije (pobjeda od 5-2 u Seriji A) i Young Boysa (remi od 3-3 u Ligi prvaka). Momčad Gianpiera Gasperinija je općenito pokazala puno bolje rezultate na gostovanjima do sada ove sezone.

Pobijedili su pet i remizirali jednu od šest gostujućih utakmica u Serie A ove sezone, a u tom periodu su postigli čak 14 golova. MIslim da Atalanta ovdje može postići barem jedan gol, te očekujem barem po karton na obje strane terena.

Oba tima ove sezone dobijaju nešto više od dva kartona u prosjeku po utakmici što će biti dovoljno, dok sam zadovoljan i izborom suca. Giovanni Ayroldi u prosjeku pokaže blizu 6 kartona po utakmici, vjerujem da ovdje može barem ova dva koja su nam potrebna. Evo i njegove statistike ispod.

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Sandro; McKennie, Arthur, Locatelli, Chiesa; Dybala, Morata

Atalanta: Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Zappacosta, de Roon, Freuler, Maehle; Pasalic; Ilicic, Zapata

Screenshot_11.png

Screenshot_10.png

Venezia - Inter 2 (1.33) bet365

Uz pobjedu nad Napolijem od 3-2, Inter je bio uspješan i u Ligi prvaka sredinom tjedna, pobijedivši Shakhtara sa 2-0 u srijedu navečer u Milanu. Neće sa lakoćom odustati od bitke za naslov, pogotovo nakon što su smanjili zaostatak na četiri boda za vodećim Milanom i Napolijem. Inter je prošlog vikenda talijanski nogomet učinio još zanimljivijim nakon što je stadionu Guiseppe Meazza savladao Napolija rezultatom od 3-2. Bio je to Napolijev prvi poraz ove sezone. S porazom Milana u Fiorentini, Inter sada ima četiri boda manje od dva lidera.

Nerazzurri će nastojati produžiti svoj nizu i ovog vikenda kada budu putovali na stadion Pierluigi Penzo kako bi igrali protiv novopromovirane Venezije. Dok kladionice ovdje aktualnog prvaka Serie A smatraju izrazitim favoritom, moram napomenuti da je Venezia uzela sedam od mogućih devet bodova iz posljednja tri kola. Stoga oprezno sa ulozima. Momčad predvođena Paolom Zanettijem zapanjila je Bolognu s 0-1 na gostovanju u posljednjoj utakmici. Prethodno su prije internacionalne stanke na domaćem terenu svladali Romu s 3-2.

Međutim, Zanettijeva momčad će zasigurno imati vrlo težak izazov održavanja niza od tri utakmice bez poraza s obzirom da je Interova forma također bila vrhunska u posljednje vrijeme. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Venezia: Romero; Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps; Vacca, Busio, Ampadu; Aramu; Okereke, Johnsen

Inter Milan: Handanovic; Skriniar, Ranocchia, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Dimarco; Calhanoglu; Dzeko, Martinez

Screenshot_8.png

Evo za danas neki parovi od mene, pa tko će igrati listice od 4,5 parova možda si netko nađe nesto od mojih parova.

Tko voli se kladit na zimske sportove, evo jedan par koji se po meni isplati igrat i ako nije nesto pretjerano veliki koef.

1328B923-015B-4953-A82F-9169F3BA15F1.jpeg.e1005a7279504134dceadae0c968cd08.jpeg

Jučer je u kval. Kobayashi uvjerljivo imao najbolji rezultat. Ocekujem ga danas da će završit medju top 6 u poretku.

Danas bi trebali gledat nekakvu veću pobjedu Bayern Munchena protiv Arminie Bielefeld.

F7C4D9E6-03F4-463D-8D8A-AA8F1D1F15ED.jpeg.6a1a9a627b53606e52c63493f36c3369.jpeg

Nadam se da nisam pogriješio sa ovom okladom, ocekujem da će ovaj tip biti prolazan već u poluvremenu.

Od ostalih parova svidja mi se već napomenuta oklada, da će Juventus dati minimalno jedan gol Atalanti, i dosta mi je privlačna oklada na pobjedu Benfice protiv Belenensesa. Osobno mislim da će Benfica na ovoj utakmici sve svoje frustracije iskaliti na domaćoj ekipi kad su protiv Barce prokockali pobjedu u zadnjoj minuti velikim promašajem Harisa Seferovica.

Inter osvaja scudetto, kvota 2,75. (poslednji poziv kolegama sa Foruma).   Verovatno znate onaj osecaj kada vam nesto upadne u oko i ne izlazi danima. Takav osecaj ja imam zbog moje analize u Dugorocnim Opkladama o Juventusu kao pobedniku takmicenja. Ako je barem jedan kolega sa Foruma naseo na moje lupetanje od letos, ovo je moj poslednji poziv za spasavanje sezone po kvoti od 2,75 koja ce samo padati. Iako tabela Serie A pokazuje drugacije, Inter je prvi favorit, kladionice kao i ja nista ne veruju Milanu cim ih kvotiraju sa 4,75, a o primitivnim juznjacima necu ni da pisem. Analizu cu dopuniti u posebnom Topicu, a razlog sto sam post stavio ovde je moja humanost da spasavamo sezonu, dok danasnje utakmice Serie A ne pocnu, jer ce nakon danasnje pobede Intera kvotu od 2,75 pojesti mala maca 

Norwich - Wolves 2 (2.05) ili Wolves daje gol (1.25) bet365

Norwich je imao jedan od najgorih početaka u ligi ove sezone i predviđa im se grčevita borba za opstanak. Nedavno su preokrenuli stvari u svoju korist sa dvije pobjede u posljednje dvije utakmice, te promjenom menadžera. Sada su kao što sam i rekao u nizu od dvije pobjede, a ovog vikenda će biti jako motivirani da nastave sa tom formom.

Međutim, neće to biti tako lagan zadatak, jer igraju protiv nevjerojatnog Wolvesa, koji se bori za mjesto među prva četiri. Sudeći prema dosadašnjoj formi i prethodnim međusobnim omjerima, gosti imaju prednost. Međutim, budite oprezni sa ulozima. Wolvesi su pobijedili sa 1-0 na svom terenu u posljednjoj utakmici protiv četvrtoplasiranog West Hama koji je u izvanrednoj formi. Također su bili neporaženi u šest od posljednjih sedam mečeva, a pritom su zabilježili pet pobjeda. Dakle, pobijedili su četiri od posljednjih šest gostovanja i jedna su od najkonstantnijih momčadi u ligi.

S druge strane, Norwich je jedan od najgorih, a imaju i najlošiju obranu u engleskoj Premier ligi. Za one koji žele nešto bolju kvotu sa većim rizikom, igrajte na pobjedu Wolvesa, ali ponavljam oprezno sa ulozima. Dok za nešto sigurnije listiće igram da Wovles daje barem jedan gol na utakmici sa kvotom 1.25. Sretno!

Norwich: Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Gilmour, Normann, McLean; Sargent, Pukki, Rashica

Wolves: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri; Podence, Jimenez, Hee-Chan

Screenshot_14.png

Screenshot_13.png

Podijelio sam kolegama lajkove jer većinu ovoga danas predloženog i sam igram. Evo jedan moj prijedlog za danas:

Besiktas - Giresunspor 1, tečaj 1,6

Jučer sam pisao da ove sezone slabo pratim i igram Tursku ligu. Nakon Basaksehira izgleda da bi bilo najbolje da se toga držim i dalje. Ali idem sa Besiktasom iz slijedećih razloga. Pisao sam ovaj tjedan kad su igrali protiv Ajaxa da im je sastav ponovno jak. Sva ta poznata imena su u momčadi (Pjanić, N'Koudou, Ghezzal, Batshuayi, Larin, Teixieira). Za ovu utakmicu se vraća i vezni Josef koji zbog kartona nije igrao u LP. Protiv Ajaxa je prošlo daju gol i dobro su izgledali u prvom poluvremenu. U drugom su pali, Ajax je tu preuzeo kontrolu i ulaskom Hallera preokrenuo utakmicu.Današnji protivnik je još 7 bodova iza njih. Momčad koja je od ove sezone u prvoj ligi. Idealan protivnik za bijeg iz krize po ovih 1,6. Ako njih ne mogu dobiti, ne znam koga će.

OD 15:00 DRAGOVOLJAC - GORICA Izašli su sastavi za prvu utakmicu dana u HNL-u

HRVATSKI DRAGOVOLJAC će od 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ugostiti Goricu u 17. kolu HNL-a.

SASTAVI

Hrvatski dragovoljac: Šubarić - Turčin, Bagadur, Ćosić, Vulikić, Turković - Roca, Mioč, Vuco - Petković, Štrkalj

Gorica: Kotarski - Musa, Steenvoorden, Šimunović, Doka - Pršir, Babec - Fruk, Kalik, Lovrić - Stojanovski

prije 4 sati, fic said:

Podijelio sam kolegama lajkove jer većinu ovoga danas predloženog i sam igram. Evo jedan moj prijedlog za danas:

Besiktas - Giresunspor 1, tečaj 1,6

Jučer sam pisao da ove sezone slabo pratim i igram Tursku ligu. Nakon Basaksehira izgleda da bi bilo najbolje da se toga držim i dalje. Ali idem sa Besiktasom iz slijedećih razloga. Pisao sam ovaj tjedan kad su igrali protiv Ajaxa da im je sastav ponovno jak. Sva ta poznata imena su u momčadi (Pjanić, N'Koudou, Ghezzal, Batshuayi, Larin, Teixieira). Za ovu utakmicu se vraća i vezni Josef koji zbog kartona nije igrao u LP. Protiv Ajaxa je prošlo daju gol i dobro su izgledali u prvom poluvremenu. U drugom su pali, Ajax je tu preuzeo kontrolu i ulaskom Hallera preokrenuo utakmicu.Današnji protivnik je još 7 bodova iza njih. Momčad koja je od ove sezone u prvoj ligi. Idealan protivnik za bijeg iz krize po ovih 1,6. Ako njih ne mogu dobiti, ne znam koga će.

Ode Bešo prije poluvremena. Odustajem od Turaka do daljnjeg.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use