Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.11.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

710Ibut.pngUmeDOkb.png7JUWUcT.png

8Gqxeaz.png6EaPMaK.pngsmcgS7H.png

GogbbWU.pngGm9nyvb.pngUfdVEYA.png

pY0vnlj.pngKA4HYgb.png7hf7fTU.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.11. u 13:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

18:45 CET - Istanbul (Beşiktaş Park)
Beşiktaş JK (TUR) - AFC Ajax (NED) | Group C
Referee: Irfan Peljto (BIH)

18:45 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
FC Internazionale Milano (ITA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR) | Group D
Referee: Ovidiu Alin Hategan (ROU) 

21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - RB Leipzig (GER) | Group A
Referee: Davide Massa (ITA)

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City FC (ENG) - Paris Saint-Germain (FRA) | Group A
Referee: Daniele Orsato (ITA)

21:00 CET - Madrid (Estadio Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - AC Milan  (ITA) | Group B
Referee: Slavko Vincic (SVN)

21:00 CET - Liverpool (Anfield) 
Liverpool FC (ENG) - FC Porto (POR) | Group B
Referee: Felix Zwayer (GER)

21:00 CET - Lisbon (Estádio José dAlvalade)
Sporting Clube de Portugal (POR) - Borussia Dortmund (GER) | Group C
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP) 

21:00 CET - Tiraspol (Sheriff Stadion) 
FC Sheriff Tiraspol (MDA) - Real Madrid CF (ESP) | Group D
Referee: Szymon Marciniak (POL) 

Inter vs Shakhtar Liga Prvaka

pobeda domacina, kvota 1,28

domacin pobedjuje barem u jednom poluvremenu, kvota 1,15

domacin prvi daje gol na utakmici, kvota 1,25

barem jedan gol u drugom poluvremenu (over 0,5), kvota 1,15

over 1,5 gola na utakmici, kvota 1,15

domacin daje poslednji gol na utakmici, kvota 1,25

(mozda) barem jedan gol na utakmici u prvom poluvremenu, kvota 1,25

(mozda) domacin over 1,5 gola na utakmici, kvota 1,35

Inter prolazi grupu zajedno sa Atletico Madrid prolazi grupu, kvota 1,77

Ovaj nas smesni portal postoji skoro petnaest godina. Sigurno se pitate kako je moguce da niko osim mene nije bio pobednik Poslednje Sanse. Odgovor je jednostavan. Kada biste svi vi, kolege sa Foruma, vodili evidenciju koliko je vodim ja, ili kada biste imali strpljenje i disciplinu koju imam ja, a pogotovo kada biste imali moje pamcenje, budite sigurni da biste i vi pobedili u Poslednjoj Sansi. Dobro, ne mozemo svi biti isti, tesko da ce bilo ko ikada pobediti u Poslednjoj Sansi osim mene, ali zato cu uvek podeliti svoje pamcenje svim kolegama na Forumu i to potpuno besplatno.

Inter jos od sezone 2011/2012, a to je vec vise od deset godina ne uspeva da pobedi TRI PUTA u grupi, odnosno grupnoj fazi Lige Prvaka. Nakon onog cudesnog osvajanja Lige Prvaka sa velikim Mourihnom 2010-te godine, Inter je samo jos sledece sezone 2011/2012 uspeo da prodje grupu Lige Prvaka. Sve nakon toga, a proslo je vec deset godina, predstavlja pravu sramotu za ovaj klub. Osam sezona nisu ni videli Ligu Prvaka, kao sto ni Arsenal nece videti, a vec tri sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021 ne uspevaju da prodju grupu, odnosno, vec vise od deset godina ne uspevaju da pobede tri puta u grupi. Sezone 2018/2019 su negde bas u ovo vreme (11.12.2018) igrali odlucujucu utakmicu kod kuce sa Psv za prolazak grupe, kvota je bila bas kao i danas oko 1,30 i naravno nisu prosli jer su odigrali 1:1. Grupu nisu prosli ni sledece sezone, prve sa Conteom na klupi, a nisu je prosli ni prosle2020/2021 kada su imali tek jednu pobedu. Ako gledamo poslednje tri godine, prve su imali dve pobede u grupi, druge dve pobede, a trece tek jednu pobedu u grupi. I prosle sezone su bili u grupi sa Shakhtarom, na obe utakmice nisu uspeli da dodju do gola, na obe je konacni rezultat bio 0:0 a na onoj kod kuce sa ukrajincima je kvota bila, necete verovati 1,30 kao i sa Psv, a kao i sto je danas, godinu dana kasnije sa istim protivnikom.

Na zalost, svih tih odlucujucih utakmica se odlicno secam, i ne samo da se secam, vec sam se na svim kladio, i na svim pao i to tako da me i danas sve boli. Posebno je tezak pad bio prosle sezone u isto vreme kao sada, sa istim protivnikom i sa istom kvotom. Tada sam takodje napisao analizu za mec sa Shakhtarom, predlozio da rasprodate svu imovinu i ulozite na Inter i njihov prolaz grupe. Utakmica se zavrsila 0:0 a nakon utakmice, vi kolege sa Foruma ste bili veoma ljubazni prema meni, toliko ljubazni da ste se raspitivali za zenski deo rodbine, a pominjali ste i neke vase organe, odnosno sta bi trebalo da radim i u kom polozaju, sa njima (organima)

Sta imamo danas? Inter i ove sezone ima dve pobede u grupi. I ove sezone igra odlucujucu utakmicu kod kuce. I ove sezone je protivnik Shakhtar. I necete verovati, i danas je kvota 1,30 na domacina. Na kraju, nemamo nista od imovine, jer smo je rasprodali prosle godine, ulozili u Inter i bankrotirali. Nemamo imovinu, ali valjda ima vasa neznija polovina nesto da rasproda. Valjda imate zenu ili devojku, pa valjda njeni imaju nesto da rasprodaju.

Pred nama su dva puta. Prvi je da jednostavno zaboravimo na Inter, ima toliko meceva za igranje, zasto bi gubili vreme na gubitnike. Ako tri puta nisu uspeli uzastopno da prodju grupu, zasto ne bi to ponovili i cetvrti put, zar ne? Tri puta uzastopno, a ukupno vise od deset godina ne uspevaju da pobede tri puta u grupi, zasto bi nas boleo qurac za te nesrecnike. Prosle sezone su igrali dva puta sa ukrajincima 0:0, ove sezone su opet igrali 0:0 sa njima u gostima, ostaje jos danas da odigraju bez golova i da sve ode u qurac. Uostalom tesko da bilo koji od igraca Intera pamti duze od jednog dana, tako da oni verovatno nista od ovoga napisanog ni ne znaju. Na kraju krajeva niti je kvota takva da vredi kidati nerve.

Drugi put jeste da poverujemo da suvi kvalitet ponekad mora doneti rezultat, kad-tad a pod uslovom da pre toga nismo bankrotirali. Mozda da poverujemo da igraci Intera znaju da sve zavisi od njih, a ne od ostalih rezultata, da imaju bolji roster i da nije svejedno za klub da li ce zaraditi sto miliona eura ili dvadeset. Stadion je rasprodat, a valjda se barem jedan od osmorice (Handanovic, De Vrij, Skrinijar, Perisic, Brozovic, D'Ambrosio, Lautaro Martinez) seca onih 1:1 sa Psv-om. Mozda da poverujemo da bi trebalo da bude realno da izmedju Real Madrida, Intera i Sheriffa, grupu prodju prva dva kluba, a ne prvi i treci.

Neka svako odluci za sebe. Ja sam odlucio tako sto nisam spavao celu noc. Najpre sam prvi deo noci proveo citajuci uvrede na moj racun iz prosle godine u ovo vreme i bednih 0:0 sa istim protivnikom, da bih se sto bolje podsetio. Drugi deo sam izgubio racunajuci koliko sam sve novaca izgubio u prosle tri godine igrajuci da ce Inter proci barem grupu. Poslednji deo noci, pred samo jutro sam analizirao kvote velikog bet365 a kvota lagano pada, od pocetnih 1,35 pre nekoliko sedmica, trenutno je 1,26. Kvota da Inter prolazi grupu je smesnih 1,06. bet365 misli da ce na utakmici biti golova, cim over 2,5 kvotira sa samo 1,50 a nadam se da misle da ce te golove dati Inter a ne Shakhtar. I nakon svega toga, a vec je jutro, odlucio sam da cu igrati zajedno sa Interom na dansnjoj utakmici protiv zlih ukrajinaca. Izgubljeni novac, uvrede na Forumu, vodjenje evidencije, strpljenje, disciplina, pamcenje rezultata, pisanje analiza... voleo bih da naplatim sve ovo, a da li cu uspeti videcemo oko 20.30.

Nemam zenu niti devojku sa kojom bih imao redovan sex, pa nemam koga da pitam da rasproda imovinu i zajedno ulozimo NJEN novac na Inter. Ako Inter ne pobedi i ove sezone, postoji i sledeca sezona, pa sledeca, pa sledeca ….

Iako sam potpuno zdrav, ukljucujuci i glavu, pa ipak, poverovacu u ono sto kaze Goksim. Poverovacu da je moguce da Real Madrid moze da pobedi moldavsku ekipu. Osim Goksimu, poverovacu i sebi a to je da ce Conte doneti promene Tottenhamu. Dakle, samo doublovi, sve ovo gore napisano vezano sa pobedom Real Madrida, pa onda sve opet ponovljeno sa pobedom Tottenhama. Kvote za svaki double ne prelaze 1,50-1,60 a kladjenje je agresivno. Za svaki slucaj odigrau i tacan rezultat 0:0 po kvoti od 17,00 da ne moram da skacem sa mosta, barem ne pre Bozica.

Sinoc nas Atalana, sa vodstva do 80-te, pa spasavanja barem boda u 88-oj, mnoge iznenadi. Ali to je vec, po mom misljenju veliko iznenadjenje. Sta je tu je. 

Danas vec, 

Sporting - Dortumnd - 3+ 1.80. Visok koeficijent za 3 gola. U ovom mecu borba za drugo mjesto. Oba tima imaju jedan broj bodova, po 6. Dortmund u zadnjeg kolu ima laksi raspored i docekuje Besiktas, dok Sporting ide u goste Ajax-u, koji je vec u proslom kolu osigurao knockout fazu, a i prvo mjesto u grupi, obzirom na gol razliku. Misljenja sam da ce ovdje Sporting morati krenuti jace, a Dortmund, iako im ne igra cak 9 igraca od kojih su mislim 5 prvotimci, svejedno je sposoban postici golove sto i rade u gostima. Sportin u dvije utakmice kuci ima gol razliku od 5:5. Dortmund u gostima u dvije utakmice 2:5. Ali smatram da ovdje statistika nije mjerodavna kada su u pitanju ovakvi susreti. Ocekujem vec gol 'nekoga' u prvom poluvremenu, nakon cega vise ne vude prostora sa kalkulisanje druge ekipie i onda malo zesce u drugom poluvremenu. 

Atletico Madrid - Milan 1 1.70 - Ovdje Atletico mora ici na pobjedu da bi presitgli Porto na drugom mjestu koji veceras ide Liverpoolu u goste. Liverpool je vec matematicki osigurao  prvo mjesto, ne znam koga ce veceras izvesti i kolike su sanse da Porto tu izvuce 'koji' bod, ali Madrid u zadnjem kolu upravo ide Portu u goste, tako da im je pobjeda ovdje i vise nego potrebna da bi u zadnjoj utakmici, u zavisnosti kako veceras odigraju  Liverpool i Porto, u gostima ganjao bod ili pobjedu. U svakom slucaju na stranu kalkulacije, ovdje im je potrebna pobjeda. Prosli utakmicu su upravo sa Milanom igrali gdje su u gostima pobijedili sa 1:2. I statisticki su u toj utakmici bili bolji,, Milan od suteva prema golu i u okvir gola - 7:3, dok Atletico 22:5. Solidan Milan ove sezone u Serie A. Igraju nekako otvoreno i napadacki, ali Simeone je majstor za 'racunice. Ovaj Madrid mi nikako ne lezi kuci, ali kao sto navedoh, prednost je ovdje na strani Madrida. S(p)retno. 

Liverpool - Porto | 1X i Liverpool daje gol (1.40) bet365

Kvota je bila 1.33 na ovu okladu kada sam predlagao u PŠ-u. Sada se povećala na 1.40, ali vjerujem i dalje da bi ovo moglo večeras lagano da prođe. Porto se trenutno nalazi na drugoj poziciji skupine B, ali imaju samo jedan bod iznad trećeplasiranog Atletico Madrida. Zabili su osam golova u posljednje dvije domaće pobjede nad Santa Clarom i Feirenseom, ali sada igraju protiv protivnika koji je na potpuno drugoj razini.

Momčad Jurgena Kloppa ima sedam bodova više na vrhu tabele (12) uz samo dva kola preostala do kraja grupne faze, što znači da su već osigurali nokaut fazu. S obzirom da Liverpool ne može računati na usluge igrača poput Firmina, Gomeza, Jonesa, Jote, Keite i Milnera, možemo očekivati da će se ovdje napraviti neke rotacije. Ali čak i pored toga, vjerujem da Liverpool neće izgubiti na Anfieldu.

Ne očekujem da Redsi ponove nastup koji su imali na stadionu Dragao u Portugalu prije nekoliko mjeseci kada su zabili pet golova protiv Porta, ali mislim da ipak mogu barem do jednog gola. Čak i u toj utakmici Firmino i Gomez su igrali samo do 66. minute u kojoj je ušao Sadio Mane, da bi nakon njega u 88 minuti ušao Jota. Znači i pored ovih izostanaka, mislim da Liverpool i dalje ima jaku ekipu koja se može nositi sa Portom. Liverpool je u posljednjih šest utakmica protiv Porta postigao 20 golova. Sretno!

Liverpool: Alisson; Williams, Konate, Matip, Robertson; Fabinho, Oxlade-Chamberlain, Henderson; Salah, Origi, Minamino.

Porto: Marchesin; Corona, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz; Taremi, Evanilson.

Screenshot_21.png

On 22. 11. 2021. at 18:43, IzudinB said:

Screenshot_9.png

Manchester City - PSG | Više od 5 kornera na utakmici + oba tima po karton (1.22) bet365

Manchester City dočekuje PSG-a u uzbudljivom okršaju večeras, gdje će se boriti za prvu poziciju u skupini A. PSG je već dva puta ispustio bodove u ovoj skupini (protiv Leipziga i Club Bruggea) zbog čega su trenutno na drugom mjestu na tabeli sa samo jednim bodom razlike u odnosu na Građane.

Iako je PSG slavio pobjedu od 2-0 u prvoj utakmici odigranoj prije nekoliko mjeseci na Parku Prinčeva, Manchester City je ekipa koja će u ovaj susret ući u boljoj poziciji. Građani imaju jedan bod više na vrhu tabele nakon impresivnih uzastopnih pobjeda protiv Club Bruggea u posljednja dva kola. Momčad Pepa Guardiole je zabila čak 15 golova u tri pobjede koje su ostvarili u dosadašnja četiri kola. To znači da su postizali pet golova u prosjeku po utakmici. U ovaj susret ulaze sa dobrim raspoloženjem nakon što su ostvarili rutinsku pobjedu od 3-0 protiv Evertona u Premier ligi.

PSG je također zabio tri gola tijekom vikenda, od kojih su dva stigla u posljednjim minutama protiv Nantesa (3-1) kada je momčad Mauricija Pochettina imala igrača manje. Dobra vijest za argentinskog stručnjaka je da je Messi konačno postigao gol u ligi upravo u toj utakmici protiv spomenutog Nantesa.

Činjenica je da ova dva tima prave dosta kornera na svojim utakmicama, gdje Manchester City samo u Premier ligi ove sezone napravi po 8.25 kornera u prosjeku po utakmici, dok je taj prosjek u PSG-a nešto manji (5). Zbog toga ovdje očekujem barem ukupno 6 kornera na utakmici uz karton na obje strane terena. U prošlom međusobnom susretu ova dva tima bilo je tri kartona, jedan za PSG i dva za City. Ovog puta očekujem da to bude čak i više, s obzirom da je pritisak na obje ekipe u borbi za prvu poziciju. Pored toga imamo i fenomenalnog suca Daniele Orsato koji, kao što vidimo na statistici ispod, voli dijeliti kartone. Znao je pokazati i do devet kartona na jednoj utakmici. Sretno!

Man City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Gundogan, Rodri, Bernardo Silva; Jesus, Foden, Sterling.

PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Neymar.

Screenshot_23.png

Screenshot_22.png

Club Brugge - Leipzig | Leipzig daje gol i barem 1 karton na utakmici (1.19) bet365

Ova utakmica bi trebala obilovati golovima na temelju svega što smo nedavno vidjeli od ove dvije ekipe. Club Brugge je primio po dva gola u svakoj od posljednje dvije utakmice u domaćem prvenstvu, dok će Leipzig u ovaj susret ući nakon razočaravajućeg poraza od 2-0 protiv Hoffenheima u subotu.

Leipzig je osvojio svoj prvi bod u ovosezonskoj Ligi prvaka u četvrtom kolu kada su na domaćem terenu odigrali remi (2-2) protiv PSG-a. Iako se ne nadaju nokaut fazi u ovom natjecanju, njemačka ekipa se itekako želi boriti za treće mjesto i nastavak europskog puta u Europskoj ligi. Da bi tamo stigli, momčad Jessea Marscha večeras mora pobijediti Club Bruggea.

Domaćin je šokirao Leipziga sa pobjedom od 1-2 u gostima u drugom kolu natjecanja unatoč rano primljenom golu. Uz remi sa PSG-om u prvom kolu, Club Brugge sada ima četiri boda iz četiri utakmice i potreban im je remi kako bi zauzeli treće mjesto u skupini. Međutim, mogu reći da Club Brugge u posljednje vrijeme ne uživa u baš najboljoj formi. Oni su bez pobjede u tri uzastopne utakmice. Nisam siguran tko će ovdje uzeti sva tri boda, s obzirom da i Leipzig ima dosta izostanaka, ali mislim da Nijemci mogu barem do jednog gola.

Pored toga vjerujem da na utakmici može pasti barem jedan žuti karton, a ukupna kvota ove kombinacije iznosi 1.19 u bet365 kladionici. Sudac je Davide Massa, koji ove sezone ima prosjek od 5.25 kartona po utakmici, što je vjerujem dovoljno za barem jedan na ovom susretu. Zna često pokazati i crveni karton koji se na bet365 kladionici računa kao dva žuta. Njegovu statistiku možete vidjeti ispod. Sretno!

Brugge: Mignolet - Mata, Hendry, Nsoki, Sobol - Sowah, Rits, Balanta, Vanaken (c) - Lang - De Ketelaere

Leipzig: Martinez - Simakan, Orban (c), Gvardiol - Mukiele, Laimer, Kampl, Angelino - Forsberg, Nkunku - Silva

Screenshot_26.png

Screenshot_24.png

Prvo da pozdravim sve članove i administratore😊 i naravno jedinog i neponovljivog LEONARDAdrugog🍻... nakod dugo pokušat cu bit malo aktivniji na forumu. Neću pisat romane od analiza uglavnom je to sve copy paste shema ali eto da ispoštujem način rada foruma potrudit ću se koliko bude moguće. Hvala na razumijevanju 😊

Bešiktaš je ove sezone izgubio sve četiri utakmice u Ligi prvaka gdje su zabili samo dva puta i primili 12 golova. S dvije utakmice do kraja u skupini, turskoj momčadi je potrebna pobjeda u ovom susretu kako bi zadržali i onako malu nadu za prolazak u Europsku ligu.

Ajax je, s druge strane, pobijedio u sve četiri utakmice i osigurao mjesto u nokaut fazi natjecanja. Nastojat će završiti grupnu fazu kao vodeći i taj status mogu osigurati sa samo jednim bodom u utorak, iako mislim da će nizozemci ići po sva 3 boda.

Ovo je mec u kome ni jedna ekipa ne mora da misli o plasmanu jer se zna da ce Ajax biti prvi a Bešiktaš zadnji u grupi samo je ostalo da se bore za bodove koji se placaju pa ocekujem jedan otvoren mec sa obje strane. Ajax je inace vrlo efikasan u svojim nastupima i igraju prepoznatljiv napadački nogomet . 

Beşiktaş A.Ş. - Ajax 18:45

Total Shots by Ajax: Over 14.5   

SRETNO SVIMA

Besiktas - Ajax, gol u oba poluvremena, oba daju gol

Izašli su sastavi. Ajaxov sastav, iako bez klasičnog napadača (Haller je na klupi) je jako ofenzivan. Nema zadnjeg veznog Alvareza zbog kartona pa u vezi kreću i Berghuis i Kllassen sa Gravenberchom. Kao što je @Cantona napisao očekujem da će ići na pobjedu iako su zapravo sigurno prvi u skupini. Također mislim da bi i Besiktas mogao do gola. Napokon jak sastav kod njih. Nemaju puno izostanaka. Pjanić, Teixiera, Ghezzal, N'Koudou i Larin to je sve najjače što imaju i počinju danas. Prije sam za opciju gol u oba poluvremena mada eto mislim da će i Besiktas zabiti.

Liverpool - Porto, gol u oba poluvremena, oba daju gol

Slično kao i prethodni par, ista očekivanja. Liverpool može igrati rasterećeno jer su osigurali 1. mjesto. Bit će sigurno rotacija u sastavu, no baš zbog tih stvari vjerujem da će igrati napadački kako zapravo samo i znaju. Porto je u igri za prolaz. Prije zadnjeg kola bi im ovdje 3 boda bili odličan ulov pa će valjda i prema naprijed nešto pokazati. Prošla utakmica ova dva suparnika je bila efikasna.

prije 7 sati, A1miR said:

Atletico Madrid - Milan 1 1.70 - Ovdje Atletico mora ici na pobjedu da bi presitgli Porto na drugom mjestu koji veceras ide Liverpoolu u goste. Liverpool je vec matematicki osigurao  prvo mjesto, ne znam koga ce veceras izvesti i kolike su sanse da Porto tu izvuce 'koji' bod, ali Madrid u zadnjem kolu upravo ide Portu u goste, tako da im je pobjeda ovdje i vise nego potrebna da bi u zadnjoj utakmici, u zavisnosti kako veceras odigraju  Liverpool i Porto, u gostima ganjao bod ili pobjedu. U svakom slucaju na stranu kalkulacije, ovdje im je potrebna pobjeda. Prosli utakmicu su upravo sa Milanom igrali gdje su u gostima pobijedili sa 1:2. I statisticki su u toj utakmici bili bolji,, Milan od suteva prema golu i u okvir gola - 7:3, dok Atletico 22:5. Solidan Milan ove sezone u Serie A. Igraju nekako otvoreno i napadacki, ali Simeone je majstor za 'racunice. Ovaj Madrid mi nikako ne lezi kuci, ali kao sto navedoh, prednost je ovdje na strani Madrida. S(p)retno. 

Niti je Atletico bio bolji niti je trebalo da pobijedi u toj utakmici... Ako si gledao samo statistiku i sudiš na osnovu toga, onda ne znam stvarno.

Milan možda još uvijek muku muči s nekim povredama, mnogi misle da se Milan okreće prvenstvu, ali mislim da se Milan neće predati tek tako, koliko god da im stanje na tabeli ne ide u prilog, matematički ništa nije izgubljeno i večeras bi sve moglo da se okrene.

X2 poklon kvota :)

prije 25 minute, Dejvid said:

Niti je Atletico bio bolji niti je trebalo da pobijedi u toj utakmici... Ako si gledao samo statistiku i sudiš na osnovu toga, onda ne znam stvarno.

Milan možda još uvijek muku muči s nekim povredama, mnogi misle da se Milan okreće prvenstvu, ali mislim da se Milan neće predati tek tako, koliko god da im stanje na tabeli ne ide u prilog, matematički ništa nije izgubljeno i večeras bi sve moglo da se okrene.

X2 poklon kvota :)

Ako se Kessie nije izglupirao i dobio crveni, pa i Cakir je odigrao svoje..Atletico nebi nikada pobjedio

Sporting-dortmund

Bet builder bet 365  kvota 3.10

Obje ekipe daju gol 

Obje ekipe dobivaju karton

Over 2.5 gola ukupno

Sporting dobiva 2ili vise kartona

Direktni okrsaj za 2.mjesto u skupini, ocekujem da svi idu 100% bez kalkulacija, pa ce time doci i golovi a za kartone se uz spanjolskog suca Grandea ne bojim.

Sretno nam bilo svima 💪🏿

prije 28 minute, Dejvid said:

:)

Cak sam jasno i napisao da govorim samo o statistici. Ne, nisam gledao mec. Od kako Telemach nema vise Arene Sport u ponudi, ponekad uganjam livestream. Tako da sam zakljucak donio na osnovu statistike, sto sam, samom rijecju 'statistika' naveo i time jasno dao do znanja da govorim o, je li, samo statistici :)

Citiram sebe i taj kobni dio gdje spominjem statistiku :D

prije 8 sati, A1miR said:

I statisticki su u toj utakmici bili bolji,, Milan od suteva prema golu i u okvir gola - 7:3, dok Atletico 22:5. . 

Još samo da prokomentiram utakmicu Sporting - Dortmund iz razloga što vidim da valjda svi i ovdje i drugdje očekuju golove. Ne kažem da na kraju neće tako biti, ali meni ta utakmica nije nikako za igrati overe. Baš zato jer je borba za prolaz. Sporting i u prvenstvu često zabije gol ili dva i to je to. Prošle i ove sezone su Porto i Benfica puno efikasniji. S druge strane Dortmund ima puno izostanaka, dovoljno je reći i Halland ne dostaje. 4 gola u 4 utakmice LP ove sezone nije baš nešto.

prije 6 minute, A1miR said:

Cak sam jasno i napisao da govorim samo o statistici. Ne, nisam gledao mec. Od kako Telemach nema vise Arene Sport u ponudi, ponekad uganjam livestream. Tako da sam zakljucak donio na osnovu statistike, sto sam, samom rijecju 'statistika' naveo i time jasno dao do znanja da govorim o, je li, samo statistici :)

Citiram sebe i taj kobni dio gdje spominjem statistiku :D

Ma jasno, ali eto ta utakmica je dokaz da nije sve u statistici. Pratio sam i Atletico je izgledao loše i sa igračem više.

prije 9 sati, A1miR said:

I statisticki su u toj utakmici bili bolji,, Milan od suteva prema golu i u okvir gola - 7:3, dok Atletico 22:5.

Naravno da nije sve u statistici. Zato se i kaze 'izgubili su iako su statisticki bili bolji' ili 'dobili, a statisticki losiji'. To sam naucio vec 2005-e mislim, Spanija - Bosna, 0:1 do 96-e, pa onda 1:1, a igrala se viktorija na nasem golu :D 

prije 3 sati, Cantona said:

Prvo da pozdravim sve članove i administratore😊 i naravno jedinog i neponovljivog LEONARDAdrugog🍻... nakod dugo pokušat cu bit malo aktivniji na forumu. Neću pisat romane od analiza uglavnom je to sve copy paste shema ali eto da ispoštujem način rada foruma potrudit ću se koliko bude moguće. Hvala na razumijevanju 😊

Bešiktaš je ove sezone izgubio sve četiri utakmice u Ligi prvaka gdje su zabili samo dva puta i primili 12 golova. S dvije utakmice do kraja u skupini, turskoj momčadi je potrebna pobjeda u ovom susretu kako bi zadržali i onako malu nadu za prolazak u Europsku ligu.

Ajax je, s druge strane, pobijedio u sve četiri utakmice i osigurao mjesto u nokaut fazi natjecanja. Nastojat će završiti grupnu fazu kao vodeći i taj status mogu osigurati sa samo jednim bodom u utorak, iako mislim da će nizozemci ići po sva 3 boda.

Ovo je mec u kome ni jedna ekipa ne mora da misli o plasmanu jer se zna da ce Ajax biti prvi a Bešiktaš zadnji u grupi samo je ostalo da se bore za bodove koji se placaju pa ocekujem jedan otvoren mec sa obje strane. Ajax je inace vrlo efikasan u svojim nastupima i igraju prepoznatljiv napadački nogomet . 

Beşiktaş A.Ş. - Ajax 18:45

Total Shots by Ajax: Over 14.5   

SRETNO SVIMA

Nadam se da je nekome pomoglo. WIN

prije 3 sati, mesrine said:

Sporting-dortmund

Bet builder bet 365  kvota 3.10

Obje ekipe daju gol 

Obje ekipe dobivaju karton

Over 2.5 gola ukupno

Sporting dobiva 2ili vise kartona

Direktni okrsaj za 2.mjesto u skupini, ocekujem da svi idu 100% bez kalkulacija, pa ce time doci i golovi a za kartone se uz spanjolskog suca Grandea ne bojim.

Sretno nam bilo svima 💪🏿

Fino u sudackoj nadoknadi   WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use