Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 12 - 23.11.-25.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Jos nisam odlucio da lì ce moj konacni predlog biti pobeda Tottenhama nad Murom po SADASNJOJ kvoti od 1,20 a najverovatnije da hoce. Za sada samo veliki unibet jos drzi kvotu od 1,20 dok je bet365 vec oborio na 1,18. Iako za mene pravila ne vaze jer svi znamo ko sam i sta sam, obavestavam administratore da se ne usudjuju da mi ne priznaju predlog ako odlucim do sutra da je to moj konacni predlog, a kvota padne ispod 1,20

Mura vs Tottenham,    Conference League,    pobeda Tottenhama, kvota 1,20    unibet

Napisao sam da igram na pobedu Tottenhama, mada je pametnije da sam napisao da igram na pobedu onoga ko sedi na klupi Spursa. Da Conte ne sedi na klupi Tottenhama, ovaj mec ne bi ni pogledao, ovako ovo je moj izbor za ovo kolo Poslednje Sanse. Kada vec igram na pobedu Antonia Conte-a, onda je mozda bolje da u analizi nesto napisem o njemu. Svi znamo da je novac jedino merilo vrednosti. Koliko zaradjujes, toliko i vredis, oduvek bilo i bice. Antonio Conte je drugi najplaceniji trener na svetu, i to posle Simeone-a, trenera Atletico Madrida, i jako mi je drago sto su bas takva dva tipa trenera najplaceniji na svetu. Dakle, u tri Top najplacenija trenera nema padavicara poput Solskjaera, Tuchela iako je osvojio Ligu Prvaka, nema Kloppa, nema Pocchettina, nema Ancelottija, Allegrija ili Nagelsmanna. Conte je placen neverovatnih 17,8 miliona eura godisnje, nesto malo manje od 1,5 miliona eura mesecno, i verovatno postoji razlog zasto je toliko placen. Jos je neverovatnije da jos uvek prima i "platu" od Intera od 7,5 miliona eura godisnje, iako je on raskinuo ugovor, ali kada si najbolji trener na svetu, onda je sve moguce. Cim je toliko placen, pretpostavlja se da celnici Tottenhama znaju sta dobijaju sa njim i verovatno su i razmisljali o tome kakav je on tip trenera. Inace, pred utakmicu sa Leedsom, reporteri engleskog Sky-a su intervjuisali igraca Spursa Reguilòn-a,  pitanjem kakvi su utisci o novom treneru nakon samo jedne sedmice. Njegov odgovor je bio : "...bila je ovo najgora sedmica u mom zivotu..." Naravno, bas on je i dao gol na utakmici. Inace, Conte je sa sobom poveo i sve svoje saradnike sa kojima je radio i u Interu, a kojih ima cak dvanaest i uopste nisu jeftini. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use