Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• I ne samo to kolega..nego je taj gol zabio Matheus Franca, klinac mlad 21g, kojemu je ovo bio prvi ovosezonski nastup u ligi, dakle prvih 14, slovima cetrnaest yebenih minuta koje je odigrao u ovoj sezoni po ulasku u 76.minuti pri rezultatu 1-0, a on je zabio u 92' za 1-1, sto je i bio konacni rezultat. A ti se moj @mesrine yebiiii sa golom Reala, i overom PSG-Liverpool, dva najbolja prijedloga u povijesti posljednje sanse u obje ove lige i na citavom ovom smjesnom forumu. Kolega @LeonardoDrugi pozivam te da ne prestajes s unosenjem nemira, tenzija, nervoze i ostalog jer eto cim si malo popustio vidis kakve se gadosti dogadaju, tvom ljubimcu ne prode over na Atletico-Barcelona, a ovamo neki polupismeni brazilski dilkos uleti na 14 minuta u igru i zabije glavom za spas ovog kolege @nuki01 cije bi osvajanje PS bilo prava nepravda za forum, ali bi mi donijelo pobjedu u okladi...  
    • Kolegi @nuki01 juce predlog prosao u 90 plus drugom minutu … ccccccccccccccc.  
    • Sličan problem imam, skinem aplikaciju, skeniram qr kod koji mi otvori na desktopu do besvjesti, ali kao da ga ne očitava...
    • Pozdrav,   Molim za pomoć? Kako ovo riješit?
    • Primera       PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A       SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga       BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1       LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL       HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.4. u 12:04 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use