Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 21.11.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

DTDCLPL.pngtI36YOt.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

jcGAYaA.pngjOCpzAT.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

GYIw0Ua.pnguEwLUqo.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

CsplC3N.png2T6efvK.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

B3sVeXA.pngN50QxXB.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

pcuBMby.pngFAy4R7G.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.11. u 15:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Manchester City - Everton (15:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.82    
Z4WhjxC.png

Tottenham - Leeds (17:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.18
4HXTtYW.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Getafe - Cadiz (14:00) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.17)
Prosjek ekipe 1: 3.31
Prosjek ekipe 2: 2.38
3BJ0MJL.png

Granada - Real Madrid (16:15) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (3.83)
Prosjek ekipe 1: 3.08
Prosjek ekipe 2: 1.75
4FuwFyH.png

Elche - Betis (18:30) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gómez(4.83)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.15
vCvqNKn.png

Real Sociedad - Valencia (21:00) bet365
Sudac: Mario Melero López (4.29)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 2.92
T0VILk0.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Sassuolo - Cagliari (12:30) bet365
Sudac: Niccoló Baroni (-)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.33
ZJNbhrK.png

Bologna - Venezia (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 3.25
xVLBruo.png

Salernitana - Sampdoria (15:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 3.08
0JGL7fe.png

Inter - Napoli (18:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.83
Dz3Gvkf.png

Genoa - AS Roma (20:45) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 3.00
bYkETjM.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Freiburg - E. Frankfurt (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 0.73
Prosjek ekipe 2: 1.91

Mainz - FC Koln (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.09

(Koeficijenti 20.11. u 14:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Tottenham - Leeds | Tottenham daje gol i obje ekipe po karton (1.37) bet365

Spursi su pokazali znakove poboljšanja pod vodstvom novog menadžera Antonija Contea. U nedelju po prvi put igraju na domaćem terenu pod njegovim vodstvom, a pobjeda bi bila izvrstan način da dobije povjerenje od navijača. Igraju protiv Leedsa koji se muči u posljednje vrijeme i čije su jedine dvije pobjede ove sezone došle protiv momčadi sa dna tabele. Pored toga Tottenham ima odličan rekord u međusobnim omjerima protiv ovog rivala tijekom posljednjih godina. Očekujem da u ovom susretu zabiju barem jedan gol na domaćem terenu, nakon što su to uradili u posljednjih 13 uzastopnih susreta protiv Leedsa.

Što se tiče kartona, očekujem barem po jedan na obje strane. Oba tima ove sezone imaju prosjek od 2 kartona po utakmici, dok mi se sviđa i sudac Andre Marriner koji je odličan za over, barem do sada ove sezone, s obzirom da u prosjeku po utakmici pokaže 5 kartona. Na jednoj utakmici je pokazao čak sedam žutih. Sretno!

Screenshot_15.png

Screenshot_14.png

Genoa - Roma | Roma daje gol i obje ekipe po karton (1.31) bet365

Očekuje nas vrlo uzbudljiva utakmica u nedjelju gdje se Andriy Shevchenko bori protiv Josea Mourinha u svom menadžerskom debiju u Genoi. Golovi su zajamčeni na temelju svega što smo vidjeli od ove dvije momčadi do sada u sezoni.

Rimljani će nastojati pokrenuti svoju sezonu nakon uzastopnih poraza od Milana i Rome, dok će se Genoa nadati da će ostati neporažena u četvrtoj uzastopnoj utakmici u ligi. Jose Mourinho je bio bijesan nakon utakmice prethodnog kola protiv Venezie jer je Roma na poluvremenu ispustila vodstvo od 1-2 primivši dva gola u drugom poluvremenu. Rimljani su domonirali terenom tijekom većeg dijela te utakmice, ali nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Imali su čak 27 šuteva.

Također imaju dobar rekord kada su međusobni omjeri protiv Genoe u pitanju. Postigli su barem jedan gol u posljednjih 14 uzastopnih susreta. Mislim da će se ta tradicija nastaviti i ovdje.

Za kartone vam ne trebam ništa govoriti. Samo pogledajte statistiku. Genoa i Roma ove sezone dobiju po 3 kartona u prosjeku po utakmici. To je i više nego dovoljno, samo da nastave tradiciju i u ovom susretu. Sudac Massimiliano Irrati u prosjeku po utakmici pokaže nešto više od 5 kartona. Sretno!

Screenshot_18.png

Screenshot_17.png

Randers-Vejle    1    1,45 (SuperSport)

Vejle je ove sezone glavni favorit za ispadanje, a prvenstveno zbog maksimalno lošeg učinka u gostima u 7 kola... 7 poraza uz čak 21 primljeni pogodak, a izlaz iz tog niza teško mogu prekinuti protiv ambicioznih domaćina koji poslije dvije utakmice bez pobjede imaju idealnog protivnika za povratak na pravi put !

Oostende- St. Gilloise    2    1,55 (SuperSport)

Prvih nekoliko kola sam samo čekao da Gilloise počne tonuti kao novi prvoligaš, ali nekako se čini da iz kola u kolo igraju sve uvjerljivije i sve lakše dolaze do pobjeda... Rutinski rješavaju utakmice već u ranoj fazi i iskorištavaju loše igre glavnih favorita za naslov... Od Oostendea se svake godine očekuje ulazak u Championship playoff, ali nakon 3 poraza u nizu situacija se uvelike promijenila i ako negdje trebaju tražiti izlaz iz krize to će biti iduće kolo jer će im to teško poći za nogom protiv najbolje momčadi lige !

Tottenham vs Leeds Premier 1 (X) bez dvojke na mecu, dupla sansa 1X

Post ne bi trebalo poceti analizom, vec minutom cutanja za ucesnike prve lige Poslednje Sanse. Danas postoji realna mogucnost da se desi istorija i da sva tri sarlatana prve lige Poslednje Sanse promase svoje predloge. Ostaje nada da ce preostali ucesnik u igri spasiti cast prve lige, a ako se desi istorija, predlazem promene. Prvu ligu Poslednje Sanse zameniti drugom, odnosno drugoligase nazvati ne prvoligasima vec Superligom ovog smesnog portala. Od svih ucesnika prve lige Poslednje Sanse mozda bi trebalo spasiti jedino proslogodisnjeg pobednika, dok ostalim ucesnicima treba pozeleti dobro zdravlje, posteno sudjenje i dozivotni rad u nekom rudniku ili kamenolomu.

Duplu sansu na Tottenham protiv Leedsa nisam hteo da stavim kao moj predlog u Poslednjoj Sansi, a jos sam i pristao da kidam sebi nerve igrajuci duplu sansu na Inter, odnosno protiv (trenutnog) prvaka Serie A. Koliko je to pametno, videcemo tek oko 19.50.

Ne znam kako administratori misle da rese svoj problem u Poslednjoj Sansi, ali ja sam svoj danasnji problem resio na najjednostavniji moguci nacin. Odigrao sam kao moj predlog duplu sansu na Inter i time cu braniti cast prve lige, dok sam u realnom zivotu za svaki slucaj odigrao i malu dvojku. Na primitivne juznjake ne bih odigrao cak i da me uspavaju, ali ako se danas desi istorijska sramota da sva tri predloga prve lige padnu, barem da zaradim neki cent. Ako Inter ne izgubi, boli me qurac za izgubljeni novac, ionako je prolaz predloga vazniji cak i od zdravlja.

Ne verujem da je moguce da Tottenham izgubi danas. Da nije trenercina Conte na klupi domacina, ovaj par ne bih ni pogledao, a kamoli se kladio. Ovako, zbog tog genija danas ide agresivno kladjenje da domacin nece izgubiti. Postoji samo jedan trener zbog koga sam pre nekoliko godina prevalio vise od hiljadu kilometara da bih gledao njegove treninge. To je bio jedan, jedini Mourihno, ali kako sada stvari stoje, Conte ce biti drugi i verovatno poslednji trener koji ce imati tu cast da gledam njegove treninge.

Tottenhamu je potreban kompletan remont, vracanje na fabricka podesavanja, i mislim da onom geniju na klupi predstoji rudarski rad. Ne znam gde vise duva u redovima domacina, da li su slabiji na taktickom, mentalnom ili fizickom planu. Nisam siguran da li je Conte napravio pravi izbor, jos vise nisam siguran da li je izabrao dobar trenutak za dolazak u klub, a pogotovo nisam siguran da li ce imati dovoljno vremena da donese promene ovome klubu, Naravno, da nisam siguran ni da moze za samo desetak dana ovu grupu gradjana od igraca pretvoriti u ratnike koji oru po terenu. Jedino sam siguran da ce ih tretirati kao stoku kako i zasluzuju, da ce rezervne igrace takodje tretirati kao stoku, a ne ljude, i da ce na treninzima terati stoku da treniraju preko granice bola. Ne verujem da je desetak dana sa ekipom, dovoljno da gubitnike pretvorite u pustinjske ratnike, ali mislim da je dovoljno da barem ne izgube na danasnjem mecu. Cak i da nema Contea, Tottenham po rosteru ne bi smeo da izgubi na danasnjem mecu, cak i da ih trenira Solskjaer, ali sa tako glupim ljudima poput fudbalera nikada ne biste smeli da ste sigurni. Danas igram agresivno na domacine, ali ne kao duplu sansu, vec jedinicu u doublovima sa utakmicama Lige Prvaka, a X kao single, i to kao odbranu predloga.

Ako me nema vise od jednog dana na Forumu, ne brinite se, dobro sam. Verovatno cu pregledati arhivu Foruma da se uverim da li je iko ikada pogodio cak osam predloga NA SAMO JEDNOM MECU poput mene, dokazano najboljeg kockara na Forumu, a ko pamti manje od jednoga dana, to je izgledalo ovako;

Psg vs Nantes Ligue 1 (samo pod uslovom ako u prvih jedanaest bude seljacina iz Rosaria)

jedinica kao kuca, kvota 1,22

barem jedan gol u prvom poluvremenu, kvota 1,22

Psg prvi daje gol na utakmici, kvota 1,18

barem jedan gol u drugom poluvremenu, kvota 1,14

domacin, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,28

over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,14

over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,44

seljacina iz Rosaria (mozda) daje gol na utakmici

Manchester City - Everton | City daje gol + barem jedan karton za Everton (1.20) bet365

Građani još uvijek izgledaju kao jedan od najboljih timova u engleskom nogometu. Međutim, ovog puta nemaju lak put do naslova - pogotovo sa novim preporođenim Chelseajem. Momčad Pepa Guardiole će morati biti mnogo opasnija i dosljednija ako žele zadržati svoju krunu. Trenutno su trećeplasirani na tabeli, i zaostaju šest bodova ispod Plavaca koji su jučer dobili Leicestera, kao i dva od Liverpoola sa utakmicom manje.

Manchester City je zabilježio pobjedu od 0-2 u posljednjoj utakmici protiv najvećeg rivala Manchester Uniteda i to na Old Traffordu. Također su na vrhu svoje skupine u Ligi prvaka, a kod kuće su bili gotovo nedodirljivi već nekoliko godina. Mislim da ovdje mogu postići barem jedan gol.

Pored toga, vjerujem da Everton može dobiti jedan karton na ovoj utakmici. Oni u prosjeku po utakmici dobiju skoro po dva kartona. Sudac Stuart Atwell nije baš uvijek zahvalan sudac, ali ove sezone je na svojim utakmicama u prosjeku pokazivao 3.29 kartona. Vidimo dole na statsitici da je znao pokazati i do pet kartona na utakmici u novoj sezoni, a prošle čak 6 i 7 uz koji i crveni. Mislim da može pokazati barem jedan žuti za igrače Evertona u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_20.png

Screenshot_19.png

Jučer je Newcastle protiv Brentforda odigrao u vrlo zanimljivoj utakmici 3:3 i time mi je glavni tip dana računao bet365 koef. 1.00 tako da mi je ulog vraćen.

21E00451-722D-482F-96E8-F1C968C1747A.jpeg.0defe2cd1c6098d86643bd362cafa3df.jpeg

Drugi listić za srednji ulog mi je prošao tako da se je opet nešto zaradilo.

Koliko vidim danas ćemo igrat skoro pa svi slične parove, tako da nemam potrebe onda analizirat parove.

84C5E396-A40C-4EA2-9138-D6789FAC429F.thumb.jpeg.33ee4378be27996e7cff1f42d00098ff.jpeg

Ovo je od mene danas jedan triple listić koji sam odigrao. Nadam se i današnjem prolazu listića!

prije 20 sati, IzudinB said:

Tottenham - Leeds | Tottenham daje gol i obje ekipe po karton (1.37) bet365

Spursi su pokazali znakove poboljšanja pod vodstvom novog menadžera Antonija Contea. U nedelju po prvi put igraju na domaćem terenu pod njegovim vodstvom, a pobjeda bi bila izvrstan način da dobije povjerenje od navijača. Igraju protiv Leedsa koji se muči u posljednje vrijeme i čije su jedine dvije pobjede ove sezone došle protiv momčadi sa dna tabele. Pored toga Tottenham ima odličan rekord u međusobnim omjerima protiv ovog rivala tijekom posljednjih godina. Očekujem da u ovom susretu zabiju barem jedan gol na domaćem terenu, nakon što su to uradili u posljednjih 13 uzastopnih susreta protiv Leedsa.

Što se tiče kartona, očekujem barem po jedan na obje strane. Oba tima ove sezone imaju prosjek od 2 kartona po utakmici, dok mi se sviđa i sudac Andre Marriner koji je odličan za over, barem do sada ove sezone, s obzirom da u prosjeku po utakmici pokaže 5 kartona. Na jednoj utakmici je pokazao čak sedam žutih. Sretno!

Screenshot_15.png

Screenshot_14.png

prije 9 sati, IzudinB said:

Manchester City - Everton | City daje gol + barem jedan karton za Everton (1.20) bet365

Građani još uvijek izgledaju kao jedan od najboljih timova u engleskom nogometu. Međutim, ovog puta nemaju lak put do naslova - pogotovo sa novim preporođenim Chelseajem. Momčad Pepa Guardiole će morati biti mnogo opasnija i dosljednija ako žele zadržati svoju krunu. Trenutno su trećeplasirani na tabeli, i zaostaju šest bodova ispod Plavaca koji su jučer dobili Leicestera, kao i dva od Liverpoola sa utakmicom manje.

Manchester City je zabilježio pobjedu od 0-2 u posljednjoj utakmici protiv najvećeg rivala Manchester Uniteda i to na Old Traffordu. Također su na vrhu svoje skupine u Ligi prvaka, a kod kuće su bili gotovo nedodirljivi već nekoliko godina. Mislim da ovdje mogu postići barem jedan gol.

Pored toga, vjerujem da Everton može dobiti jedan karton na ovoj utakmici. Oni u prosjeku po utakmici dobiju skoro po dva kartona. Sudac Stuart Atwell nije baš uvijek zahvalan sudac, ali ove sezone je na svojim utakmicama u prosjeku pokazivao 3.29 kartona. Vidimo dole na statsitici da je znao pokazati i do pet kartona na utakmici u novoj sezoni, a prošle čak 6 i 7 uz koji i crveni. Mislim da može pokazati barem jedan žuti za igrače Evertona u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_20.png

Screenshot_19.png

Prošlooo! Još večeras Genoa - Roma, nadam se da ste ispratili :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use