Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 11 - 19.11.-22.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Inter vs Napoli    Serie A    1X, dupla sansa,    kvota 1,33 bet365

Hej administratori, prvoligasi,

nadam se da citate postove pre nego sto ih obrisete, posto vidim da se postovi sve cesce brisu, narocito kada vam se sadrzina ne svidja. Cudi me da niste obrisali post koji NAM je uputio kolega @deestock Post upucen NAMA ide ovako: “... jer da ulozim pare na ove tipove sto sarlatani iz prve predlazu zapitao bi se dal sam normalan. Tko god je barem kavu popio u kaficu pokraj kladionice vidi koliko je 2.liga kvalitetnija od prve i koliko je ozbiljnija konkurencija kod nas u drugoj. Oni se zapravo takmice tko ce biti najmanje los...”

Bas sam se iznenadio da ovaj post nije obrisan, jer koliko sam razumeo, o vama/nama se ne pise pohvalno, a kada se o vama ne pise pohvalno, post mora biti obrisan jos juce, zar ne? Problem sa ovim postom je samo jedan. Post je istinit. Sarlatani i tacka. Ako ovako izgleda prva liga, kakva bi tek bila treca liga Poslednje Sanse??? Hej prvoligasi, ako se secate ili ako ste nekada barem procitali pravila, cilj prve lige Poslednje Sanse jeste da nekom propalom kockaru koji je na korak od napustanja kockanja, pokusamo da promenimo zivot. Vi, prvoligasi jeste promenili zivot propalom kockaru, ali na gore. Ako je pre vaseg kladjenja u Poslednjoj Sansi bio na korak od napustanja kockanja, nakon vasih predloga je vec skocio sa nekog, dovoljno visokog mosta i to na glavu. Ovo sto je vas kolega napisao o vama, potpisujem od reci do reci. Razlika je sto bih ja koristio bogatstvo balkanskih jezika, a verovatno bih i uneo emocije, kada bih pisao sta mislim o vama “prvoligasima”. Rec “sarlatani” je nekako miroljubiva, uctiva, nezna, mlaka i bez strasti. Ja bih o “prvoligasima” koristio reci koje svi razumemo; dupeglavci, supcine, neznalice, klovnovi, pajaci, mentalni bolesnici, cobani, pajseri sa sizofrenim cepanjima u mozgu … Kada procitam nase smesne i amaterske prognoze, prvo sto pomislim jeste da mozda ne bi bilo lose da cutimo i uopste ne pisemo prognoze, i tako ostavimo kolege sa Foruma u sumni da smo glupi. Ako ih napisemo (prognoze), verovatno cemo i otkloniti sve sumnje. Izudine i LeonardoDrugi, to kako se vas dvojica kladite, tako bi mogla i moja ujna Danica da se kladi. Zajedno imate 12 pogodaka, tek jedan vise od najboljeg drugoligasa. Goksime, ako mislis da si nesto bolji, jer trenutno nisi poslednji kao sto si bio prosle sezone, mislim da je pravo vreme da pronadjes dobrog lekara. Tacno je da smo sarlatani. Tacno je da ko igra nase predloge, trebao bi da se zapita da li je normalan. Tacno je da je druga liga kvalitetnija od prve i to oho-hooo kvalitetnija. Tacno je da je “kod njih” ozbiljnija konkurencija i to oho-hooo ozbiljnija. Tacno je i da se mi zapravo takmicimo tko je najmanje los.

Pred nama su samo dva puta. Da dodjemo sebi ili da jos juce izbrisete post koji o vama/nama ne pise dobro i tako se pretvaramo da sramota uopste i ne postoji. Postoji i treci, da svi zajedno kleknemo i vratimo sav novac kolegama koji su izgubili igrajuci nase amaterske predloge. Goksime znam da si zadovoljan sto si (trenutno) prvi iako imas smesnih osam pogodaka. U drugoj ligi ne bi bio ni medju prvih dvadeset, a da je po pravilima, ove sezone uopste ne bi trebalo ni da igras prvu ligu, ali to je vec druga prica. Hej, prvoligasi, iskoristicu svoju dobrotu i humanost i potpuno besplatno, za vase dobro ponudicu vam savet. Mislim da mozete bolje, mnogo bolje. Gledajte da zapamtite da, ko ispadne od vas dvojice ove sezone iz prve lige, tesko da ce se ikada vratiti. Druga liga nije laka, a posebno nije lako biti najbolji na kraju sezone, i to biti najbolji medju deset, dvadeset, pedeset, dvesto ucesnika. Ovde bih se zaustavio sa emocijama, i krenuo na suve cinjenice koje su lako proverljive.

Cinjenice

@BoskoBuha je jedini kockar na Forumu koji je odigrao SVIH 11 kola i SVE pogodio. @Silviyo1302 je pogodio SVIH 10 kola, a jedanaesti pogodak tek cekamo, dok svi ostali imaju ili barem jedan promasaj, ili nisu postavili predlog za barem jedno kolo. Dakle, samo njima dvojici svi mi ostali da kleknemo na kolena i ponizno da ih zamolimo da nam dozvole da besplatno prepisujemo njihove predloge. Vlasnik Foruma i prvi administrator da sada igra drugu ligu, po broju pogodaka ne bi bio ni medju prvih dvadeset. Drugi administrator da sada igra drugu ligu, po broju pogodaka ne bi bio ni medju prvih trideset na tabeli. LeonardoDrugi je jedini kockar koji je pobednik Poslednje Sanse od kada ta igra postoji na Forumu, sto znaci da je (za sada) najbolji kockar na Forumu. LeonardoDrugi je jedini kockar u istoriji Foruma koji je postavio cetrnaest uzastopnih predloga koji su prosli, i tu magiju od rekorda jos niko za sada nije srusio, a svi se nadamo da ce tako jos duuuugo i ostati. Sve ove cinjenice mozete proveriti sa dva klika i za manje od deset sekundi.

I za kraj, barem sto puta sam na Forumu napisao da su kockari posebna klasa. Visa klasa. Gospoda. Elita. Jedina svetla tacka na ovome svetu. @BoskoBuha i ja se ne podnosimo od naseg prvog dana na Forumu. Sto se kaze, mrzimo se na prvi pogled, a da se nikada zapravo nismo ni upoznali. Pozeleo bih obojici da nase nepodnosenje sto duze traje. Ali kakav bi ja kockar bio, kakva bih bio posebna klasa, elita ili gospodin a da nisam u stanju da napisem ovako jednostavnu recenicu;

@BoskoBuha … e to je kockar, tako se kocka, tako se pisu predlozi, jedanaest predloga, jedanaest pogodaka, bez i jedne greske. Ne podnosimo se, ali bice mi i cast i privilegija da igram sledece sezone sa tobom u prvoj ligi, kao i sa @Silviyo1302 Kada izbacim jednog od administratora na kraju sezone, nadam se da ce prva liga sledece sezone biti zaista prva, a na kraju neka pobedi zaista najbolji, ma makar to bio i ja. Kolege koje takodje jos uvek nemaju promasaj u drugoj ligi, ali i nisu postavili predlog barem jednom, nisam pomenuo u pohvalama. Nemam razumevanja za njih. Ne mogu da prihvatim da postoji nesto vaznije u zivotu od Poslednje Sanse. Ne mogu da prihvatim niti razumem da se nema vremena ili da je razlog sto administrator nije ranije otvorio temu. Sta je vaznije od Poslednje Sanse???? Porodica, posao, skola, univerzitet, zdravlje, sex ??????? Odvojite od spavanja, ili ustanite u 04.00 pa prvo na Topic Poslednja Sansa, a tek onda na umivanje, pranje zuba i fizioloske potrebe, pa ce biti i pohvala.

Inter vs Napoli Serie A dupla sansa 1X

Jeste, smesan sam u prvoj ligi Poslednje Sanse. Sarlatan i tacka. Za moje kladjenje u prvoj ligi Poslednje Sanse predlazem sedam dana zalosti na nasem Forumu, jer je vec kasno za jedan dan zalosti, a kamoli minut cutanja. Ne znam da li je smesnije sto imam isti broj pogodaka kao i Izudin, ili je jos smesnije sto imam dva pogotka manje od Goksima. Verovatno je najsmesnije sto u deset odigranih kola, samo tri puta imamo zajednicke pogotke. Ako uopste mogu da pronadjem barem jednu pohvalnu stvar u mom kladjenju u Poslednjoj sansi, onda je to sto sam u skoro svakom postu napomenuo da predlazem da moj predlog slobodno preskocite. Mozda bih mogao da predlozim jos bolju ili pametniju stvar, a to je da moje predloge uopste i ne citate. I danas cu isto da ponovim. Ako neko uopste cita prvu ligu, a kamoli igra predloge tih amatera, moj predlog slobodno preskocite. Moj danasnji predlog je pun emocija, a ne razuma, i ovo je poslednji put da to cinim, pogotovo sto na tabeli ne stojim najbolje, sto se sramotim i sto sam sebi dozvolio da me zovu sarlatanom.

Primitivni juznjaci su trenutno prvi na tabeli sa sedam bodova vise od Intera i cetrnaest vise od Juventusa. Po velikom bet365 su trenutno prvi favoriti za scudetto po kvoti od 2,75, Milan je drugi favorit sa kvotom od 3,40, Inter treci sa 4,00 a veliki Juventus cetvrti sa 10,00. Ako u nedelju primitivni juznjaci pobede, imace DESET bodova vise od Intera i ko zna koliko vise od Juventusa posto ne znam kako Juve misli makar do boda u Rimu protiv Lazia. Osim sto ce imati DESET bodova vise od Intera, verovatno ce i postati prvi favorit za scudetto, a moguce je i da ce kvota za scudetto prvi put ove sezone pasti ispod kvote 2,00. Ako se sve to desi, pristajem da padnem cak i na drugo mesto na kraju sezone Poslednje Sanse, i ne samo da pristajem, vec i zasluzujem. Malo sam se secao prve, istorijske sezone u Poslednjoj Sansi. Tada sam padao na mecu Juventus vs Benevento, a Benevento sada igra drugu ligu, padao sam na mecu Bayern vs Bielefeld, samo dva dana nakon sto su bavarci postali prvaci sveta, a padao sam i na Partizanu protiv Borca iz Cacka, a ove sezone su ih masakrirali. Ako sam prosle sezone padao na pajserima, a svi znamo kako se prosla sezona Poslednje Sanse zavrsila, zasto bih trebao da se cudim ako u nedelju padnem igrajuci protiv prvaka Serie A. Napoli u prvenstvu ima cak deset pobeda, dva neresena ishoda i NULA poraza.

Cak i ako bi pokusao da se pretvaram da ne znam odakle dolaze igraci Napolija, ne mogu da se pretvaram da je moguce da ekipa sa istim rosterom iz prosle godine, a kada su bili peti ima DESET bodova vise od Intera a dvadeset vise od Juventusa, i to jos u jedanaestom mesecu. Napoli je do prvog mesta dosao igrajuci protiv Genoe, Udinesea, Sampdorije, Cagliarija, Torina, Bologne, Salernitane i Verone, dok su od jacih ekipa igrali samo sa Juventusom kod kuce (pobeda 2:1), Fiorentinom u gostima (pobeda 2:1) i Romom u gostima (remi 0:0). Do kraja jesenje sezone, primitivne juznjake tek cekaju teske utakmice (idu Interu, dolazi im Lazio, idu Sassuolu, dolazi im Atalanta, dolazi im Empoli, te idu Milanu) pa cemo tek videti da li je pametno igrati protiv njih i biti na tabeli Poslednje Sanse cak i iza administratora, ili je pametnije da izberem duplu sansu na Antonia Contea, najboljeg trenera na svetu koji jos i igra kod kuce sa Leedsom. Posto sam izmedju emocije (da je nemoguce da primitivni juznjaci u jedanaestom mesecu izbace jos i Inter iz trke za scudetto), i razuma (lagana dupla sansa na Tottenham kod kuce i spavanje kao beba) izabrao emocije, svakako kolegama sa Foruma predlazem da moj predlog slobodno preskoce, a jos pametnije je da predloge ucesnika prve lige uopste i ne citate.

Ako nekoga uopste interesuje, prve cetiri ekipe na tabeli Serie A, a koje su ujedno i najveci kandidati za scudetto, ako neko uopste i racuna Atalantu u favorite, imaju na svojim klupama trenere koji nikada nisu osvojili scudetto. Zapravo, od dvadeset klubova Serie A, jedino Allegri, veliki Mourihno i Sarri (sa Juventusom) znaju kako se dolazi do scudetta, pa ako jos i Spalletti, i to sa onako tankim rosterom udje u to drustvo, neka i budem cak i drugi na kraju sezone u Poslednjoj Sansi.

Ko voli Seriu A neka uziva ovaj weekend. Ima tu za svakoga po nesto. Lazio vs Juventus, Fiorentina vs Milan, Inter vs Napoli, pa cak i Genoa (sa Shevchenkom) vs Roma bi trebalo ispratiti, a kada bi fudbaleri bili ljudi, a ne stoka, jedinica na Atalantu protiv Spezie bi dosla jos juce.

Ako ima nekoga na Forumu da je uplatio na Juventus kao pobednika takmicenja, ne gubite nadu, nista jos nije izgubljeno. Ako uvedu pravilo da Juventus za pobedu dobija sedam bodova, a ostalima ostave tri boda za pobedu, mozda se veliki Juve i dovuce do prva cetiri mesta do treceg meseca sledece godine, a onda je sve moguce.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use