Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.11.2021.

IzudinB

Recommended Posts

FA kup

mWkheua.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.11. u 23:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

prije 16 minute, gwilly said:

@thescaaar znaci jos nema alternative point spread ujutru, to su mi u ovom momentu namisljene granice koje cu vjerovatno igrat, tip stoji

*Celtics - Hawks  O211 

aaa kuzim, i ja cekam da prosire ponude za neke utakmice no valjda cekaju lineup. Kad bolje razmislim i sam cekam lineup

Stockport - Bolton | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Stockport u posljednje vrijeme zabija i prima dosta golova, dok Bolton nije baš sjajan u gostima, iako su izraziti favoriti za pobjedu u ovom susretu. Izgubili su četiri od posljednjih pet gostovanja u League One. Stockport je nastavio svoje putovanje u FA kupu tako što su remizirali protiv Boltona (2-2) u prvoj utakmici odigranoj prije devet dana. 

Bolton je ovdje prilično veliki favorit, jer su dvije lige iznad svojih današnjih protivnika. Oni to, međutim, nisu uspjeli pokazati na travnjaku u prvoj utakmici. Sada će dobiti priliku da poprave dojam u gostima i mislim da mogu zabiti barem jedan gol.

Stockportova obrana nije bila za pohvalu u posljednje vrijeme. Primili su dva ili više golova u četiri od posljednjih pet nastupa u svim natjecanjima. Budući da su u svakoj od posljednjih pet utakmica Stockporta postignuti golovi na obje strane terena, ne bi me iznenadilo kada bi se i ovdje dogodilo isto. U posljednje četiri utakmice između ova dva tima bilo je golova na obje strane terena. Sretno!

Screenshot_27.png

prije 19 sati, IzudinB said:

Stockport - Bolton | Oba tima daju gol (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Stockport u posljednje vrijeme zabija i prima dosta golova, dok Bolton nije baš sjajan u gostima, iako su izraziti favoriti za pobjedu u ovom susretu. Izgubili su četiri od posljednjih pet gostovanja u League One. Stockport je nastavio svoje putovanje u FA kupu tako što su remizirali protiv Boltona (2-2) u prvoj utakmici odigranoj prije devet dana. 

Bolton je ovdje prilično veliki favorit, jer su dvije lige iznad svojih današnjih protivnika. Oni to, međutim, nisu uspjeli pokazati na travnjaku u prvoj utakmici. Sada će dobiti priliku da poprave dojam u gostima i mislim da mogu zabiti barem jedan gol.

Stockportova obrana nije bila za pohvalu u posljednje vrijeme. Primili su dva ili više golova u četiri od posljednjih pet nastupa u svim natjecanjima. Budući da su u svakoj od posljednjih pet utakmica Stockporta postignuti golovi na obje strane terena, ne bi me iznenadilo kada bi se i ovdje dogodilo isto. U posljednje četiri utakmice između ova dva tima bilo je golova na obje strane terena. Sretno!

Screenshot_27.png

Jučer je ovo prošlo nadam se da je netko ispratio.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use