Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 03.12.2009. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo i danas je ponuda solidna a ja bi Vam pažnju skrenuo na jedan bet gdje koef. nije realan, međutim radi se o "dugoročnoj okladi"

Konkretno, radi se o tome tko će biti prvak u Mađarskoj nogometnoj ligi u sezoni 2009/2010? Kao što znamo trenutno je Debrecen najjači mađarski klub koji igra i u Ligi Prvaka i to je glavni razlog zašto malo zaostaju u prvenstvu. Nažalost nemaju dovoljno dugu klupu za igranje na više fronta, međutim kao i mnogi klubovi, u proljetnom dijelu prvenstva vjerujem da će nadoknaditi zaostatak, kada se budu fokusirali isključivo na prvenstvo. U ekipu je dosta investirano i prioritet je i slj. sezone nastupiti u Europi a kako bi to uspjeli moraju osvojiti naslov. Ipak, dugo je prvenstvo i tek smo na stigli do pola...

Evo i stanja:

200912022358.png

Dakle Debrecen trenutno ima 5 bodova manje od prvoplasirane ekipe Fehervara, međutim danas Deberecen ugošcuje MTK (igraju zaostalu utakmicu) i koef. na pobjedu domačina je oko 1,50. Dakle očekuje se da će Debrecen slaviti a ako se to dogodi, zaostatak za Fehervarom biti će samo 2 boda i još će biti 15 kola za odigrati, kola u kojima će Debrecen biti koncentriran isključivo na prvenstvo. Uzevši u obzir kvalitetu Debrecena koji je ipak u Mađarskoj u dobroj mjeri što i Dinamo u Hrvatskoj, smatram da ovaj koeficijent nije realan i ovo preporučujem svima za odigrati. Debrecen ima kvalitetne, i iskusne za igranje u Ligi Prvaka, igrače i vjerujem da će se u nastavku prvenstva znatnije koncentrirati na prvenstvo, te da će preuzeti prvo mjesto... U slučaju pobjede Debrecena nad MTK-om očekujem znatan pad koeficijenta...

Ovo se može odigrati kod bet at home i bwin-a

http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409&lang=HR

200912022357.png

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Toulouse - Partizan 1

Domačinu treba pobjeda, dok je Partizan ispao iz igre za prolaz te sa do sada sakupljenih 0 bodova igra za prestiž i koef. u međunarodnim natjecanjima. Toulouse je puno kvalitetnija ekipa, te su pobjedili Partizan i na gostovanju 3:2. Partizanu će danas faliti nekoliko bitnijih igrača, a uz sve to očekuje se uzavrela atmosfera i utakmica visokog rizika budući da je u Beogradu jedan navijač Toulousa ubijen, te će danas navijačke skupine Toulousa maksimalno navijati a i igrači će imati dodatan motiv...

+ uz sve to PArtizan je umoran i od utakmice sa Crvenom Zvezdom gdje su morali i gdje su pobjedili kako bi ostali u utrci za naslov, ali tu su se potrošili i emotivno i fizički i pitanje je koliko su pripremljeni za ovu utakmicu...

Evo jedna greškica klad...

Siena - Cibona...

Konkretno radi se o Rozić M. 2 poena

SS je stavio granicu od 8,5   i koef. na under je 1,85

Lutrija ima granicu 9,5 i koef na under 1,70

Sportingbet daj 1,83 za 10 poena i manje. Malo su previsoko postavili granicu, pogotovo ako se od Cibone očekuje oko 60 poena (i to ako budu u boljem izdanju...)

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/sportingbet/

NHL

Detroit - Edmonton   1    1,7

-za Detroit se izgleda smiješe ljepši dani. nakon dvije pobjede zaredom izborene na impresivan način

dolazi im zadnja momčad konferencije koja je osakaćena mnogobrojnim ozljedama

pa su primorani igrati sa niželigaškim igračima

-za neku sigurnost može i k1, al ono zašto "ubiti" koef za pola  8)

Uvjeren sam da Edmonton ne može ono što može Ambri.  ;)

Hmm sta mislis o hendikepu (10,5) da ce Siena vodit na pol?

Razmisljam da Bayern ubacim u danasnji listic posto sutra u petak nema bas neke ponude

Ja bi rađe igrao hendikep na Sienu ali na kraju utakmice. Siena obicno ima "slabo paljenje" i obicno zgazi slabije protivnike u 2.pol. Kao primjer pogledaj i njihovo domace prvenstvo, ali i utakmicu sa Cibonom u Zg gdje je bilo samo 10 razlike na poluvremenu da bi završilo sa 45...

Posto sam sa fudbalom katastrofa zadnjih par vikenda mozete li mi reci koliko je ovo sigurno:

Werder - Nacional 1 (vidim mala kvota a ne znam stanje u grupi)

Roma - Basel 1 (isti slucaj, ne znam da li je Romi potrebno)

Touluse - Partizan 1 (ne znam da li je toulusu potrebno, znam da je partizan vec ispao)

Werder je jaca ekipa, ali su se osigurali i pitanje je motivacije.

Toulouse podržavam, čak i sa hendikepom... Prije sam napisao i zašto...

Roma mislim da dobiva, ali me je malo strah budući da za par dana imaju derbi a Lazijom koji im je utakmica svih utakmica, i sigurno će kalkulirati u ovoj utakmici, ali i sa mix ekipom bi trebali slaviti...

NHL

Detroit - Edmonton   1    1,7

-za Detroit se izgleda smiješe ljepši dani. nakon dvije pobjede zaredom izborene na impresivan način

dolazi im zadnja momčad konferencije koja je osakaćena mnogobrojnim ozljedama

pa su primorani igrati sa niželigaškim igračima

-za neku sigurnost može i k1, al ono zašto "ubiti" koef za pola  8)

Uvjeren sam da Edmonton ne može ono što može Ambri.  ;)

evo da se i ja nadovežem malo sa NHL-om danas

ja ću se osvrnit na NHL gdje danas ima 11 utakica i zanimljiva je ponuda, jedan brzinski pregled...

Buffalo - Montreal

- po mom mišljenju ovdje treba doći pobjeda Buffala jer Montreal ima dosta ozljeđenih igrača, neki dan su izgubili kod kuće od Tornta sa 3:0 (nisu zabili gol i to je vrlo bolno u hokeju)...Buffalo u borbi sa Bostonom za prvo mjesto divizije i sigurno će kod kuće ići na pobjedu uz najboljeg golmana lige (trenutno) Ryan Miller nebi trebali propustit pobjedu večeras, dakle konačan ishod na Buffalo po mom mišljenju dosta sigurna opcija 1,40 koeficjent

Philadelphia - Vancouver

- Vancouver jučer igrao tekmu sa New Jerseyom i pobjedi osa 5:2 (iznenađujuće bilo 7 golova u utakmici gdje su branili Luongo i Brodeur, dva prva golmana Kanadske reprezentacije)...za danas mislim da će Philadelphia napast od početka jer su ispali iz top 8 na istoku, a tamo im je mjesto zasigurno, imali su 4 dana odmora i sigurno su odmorniji od Vancouvera, no Canucksi (VAN) igraju odličan hokej, dosta agresivan...s obzirom da ove sezone Philadelphia često igra prvi period 0:0 ja bi za ovaj par preporučio igrati trećina ili kraj X jer u tom lsučaju ako rva trećina završi nerješeno već ste pogodili par, ako ne završi još uvjek tekma može završit nerješeno i vi dobivate...s obzirom da znam kako igra Philadelphia i s obzirom na protivnika ova opcija mi se čini dosta izgledom 1,80 koeficjent

Washington - Florida

- Ovechkin suspendiran na dvije utakmice i ovo će biti prva od te dvije koje je suspendiran, u goste i mstiže raspucana Florida koja je jučer odigrala nevjerovatnu utakmciu i uspjela izgubiti vodstvo od 2:0, 3:1, 4:2 i 5:3 da bi tekma završila 5:5 i na kraju ipak uzeli dva boda na penale...dosta zbaijaju, ali i dosta primaju oni su predzadnja ekipa lige po broju šuteva koje dopuštaju na svoj gol (daklke samo je jedan ekipa lošija u tom segmentu, svi puno pucaju protiv Floride...te imaju i slab PP (igrač više) i slab PK (igrač manje)). Floridi je ozljeđen prvi golman Vokoun, opzljedio ga je suigrač an bizaran način prije dviej utakmice, kada je Florida primila gol suigrač je htio udarit stativu sa palicom zamahnio i udario svog golmana u glavu...golman Vokoun je sada ozljeđen, no bit će dobro, pa sada brani drugi golman Clemenson...Washington možda igra i bolje bez Ovechkina, no to će pokazat vrijeme u svakom slučaju očekujem raspucanu utakmcu i over 5,5 golova odnosno u Hrvatskoj Lutriji 6 i više golova dakle X2 opcija na zbroj golova koeg+ficjent na to je 1,65

Atlanta - NY Islanders

- ovdje neznam što očekivat...Atlanta ne igra loše i stavrno su me ugodno iznenadili ove sezone, ali isto tako su me ugodno iznenadili i Islandersi pa mi se zatro teško odlučit...recimo da prevagu nosi to što Atlanta bolje igra u gostiam nego kod kuće, pa bi ja ovdje reko da će Islandersi dobit u regulranom vremenu (možda i nekakvo malo iznenađenje) ali nebi preporučao ovu utakmicu nikome (koef na pobjedu Islandersa u regularnom vremenu je 2,80)

Columbus - Toronto

- mislim da je Columbus klasična domačinska ekipa, Toronto počeo dobro igrat i više nisu za podcjenjivanje, ali s obzirom da Toronto ima često problema sa ekipama sa zapada ovdje mi je Columbus favorit, i gledao sam Columbus priej par daan i uopće ne igraju loše...da šače kad se sjetim te zadnje utakmcie apsolutnio favorit za mene je Columbus (koef na CBJ za pobjedu u regularnom vremenu je 2,00)

Detroit - Edmonton

- i jedni i drugi imaju puno ozljeda, no Detroit već duže vrijeme igra sa toliko ozljeđenih igrača, igraju kod kuće i jednostavno su favoriti u ovom dvoboju...Edmonton polako tone na dno ljestvice zapadne konferencije...zaista su najlošija ekipa zapada oni i Minnesota...pobjeda Detroita nebi trebala izostat, no poznavajuči igru Detroita oni će i u prvom periodu neparviti dar mar na ledu i vjerujem pobjedit i prvu trećinu koef na to je 2,20

Pittsburgh - Colorado

-...ukratko jučer se ozljedio prvi golman Colorada Anderson i mjenja ga Budaj (Slovak), umorni su od jučerašnje tekme gdje su jurili rezultat cijelu tekmu na kraju uzeli samo 1 bod. a Picbi kod kuće igra strašno i Crsoby je u formi...prva trećina me izuzetno mami jer u Germaniji za prvu trećinu na Pittsburgh daju 2,30 a u HL daju 2,50 (to mi je velika razlika i ja ću to iskoristit, a već sam rekao da su u Germaniji najrealniji koeficjenti što se tiče NHL-a),,,bez hejduka i igrom sa praktički jednom linijom i dvojicom mladim igračima (Stewart i Duchane)...u takvom su se svjetlu jučer predstavili kod Floride... mislim da ne mogu puno protiv Pittsburgha

Ostale tekme su više ekipe sa zapada to ne pratim toliko jer mi je teško gledat tekme koje počinju u 04:00h u noći pa i neznam ko je u kakvoj formi i ne želim ništa prognozirat...

Vrlo vjerojatno da neće sve ovo proći što sam napisao jer u NHL-u ima puno iznenađenja ali ovo su moja razmišljanja i isguran sam da će neka proći...misli mda sam mnogima olakšao prognozu NHL-a s ovim podacima i mojim mislima...

necu onda werder, oni su mi ionako na crnoj listi jer su nepredvidivi. a pogotovu ako im ne treba.

ima li ko sta da odigram, slicnog koeficijenta kao werder?

evo nešto slično još je mal omanja kvota 1,40 ali ako želiš probaj

HV71 - Sodertalje   1  1,40

-susret iz 1. švedske hokejaške lige...susret prvog i zadnjeg na tablici...HV veliki favorit igra dosta dobro kod kuće jedina briga može biti ta što kod kuće nisu pobjedili od 16.11. ali igraju protiv najslabije ekipe lige...mislim da bi trebali dobit ovo čak i sa hendikepom...ja ću na svoj listić odihrta čistu pobjedu domaćina 1,40 koeficjent (kvota)

575 Toulouse-Partizan Beog. 1 03.12. 19:00 1,35

1333 Detroit RW-Edmonton Oilers 1 03.12. 23:55 1,70

1326 Buffalo-Montreal Canad. 1 03.12. 23:55 1,80

1383 HV 71-Södertälje 1 03.12. 19:00 1,40

582 Fulham-CSKA Sofija 1 03.12. 21:05 1,30

1716 Valerenga-Storhamar Drag. 1 03.12. 18:30 1,40

TEČAJ 10,5258

ulog: 23,81 Kn + 1,19 Kn (5%MT) = 25,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 250,62

Evo i danas je ponuda solidna a ja bi Vam pažnju skrenuo na jedan bet gdje koef. nije realan, međutim radi se o "dugoročnoj okladi"

Konkretno, radi se o tome tko će biti prvak u Mađarskoj nogometnoj ligi u sezoni 2009/2010? Kao što znamo trenutno je Debrecen najjači mađarski klub...

Dakle Debrecen trenutno ima 5 bodova manje od prvoplasirane ekipe Fehervara, međutim danas Deberecen ugošcuje MTK (igraju zaostalu utakmicu) i koef. na pobjedu domačina je oko 1,50. Dakle očekuje se da će Debrecen slaviti a ako se to dogodi, zaostatak za Fehervarom biti će samo 2 boda i još će biti 15 kola za odigrati, kola u kojima će Debrecen biti koncentriran isključivo na prvenstvo.

U slučaju pobjede Debrecena nad MTK-om očekujem znatan pad koeficijenta...

Ovo se može odigrati kod bet at home i bwin-a

http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409&lang=HR

U 39'minuti 2:0 za Debrecen  ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use