Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 9 - 12.11.-15.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Otvaram dnevnu temu za Prvu ligu PŠ-a. @LeonardoDrugi i @Goksim postavite svoje prijedloge. Sretno!

Moj prijedlog za ovo kolo će biti navijački, no i pored toga mislim da Bosna definitivno ima sjajnu šansu da ostvari svoju drugu pobjedu na ovom natjecanju. Imaju bod manje od Finske, te dva manje od Ukrajine koja ima i utakmicu više. Stoga bi Bosna sa pobjedom u ovoj utakmici prešla na drugu poziciju na samo dva boda od Francuske. Sretno svima.

Screenshot_13.png

Ja u nedjelju definitivno idem sa sljedećim tipovom koji će mi biti tip vikenda i koji ću vezati sa NFLom. 

Hrvatska - Rusija - pobjeda Hrvatske u barem jednom poluvremenu ( 1,36 kod bet365 )

Kako sam i najavljivao i Rusija i Hrvatska su jučer lagano slavile. Šteta da toan rezultat na poluvremenu nije prošao. Situacija je jasna, Hrvatska pred 33.000 ljudi igra na rasprodanom Poljudu gdje bi pobjedom osigurali prvo mjesto i nastup. Rusiji igra X. Ako Hrvaska kiksa idu u izazovne dokvalifikacije. 

Realno Hrvatska je kvalitetnija od Rusije a pred prepunim Poljudom i na domaćem terenu mislim da Rusija nema previše šansi. Ugodno sam iznenađen koeficijentom i ovo će mi biti jedna od jačih oklada koje ću odigrati. 

2021-11-12 13_13_20.png

Severna Irska vs Italia     kvalifikacije,    pobeda Italije     1,28    (ponedeljak)

Tesko da se neko ne seca najbolje prognoze u ovoj godini da Italija osvaja evropsko prvenstvo, a koju je postavio na nasem Forumu, a ko bi drugo, nego dokazano najbolji kockar, veliki LeonardoDrugi. Jos tada sam napisao da Italija nije imala roster za prvih pet najboljih ekipa na turniru, ali je imala ono sto je jos vaznije u ovoj najglupljoj kolektivnoj igri na svetu, a to je kompaktnost, zajednistvo, grupni mentalitet....

Kakve je rostere imala Italija u svojoj istoriji, ova generacija ce verovatno ostati zabelezena kao jedna od najgorih po kvalitetu, ali i kao pobednicka jer je osvojila Evropsko Prvenstvo. Italija nije jos obezbedila odlazak na Svetsko Prvenstvo samo zato sto tu najgluplju kolektivnu igru na svetu, igraju najgluplji ljudi na svetu. Imali su priliku da to obezbede juce igrajuci kod kuce, imali su cak i penal u 88-om minutu, ali ni to nije bilo dovoljno, pa ce po odlazak na mundijal morati da se valjaju po svinjcima od terena Severne Irske. Vec sada mogu da zamislim kisu u Severnoj Irskoj, teren gori od bosanskih svinjaca po drugim ligama, moguci rezultat 0:0 do 80-og minuta ... i moje kidanje nerava u poslednjih desetak minuta. Italija i Svajcarska su dve prvoplasirane ekipe koje se bore za odlazak na Svetsko Prvenstvo, sa time sto zabari imaju bolju gol razliku. Svajcarci igraju kod kuce sa Bugarskom, a italijani idu da se valjaju u blatu Severne Irske. Da imam cojones i da mi plasman u Poslednjioj Sansi nije vazniji od zdravlja, ovo bi singlovao sa igrom "nereseno u barem jednom poluvremenu". Ovako, ocekujem kidanje nerava do poslednjeg minuta, a za pad ovoga predloga postoje samo  dve mogucnosti. Jedna je da svajcarci prime rani gol od bugara, pa se italijanska stoka zadovolji remijem, a druga da obe utakmice zavrse nereseno i zabari odu na osnovu bolje gol-razlike. Ako se desi jedna od ove dve opcije, ili ako Italija zavrsi u dodatnim kvalifikacijama, neka i zivot i Poslednja Sansa odu u tri pic*#*ke materine.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use