Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 9 - 12.11.-15.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Veceras nas ocekuje mnostvo NBA meceva, ja sam izabrao par New Orleans Pelicanse protiv Brooklyn Netsa.Brooklyn je okupio veliki broj zvijezda i rezultati govore za sebe iako jos uvijek igraju bez Irvinga.Pelicansi bez svoje dvije velike zvijezde Brandona Ingrama i Ziona Wiliamsona mislim da nemaju sta da traze i uvjeren sam u pobjedu Brooklyna.

brooklyn.png

Eibar- Alcorcon    1    1,40 (SuperSport)

Eibar je na pravom putu da se ekspresno vrati u Primeru, a u prilog im idu njihove odlične igre na svojem terenu gdje su zaredali s 5 pobjeda u nizu. Protiv posljednjeg Alcorcona ne bi trebali imati većih problema i sve osim pobjede domaćina bi bilo iznenadjenje !

NOTTS COUNTY-SOLIHULL MOORS VISE OD 1,5 @ 1,25 PSK SUBOTA 16:00 Engleska 5 National

Odlucujem sa da ce na ovoj utakmici pasti minimalno dva gola.Gosti vec dvije zaredom tekme igraju sa 0 golova cisto sumnjam da ce i ova zavrsiti tako ,inace domacin solidan po primanju i zabijanju golova u ligi.Ocekujem 2+

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use