Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 8 - 9.11.-11.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Andy Murray vs Viktor Durasovic   Atp Stockholm   Andy Murray pobedjuje bez izgubljenog seta, kvota 1,30 bet365

Eh, kada bi u sportu uvek pobedjivali bolji i kvalitetniji, a to je zapravo najjednostavnija i najprirodnija stvar, ja verovatno u zivotu ne bih imao ni jedan promasaj. Jedini problem je sto u tom slucaju, kladionice ne bi ni postojale. Iz tog razloga, kockarima preostaje da osim forme, kvaliteta, rasporeda, medjusobnih duela ... gube vreme i na razmisljanje sta se desava u mozgovima igraca, odnosno o cemu razmisljaju ti bolesnici.

Jedan od poslednjih turnira u godini je ovaj u Stockholmu, a problem tog turnira je sto se odrzava u istoj sedmici sa turnirom Next Generation Atp Finals, odnosno u kalendaru Atp se nalazi samo jednu sedmicu pre najveceg turnira Atp Finals.  Zbog toga, turnir u Svedskoj je opterecen velikim brojem otkazivanja, kao i prilicno niskim kvalitetom jer na njega dolazi samo onaj ko mora. Kada procitate ko sve igra na turniru, sticete utisak da su igraci tamo poslati po kazni. Botic Van De Zandschulp, Arthur Rinderknech, Emil Ruusuvuori, Andrea Vavassori, Nino Serdarusic, , Viktor Durasovic...

Turnir sluzi nekim igracima i za povratak u formu, da ne kazem povratak iz zaborava.  Na turniru je i Denis Shapovalov, kao i Andy Murray, pa da se zaustavim kod ovog drugog. Trostruki pobednik Grand Slam-a, bivsi broj jedan se vec nekoliko godina vraca, bolje receno pokusava da se vrati medju najbolje, ali to ide toliko tesko da se cini da su porodjajne muke prava kamilica naspram gledanja meceva Andy Murray-a. Ako su porodjajne muke zaista toliko teske i bolne kao gledanje meceva skotlandjanina, onda jedno veliko hvala i Bogu, i prirodi, i sudbini i sreci sto muskarci ne moraju da radjaju.

Problem Andy Murray-a nije jednostavan. Telo je iskasapljeno povredama i operacijama, forma problematicna, a povratak vise nego tezak. Cak i kada je bio broj jedan, kao i trostruki pobednik Grand Slama, njegova igra je bila pravo oranje, a gledanje njegovih meceva napor od koga vam se cini kao da ste tri dana radili u kamenolomu, ili rudniku. Pre neki dan sam gledao njegov mec sa Hurkaczem, sve me je bolelo nakon gledanja tog meca. Murray je trenutno 143-ci na Atp listi, nema ni jednu titulu ove sezone, a igra od sjaja do ocaja. Veliki problem za njega jeste losa pozicija na Atp listi jer ga na svakom turniru vec u prvim kolima cekaju bolji igraci. Danas u 18.00 sati ima priliku da nekoga i pobedi, jer mu je protivnik takav da je sam pravio raspored ne bi uspeo da pronadje slabijeg protivnika.  Cak i ako prodje prvo kolu, vec u drugom ga ceka Jannik Sinner, a to ce biti pravo uzivanje gledati, ako Murray uopste i prodje prvo kolo. Inace, skot je na turnir dosao dobivsi wild card.

O protivniku skota nemam nameru da gubim vreme. Protivnik je norvezanin Viktor Durasovic, a kvote na ovaj mec su 1,08 na skota i 8,00 na norvezanina. Inace, Viktor je norvezanin isto kao sto je i Zlatan Ibrahimovic svedjanin i kao sto sam ja eskim. Prica je klasicna. Viktorovi roditelji su sa Balkana, najgoreg mesta za zivot na svetu, ali su to, na srecu brzo shvatili, pa su otisli dovoljno daleko, u Norvesku, Viktor se tamo rodio i postao norvezanin, kao sto je i Ibrahimovic rodjenjem postao svedjanin. Murray je u karijeri zaradio preko 62.000.000 dolara, a norvezanin Durasovic 141.000 sto nije dovoljno ni za sampon da se istusirate nakon treninga.

Ne volim ovakve opklade, da protivnik nece uzeti ni set, verovatno bih mogao da pronadjem mnogo jednostavniji mec u fudbalu, ili kosarci. Kada bih slusao razum, bolji izbor bi bila pobeda Carlos Alkaraza na turniru Next generation Atp Finals po kvoti od 1,25, ali je moj najveci kockarski problem, izazov, a ne razum. Vecu strast mi izaziva igra na ubedljivi poraz loseg igraca, nego obicna pobeda dobrog igraca (Alkaraz). Kao i uvek, ako padnem trebace mi dva dana da dodjem sebi.

Rusija - Cipar - Rusija daje 2+ golova bet365

Mislim da smo svi dobro upoznati sa situacijom u skupini u kojoj igra Hrvatska. Za očekivati je pobjedu Rusije i Hrvatske protiv Cipra odnosno Malte te "veliko finale" na Poljudu u nedjelju.

U četvrtak će obje reprezentacije htjeti riješiti utakmice rano kako se ne bi previše fizički trošili imajući na umu utakmicu u nedjelju. Dvoumio sam se između 1/1 i 2+ gola Rusije i odabrao ipak drugu opciju. 

Očekujem rano vodstvo Rusije te da ne stanu nakon što povedu 1:0 već da zabiju i drugi, možda i treći gol nakon kojeg će usporiti tempo igre te nakon kojeg bi sigurno vidjeli dosta izmjena. Ako se ova scenarij obistini može se na liveu probati i manje od 3,5/4,5 golova jer kod 2:0 sigurno Rusija više neće svim silama napadati već mislima biti na Poljudu.

2021-11-09 08_28_22.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use