Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 7 - 5.11.-8.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Otvaram dnevnu temu za Prvu ligu PŠ-a. @LeonardoDrugi i @Goksim postavite svoje prijedloge. Sretno!

Gradski derbi. Moj prijedlog ovog puta ide na Dinamo koji se bori za prvu poziciju sa Osijekom i Rijekom. Svi imaju po 27 bodova i prijeko su im potrebni bodovi. Očekujem pobjedu Dinama protiv Lokomotive koja je u prošlom kolu izgubila od Istre. Sretno!

Screenshot_3.png

Lazio vs Salernitana Serie A Lazio prvi daje gol na utakmici, kvota 1,22 bet365

Za spas moje ovogodisnje kladionicarske sezone, kada je konacni bilans u pitanju, je potrebno da se poklopi samo deset okolnosti. Postoji i jedanaesta i dvanaesta okolnost, ali tu su mi sanse najmanje. Jedanaesta okolnost jeste da na nasem Forumu postoji barem jedna dobra osoba koja bi pristala da me na kraju ovogodisnje kladionicarske sezone primi u svoju kucu na besplatni smestaj i hranu dok se ne oporavim, odnosno dok ne dodjem sebi. Dvanaesta okolnost jeste da sportisti prestanu da budu stoka, i da barem pokusaju da budu ljudi, odnosno da se u sportu ostvaruje ta toliko jednostavna stvar, da pobedjuju bolji i kvalitetniji. Na korak od propasti ovogodisnje kockarske sezone me je doveo, naravno Juventus i gotovo sumanuto povecavanje uplata iz sedmice u sedmicu na te nesrecnike. Navescu samo nekoliko od deset okolnosti koje su potrebne da se ostvare da spasem sezonu. Jedna je da pogodim sve ostale pobednike nacionalnih prvenstava. Druga, je da Inter osvoji Seriu A, jer sam vec oho-hooo odlucio da sezonu spasavam igranjem na njih kao pobednike Serie A (trenutna kvota na njih je 3,75). Treca okolnost je da Inter osvoji Seriu A, a Glasgow Rangers skotski Premiership, kao i Inter, Glasgow i Real Madrid kao zajednicki pobednici. Cetvrta okolnost, i tu cu se za sada zaustaviti, jeste da Salernitana, najgora ekipa u Evropi, obavezno ispadne, jer ako ne ispadne, ne samo da cu morati da zamolim nekog kolegu sa Foruma da me primi na besplatni stan i hranu, vec cu se jednostavno sam pojaviti na vratima vase kuce i uci bez pitanja.

Salernitana je zaista jedna od najnekvalitetnijih ekipa koje sam ikada video u bilo kom nacionalnom prvenstvu, ne racunajuci tri najgore zemlje na svetu, poput Hrvatske, Bosne i Srbije. Pa ipak, oni imaju sve ono sto bi trebalo da ima jedna ekipa koja se toliko grcevito bori za opstanak. Posto sam se kladio na njihovo ispadanje, naravno da im zelim sve najgore, ali za sve one koji se ne klade, a nadam se da takvih bolesnika nema, Salernitana bi trebala da bude ekipa kojoj bi trebalo pozeleti srecu. Oni su jedna od retkih ekipa koja igra posteno, daju sve od sebe, makar to bilo toliko malo, kada je u pitanju kvalitet. Publika je uz njih, ne zvizde im, ne ljute se na njih, iz aviona se vidi da igraci pokazuju trud, zelju i da se ne vuku po terenu kao sline. Kao klub, a to je najvaznije za klubove te kategorije, svakodnevno pokazuju da “su zivi”, promenili su loseg trenera, doveli Ribèry-a kao slobodnog igraca, pobedili su u gostima Veneziu, direktnog konkurenta za ispadanje, cak su pruzili veoma dobar otpor Napoliju u proslom kolu. Da se nisam kladio na njihovo ispadanje, rado bih seo na njihovu klupu, i pomogao da se spasu najgoreg, bez mene, to ce ici jako tesko. Iako sam pred pocetak sezone bio ubedjen da ne postoje sanse da se spasu ispadanja, danas bih mogao da priznam da je to moguce, ali i moguce kao pravo cudo, da ne napisem da bi to bilo senzacionalno spasavanje.

Kvota na Lazio je 1,30, nereseno 5,50, dok je pobeda na Salernitanu 9,50. Kvota na over 2,5 iznosi 1,53, kvota da ce na utakmici biti vise od jednog gola je 1,16, a svi znamo ko sedi na klupi Lazija i kakvu igru forsira. Kvota da ce Salernitana uopste doci do gola iznosi 1,66, a igra da ce prvi postici gol na utakmici je kvotirana sa cak 4,00

Ovo je odlicna analiza, najbolje od mene za ovo kolo Poslednje Sanse, a svi dobro znamo ko sam i sta sam bio u prosloj, istorijskoj sezoni Poslednje Sanse. Kada bi fudbaleri bili ljudi, a ne stoka i najgluplji ljudi na planeti, i kada bi se prilikom postavljanja “zivog zida” drzali za glavu, a ne za qurac, ova prognoza bi prosla jos juce. Posto se fudbaleri ne boje eventualnog udarca u glavu i posledica koje bi mogle da se dese, napisacu i potencijalne rizike zasto bih mogao sutra da padnem. Vlasnik Salernitane je Claudio Lotito, necete verovati bas vlasnik Lazia. Teoretski, po pravilima Serie A to nije moguce, ali u lopovskoj zemlji poput Italije takve stvari se elegantno resavaju tako sto vlasnicka prava prebacite na tetku ili ujnu, bez obzira sto tetke ili ujne ne znaju sa koliko lopti se igra tako glupa igra poput fudbala. Lotito je iznenadjujuce uveo Salernitanu u prvu ligu, a sutra do pocetka utakmice ce morati dobro da razmisli kako da se utakmica zavrsi. Verujem da ce ga sutra glava zaboleti od razmisljanja kako da namesti utakmicu. Lazio je na jedan bod manje od cetvrtog mesta koje vodi u Ligu Prvaka sledece sezone, a gde su Roma, najveci neprijatelj, i Atalanta, dok sa druge strane Salernitani gori pod nogama. Remi, naravno nikome ne odgovara, ili mozda je potrebniji Salernitani, a kako ce Lotito odluciti da se utakmica zavrsi, tek cemo videti.

Hej administratori, ucesnici prve lige Poslednje Sanse, bolju od ove analize, tesko da cete procitati na ovom vasem smesnom portalu. Ako sutra padnem na ovom predlogu samo zato sto je utakmica namestena, ako Salernitana povede, ili ako se utakmica zavrsi sa 0:0, i ako na kraju sezone bas ovaj predlog utice da ne budem prvi, od sledece sezone se nece igrati prva liga Poslednje Sanse.

Fantastična je ponuda ovog vikenda i dugo sam se dvomio što sa probrane liste i odbarati. U užu izbor su mi ušli i Osijek i Juventus (pobjeda u barem jednom poluvremenu) međutim više o njima u dnevnoj temi. Ovo kolo ću ostati vjeran PSG-u koji me je toliko uništio prošle sezone da se itekako trebaju iskupiti u ovoj... 

Bordeaux - PSG 2 1,25 bet365 

Odmah da napišem da Messi neće igrati međutim mislim da je sastav PSG-a sa Mbappeom i Neymarom dovoljno jak da i sa pola gasa pobjedi slabašni Bordeaux, Bordeaux koji je bio u crnoj seriji od 5 utakmica bez pobjede da bi prošlo kolo slavili protiv Reimsa 3:2.

Bordeaux u 12 kola ima svega 12 bodova međutim jedna su od momčadi sa najviše remije u Ligue 1, čak 6 odnosno 50% do sad odigranih utakmica. Bordeaux ima treću najgoru obranu lige. U prosjeku primaju čak 2 gola po utakmici. Pogađate PSG ima najefikasniji napad a sa igračima koje imaju mogli su dati i više od samo 26 golova u Ligue 1 u 12 kola. 

Očekujem da se PSG prošeta ovom utakmicom i nakon dva uzastupna kiksa u gostima u Ligue 1 (protiv Rennes i Marseille) upišu uvjerljivu pobjedu. bet65 okladu računa kao dobitnom ako povedu sa dva gola razlike a mislim da je ovaj scenarij izuzetno izgledan. 

Nakon ovog vikenda slijedi reprezentativna stanka nakon koje je za očekivati dosta iznenađenja. Nadam se realnom vikendu u kojem neće biti previše iznenađenja. Evo i potencijalnih sastava. 

Bordeaux:
Costil; Pembele, Koscielny, Gregersen, Mangas; Lacoux, Otavio, Adli; Kalu, Briand, Dilrosun

Paris Saint-Germain:
Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Mendes; Herrera, Gueye, Wijnaldum; Di Maria, Mbappe, Neymar

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use