Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 7 - 5.11.-8.11. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Pacos Ferreira- Sporting    2    1,55 (SuperSport)

Očekujem da Sporting na krilima uvjerljive pobjede protiv Besiktasa dodje do rutinske pobjede protiv Ferreire, koja se drži na sredini ljestvice iz sezone u sezonu. Sporting je ušao u prošlogodišnju formu i ovakve utakmice je uredno dobivao s 1:0 ili 2:0 bek ikakvih šansi za zgoditkom protivnika... Tako očekujem i ovdje. Medjusobni omjer izmedju ova dva kluba mi daje dodatnu sigurnost za ovaj ishod jer ih je Sporting dobio 11 posljednjih utakmica (jedna u kupu).

BJELORUSIJA: Vysshaya Liga - 28. kolo

Rukh Brest - Vitebsk

Rukh Brest trenutno drži 5. poziciju sa 14W / 10 D / 3L GS 47 / GC 23.

Dok je Vitebsk trenutno 8. sa 8W / 10D / 9L  GS 34/ GC 35.

Forma domaćina mi je čudo. Imaju u 13 odigranih utakmica 9 W 3 D 1 L i to su zadnju utakmicu izgubili protiv Dinama iz Minska (3. na tabeli) 1:3.

Dok Vitebsk od zadnjih 5 odigranih gostujućih utakmica ima samo 1 pobjedu i to protiv Slutsk-a koji drži 13. poziciju.

Kako je Rukh u proteklih 5 utakmica na njih 4 prebacio marginu od 1.5 overa kao i Vitebsk danas ćemo to odigrati jer je prosjek golova obje ekipe 2.6 po utakmici. Uparit ćemo to sa duplom šansom 1X na domaćina jer stvarno dobro igraju doma te se nadam da će i danas nastaviti! 

hehehehehe.JPG.d3a93aed6dbc59f18baec253fa662931.JPG

7.11.  16:30    rukomet žene rumunjska

Dunarea Braila Ž - CSM Bucuresti Ž      2    1,35   bet365

csm je trenutno prvoplasirana i najbolja rumunjska ekipa. imaju jak roster (neagu, aune, lazovic...), igraju ligu prvaka te očekujem njihovu uvjerljivu pobjedu. s druge strane braila je solidna ekipa s hrpom brazilki koje nemaju vrhunsku kvalitetu, jedina koja odskače je kurtović koja je nekad igrala za gyor. sve u svemu mislim da braila nema snage ugroziti ekipu kakva je csm.

16kolo BiH Premier lige i ocekuje nas derbi kola na stadionu pod Bijelim brijegom.Zrinjski docekuje Borac iz Banja Luke koji je znatno hendikepiran neigranjem njihovog najboljeg strijelca i kapitena Stojana Vranjesa.Ovo je sigurno veliki udarac pred derbi i ocekujem da ce Zrinjski ovo dobiti ali na sigurno sam ipak odigrao 1X.

Screenshot_20211105-172352_Chrome.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use