Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 7 - 5.11.-8.11. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

Našao sam par nazovimo zicera za vikend sad na brzinu, a odlučio sam postaviti Bayern na kojeg je najmanji tečaj. Taman 1,2 u SS. Freiburg je opasan, ali baš zato jer su bodovno blizu vjerujem da će ih Bayern ozbiljno shvatiti. LP su igrali u utorak, ovo je u subotu, dovoljno vremena za oporavak Bayernu.

Screenshot_20211104_181143.jpg

Pozdrav, 

za vikend cemo igrati pobjeda Brightona. Brighton koji ove godine igra dobar napadacki nogomet u zadnjem kolu osvojio bod na Anfieldu protiv jako dobrog Liverpoola. Njegov protivnik Newcastle  neuvjerljiv igrom i rezultatom zasluzeno na pretposljednjem mjestu  te ga do polusezone i dolaska pojacanja ocekuju teski dani. Brighton doma opasan uz pobjede protiv Leicestera te remi sa Arsenalom, ns vjerujem da ce imati problema u ovom susretu.

Brighton-Newcastle 1

Screenshot_20211104-185706_Chrome.jpg

West Ham - Liverpool // Liverpool x2 1,25 Marathon

Liverpool mi zasada djeluje jako dobro, po meni su najviše pokazali u Premiershipu ove sezone i mislim da je naslov jako izgledan ako će ih zaobići ozljede. West Ham također djeluje dobro, ali mislim da protiv zdravog Liverpoola nemaju šanse. Liverpool protiv čekičara ima dobar h2h omjer; u zadnjih 10 utakmica 8 pobjeda i 2 remija, a ako uzmemo u obzir posljednjih 5 utakmica koje smatram relevantnima imamo jednu utakmicu neriješeno te četiri pobjede Liverpoola. Također dobra opcija je Liverpool over 1,5 timski te pobjeda Liverpoola, ovdje ja idem sa sigurnijom opcijom dvoznaka po kvoti 1,25 na marathonu.

Screenshot_20211104-195010_Chrome.jpg

Santa Clara -Porto pobjeda Porta u bilo kojem poluvremenu 1,27

Zadnja utakmica izmedju ove dvije ekipa zavrsila je pobjedom Santa Clare u Liga kupu Portugala.. tada su domacini slavili 3-1.. mislim da se takvo neato nece ponoviti u ovom kolu Portugalskog prvensta te ce na reprezentativnu pauzu Porto otici kao lider prvensta. Ovdje bi igrao i cistu dvojku po koeficijentu od 1.46 ali sam se odlucio za sigurniju opciju. Sretno

Screenshot_20211104-195741_Samsung Internet.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use