Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ponedjeljak (30.12)

MALER ;)

Recommended Posts

ja sam novi ovdje...neki dan sam cuo od prijatelja za ovo , curilo me na kladionici pa reko en treba mi , zadnja 3-4 dana uredno padam po 500 kuna....pa reko treba neka pomoc ;)))

evo danas sam odigro KAISERSLAUTERN - ARMINIA.B 1 - 2.15

FROLUNDA-SODERTA. 1 - 1.50

CAMBUUR-TELSTAR 1 - 1.40

TEČAJ JE OKO 4.5 150 KN SAM STAVIO

mislim da prvi par treba proci , to je derbi druge njem lige...igraju prvi i drugi na tablici , sa time da sam uzeo u obzir da je arminia zanju utakmicu izgubila,a kaiserslautern je u nizu od nekoliko pobjeda...jos kuci igraju , mislim da prolazi

Frolunda..zadnje 4 utakmice ne znaju za pobjedu, pa sam radi toga odigro , jer mislim da im je ovo  prilika za popravak...

A cambuur , to sam stavio jer su domacini jos u igri za prvo mjesto , dok gosti imaju donekle osigurano mjesto donjeg doma ( ali ne onog kriticnog ) ;))

volio bi kada bi netko prokomentirao malo...hvala

ja sam novi ovdje...neki dan sam cuo od prijatelja za ovo , curilo me na kladionici pa reko en treba mi , zadnja 3-4 dana uredno padam po 500 kuna....pa reko treba neka pomoc ;)))

evo danas sam odigro KAISERSLAUTERN - ARMINIA.B 1 - 2.15

FROLUNDA-SODERTA. 1 - 1.50

CAMBUUR-TELSTAR 1 - 1.40

TEČAJ JE OKO 4.5 150 KN SAM STAVIO

mislim da prvi par treba proci , to je derbi druge njem lige...igraju prvi i drugi na tablici , sa time da sam uzeo u obzir da je arminia zanju utakmicu izgubila,a kaiserslautern je u nizu od nekoliko pobjeda...jos kuci igraju , mislim da prolazi

Frolunda..zadnje 4 utakmice ne znaju za pobjedu, pa sam radi toga odigro , jer mislim da im je ovo  prilika za popravak...

A cambuur , to sam stavio jer su domacini jos u igri za prvo mjesto , dok gosti imaju donekle osigurano mjesto donjeg doma ( ali ne onog kriticnog ) ;))

volio bi kada bi netko prokomentirao malo...hvala

zar nije arminija 3. na tablici??

No mislim da je Kaiserslauter u boljoj formi i to bi trebalo poći...za frolundu iskreno neznam trebali bi dobit...nadam se da hoce a ovu nizozemsku drugu ligu najviše volim igrat na golove tak da mi je svejedno ko ce pobjedit :)

evo za noćne igrače imam neke preporuke od NHL-a ko hoće želi može ispratit... ;D

Carolina - Washington   over 5,5  2:3

Atlanta - Florida   over 5,5  4:3

NY Rangers - Pittsburgh over 5,5  2:5

iskreno mislim da ce na svim ovim utakmicama biti pobjede gostiju... no overi bi također trebali proći (CAR-WSH i ATL-FLA u kanadsko-francuskim kladionicama stoji margina od 6,5 golova a kod nas je 5,5...barem je bila u zemaljskim kladionicama) (a ova druga tekma je prije dva dana završila 8:3 za pittsburgh, sad se igra u New Yorku no tamo kad se igra često zna biti puno golova, a i mislim da neiskusna obrana Rangersa ne može odigrat tekmu protiv Pittsburgha a da ne prime minimum 3 komada...a mogli bi i više)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use