Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 6 - 2.11.-4.11. (Uto-Čet)

Goksim

Recommended Posts

3.11.   20:00    rukomet žene danska 

Odense - Viborg       1    1,65      supersport

moj sljedeći tip je pobjeda odensea. nakon pobjede u moskvi napunjene su samopouzdanjem, odlična je to ekipa s vrhunskim individualkama. na zadnjih 15 mečeva samo su gyor i metz protiv njih uzeli puni plijen što govori o njihovoj kvaliteti. s druge strane viborg je samo sjena onog što je nekad bio, sada im je realna borba za 3 poziciju budući da su i odense i herning ikast puno kvalitetnije ekipe. odense, u što sam uvjeren, će  zatvoriti viborgovu daleko najbolju igračicu jorgensen i pobjeda bi trebala biti upisana. po ovoj kvoti definitivno treba ovaj tip odigrati.

Pozdrav,

bez previse filozofije legia-napoli, pobjeda gosta. U prvoj utakmici legija doslovno dva puta prosla centar, dominacija talijana cijelu utakmica tako da ocekujem slicnu utakmicu. Za vikend odmarani insigne, te elmas koji je igrao nekih pola sata, smatram da je legija ipak preslaba da se suprostavi Napoliju koji je u dobroj formi. Zbog navedenog te guzve na tablici ocekujem pobjedu talijana te prelazak na prvo mjesto skupine.

Legija-Napoli 2 

Screenshot_20211101-222315_Chrome.jpg

Ovdje ocekujem standardnu igru Barcelone kao i u prošloj utakmici protiv Dynam Kieva.

316B16E5-5011-43CB-8ACD-A22081F7B3CB.jpeg.99bb0d60b0978e7a9f5a3bbabcf36ed4.jpeg

Izabrao sam da će Barca doći prva do 5 kornera. Trenutno najveći problem kod Barcelone je obrana, ali ocekujem da bi mogli protiv Dynama krenuti napadački od prve minute jer im je ova utakmica “must win”.

Sigurno računaju da bi Bayern mogao uzeti bodove Benfici, naravno ako Barca uspije uzet pobjedu protiv Dynama onda ćemo je gledati na drugoj poziciji.

Protiv Alavesa igrali su pod vodstvom trenutno drugoga trenera. Rezultat je završio 1:1 upravo zbog problema sa obranom, ali Barca je prikazala možda čak i bolju igru nego kad su bili pod vodstvom Koemana.

Ocekujem na ovoj utakmici napadačku Barcu i automatski i veći broj kornera od strane gosta i možda čak pobjedu Barce, jer Dynamo Kijev mi nešto ne ulijeva kao momčad nekakvu ozbiljniju prijetnju.

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use