Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 6 - 2.11.-7.11. (Uto-Čet)

Goksim

Recommended Posts

Malmo - Chelsea 2 + Chelsea više od 1.5 gola (1.33) bet365

Chelsea putuje u Malmo u četvrtom kolu grupne faze Lige prvaka. Lideri Premier lige su u nevjerojatnoj formi i od njih se ovdje očekuje velika pobjeda. U prošlom kolu su ostvarili pobjedu od 4-0 nad švedskom ekipom. Bila je to utakmica koju su obilježile strašne ozljede Romelua Lukakua i Tima Wernera. Momčad Thomasa Tuchela druga je u skupini sa šest bodova iz tri utakmice. Tri boda su iza Juventusa nakon što su u drugom kolu izgubili u Torinu sa 1-0.

Malmo je izgubio sve tri dosadašnje utakmice u skupini. Njihov skor je 0-11 i definitivno su najgora momčad u svim skupinama zajedno. Sa još tri utakmice do kraja, samo ih čudo može zadržati u Europi ove sezone, s obzirom na kvalitetu momčadi u skupini.

Chelsea je u izvrsnoj formi čak i bez svoja dva glavna napadača. U posljednje četiri utakmice su postigli 15 golova. U posljednjem susretu protiv Newcastlea 3-0 u gostima. Branitelji naslova imaju odličnu sezonu i u ligaškim i u kup utakmicama. Ove sezone su poraženi samo dva puta u svim natjecanjima. Manchester City i Juventus su momčadi koje su im nanijele rijetke poraze. 

Malmo je na mukama u grupnoj fazi nakon što su postigli relativno impresivne rezultate u kvalifikacijama. Pored toga, pod lupom su njihovi nedavni nastupi u domaćem prvenstvu. Momčad Jona Dahla Thomassona izgubila značajne bodove protiv dosta slabijih protivnika, te tako smanjila svoju prednost nad ostalim protivnicima na samo jedan bod.

U ovim okolnostima teško je zamisliti bilo što osim pobjede Chelseaja u ovom susretu. Vjerujem da će na tom putu postići barem dva gola na utakmici sa ukupnom kvotom 1.33 u bet365 kladionici. Early Payout je uključen, te ako Chelsea povede sa 2-0, ova oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Malmo: Dahlin; Moisander, Ahmedhodzic, Brorsson; Larsson, Rakip, Innocent, Christiansen, Olsson; Birmancevic, Colak

Chelsea: Mendy; Chalobah, Christensen, Sarr; Azpilicueta, Loftus-Cheek, Jorginho, Chilwell; Ziyech, Hudson-Odoi; Havertz

Screenshot_18.png

ManCity vs Club Bruges Liga Prvaka over 0,5 u prvom poluvremenu kvota 1,20 bet365

ovo je moj zvanicni predlog, ali je moguce da do 13,00 moj predlog zamenim sa overom i to donjom kliznom granicom na utakmici Euroleague Milano vs Barcelona. Osnovna granica overa je 149,5 ali posto klizne granice jos uvek nisu izasle, moguce je da do poslednjeg trenutka, zamenim moj predlog. Za sada ostaje da je moj predlog da ce pasti barem jedan gol u prvom poluvremenu na utakmici ManCity vs Club Bruge.

Moj predlog za ovo kolo Poslednje Sanse nije najvaznija stvar na Forumu. Mnogo vaznije su kritike ucesnicima prve lige Poslednje Sanse. Pocecu od sebe. U poslednjoj sedmici sam se nalupao na Forumu kao nikada. Zaista lupetam kao otvoreni prozor. Nisam zadovoljan ni svojim igrama, a ni formom, a kamoli stanjem na tabeli Poslednje Sanse. Mogu bolje, mnogo bolje, i ovo sto vidite na tabeli nije najbolje od mene. Od danas cu pokusati da se promenim. Pocecu vise da radim na sebi, manje da lupetam na Forumu, a kao najvaznije, bicu mnogo kriticniji prema sebi. Kao prvo, pocecu od najtezeg, moracu da ucutkam sam sebe. Dakle, najpre tisina, danonocni rad, skromnost, posvecenost, disciplina, a potom krv, znoj i suze. Noz medju zubima, kao pustinjski ratnici, se podrazumeva.

Obratio bih se i ostalim ucesnicima prve lige Poslednje Sanse. Da li ste vi zadovoljni sobom? Da li ste zadovoljni kako prognozirate utakmice? Da li je ovo najbolje sto mozete? Koji je vama qurac? Zasto tako lose igrate? Ja igram takodje lose ali barem imam nesto iza sebe, bio sam pobednik prve, istorijske sezone u Poslednjoj Sansi. Sta je sa vama? Prosle sezone ste bili poslednji i predposlednji od tri ucesnika, a ni ove sezone niste nista bolji. Znate li da je svrha Poslednje Sanse da neko od kolega sa Foruma igra nase predloge? Da li ste vas dvojica najbolje sto imamo na Forumu? Mislite li da zasluzujete prvu ligu, i ako mislite, na cemu se to zasniva?

Mora to mnogo bolje, ukljucujuci i mene. Mada ne znam sta ja jos to treba da dokazujem na nasem Forumu.

Villarreal - Young Boys - Villarreal pobjeđuje u barem jednom poluvremenu (1,28) bet365

Inaće ne igram često na Villarreal koji me je posljednji put i srušio u posljednjoš šansi pa im dajem priliku za iskupljenje. Velik niz nesretnih okolnosti je u onoj utakmici koja je na kraju završila 3:3 bio. 

Skupina F je zainimljiva, svi su u igri za prolazak. Villarreal očekuju još sudari sa Manchester Unitedom i Atalantom pa im je realno ovo najlakša utakmica od onih koji slijede. Sa 3 boda ne bi osigurali prolaz dalje ali bi imali lijepu situaciju iako postoje scenariji gdje i sa 7 bodova ne bi išli dalje ali za to moraju sljedeće dvije utakmice i izgubiti. 

576jewt.png

2021-11-02 08_12_42.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use