Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 4 - 26.10.-28.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

PPD Zagreb - Montpellier // Montpellier x2 1.36 unibet

Idem ovdje ipak sa sigurnijom opcijom dvoznaka pošto je rukomet u pitanju i povećeg broja padova radi pohlepe igranja pobjeda. 😂

PPD iz godine u godinu sve lošiji, iako su ove godine nešto i uložili u momčad  vidljivo je da to nisu ciljana pojačanja nego ljudi dolaze ovdje završavati karijere. Na kraju krajeva opet kanta za napucavanje u LP i mislim da im je dobro došao šamar od EHF-a izbacivši ih iduće sezone iz LP pošto nas je Rumunjska prestigla po koeficijentu.

S druge strane imamo Montpellier koji je razbio Kiel doma 7 razlike, sada za vikend izgubio od PSG-a 1 razlike pogotkom Hansena sa zvukom sirene. Mislim da to dovoljno govori kakva ekipa dolazi u Zagreb. Minus kod ove oklade mi je nešto slabija igra Montpelliera u gostima i poraz od Aalborga 36:28, ali Aalborg je ipak 3 klase bolja ekipa od PPD-a.

PPD bez pobjede zadnje dvije sezone u LP i mislim da će tako i ostati.

Screenshot_20211025-110609_Chrome.jpg

image.png.6c6b4ed1b722f2f6748c2dd0df845e17.png

Dvije ekipe iz sredine tablice koje ne igraju ultra ofanziven nogomet. Tu pogotovo spada Bilbao kojem je uvijek prioritet obraniti svoj gol pa onda napasti. Sama činjenica da Bilbao u 4 gostujuće utakmice ima 2 zabijena i 1 primljen gol govori o njihovom stilu igre i ne vjerujem da ovdje može doći do nekakve golijade.

ako sam dobro upratio rezultate podravka i esbjerg je išlo iz 2/2 26:27(9:15) pa bih molio @Goksim ili @IzudinB da u tablici isprave. Hvala!

26.10.  20:45 rukomet EHF

Bidasoa Irun - Pfadi Winterthur    1    1,41    unibet

moj sljedeći tip je pobjeda španjolske ekipe bidasoe iruna. mislim da su domaćini kvalitetnija ekipa, igraju na domaćem terenu, jednostavno skup mladosti i iskustva. s druge strane winterthur je ekipa koja je u sjeni kadettena, ove sezone krenuli loše jer su tek 4. na tablici domaće lige, također su ubilježili lagani poraz od wisle plock. uglavnom nisu na nivou španjolaca i jednostavno ih ne vidim kao prijetnju da uzmu bodove na ovakvom gostovanju.

prije 1 minutu, sestincan said:

ako sam dobro upratio rezultate podravka i esbjerg je išlo iz 2/2 26:27(9:15) pa bih molio @Goksim ili @IzudinB da u tablici isprave. Hvala!

26.10.  20:45 rukomet EHF

Bidasoa Irun - Pfadi Winterthur    1    1,41    unibet" rel="">unibet

moj sljedeći tip je pobjeda španjolske ekipe bidasoe iruna. mislim da su domaćini kvalitetnija ekipa, igraju na domaćem terenu, jednostavno skup mladosti i iskustva. s druge strane winterthur je ekipa koja je u sjeni kadettena, ove sezone krenuli loše jer su tek 4. na tablici domaće lige, također su ubilježili lagani poraz od wisle plock. uglavnom nisu na nivou španjolaca i jednostavno ih ne vidim kao prijetnju da uzmu bodove na ovakvom gostovanju.

Ispravljeno kolega. Moja greška, hvala ti. Sretno u novom kolu PŠ-a!

Celta- Real Sociedad    X2    1,40 (SuperSport)

Celta skromna i ove sezone... Neraspoloženi strijelci, a naročito Aspas koji je zabio svega 2 gola u 9 utakmica. Opet će to bit sezona s nekoliko promjena trenera, čini se... S druge strane Sociedad koji i ove sezone igra odlično i imaju rutinu... Nemaju lošeg pojedinca i Alguacil iz sezone u sezonu diže nivo igre ove ekipe... Moralo bi doć do neshvatljivog pada u igri da izgube ovu utakmicu protiv loše Celte !

EbbsfleUt(guop)-Braintree GUOP DA @ 1,45 Utorak 20:45 ENGLESKA NATIONAL JUG Super Sport

Mec iz engleske nize lige u kojem ocekujem golove bar po gol u oba poluvremena.Liga je dosta efikasnija od engleskih visih liga i ima dosta golova.Domacin koji je efikasan i gost koji dosta prima i svakako mi se cini da ovo prolazi bez ikakvih problema.

Slagao sam rukomet za sutra i htio sam postaviti Bidasou, ali vidim da ju je kolega već postavio. Tako da idem sa drugim rukometom, na Kiel kod Vardara. Kiel je u par zadnjih utakmica bez desnog i lijevog vanjskog, Weinholda i Sagosena. No, vjerujem da i bez njih se vraća pobjedama protiv Vardara.

Screenshot_20211025_231833.jpg

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use