Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 4 - 26.10.-28.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 2 sati, tome1993 said:

Sinoć je bilo 1.20 i reko staviti ću ujutro i sad padne na 1.18 pa se nadam da ćete mi priznati jer napisano je da mora biti kvota oko 1.2.

Screenshot_20211026-092552_1xBet.jpg

@tome1993 molio bi te da staviš drugi tip. Ne bi volio da krenemo sa iznimkama.

Ako je pravilo da koeficijent treba biti barem 1,20 onda bi se to trebalo i poštovati a od stotina utakmica isto se može naći. Ovdje lako možeš modificirati hendikep na 11,5 ili 10,5 pa će koeficijent biti veći.

Primjera radi, moj tip je danas Villarreal. Jučer je bilo 1,25 na pobjedu u barem jednom poluvremenu ali nisam to stavljao kao tip jučer. Danas je je koeficijent manji i ispod je 1,20 na pobjedu u barem jednom poluvremenu tako da sam išao sa "normalnom okladom". 

prije 4 sati, Goksim said:

@tome1993 molio bi te da staviš drugi tip. Ne bi volio da krenemo sa iznimkama.

Ako je pravilo da koeficijent treba biti barem 1,20 onda bi se to trebalo i poštovati a od stotina utakmica isto se može naći. Ovdje lako možeš modificirati hendikep na 11,5 ili 10,5 pa će koeficijent biti veći.

Primjera radi, moj tip je danas Villarreal. Jučer je bilo 1,25 na pobjedu u barem jednom poluvremenu ali nisam to stavljao kao tip jučer. Danas je je koeficijent manji i ispod je 1,20 na pobjedu u barem jednom poluvremenu tako da sam išao sa "normalnom okladom". 

Onda moze 11.5 za 1.25 . Nisam vidio prije pa se nadam da ćete uzeti u obzir i prihvatiti 

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use