Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 4 - 26.10.-28.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @Rome, @tome1993 

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. 

Prognoze za period od utorka do četvrtka mogu se postaviti najkasnije do utorka u 13:00 CET. Tipovi postavljeni nakon ovog vremena se neće priznavati. 

Pravila možete pročitati na: 

Tablica se ažurira i možete je pogledati u bilo koje vrijeme.

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Moj par za 4.kolo Posljednje Šanse uzeo sam iz Škotske Premier lige utakmica izmedju Hibernian - FC Celtic

ECEC28BB-90CE-4E45-BE25-79288FF961A2.jpeg.7e6013d8823d39c5056f3221edd72c1d.jpeg

Domacini su posljednje tri utakmice izgubili, uz gol razliku 1:6 dok se je Celtic napokon trgnuo i uspio povezati tri pobjede uz gol razliku 6:1

Celtic je momčad koja ima najviše zabijenih golova u prvenstvu i najmanje primljenih.

Posljednji puta su Hibernian na njihovom terenu pobjedili u prvenstvu davne 2014. godine ne računajući kup utakmice, što je malo iznenađujući podatak.

Hibernian većinom bodove je osvajao ove sezone protiv slabijih momčadi od sebe ili momčadi koji su u rangu njih.

Celtic je napokon proigrao i oni jednostavno moraju dobivati ovakve utakmice ako žele skinuti Rangers koji je trenutno prvi na poziciji.

Koliko pratim Celtic ove sezone mislim da su napokon ulovili samopouzdanje i da neće tako skoro stati njihov niz, i da im ovaj put Hibernian neće biti nekakva zapreka.

Kako Celtic već dugo nije uzeo tri boda Hibernianu, odlučio sam igrati ipak sigurniju opciju na Celtic i ako vjerujem da ce ovdje uzeti sva tri boda.

27.10. Srijeda, EFL Cup

20:45 West Ham - Manchester City 2 1.48 (Germania)

Engleski liga kup, odnosno Carabao cup je natjecanje kojim Manchester City dominira zadnjih godina sa 4 naslova za redom. Klubovi obično odmaraju igrače u ranijim fazama natjecanja i tu City ima veliku prednost zbog širine klupe. West Ham ove sezone uz odličan početak u Premiershipu igra i Europsku ligu, ali ne vjerujem da imaju snage za borbu na tri fronta te očekujem lagani prolaz Cityja.

image.png.d9db25e4b44f32b7c53410551bd6d2e6.png

Monaco-C.Zvezda 1, kosarka

Monaco ekipa koja je cijelu utakmicu sa velikom Barcelonom bila u egal utakmici, da bi na kraju nesretno izgubili u produzetcima.. Zvezda se bez Ivanovica mnogo pati, bez neke ideje, gledao sam mec protiv Albe. Mislim da je vrijeme da Monaco pobjedi. Sretno

Screenshot_20211025-074802_Samsung Internet.jpg

Lazio - Fiorentina 1X& -4.5 golova na utakmici kvota 1.46

Lazio doma igra dosta dobro te u proteklih 5 utakmica nisu izgubili niti jednu na domacem terenu.

Na zalost izgubili su od Verone proslu utakmicu te su se vratili doma sa 4 komada u svojoj mrezi a zabili su samo jedan.

Idemo statisticki u Srijedu, Lazio doma nije izgubio od Fiorentine zadnje 3 utakmice i uvijek se je zavrsavalo sa max 3 gola osim 2018 kad je bilo 4:3.

Moraju ici na pobjedu da isperu gorki okus Verone i iskupe se navijacima za poraz.

Capture.JPG

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use