Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Preporuka online kladionice?

VeronikaB

Recommended Posts

prije 8 sati, VeronikaB said:

Koju online kladionicu preporucujte za klađenje?  Da su provjereni, sigurni. Da se moze uplatit za debitne kartice. Da ne uzimaju puno za uplatit listic 5,10 kn 

Po mom mišljenju broj 1 je bet365 i duuugo iza njih nema nikog odnosno uvjerljivo su najbolja kladionica. Trenutno daju i bonus dobrodošlice za sve nove igrače u vidu bonus kredita za klađenje od 25€. LINK ZA OTVARANJE RAČUNA I BONUS

Uz njih unibet je kladionica gdje najviše igram godinama i koju mogu preporučiti. Imaju bogatu ponudu, odlični su za kartone a imaju i zanimljive klizne granice za NBA, NFL i npr. tenis gdje se može igrati over/under na kliznim granicama.

Unibet ima preko 16 milijuna igrača. bet365 ima daleko više od toga. Mislim da ovo dovoljno govori kvaliteti o obje kladionice budući da imaju više igrača nego mnoge zemlje EU stanovnika. Imam dosta listića na prvake u obje kladionice, što također preporučam i za što im je ponuda odlična. 

Osjećam se sigurnije ako su mi novci na računu ovih klaidonica nego u mnogim lokalnim bankama a i ako isplaćujete veće iznose, vjerujete oniline kladionice će ih znatno brže isplatiti nego banke gdje je za isplatu iole značajnijeg iznosa potrebna najava i često čekanje od par dana. Kod online kladionica isplata je na skrillu u prosjeku u par sati.

Uz bet365 i unibet gdje sam najviše igram što se može vidjeti i iz mojih prijedloga i listića preporučio bi bet at home zbog zanimljivih bonusa dobrodošlice te toga što svako Svjetsko i Europsko prvenstvo daju bonuse na uplate a znaju im često zalutati greške u ponudi. Betfair je također odlična kladionica jedino pristup istoj nije moguć iz svih zemalja trenutno. Nadajmo se da će se i to uskoro promijeniti. 

prije 10 sati, VeronikaB said:

Koju online kladionicu preporucujte za klađenje?  Da su provjereni, sigurni. Da se moze uplatit za debitne kartice. Da ne uzimaju puno za uplatit listic 5,10 kn 

Ako zelis kladionice na koje se moze uplatit sa debitne kartice i nemas veliki izbor, puno kladionica su maknuli opciju da depozitiras/isplacujes direktno sa karticu tako  ja ti preporucujem Parimatch i 10bet koji imaju bolje kvote od b365.

• 10 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use