Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

IjHThAf.pngCbe7YRs.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

V70UYPU.pngnTdqsrj.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.10. u 23:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Preston - Liverpool 2 (1.33) bet365

Preston je neporažen u sedam uzastopnih utakmica na domaćem terenu u raznim natjecanjima, ali takav niz ne možemo računati kada igraju protiv Liverpoola koji u posljednje vrijeme zabija golove iz zabave, čak i protiv mnogo jačih rivala. Redsi su postigli najmanje tri gola u svakom od osam gostovanja u svim natjecanjima ove sezone. U pitanju je plasman u četvrtfinale Carabao kupa, tako da vjerujem da će Liverpool ozbiljno shvatiti ovu utakmicu.

Redsi su upravo postigli pet golova protiv ogorčenog rivala Manchester Uniteda u nedelju i to na Old Traffordu. Mohamed Salah je ponovo imao izvanredan nastup, ostvarišvi hat-trick i asistenciju. Jurgen Klopp će zasigurno ostaviti svoju zvijezdu na klupi u ovom susretu, ali napadač Sadio Mane bi mogao dobiti mjesto u početnih 11 nakon što je odigrao samo posljednjih 20 minuta na Old Traffordu. Mane i društvo su vjerujem dovoljno jaki i imaju mnogo veću kvalitetu u odnosu na Preston i vjerujem da mogu do lagane pobjede. Kvota će sigurno pasti do sutra. Imamo i Early Payout ovdje. Sretno!

Preston: Rudd; Storey, Bauer, Hughes; Rafferty, Whiteman, Ledson, Earl; Johnson; Jakobsen, Sinclair

Liverpool: Adrian; N Williams, Gomez, Matip, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Jones; Minamino, Origi, Mane

Screenshot_46.png

On 24. 10. 2021. at 18:00, IzudinB said:

Screenshot_37.png

S obzirom da sam već sugerirao ovaj tip u Posljednjoj šansi, ovdje ću samo napisati kratku analizu da svi mogu vidjeti.

Real Madrid - Osasuna 1 (1.36) bet365

Nakon što su ostvarili pobjedu u El Clasicu i to na Nou Campu, Real Madrid će u ovaj susret ući sa visokim moralom. Trenutno su drugoplasirana ekipa na tabeli, ali sa utakmicom manje, te će sigurno juriti vrh tabele. Ove srijede protiv Osasune, očekujem da Los Blancosi uzmu sva tri boda.

Momčad Ancelottija je upisala pobjeduod 1-2 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv vječnog rivala Barcelone. Također su pobijedili u sedam od prethodnih deset utakmica, a od siječnja su izgubili samo jednom na domaćem terenu. Također žele naslov ove sezone i iskoristiti situaciju svog rivala Barce i relativno težak početak Atletica koji brani naslov.

S druge strane imamo Osasunu koja je u odličnom nizu, ali mislim da ovdje neće imati šansu protiv Reala. Prošlog tjedna je Osasuna remizirala na svom terenu protiv Granade (1-1), a nisu uspjeli zadržati mrežu netaknutom u pet od prethodnih šest susreta. Pored toga imaju katastrofalan rekord protiv kraljevskog kluba. Sretno!

Real Madrid: Courtois, Odriozola, Varane, Militao, Marcelo, Casemiro, Blanco, Vinicius, Asensio, Hazard, Benzema.

Osasuna: Herrera, Vidal, Hernandez, Garcia, Sanchez, Moncayola, Brasanac, Torro, Barja, Garcia, Budimir.

Virtus Bologna vs Ulm Eurocup jedinica kao kuca, kvota 1,15

Juventus vs Sassuolo Serie A jedinica, kvota 1,40

ukupna kvota 1,61

Najgora poza u sexu je ona kada si ti dole, a gore nema nikoga. Gora stvar od najgore poze u sexu jeste pad predloga u prvoj ligi “Poslednje Sanse”. Ako ne Forumu postoji neki kolega lekar, ili psiholog, zamolio bih ga za dijagnozu moje bolesti. Kada padnem u realnom kladjenju, cak i kada tesko padnem, kazem sam sebi “...ok, sutra je novi dan, toliko si puta pao, sta je jedan obican pad naspram padova koji te tek cekaju...”. Druga je prica kada padnem u prvoj ligi “Poslednje Sanse”. Nakon pada sam drugi covek. Treba mi dva dana da dodjem sebi. Depresija, otezano disanje, halucinacije, suicidne misli, bolovi u glavi, bolovi u stomaku...jednostavno sve me boli.

Inace sam zdrav, vodim racuna o sebi. Ne pijem vodu, spavam manje od tri i po sata, ne udisem cist vazduh, ne druzim se sa ljudima jer zivim sam kao pas. Mozda mi je jedini problem nedostatak zene sa kojom bih imao sex, a kada je budem nasao, onda cu verovatno imati i sve ostale probleme.

Dakle, u prvoj ligi “Poslednje Sanse” sam pao na Virtusu Bologna, sampionu Italije, koji je igrao u gostima protiv novajlije u ligi sastavljene od nekih radnika, postara, i vodoinstalatera. Tri dana pred pocetak utakmice, kvota je bila 1,18, da bi na sam dan meca, kvota na pobedu gosta pala na 1,12 jer je taj par igrala cela Evropa. Sampioni Italije, Virtus Bologna, ovogodisnji najozbiljniji kandidati za pobednika Eurocupa (kvota 4,50) protiv radnika, postara i vodoinstalatera (kvota 81,00 da ce biti prvaci, i kvota 1,40 da ispadaju na kraju sezone) i ja padnem u “Poslednjoj Sansi” kao da sam pocetnik, a ne proslogodisnji pobednik. Eto, za to mi treba pomoc lekara.

Virtus Bologna vs Ulm Eurocup jedinica kao kuca 1,15

Nakon tri dana, Virtus opet igra, ali u Eurocupu i to protiv Ulma. Kvota je opet pilicarska, 1,15 na domacina i 5,75 na gosta. Osnovni handicap je 10,5 i ovde bih se zaustavio sa analizom. Ako treba da padnem jos jednom, a uz ovoliku razliku u kvaliteti, neka padnem, boli me qurac. Boli me qurac i ako izgubim novac na kvotici od 1,15. vazno je samo da mi svaki predlog u “Poslednjoj Sansi prodje, jer samo tako mogu biti zdrav.

Juventus vs Sassuolo Serie A jedinica 1,40

Ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Kvota je u padu, od 1,47 spustila se na 1,40, a realno je da bude 1,28. Juventusu i dalje ne verujem toliko da je to dovoljno za single kladjenje. Brine me i sto su u dobrim odnosima sa celnicima Sassuola, ne bih voleo da su toliko dobri da su im obecali bod sa ove utakmice. Uopste mi ne pada na pamet da pisem analizu za ovaj mec, ili da analiziram formu, roster ili stil i nacin igre...

Strpljivo i disciplinovano cekanje gola Dybale na utakmicama Juventusa

Nakon one magicne analize napisane u cetvrtak, 21.10. a koja je glasila “...strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama ekipe Napoli...” verovatno necete verovati, proslo je tek 3 dana, 12 sati i 34 minuta, a nereseni ishod na utakmici ekipe Napoli je dosao, i bez strpljenja i bez discipline. Kada vec uspevam da tako uspesno predvidjam buducnost, ne vidim razlog zasto bih se danas zaustavio.

Predlazem da od danas zajedno cekamo gol Paula Dybale na utakmicama Juventusa po smesnoj danasnjoj kvoti od 1,85. Kvota je smesna jer razbojnici iz bet365 isto misle kao i ja, da je samo pitanje dana kada ce argentinac zabiti golcinu. Od svih ponudjenih igraca u ponudi za igru “daje gol na utakmici” Dybala i Morata imaju ubedljivo najnize kvote, iako argentinac ove sezone vise ne igra nego sto igra. Kako je moguce da veliki bet365 misli potpuno identicno kao ja? Kao prvo, verovatno su se uplasili kada su procitali na nasem Forumu da mi je bilo potrebno tek 3 dana, 12 sati i 34 minuta da im uhvatim nereseni ishod na utakjmicama ekipe Napoli. Kao drugo, znaju, bas kao i ja da ce argentinac sutra nakon dugo vremena poceti utakmicu od prvog minuta. Kao trece, bas kao i ja ocekuju da ce na utakmici biti vise od jednog gola. Kao cetvrto, znaju kao i ja da je argentinac pred produzenjem ugovora, da zeli u Juventusu da potpise “zivotni” ugovor, a najbolji nacin da klubu uzmete i poslednji euro je svakako dobra igra. Kod Allegrija u prvom mandatu je i igrao i nije, kod Sarrija je bio najbolji, kod onog klovna Pirla nije igrao ni najbolji igrac na svetu Chiellini, a kamoli Dybala. U ovu sezonu je usao kao qurac, pa se povredio, te se vratio golom Interu iz penala.

Ako uporedite Dybalu sa svim argenticima koji igraju u Evropi, on od svih tih govana, izgleda najevropskije, fizioloski gledano. Ima to neko decje lice, i izgleda deset godina mladje, iako ima vec 28 godina. Na zalost, kakvo mu je lice, takva je i licnost. Potpuno nezrela osoba koja zivi u nekom svom svetu bez obaveza, bez razmisljanja, u stilu “zivot je cirkus, hajde da se zabavljamo”. Dybala je u Juventusu vec sedam godina, i nakon Chiellinija je (gledano u kontinuitetu) najduze u klubu. Dosao je iz Palerma za tada, neverovatnih 40 miliona eura, i za sedam godina pokazao je “onako” sta zna. Dybalu bih uporedio sa suncem u Finskoj. Ako vam padne na pamet da u Finskoj izadjete van kuce i pokusate da se suncate, vama je potrebno ozbiljno lecenje. U Finskoj sija sunce, kao i svugde na svetu, ali vas ipak nikada ne ogreje pa makar se suncali deset sati. Tako je i sa Dybalom. Ima talenat, ima osecaj za igru, ima odlican dribling, ima odlican sut i sa distance i sa polu-distance, ali vas kao i sunce u Finskoj nikada ne ogreje. Ili je van forme, pa ne igra, ili je povredjen, pa opet ne igra, a kada i igra to je od sjaja do ocaja. U stanju je da resi utakmicu, ali i da se ne secate da li je uopste bio u rosteru. Zasto je tokom cele karijere igrao “onako”?

Kao prvo, iako ima italijanski pasos, ipak je on rodjeni argentinac, a ne verujem da je bilo ko sa Foruma ikada cuo za nekog argentinca, a da je koristan igrac. Kao drugo, ima zapusteno telo isto kao i onaj coban iz Rosarija. Kao trece, toliko i trenira, ili tek nesto vise od seljacine iz Rosarija. Kao cetvrto, na svoju polovinu se vraca samo u poluvremenu, a kao peto, na utakmici pretrci vise od golmana, ali i manje od linijskog sudije. Pa ipak, kada bi trenirao sa barem 20 procenata mogucnosti, umesto bednih 12 procenata, mogao bi da bude koristan igrac, pogotovo bi mogao da bude igrac koji bi bio u stanju da resava utakmice. U prvoj sezoni u Juventusu je dao 19 gola, u drugoj 11, u trecoj 22, a onda je dosao Ronaldo i sve je otislo u qurac. I ove sezone ga nigde nema, tek na pet utakmica je bio starter, jednom je usao sa klupe, a postigao je tek 3 bedna gola.

Kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na travi, moj predlog da danas Dybala daje gol, bi prosao jos juce. Kao prvo, nema vise Ronalda da carini loptu. Kao drugo, Juve uopste nema klasicnog napadaca, cak i ako Moratu racunate u igrace. Kao trece, mozda jedino Chiesa ima nekog kvaliteta u napadu Juventusa, ali on uopste nije smetnja argentincu. Kao cetvrto, Sassuolo nije ekipa koja igra bunkercinu u Serie A, a po stilu kako igraju, za Dybalu bi trebalo da bude dovoljno prostora. Kao peto, nije igrao nekoliko sedmica, pa ako danas nema zelju da igra, ne znam kada ce je imati. Kao sesto, u Juventusu nema cobana iz Rosarija, kao sto ga ima u reprezentaciji, pa da ne igra, jer je seljacina iz Rosarija u reprezentaciji i selektor i predsednik saveza i lekar i ekonom.

Ako Dybala danas ne zabije gol, ne brinite, dace ga u narednih deset dana, kada Juve igra cak tri utakmice, sa Veronom, Zenitom i Fiorentinom. Povecavanje uloga se podrazumeva.

Simona Halep vs Elena Gabriela Ruse Wta Cluj jedinica, kvota 1,16 (predlog samo za narodni ili seljacki tiket)

Da napomenem odmah, da je ovo predlog iskljucivo za seljacki ili narodni tiket od trideset parova, na kojem cete vec negde pasti. Turnir se igra u Transylvaniji, Rumunija, za smesni nagradni fond od 235.000 $ a igra se na tvrdoj podlozi u dvorani. Prvi nosioc je Simona Halep, dvostruka pobednica Slam-a, a protivnica u prvom kolu joj je takodje rumunka 23-godisnja Elena Gabriela Ruse za koju ni najuza rodbina nikada nije cula. Za ovaj mec su moguca samo dva scenarija. Jedan je da su organizatori ljudi, i da Simona treba da promovise turnir, pa su joj osim novca “na crno”, ponudili i sto povoljniji raspored, da bi doslo do spektakularnog meca sa Emmom Raducanu, pobednicom Us Opena, po ocu takodje, rumunkom. Drugi scenario jeste da su organizatori stoka rumunska, te da je Simona Halep pozvana da se nakon sto izgubi u prvom kolu, pogura na Wta listi mlada Elena Gabriela Ruse. Ja ne igram seljacke ili narodne tikete, ali me interesuje nesto drugo.

Kao sto svi na Forumu vec znamo, statisticki gledano, veca je verovatnoca da zena od 30 godina pogine u teroristickom napadu, nego da se uda. Simona Halep je ipak uspela da se uda, i to ovoga leta, iako je bas ovoga leta napunila 30 godina. Srecni supruznik je dvanaest godina stariji milijarder makedonskog porekla, koji naravno iza sebe vec ima dva propala braka. Verenicki prsten je kostao srecnog supruznika 24.000 eura, dok je svadbeni kostao duplo vise. Inace, ne znam da li znate, rec “udati se” je nastala poreklom od dve reci “ud” i “dati se” odnosno u neka davna vremena je znacilo da se zena cinom vencanja zapravo daje udu. A svi znamo da je ud zapravo fina i uctiva verzija reci qurac koji svi razumemo.

Nadam se da sve kolege sa Foruma, kao i mene, zanima da vidimo Simonu u izdanju nakon sto se “dala udu” ili nakon sto se udala. Nadam se da sve kolege sa Foruma zanima kako je na Simonu uticao medeni mesec koji su proveli u Milanu, a svi, takodje vrlo dobro, znamo sta se radi tokom medenog meseca, i zasto se bas tako zove. Ja cu vama pozeleti da kvotica od 1,16 prodje na vasim seljackim ili narodnim tiketima, a vi pozelite Simoni da brak traje vise od cetiri meseca, jer kao sto svi dobro znamo, svakom zdravom muskarcu treba zena koja je dama u publici, domacica u kuci i prostitutka u krevetu, a da li je Simona u stanju sve to da bude, videcemo u narednih cetiri meseca.

Juventus - Sassuolo 1 (1.40) bet365

Slažem se sa kolegom @LeonardoDrugi za pobjedu Juventusa na ovoj utakmici, a s obzirom da on nije htio pisati analizu i navesti neke činejnice, tu sam ja da to uradim, jer sam ipak trenutno najbolji u Prvoj ligi PŠ-a i nadam se da će to trajati sve do kraja sezone, jedino ako Real večeras nekim čudom kiksa. Pa da krenemo.

Nakon što je prošle sezone propustio Scudetti, nakon devet uzastopnih naslova prvaka, Juventus novu sezonu nije započeo pokazujući bilo kakve znakove povratka na vrh talijanskog nogometa. Juventus je ove nedelje spasio bod protiv Intera, zahvaljujući kasnom golu Dybale iz penala. Domaćini se trenutno nalaze na šestoj poziciji u ligi sa 4 pobjede i dva poraza, nakon devet odigranih kola do sada. Imaju 15 bodova osvojenih i čak 13 manje od vrha tabele na kojem se nalazi Milan koji je sinoć sa 1-0 ostvario pobjedu protiv Torina te zbog toga ima utakmicu više.

Sassuolo je u posljednjem meču upisao važnu pobjedu nad novopromoviranom Venezijom kod kuće, sa kojima su bili izjednačeni po bodovima na tabeli. Utakmicu su pobijedili sa 3-1 i bili su očito mnogo bolja ekipa. Trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli Serije A, sa 11 bodova osvojenih iz tri pobjede i dva remija. Ekipa je udaljena pet bodova od zone ispadanja.

Nakon što nisu uspjeli pobijediti ni u jednoj od svoje prve četiri prvenstvene utakmice, Stara dama je skupila važne bodove u šest utakmica bez poraza u Seriji A. U tom nizu su ostvarili i četiri uzastopne pobjede do tog remija sa Interom. Očekujem da će ove srijede produžiti svoju nevjerojatnu seriju. Early Payout je tu ako netko igra u bet365 kladionici, tako da ako Juve povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Juventus: Perin; Danilo, de Ligt, Bonucci, De Sciglio; Bentancur, Arthur, Locatelli; Dybala, Morata, Chiesa

Sassuolo: Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca

Screenshot_53.png

2 para koja imaju vrijednost

Tenis

Alcaraz-Murray      2(1,70)

Pobijedio ga je pred 2 tjedna i dize se u formi

Nogomet kup 

Varaždin-Lokomotiva    oba daju 3+(2,15)

Varazdin se preporodio dolaskom novog trenera,stvaraju sanse te bi trebali zabiti Lokomotivi na domacem terenu, a od Lokomotive se ocekuje prolaz te bi morali zabit barem 2,3 gola da to ucine protiv neugodnog domacina.

Neka se niko mene naljutio ko se pronađe u ove 2-3 rečenice što ću napisati.  

Zaista mi nije jasno kako se može neko pozvati da odigra kvotu 1,16  - 1,18  -1,12 prosto nevjerojatno kvote su toliko male u samo  zbiru niske i riskantne a ne pojedinačno ili da ih kombinujes da nekim parom.  Misli  da kvote ispod 1.35 ne treba uopšte pisati niti stavljati na tiket.  Pare i pare  sa  izgubio na kvotama 1.20 - 1.25 dok sam bio početnik u ovome prije 22 god.     Da neko uplaćuje 2 -3 hiljade ili 10-15 pogotovu u RS-u gdije nema poreza na uplatu niti na dobitak te kvote su isplative u svakom drugom slučaju nisu. Sama kvota govori da npr. Ako je fudbal u pitanju da na poluvremenu treba biti rezultat 3:0 rezultat na tip kojem je kvota 1,20 didjeljena ali često to ne bude slucaj ili ne prodje ili ako prodje napate se, kvota nije vrijedna živaca.  

Hvala svakome na dobrom infu ali ko postavi kvotu 1.20 (tu negdje ) ne treba ništa objašnjavati,kvota govori sama o sebi.  Hvala

BNEI HERIZLYA- HAPOEL Le Zion preko 62 gola. 1.5 ultra brz rukomet obe ekipe često pada izmedju 64-68 golova na utakmicama prvonavedenog para.

KIELCE-PSG 61 GOL VISE. 

UZ BARCU I KIEL NAJBRZI RUKLMET U EUROPI NA NAJVIŠEM SVIJETKOM NIVOU. Odbrane u drugom planu 

Virtus B. - Ulm preko 163.  Brza košarka sa obe strane , domaćin od početka sezone ne skoro svaki meč išao duboko preko ove margine. Navedene utakmice su jako dobro analizirane ali čovjek ne može uticati na to hoće li gospodu služiti sut u gore navedenim mečevima. Samo mozes reci sretno. 

Real Betis je moj "value" listic danas, early payout u tridesetoj minuti a uplatio sam listic dok je kvota bila 2.

btw @Nihad26celebic zakasnio sam na prve dvije utakmice no pratim trecu 👍. steta sto cesce ne objavljujes 

PS zao mi je svih koji jos uvijek vjeruju u Barcelonu, Juventus itd itd i nadaju se caroliji. Nece se dogoditi, dzaba se nadate

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use