Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

26bZN8S.pngCbe7YRs.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

trS4oYi.pngnTdqsrj.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.10. u 23:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Chelsea - Southampton 1 (1.44) bet365

Plavci se u ovom trenutku čine nezaustavljivim i imaju namjeri nadmašiti svoju prethodnu sezonu u kojoj su postali europski prvaci. Na domaćem terenu večeras igraju protiv Southamptona koji nije u formi, tako da vjerujem u pobjedu domaćina. Chelsea je u prethodnom kolu pobijedio Aston Villu na penale. U odličnom su nizu, lideri su Premier lige i u ekipi vlada dobro raspoloženje. U posljednje vrijeme sa lakoćom postižu golove, posebno na domaćem terenu. Do sada su u Premier ligi primili najmanji broj golova, dok imaju drugi najbolji napad.

S druge strane imamo Southampton, koji je na penale savladao Sheffield Uniteda u prošlom kolu. Oni su također jedna od najgorih momčadi u Premier ligi ove sezone i imaju zabrinjavajući rekord protiv Chelseaja. Momčad Thomasa Tuchela je u nizu od četiri pobjede, a samo u posljednje dvije utakmice postigli su 11 golova. Pobijedili su sedam od osam utakmica na ovom stadionu.

Chelsea: Kepa; Chalobah, Christensen, Sarr; James, Loftus-Cheek, Saul; Alonso; Ziyech, Havertz, Hudson-Odoi

Southampton: Forster; Valery, Lyanco, Salisu, Perraud; Romeu, Diallo; Stuart Armstrong, Tella; Adams, Long

Screenshot_45.png

Milan - Torino 1 (1.60) bet365

Milan je jedna od najboljih momčadi u talijanskoj Seriji A i nada se naslovu ove sezone. U međuvremenu je Torino jedan od najgorih u ligi, a nalazi se na donjem dijelu tabele. Kako stvari stoje, očekujem pobjedu domaćina na stadionu San Siro večeras.

Milan je na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Bologne upisao pobjedu od 2-4. Ove sezone imaju savršen pobjednički rekord u ligi, osim remija protiv Juventusa na gostovanju. Zapravo, jedini porazi ove sezone bili su u Ligi prvaka, dok igraju izvanredno na svom stadionu. Ne samo da su ovdje dosljedno ostvarivali pobjede, već su i zabijali dosta golova.

Na drugoj strani imamo Torino, koji je pobijedio 3-2 kod kuće prošlog tjedna protiv 18-plasirane Genoe. Ali prije toga su bili u nizu od četiri utakmice bez pobjede. Također su bez pobjede u 15 od posljednjih 19 utakmica, a od travnja su pobijedili samo jednom na gostovanju. Pored toga Torino ima zabrinjavajući rekord protiv Milana tijekom posljednjih godina. Posljednji susret koji su odigrali protiv Milana završio je porazom od 7-0.

Ne zaboravite na Early Payout gdje nam bet365 kladionica označava okladu dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike. Nije bitno koji minut se igra, oklada će biti automatski dobitna.

Milan: Tatarusanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Toure; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Leao; Ibrahimovic

Torino: Milinkovic-Savic; Bremer, Djidji, Buongiorno; Vojvoda, Pobega, Lukic, Aina; Praet, Brekalo; Sanabria

Screenshot_47.png

Villarreal - Cadiz 1 (1.30) bet365

Činilo se da je Villarreal riješio svoje probleme ove sezone, međutim, oni su i dalje u lošem nizu. Navijači su već duže vremena nestrpljivi i žele pobjedu. Ovo im je savršena prilika da obraduju svoje navijače. Na domaćem terenu igraju protiv Cadiza koji nije u formi. Villarreal je izgubio 2-1 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Bilbaa. Međutim, bili su neporaženi u devet od posljednjih 12 utakmica,  a od njihova ukupno tri poraza tijekom ove serije, jedan je bio protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. Konstantno postižu golove na domaćem terenu, a gotovo svi loši nastupi su bili na gostovanjima. Žuta podmornica je ipak željna pobjede koja će im pojačati samopouzdanje i možda neće dobiti bolju priliku od one koju imaju večeras.

Cadiz je izgubio 0-2 na svom terenu prošlog tjedna protiv 18-plasiranog Alavesa. Također su izgubili tri od posljednja četiri susreta, a bez pobjede su bili u devet od posljednjih deset mečeva. Pored toga su primili dva ili više golova u pet od prethodnih osam utakmica, a tijekom cijele ove sezone imaju samo jednu pobjedu u gostima. Večeras očekujem pobjedu Villarreala po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. I ovdje imamo uključen Early Payout, tako da ako Villarreal povede sa dva gola razlike, naša oklada je automatski dobitna. Sretno!

Villarreal: Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Estupinan; Coquelin, Capoue, Parejo; Pino, Danjuma, Alcacer

Cadiz: Ledesma; Iza, Haroyan, Fali, Espino; Sanchez, Jonsson, Alarcon, Fernandez, Lozano; Sobrino

Screenshot_48.png

prije sat vremena, IzudinB said:

Villarreal - Cadiz 1 (1.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Činilo se da je Villarreal riješio svoje probleme ove sezone, međutim, oni su i dalje u lošem nizu. Navijači su već duže vremena nestrpljivi i žele pobjedu. Ovo im je savršena prilika da obraduju svoje navijače. Na domaćem terenu igraju protiv Cadiza koji nije u formi. Villarreal je izgubio 2-1 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Bilbaa. Međutim, bili su neporaženi u devet od posljednjih 12 utakmica,  a od njihova ukupno tri poraza tijekom ove serije, jedan je bio protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. Konstantno postižu golove na domaćem terenu, a gotovo svi loši nastupi su bili na gostovanjima. Žuta podmornica je ipak željna pobjede koja će im pojačati samopouzdanje i možda neće dobiti bolju priliku od one koju imaju večeras.

Cadiz je izgubio 0-2 na svom terenu prošlog tjedna protiv 18-plasiranog Alavesa. Također su izgubili tri od posljednja četiri susreta, a bez pobjede su bili u devet od posljednjih deset mečeva. Pored toga su primili dva ili više golova u pet od prethodnih osam utakmica, a tijekom cijele ove sezone imaju samo jednu pobjedu u gostima. Večeras očekujem pobjedu Villarreala po kvoti 1.30 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. I ovdje imamo uključen Early Payout, tako da ako Villarreal povede sa dva gola razlike, naša oklada je automatski dobitna. Sretno!

Villarreal: Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Estupinan; Coquelin, Capoue, Parejo; Pino, Danjuma, Alcacer

Cadiz: Ledesma; Iza, Haroyan, Fali, Espino; Sanchez, Jonsson, Alarcon, Fernandez, Lozano; Sobrino

Screenshot_48.png

Ovo mi je odličan tip za danas, ja očekujem da će domacini napokon obradovati svoje navijače!

1FD1A9E3-A7FA-4010-9293-BBC66D5FB791.jpeg.af6f5c38309ce629e96d20e28f529403.jpeg

Mislim da su domacini ipak puno kvalitetniji od gostujuće momčadi, tako da sam igrao još jedan listić za manji uloga da će dobiti u 1. pol 2:0 rezultatom.

3B089670-4231-40CA-85A9-4FE416CCE8E9.jpeg.3a14ac29ce3e2c2bf0297873120f69e4.jpeg

Jos jedan par koji se možda isplati igrat utakmica Njemačkoga DFB kupa izmedju Babelsberg - RB Leipzig. Idealna prilika da “Bikovi” napokon povežu dvije pobjede nakon dužega vremena i time si dignu malo samopouzdanje za naredne utakmice koje im dolaze.

6C81D929-FFC1-480F-9C77-D8622F3262A7.jpeg.2866edd1c8698c50463ed8ff5a56a794.jpeg

Odlucio sam igrat da će RB Leipzig dobiti ovu utakmicu u pol./kraj, tko želi može igrat hendikep na Leipzig ili pobjedu u 1.pol.

U principu, napraviti ću neki mix ovih parova za danas jer ponuda je veoma loša. 

Milan unatoč mnogobrojnim povredama i dalje bez poraza. 8 pobjeda, 1 nerješena sa gol razlikom od 22:9. Kod kuće Milan idealan, 4-0 uz 11:3 gol razliku. Na drugom frontu, Liga prvaka, Milan katastrofalan. Grupa smrti izgleda da je baš smrtonosna za njih. Nakon 3 kola, 0 bodova. Mislim, ali samo mislim da su i oni svjesni da od lige prvaka nema ništa i da bi sve snage trebali posvetiti italijanskoj ligi. Torino na donjoj polovini tablice, 3 pobjede, 4 poraza i 2 nerješena. Gledao sam par puta i Milan i Torino i mislim da sve u svemu Milan ne bi trebao imati nekih prevelikih problema ovdje. Igraju kući, par povrijeđenih igrača se vratilo i mislim da bi ovo trebala biti pobjeda Milana.

Drugi tip, Venezia - Salernitana, više od 4.5 kartona. Ovo su timovi koje uopšte ne pratim ali baš kao i oni, i ja sam svjestan da ove utakmice ne nose 3 boda, nego 6. Direktna borba i tip utakmice koji doslovno može odlučiti ko ispada a ko ne. Salernitana zadnja, 4 boda sa 8:21 gol razlikom iz 9 mečeva. 1 pobjeda, 1 nerješena i 7 poraza. Venezia 4 mjesta iznad, 2 pobjede, 2 nerješena i 5 poraza i trenutno ima 8 bodova. Mislim da ako ovdje ne bude kartona i vatre, onda neće nigdje. Za sudiju iskreno nemam pojma pa ukoliko ga je neko upratio, neka ostavi komentar da li da preskočim.

Kolega @IzudinB je napisao Villarreal pa mislim da nema potrebe da ja pišem išta više.

I posljednji par je Chelsea - Southempton, pobjeda Chelsea. Mislim da je ovdje razlika jasna i da nakon Norwicha i 7 komada Chelsea želi da zadrži niz i formu. Chelsea ima širinu na klupi, možda čak i najbolju u premier ligi i totalno je svejedno da li će igrati Havertz ili Zyech ili CHO ili Mount ili RLC, sve su to igrači koji su klasa iznad Southemptona i ako bude kako treba, mislim da Chelsea ovdje nece imati problema. Ta širina se možda najbolje ogleda u tome da u ovoj sezoni, za Chelsea je postiglo pogodak čak 16 različitih igrača što je veoma impresivno.

Screenshot 2021-10-26 at 17.25.24.png

prije 1 sat, Leedsfan said:

Jos jedan par koji se možda isplati igrat utakmica Njemačkoga DFB kupa izmedju Babelsberg - RB Leipzig. Idealna prilika da “Bikovi” napokon povežu dvije pobjede nakon dužega vremena i time si dignu malo samopouzdanje za naredne utakmice koje im dolaze.

6C81D929-FFC1-480F-9C77-D8622F3262A7.jpeg.2866edd1c8698c50463ed8ff5a56a794.jpeg

Odlucio sam igrat da će RB Leipzig dobiti ovu utakmicu u pol./kraj, tko želi može igrat hendikep na Leipzig ili pobjedu u 1.pol.

Ovo sam te brate ispoštovao i ispratio jer sam također mislio da je dobar value i prošlo je ali na jedvite jade.

EDIT: Ok, tek je poluvrijeme gotovo ali teško da ovi amateri mogu centra prebaciti.

prije 26 minute, furyshaa said:

Ovo sam te brate ispoštovao i ispratio jer sam također mislio da je dobar value i prošlo je ali na jedvite jade.

EDIT: Ok, tek je poluvrijeme gotovo ali teško da ovi amateri mogu centra prebaciti.

Gledao sam ih cijelo 1.pol., da su malo ozbiljnije pristupili utakmici, komotno su mogli zabit dva gola prije kraja poluvremena. Ocekujem u 2.pol da zabe još koji gol i da listić bude prolazan.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use