Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 24.10.2021.

carneuss

Recommended Posts

prije 7 sati, Goksim said:

Barcelona - Real Madrid (16:15) 

El Clasico ne treba posebno najavljivati. Barcelona izgleda blijedo ali upisali su par pobjeda pa situacija nešto bolje izgleda. Izjava Koemana u jeku najveće krize kada je prozvao momčad i poprilično je omalovažio rekavši da za igrače koje imaju igra dobro dosta govori i mislim da su male šanse da Barcelona osvoji naslov ove sezone. 

Oprez sa kartonima jer utakmicu sudi za kartone užasan sudac, osobno meni najmrskiji od svih. Sudac koji ima neshvatljiv kriterij i za kojeg sam prije par sezona gleda kriterije gdje je start za crveni bio žuti a start za žuti usmeno upozorenje. Dodatno, prvi je derbi sezone i igra se u ranom terminu pa moguće da bude nešto manji broj kartona nego inaće. Kartone bi zbog suca najrađe preskočio, možda odigrao ne Real live ili ako povedu.

unibet ima zanimljivu razradu sa brojem prekršaja, s obzirom na suca ovo bi možda igrao više. 

2021-10-24 09_45_24.png

Dinamo je gadno podbacio. Od 24 zadnje utakmice s Istrom do sada su imali 22 pobjede. 

Over prekršaja prošao već u 68'minuti a do sada svega jedan karton. Nadam se da ste poslušali savjet i preskočili barem over kartona. 

prije 12 minute, tome1993 said:

Kad će američki nogomet tiket ? To svi čekamo od tebe haha

Evo mog izbora ali naravno nema garancije da će proći iako prošle nedjelje jest. Kansas je prošli vikend podbacio odnosno njihova utakmica po pitanju overa, over na manjoj granici je prošao ali puno teže nego sam se nadao. Danas očekujem lagan prolaz. 

Možete ispratiti ako želite u bet365 ili unibet kladionici koje imaju klizne granice. Dvije utakmice su u 19:00, dvije u 22:25

2021-10-24 18_04_01.png

2021-10-24 18_04_22.png2021-10-24 18_04_43.png

Danas ja da sam mogao pisati rezultate, bolje ne bih napisao i odigrao. Ostaje mali žal za Atalantom ali sam to imao samo na jednom listiću tako da je gubitak minimalan. Sa druge strane, Real i Liverpool u svim kombinacijama prošli i tu je se uzeo najveći profit. Sevilla i Željezničar također ispoštovali tako da mi ostane jos ispratiti PSG pobjeda i Borac ukupno više od 1.5 gola.

Pošto je profit zaista dobar danas odlučio sam se za još parova. 

Uz PSG pobjedu kombinovao sam i kartone na utakmici Juventusa, više od 4.5 po tečaju od 1.38. Taj par sam prije svega našao ovdje na temi tako da ako treba analiza možete naći. 

Dalje, Juventus - Inter, više od 1.5 gola po tečaju od 1.30 prije svega što mislim da će tu doći oba daju gol i da je krajnje vrijeme da ga Juve primi. Derbi kao derbi ali mislim da ovdje možemo vidjeti barem 2 gola. 

Mislim da će Atletiko slaviti protiv Real Sociedada ali kao malu zaštitu uzeo sam Atletiko kao konačni pobjednik po tečaju od 1.28 u kombinaciji sa više od 3.5 kartona po tečaju od 1.20.

prije 9 sati, IzudinB said:

Veliki broj derbija nas očekuje danas. Prije svega Manchester United i Liverpool igraju u Engleskoj, najveći i najstariji derbi. Manchester United ima četiri boda manje od Liverpoola i bodovi su im prijeko potrebni. Solskjaer je već neko vrijeme pod velikim pritiskom i mnogo je špekulacija oko njegovog odlaska, tako da vjerujem da bi poraz ovdje to samo dodatno pogoršao. Iako vjerujem da je Liverpool mnogo bolji ove sezone, uprkos dovođenju Ronalda na Old Trafford, zaobići ću igranje na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. No, mislim da bi kartoni mogli da prođu, barem granica od 2.5 kartona u unibetu, gdje nam daju kvotu od 1.26. Anthony Taylor" rel="">Anthony Taylor i nije neki zahvalan sudac, ali je tradicionalno u posljednja četiri međusobna susreta između ova dva tima bilo tri ili više kartona, tako da vjerujem da će i ovdje biti pređena ova granica.

Kartoni lagano prošli na ovoj utakmici. Ostali još PSG i Inter večeras.

On 10/19/2021 at 20:53, carneuss said:

Zanimljiv tip, ne znam gdje ubacit

24.10.2021. Rukomet bundesliga

Kiel - Magdeburg 2@3.35 bwin" rel="external nofollow">bwin

Magdeburg top ekipa, najbolji trenutno u Bundesligi i najbolje igraju što sam gledao, jaka obrana i top golman, nisu slučajno pobijedili Barcelonu i osvojili klupsko prvenstvo.. A upravo došla vijest da su Weinhold i sagosen pozitivni i da propuštaju utakmicu, ko prati zna da su im to kielu dva najbolja igrača i po meni se sigurno isplati odigrati dvojku na ovu kv.

Na kraju prolaz, malo je teze bilo jer je 2 crvena dobio Magdeburg i to vazni igraci (Bezjak i Charpkowski). Ipak na kraju kvalitetniji napad presudio. Valjda je netko ispratio :)

prije 23 sati, IzudinB said:

Marseille - PSG | Over 4.5 kartona (1.45) i crveni karton (2.95) unibet" rel="">unibet

Velika utakmica zatvara još jedan vikend u Ligue 1, a što se rivalstva tiče, ovo je jedan od najvećih derbija u ligi. Marseille u ovaj susret ulazi na trećem mjestu i zaostaju 10 bodova za PSG-om. Oni već znaju da osvajanje lige vjerojatno nije moguće, ali pobjeda u ovoj utakmici bi im mnogo značila. Prošlog vikenda na ovom terenu Marseille je savladao Lorient sa 4-1, a u Europskoj ligi su remizirali bez golova na gostovanju kod Lazija.

Posljednja utakmica PSG-a bila je u Ligi prvaka sredinom tjedna i imali su težu utakmicu nego što su očekivali protiv Leipziga. Gubili su 1-2, a zatim do kraja preokrenuli rezultat na konačnih 3-2. Što se tiče lige, PSG se vratio nakon poraza od Rennesa (2-0) sa pobjedom protiv Angersa (2-1) na domaćem terenu. Iako je PSG izgubio svoju posljednju utakmicu u gostima, oni i dalje imaju najbolji rekord u ligi na gostujućim terenima, gdje postižu u prosjeku dva gola po utakmici.

Iako imaju najbolje igrače na svijetu u svom timu, PSG mi se nije pokazao kao takav, izgubili su neke iznenadne utakmice čak i sa Messijem, Mbappeom i Neymarom, tako da nisam baš siguran u njihovu pobjedu u ovom susretu. Međutim, očekujem kartone i sviđa mi se granica od 4.5 kartona na unibetu po kvoti 1.45. Inače dosta kartona bude kada ova dva tima igraju, a to dokazuje i činjenica da je u tri od posljednja četiri bilo i crvenih. Na jednoj utakmici čak pet crvenih u 97 minuti. Zaista veliki derbi u Francuskoj, navijači se dosta mrze i uvijek bude incidenata. S obzirom da su se navijači vratili na tribine, očekujem i večeras uzavrelu atmosferu. Nije mi ni bitno koji je sudac, vjerujem da će ovo ići over 4.5, jer je tako bilo u četiri od posljednjih pet međusobnih susreta.

Pored toga ovdje definitivno igram da će biti i crveni karton po kvoti 2.95, a čak šest crvenih je bilo u posljednja tri susreta. Sretno!

Screenshot_36.png

Screenshot_35.png

Nadam se da je netko jučer ispratio PSG-a crveni karton i više kartona, lagano prošlo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use