Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 22.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

BlrHr8t.pngcw2Qg3p.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

0LFc7zl.pngCbe7YRs.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Hz13zeg.pngnTdqsrj.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

UU7we9D.pngXQ9X21y.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

LhLMpd5.pngmPjaaM2.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

LE0cL77.pngSWHmVtz.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.10. u 23:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Arsenal - Aston Villa 1 (1.90) bet365

Topnici su se vratili u formu nakon teškog početka sezone i jedna su od četiri momčadi u cijeloj ligi koja je neporažena u proteklih pet susreta. Ovog petka će imati težak zadatak protiv čvrste obrane Aston Ville, ali vjerujem da na kraju mogu do pobjede. Arsenal je u posljednjem meču na svom terenu protiv Crystal Palacea zabilježio remi od 2-2. Unatoč ispuštenim bodovima, njihovo izjednačenje u 95. minuti će mnogo značiti u jačanju samopouzdanja. Također su u posljednje vrijeme u izvrsnom nizu, pogotovo na domaćem terenu. Zapravo, bez obzira na njihov remi u prošlom susretu i poraz od Chelseaja u drugom kolu na ovom stadionu, oni ovdje imaju dvije pobjede u četiri susreta.

S druge strane, Aston Villa trenutno prolazi kroz lošu formu. Izgubili su posljednje dvije uzastopne utakmice primivši dva ili više golova, dok je njihova gostujuća forma vrlo zabrinjavajuća. Oni imaju tri poraza u četiri gostujuće utakmice. Vjerujem da Arsenal večeras može iskoristiti lošu formu Aston Ville i doći do prijeko potrebna tri boda koja bi ih odvela odmah iza prvih pet ekipa na tabeli, shodno drugim rezultatima.

U ovom susretu će Topnici biti samo bez Xhake, dok na drugoj strani nema Chukwuemekae i Trezegueta. Uključen je i Early Payout u bet365 kladionici, te ako Arsenal povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Odegaard, Partey, Smith-Rowe; Pepe, Lacazette, Aubameyang

Aston Villa: Martinez; Konsa, Tuanzebe, Mings; Cash, McGinn, Luiz, Targett; Buendia; Watkins, Ings

Screenshot_17.png

Mainz - Augsburg više od 1.5 gola (1.36) bet365

Domaćini se trenutno nalaze na 11. mjestu na tabeli sa 10 bodova nakon osam odigranih kola ove sezone. Mainz ulazi u ovu utakmicu nakon poraza od 3-1 u gostima od Dortmunda u utakmici u kojoj se Jonathan Burkardt upisao u strijelce za Mainz.

S druge strane terena, Augsburg trenutno zauzima 16. poziciju na tabeli i nalaze se u zoni isapadanja sa šest bodova osvojenih nakon osam odigranih kola. Augsburg u ovaj susret ulazi nakon remija 1-1 kod kuće protiv Arminije u utakmici u kojoj se Reece Oxford upisao u strijelce. Augsburg je ostvario pet pobjeda u posljednjih pet međusobnih susreta sa Mainzom i na tri utakmice u tom periodu smo vidjeli više od 1.5 gola. Ne bih igrao na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Mainz u lošoj formi sa tri poraza u posljednja tri susreta, dok i Augsburg u posljednja tri susreta ima dva poraza i jedan remi. Stoga mi se oklada na više od 1.5 gola ovdje najviše sviđa po kvoti 1.36 u bet365 kladionici.

Mainz: Zentner - Hack, Bell, Niakhate (c) - Widmer, Barreiro, Kohr, Lucoqui - Boetius - Burkardt, Onisiwo
Van terena: St. Juste

Augsburg: Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw (c), Oxford - Caligiuri, Maier, Strobl, Iago - Vargas - Hahn, Zeqiri
Van terena: Dorsch, Jensen, Niederlechner, Uduokhai

Screenshot_18.png

Sampdoria - Spezia više od 1.5 gola (1.20) bet365

Spezia ima najslabiji obrambeni rekord u ligi, dok je Sampdoria primila tri ili više golova u svakoj od posljednje četiri ligaške utakmice. S obzirom da je na svakoj od posljednja četiri međusobna susreta također bilo dosta golova, mislim da je oklada na golove ovdje najbolja za odigrati.

Sampdorija je uzela samo jedan bod u posljednja četiri susreta u Seriji A i kao posljedica toga pali su na 17. mjesto na tabeli. Njihov posljednjih neuspjeh dogodio se nakon internacionalne pauze kada su izgubili 3-1 na gostovanju kod Cagliarija. Bio je to razočaravajući rezultat za bivšeg trenera Parme koji je također isključen u zadnjim minutama utakmice. D'Aversa zbog toga neće biti na klupi Sampdorije večeras kada njegova momčad ugosti Speziju u devetom kolu Serije A.

Domaćini će očajnički nastojati preokrenuti svoju ligašku sezonu sa pozitivnim rezultatom protiv momčadi iz donjeg dijela tabele na svom stadionu Comunale Luigi Ferrarisu.

Spezia je skočila iznad Sampdorije na tabeli nakon pobjede od 2-1 nad Salernitanom prije šest dana. No, gosti i dalje imaju najlošiji obrambeni rekord u ligi sa 20 primljenih golova u osam odigranih kola do sada. Primili su četiri gola u teškom gostujućem porazu od Verone. Više od 1.5 gola po kvoti 1.20 u bet365 kladionici mi se čini prilično primamljivim.

Posljednji međusobni susreti između ova dva tima završili su rezultatima 2-2, 2-1, 3-5, 2-1, 2-4.

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Silva, Askildsen; Caputo, Quagliarella

Spezia: Provedel; Ferrer, Hristov, Nikolaou, Gyasi; Kovalenko, Maggiore; Strelec, Salcedo, Antiste; Nzola

Screenshot_19.png

Volim od sportova pratit tenis (koji osobno mi je jedan od omiljenijih sportova) i košarku, ali radi manjka vremena ne stignem sve to više pratit pa tako i manje se kladim te sportove.

Danas sam ipak malo bacio “oko” na košarku Euroleague i to utakmicu izmedju Crvena Zvezda - Alba.

Koliko vidim na današnjoj utakmici neće biti Nikole Ivanovića jer je pozitivan na koronu.

Njegov nedostatak će morati preuzeti Volters i Kalinic. Očekujem danas od oba dvojice igrača da preuzmu inicijativu na terenu i podijele što vise koševa i asistencija.

02A86DB7-5789-4A4C-8D38-E5A33698FB6E.jpeg.f9d7f2afc4dbe6cee001e2a5cdd4517a.jpeg

Izabrao sam danas ipak igrat asistencije na Nikolu Kalinica i to po vrlo lijepom koef., jer na Voltersa mi je ipak malo prevelika granica stavljena nakon što je objavljeno da neće biti Nikole Ivanovica.

Nikola Kalinic je jedan od glavnih lidera ekipe tako da očekujem danas od njega da prebaci ovu granicu od minimalno tri asistencije.

Danas je za Zvezdu dosta bitna domaća utakmica, i mislim da će danas ići da osvoje bodove protiv Albe.

Dosta na ruku ovoga para ide što Alba voli igrati brzu košarku, što to dosta ide na ruku Crvene Zvezde.

prije 3 sati, Leedsfan said:

Volim od sportova pratit tenis (koji osobno mi je jedan od omiljenijih sportova) i košarku, ali radi manjka vremena ne stignem sve to više pratit pa tako i manje se kladim te sportove.

Danas sam ipak malo bacio “oko” na košarku Euroleague i to utakmicu izmedju Crvena Zvezda - Alba.

Koliko vidim na današnjoj utakmici neće biti Nikole Ivanovića jer je pozitivan na koronu.

Njegov nedostatak će morati preuzeti Volters i Kalinic. Očekujem danas od oba dvojice igrača da preuzmu inicijativu na terenu i podijele što vise koševa i asistencija.

02A86DB7-5789-4A4C-8D38-E5A33698FB6E.jpeg.f9d7f2afc4dbe6cee001e2a5cdd4517a.jpeg

Izabrao sam danas ipak igrat asistencije na Nikolu Kalinica i to po vrlo lijepom koef., jer na Voltersa mi je ipak malo prevelika granica stavljena nakon što je objavljeno da neće biti Nikole Ivanovica.

Nikola Kalinic je jedan od glavnih lidera ekipe tako da očekujem danas od njega da prebaci ovu granicu od minimalno tri asistencije.

Danas je za Zvezdu dosta bitna domaća utakmica, i mislim da će danas ići da osvoje bodove protiv Albe.

Dosta na ruku ovoga para ide što Alba voli igrati brzu košarku, što to dosta ide na ruku Crvene Zvezde.

Lagani prolaz već u 3/4 Kalinica sa 4 asistencije, tko je igrao na Voltersa i on je imao prolaz sa 5 asistencija!

A41CF7F0-A39F-43DA-8C00-75CEE95C7B20.jpeg.0eb06bd48596606817f8cbb4aff56ac6.jpeg

Odlična uvertira za vikend!….😀💪

prije 8 sati, IzudinB said:

Arsenal - Aston Villa 1 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Topnici su se vratili u formu nakon teškog početka sezone i jedna su od četiri momčadi u cijeloj ligi koja je neporažena u proteklih pet susreta. Ovog petka će imati težak zadatak protiv čvrste obrane Aston Ville, ali vjerujem da na kraju mogu do pobjede. Arsenal je u posljednjem meču na svom terenu protiv Crystal Palacea zabilježio remi od 2-2. Unatoč ispuštenim bodovima, njihovo izjednačenje u 95. minuti će mnogo značiti u jačanju samopouzdanja. Također su u posljednje vrijeme u izvrsnom nizu, pogotovo na domaćem terenu. Zapravo, bez obzira na njihov remi u prošlom susretu i poraz od Chelseaja u drugom kolu na ovom stadionu, oni ovdje imaju dvije pobjede u četiri susreta.

S druge strane, Aston Villa trenutno prolazi kroz lošu formu. Izgubili su posljednje dvije uzastopne utakmice primivši dva ili više golova, dok je njihova gostujuća forma vrlo zabrinjavajuća. Oni imaju tri poraza u četiri gostujuće utakmice. Vjerujem da Arsenal večeras može iskoristiti lošu formu Aston Ville i doći do prijeko potrebna tri boda koja bi ih odvela odmah iza prvih pet ekipa na tabeli, shodno drugim rezultatima.

U ovom susretu će Topnici biti samo bez Xhake, dok na drugoj strani nema Chukwuemekae i Trezegueta. Uključen je i Early Payout u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, te ako Arsenal povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Odegaard, Partey, Smith-Rowe; Pepe, Lacazette, Aubameyang

Aston Villa: Martinez; Konsa, Tuanzebe, Mings; Cash, McGinn, Luiz, Targett; Buendia; Watkins, Ings

Screenshot_17.png

prije 6 sati, IzudinB said:

Mainz - Augsburg više od 1.5 gola (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Domaćini se trenutno nalaze na 11. mjestu na tabeli sa 10 bodova nakon osam odigranih kola ove sezone. Mainz ulazi u ovu utakmicu nakon poraza od 3-1 u gostima od Dortmunda u utakmici u kojoj se Jonathan Burkardt upisao u strijelce za Mainz.

S druge strane terena, Augsburg trenutno zauzima 16. poziciju na tabeli i nalaze se u zoni isapadanja sa šest bodova osvojenih nakon osam odigranih kola. Augsburg u ovaj susret ulazi nakon remija 1-1 kod kuće protiv Arminije u utakmici u kojoj se Reece Oxford upisao u strijelce. Augsburg je ostvario pet pobjeda u posljednjih pet međusobnih susreta sa Mainzom i na tri utakmice u tom periodu smo vidjeli više od 1.5 gola. Ne bih igrao na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima. Mainz u lošoj formi sa tri poraza u posljednja tri susreta, dok i Augsburg u posljednja tri susreta ima dva poraza i jedan remi. Stoga mi se oklada na više od 1.5 gola ovdje najviše sviđa po kvoti 1.36 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Mainz: Zentner - Hack, Bell, Niakhate (c) - Widmer, Barreiro, Kohr, Lucoqui - Boetius - Burkardt, Onisiwo
Van terena: St. Juste

Augsburg: Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw (c), Oxford - Caligiuri, Maier, Strobl, Iago - Vargas - Hahn, Zeqiri
Van terena: Dorsch, Jensen, Niederlechner, Uduokhai

Screenshot_18.png

prije 6 sati, IzudinB said:

Sampdoria - Spezia više od 1.5 gola (1.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Spezia ima najslabiji obrambeni rekord u ligi, dok je Sampdoria primila tri ili više golova u svakoj od posljednje četiri ligaške utakmice. S obzirom da je na svakoj od posljednja četiri međusobna susreta također bilo dosta golova, mislim da je oklada na golove ovdje najbolja za odigrati.

Sampdorija je uzela samo jedan bod u posljednja četiri susreta u Seriji A i kao posljedica toga pali su na 17. mjesto na tabeli. Njihov posljednjih neuspjeh dogodio se nakon internacionalne pauze kada su izgubili 3-1 na gostovanju kod Cagliarija. Bio je to razočaravajući rezultat za bivšeg trenera Parme koji je također isključen u zadnjim minutama utakmice. D'Aversa zbog toga neće biti na klupi Sampdorije večeras kada njegova momčad ugosti Speziju u devetom kolu Serije A.

Domaćini će očajnički nastojati preokrenuti svoju ligašku sezonu sa pozitivnim rezultatom protiv momčadi iz donjeg dijela tabele na svom stadionu Comunale Luigi Ferrarisu.

Spezia je skočila iznad Sampdorije na tabeli nakon pobjede od 2-1 nad Salernitanom prije šest dana. No, gosti i dalje imaju najlošiji obrambeni rekord u ligi sa 20 primljenih golova u osam odigranih kola do sada. Primili su četiri gola u teškom gostujućem porazu od Verone. Više od 1.5 gola po kvoti 1.20 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici mi se čini prilično primamljivim.

Posljednji međusobni susreti između ova dva tima završili su rezultatima 2-2, 2-1, 3-5, 2-1, 2-4.

Sampdoria: Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Silva, Askildsen; Caputo, Quagliarella

Spezia: Provedel; Ferrer, Hristov, Nikolaou, Gyasi; Kovalenko, Maggiore; Strelec, Salcedo, Antiste; Nzola

Screenshot_19.png

Mainz i Sampdoria prošli, Arsenal odlično ide, trenutno vode 1-0. Odlično je krenulo.

Evo Arsenal i 2:0 i early payout tko je igrao kod bet365 

Ja sam ispratio pobjedu u barem jednom poluvremenu

Dobio sam od bet365 15€ besplatnih bonus kredita za igranje za vjernost. Isto u zadnje vrijeme dobivamo gotovo na tjednoj bazi a isto sam odigrao na 2:0 za Arsenal na poluvremenu.

Tko još nije otvorio račun za klađenje kod bet365 može isto napraviti preko ovog linka i uzeti 25€ bonus kredita za klađenje dobrodošlice

2021-10-22-21-54-16-Bet-with-bet365-Live

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use