Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 3 - 22.10.-25.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Pozdrav,

Porto nakon teskog poraza od Liverpola vratio samopouzdanje te nanizao tri pobjede, zadnju protiv Milana u kojoj su bili nadmocni. Za vikend ih ocekuje Tondela koja je također nanizala 3 pobjede, međutim uzevsi u obzir kvalitetu obje momcadi smatram da ce Porto slaviti u ovom dvoboju, u prilog navedenom i međusobni omjer gdje je Porto pobijedio zadnjih 5 međusobnih susreta.

Tondela-Porto 2

Screenshot_20211020-171515_Chrome.jpg

Barcelona - Real Madrid // Real Madrid pobjeda 2,60 @unibet

Ovo kolo idem s okladom za koju mislim da ima value zbog trenutne forme oba kluba. Barca jako loša ove sezone, svaka pobjeda je neuvjerljiva dok Real izgleda dosta bolje zasad. Da je kvota oko 2 nebi igrao ovo, al posto nam unibet nudi odličnih 2,60 svakako moram probat za manji ulog pobjedu kraljeva.

Screenshot_20211021-074830_Chrome.jpg

Man Utd. - Liverpool   X2   1,36 (bet365)

Pomalo mi je smješno šta je kvota na Liverpool 2.25 i rekao bih da je realna kvota negdje oko 1.75. Ronaldo je više uteg Unitedu jer iako će zabit gol njegov doprinos obrani je najgori u odnosu na sve napadače lige. Sa takvom igrom to može proći gdje su igrači Man utd. bolji tj. mogu izvući na klasu, ali u gosti im dolazi Liverpool. Liverpool se skoro osigurao u Ligi prvaka sa maksimalnih 9 bodova ispred Ateletica i Porta sa 4 boda tako da se maksimalno mogu posvetiti prvenstvu. Na svim utakmicama ove sezone je u prvom poluvremenu dao barem 1 gol osim protiv City-a koja je na kraju ostala 2:2, na svim utakmicama su dali barem 2 gola (u ligi prvaka na svakoj barem po 3) osim protiv Chelsea koji se nakon crvenog kartona cijelo drugo poluvrijeme branio i uspio izvući bod. Sa ovakvom igrom Utd gdje ostavljaju previše prostora, kikserom Maguireom, utegom Ronaldom koji zauzima prostor najboljem igraču Utd Fernandesu mislim da im i 3 gola protiv neporaženog Liverpoola neće bit dovoljna. Sa druge imamo Salah koji je zabio na svakoj od posljednih 9 utakmica Liverpoola na kojoj je igra što nije uspijelo nijednom nogometašu Liverpoola u 129 godina dugoj povijesti.

Je ponavljam se i dalje ću jer mislin da će ovaj niz trajat slično kao i sezoni u kojoj su osvojili naslov prvaka.

@Goksim. @IzudinB Pitanje mislim da nije definirao pravilima: Da li se računa za ovo natjecanje Posljednja šansa ako tim vodi 2 razlike da je oklada dobitna što bet365 nudi?

prije 30 minute, Guts1950 said:

@Goksim. @IzudinB Pitanje mislim da nije definirao pravilima: Da li se računa za ovo natjecanje Posljednja šansa ako tim vodi 2 razlike da je oklada dobitna što bet365 online kladionica">bet365 nudi?

Dobro pitanje, baš mi je nakon utakmice Manchester United - Atalanta to sinoć palo na pamet. Oklade obračunavamo na temelju pravila kladionice pa ako earlier payout vrijedi za Ligu Prvaka i netko je npr. tipovao na Atalantu oklada bi bila dobitna jer je momčad vodila sa dva gola razlike, unatoč tome što je na kraju Manchester United slavio. 

10.13. Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane. Ako je oklada za utakmica Man.Utd. - Atalanta na pobjedu Atalante te Atalanta u Ligi Prvaka povede 2:0 oklada će biti smatrana kao dobitnom unatoč tome što je utakmice završila 3:2 za Manchester United. 

Ponedjeljak kosarka, Studentski Centar - Cibona; 2 - 1.50 (kladionica supersport)

Nakon viđenog protiv Partizana, kvalitete definitivno ima, iskustva baš i ne, ali mislim da bi Cibona mogla svladati SC ukoliko uđu u utakmicu 100% fokusirani, kao protiv Partizana. Znam da se za Partizan ne treba previše nabrijavati i da SC nema Obradovica na klupi, te da lako moze sve otici u krivom smjeru, ipak vjerujem u pobjedu Cibone.

23.10. Rukomet žene Liga prvaka

Podravka vegeta - Esbjerg     2/2      1,40     bet365

moj tip je pobjeda esbjerga i na poluvrmenu i na kraju utakmice. podravka je ove sezone očajna, igraju katastrofalno u oba pravca te su totalno nepovezane tj nema nikakve kemije u ekipi. lokomotiva ih je pregazila i trenutno to je realno stanje ekipe. s druge strane esbjerg je solidna ekipa sa veoma dobrim igračicama poput reistad, solberg, breistol... zabilježile su očekivane pobjede protiv budućnosti i csm bukurešta, iznenađujuće uzele bod protiv jakog ferencvarosa u gostima te zabilježile poraz od bresta. sve u svemu s obzirom na formu i kvalitetu mislim da podravka nema tu snagu da napravi iznenađenje.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use